14 אפריל 2015, 22:59
שחף כתב:דרך אגב, בוגדאנוביץ' קלע הערב 5 נקודות. 1 מ-9 מהשדה. 3 אסיסטים ו-2 איבודים. מדד 4. פירק את ההגנה של מכבי כמו שהיינס פירק את ההגנה של הטורקים. בעצם, סטטיסטית הייתה להם שורה די דומה אז אול זה גם נכון
14 אפריל 2015, 22:59
יוסי22 כתב:itai7 כתב:לא יכול להיות שסילבן לנדסברג, שחקן כשיר (נכון שלא שיחק יותר ממשחק אחד, אבל היי, אי אפשר לקרוא למה שהיינז עשה באותה תקופה...לשחק) לא מקבל אפילו שניה על הפרקט...אפילו להכניס ל3 דק' בשביל שיהיה לך קלע לדקות האחרונות זה משהו הגיוני, בטח כשאתה מוביל בדו-ספרתי, היה עוזר כשסמית כמעט מת על הפרקט (במהלך כל המחצית השניה..).
הוא כנראה פחד מהרכות ההגנתית שלו עם החזרה מפציעה במשחק כל כך אינטנסיבי ואפשר להבין אותו אבל כשסמית פצוע לא היתה ברירה .
לינהרט קצת איכזב אותי היום , אני מאוד אוהב אותו אבל משהו ברמה הזו כנראה קצת גדול עליו והוא היה רע מאוד .
פארגו הפסיק לחדור כי נגמר לו האוויר , שחקן אחד לא יכול לנצח משחק לבד מול קבוצה עמוקה ומוכשרת כמו פנרבחצ'ה , זה היה ברור מהתחלה אבל דווקא הוא התחיל להפעיל את רנדל וטיוס יפה מאוד בהמשך .
14 אפריל 2015, 23:00
שחף כתב:לינהארט זה לא שחקן לרמות האלה לצערי. הוא באמת מחליף נחמד ושחקן טוב יחסית לסכומים שמשלמים לו אבל עצם זה שהוא משחק כל כך הרבה אומרת משהו על הספסל שלנו ולא משהו טוב.
14 אפריל 2015, 23:01
toja27 כתב:התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!
14 אפריל 2015, 23:02
14 אפריל 2015, 23:03
roy1000 כתב:שחף כתב:דרך אגב, בוגדאנוביץ' קלע הערב 5 נקודות. 1 מ-9 מהשדה. 3 אסיסטים ו-2 איבודים. מדד 4. פירק את ההגנה של מכבי כמו שהיינס פירק את ההגנה של הטורקים. בעצם, סטטיסטית הייתה להם שורה די דומה אז אול זה גם נכון
וואלה? ואיך ווסלי עשה את הנקודות שלו? במקרה ההגנה של מכבי פינתה לו את הדרך לדאנקים שלו?
החציל האצטקי כתב:וואו. יש לי מה לקרוא.
סיכומים אחכ, אבל בגדול- יש מצב
roy1000 כתב:toja27 כתב:התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!
חוץ מעוד 5 דקות לסופו, מה רצית שהוא יעשה? עוד דקות להיינס? ללינהרט? לאלכסנדר? איזה שחקן על ישב על הספסל של מכבי ולא שיחק מספיק דקות?
er79 כתב:רוי, הוא היה בלתי עציר, מה זה משנה איך הוא עשה את הסל? גם טיוס עושה סלים כאלה. לקחת ריבאונד התקפה ולקבוע סל זה גם נתון שלא ניתן להמעיט בערכו. לדעתי הוא בכלל עשה עלינו שיא עונה אישי
14 אפריל 2015, 23:07
14 אפריל 2015, 23:08
שחף כתב:בחיים לא ראיתי שחקן שמקבל כזה קרדיט על החטאות. אתה חושב שצריכים להוסיף לו אסיסטים במקום? וסלי עשה נקודות כי רנדל ודווין סמית' שלוקחים 11 ריבאונדים לערב לקחו 6 היום
14 אפריל 2015, 23:10
14 אפריל 2015, 23:25
14 אפריל 2015, 23:27
roy1000 כתב:jol9 כתב:לגמרי... הפרופסור יירד מהפסים היום... מסתבר שמכבי שיחקה היום מול פורטלנד בכלל ולא מול פנרבחצ'ה.
אני עדיין לא פרופסור ועדיין לא מתייחס לעצמי בגוף שלישי.
מכבי שיחקה מול חבורה של שחקנים עדיפים (שמאומנת בצורה קטסטרופלית). רוצים להאמין אחרת ולהאשים את גודס? לכו על זה. שיהיה לכם לבריאות. לי זה נראה מגוחך.
14 אפריל 2015, 23:37
jol9 כתב:גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).
הקבוצה שלהם טובה מאוד, אבל לא כזו שאי אפשר לעבור. צריכים לזכור כמה דברים:
אם ניקח רגע את שלוש הסדרות האחרונות שמכבי הפסידה, אז היא נכנעה 3-2 לפאו, 3-1 לפרטיזן ו3-0 לריאל. נוציא רגע את ריאל מחוץ
למשוואה, כי היא היתה פשוט טובה בהרבה.
השתיים האחרות החזיקו ברכזים מצויינים שרצחו אותנו לאורך כל הסדרה (DD ומקאלב), והיתה להן הגנה מצויינת, שניצחה להן את המשחק בנוקיה.
ממה שראיתי היום, לפנר אין את הדברים האלה. ההפסד היום לא הגיע ממיסטיקה ולא משחקני סאן אנטוניו שפתאום הגיעו לאיסטנבול.
לפנר יש קלעים טובים שמסוגלים לייצר רצף קליעות קטלני, יש להם אתלטיות גדולה, וגם די הרבה בשר בצבע, ויש להם את הכשרון הטהור של בייליצה,
שהוא באמת שחקן נהדר.
מכבי תצטרך למקד את המצ'אפים שלה, ולמנוע מוסלי את ה1 על 0 שהוא קיבל היום לאורך כל המשחק.
סופו יכול לעשות את זה, וגם טיוס. צריך לעשות לו סיקול ממוקד.
רנדל חייב להיות הרבה יותר חד בשמירה על בייליצה. יש לו את היכולת לעצור אותו, או לפחות לגרום לו לשחק פחות טוב.
אלה דברים שנצטרך לראות מחרתיים, ואני מאמין שגם נראה.
14 אפריל 2015, 23:37
14 אפריל 2015, 23:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).
אם ניקח רגע את שלוש הסדרות האחרונות שמכבי הפסידה, אז היא נכנעה 3-2 לפאו, 3-1 לפרטיזן ו3-0 לריאל. נוציא רגע את ריאל מחוץ
השתיים האחרות החזיקו ברכזים מצויינים שרצחו אותנו לאורך כל הסדרה (DD ומקאלב), והיתה להן הגנה מצויינת, שניצחה להן את המשחק בנוקיה.
ממה שראיתי היום, לפנר אין את הדברים האלה. ההפסד היום לא הגיע ממיסטיקה ולא משחקני סאן אנטוניו שפתאום הגיעו לאיסטנבול.
לפנר יש קלעים טובים שמסוגלים לייצר רצף קליעות קטלני, יש להם אתלטיות גדולה, וגם די הרבה בשר בצבע, ויש להם את הכשרון הטהור של בייליצה,
שהוא באמת שחקן נהדר.
מכבי תצטרך למקד את המצ'אפים שלה, ולמנוע מוסלי את ה1 על 0 שהוא קיבל היום לאורך כל המשחק.
רנדל חייב להיות הרבה יותר חד בשמירה על בייליצה. יש לו את היכולת לעצור אותו, או לפחות לגרום לו לשחק פחות טוב.
אני לא חושב שפסק זמן כזה או אחר היה משנה את המשחק. הטענות כלפי גודס נראות לי מאוד חלשות. אין לו כלום על הספסל וכל מי שהוא כן ניסה היה גרוע.
בשביל לעצור את ווסלי צריך לעצור את החדירות של פנר ובעיקר את אלו של השחקנים של פיניקס (אמנם קרוב, אבל אל סאן אנטוניו) ווושינגטון. זה לא פשוט בהתחשב בזה ששניהם יודעים לקלוע גם משלוש.
אני לא יודע מה נראה מחרתיים. אני מקווה שגודס/פיני יבואו עם פתרונות. אין לי ספק שלפחות בעמדה הזו יש למכבי ייתרון עצום.
14 אפריל 2015, 23:44
roy1000 כתב:jol9 כתב:גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).
שהוא באמת שחקן נהדר.
אני לא חושב שפסק זמן כזה או אחר היה משנה את המשחק. הטענות כלפי גודס נראות לי מאוד חלשות. אין לו כלום על הספסל וכל מי שהוא כן ניסה היה גרוע.
בשביל לעצור את ווסלי צריך לעצור את החדירות של פנר ובעיקר את אלו של השחקנים של פיניקס (אמנם קרוב, אבל אל סאן אנטוניו) ווושינגטון. זה לא פשוט בהתחשב בזה ששניהם יודעים לקלוע גם משלוש.
אני לא יודע מה נראה מחרתיים. אני מקווה שגודס/פיני יבואו עם פתרונות. אין לי ספק שלפחות בעמדה הזו יש למכבי ייתרון עצום.
14 אפריל 2015, 23:51
שחף כתב:זה בערך כמו לטעון שבירושלים משחקים שחקני אוקלהומה סיטי(אז סיאטל) ואורלנדו. בעצם, לדעתי יש שם גם שחקן אטלנטה אחד(דונטה סמית') יש מצב שהם אפילו יותר טובים מפנר
14 אפריל 2015, 23:55
roy1000 כתב:toja27 כתב:התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!
חוץ מעוד 5 דקות לסופו, מה רצית שהוא יעשה? עוד דקות להיינס? ללינהרט? לאלכסנדר? איזה שחקן על ישב על הספסל של מכבי ולא שיחק מספיק דקות?