המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שחף כתב:זה בערך כמו לטעון שבירושלים משחקים שחקני אוקלהומה סיטי(אז סיאטל) ואורלנדו. בעצם, לדעתי יש שם גם שחקן אטלנטה אחד(דונטה סמית') יש מצב שהם אפילו יותר טובים מפנר
לא זה לא. אני מדבר על שחקנים שהולכים לשחק שם בעוד שנה - שנתיים. לא על שחקנים שכבר שיחקו שם ונזרקו. לא אותו דבר.
jol9 כתב:בוודאי שכן. כלומר, אי אפשר לדעת כך ואי אפשר לדעת אחרת. פסק הזמן שלהם שינה לחלוטין את המשחק, בגלל שתי שלשות מקריות.
זאת היתה רק אחת מהטעויות.
הטענות כלפי גודס במשחק הזה רבות מאוד. זה שאלכסנדר היה חלש שתי דקות, לא אומר שהוא לא היה צריך לשחק, בטח כשרנדל לא ממש מבריק.
ומה עם לנדסברג?
בכלל, זה לא הגיוני שאוברדוביץ' הולך לקצה הספסל ומקבל 5 נקודות קריטיות מסיפאחי, וגודס לא יכול לקבל תפוקה משום שחקן ספסל חוץ מטיוס.
אני מאמין שמכבי תמצא את הפתרון לוסלי. מדובר בשחקן אתלטי שיודע להטביע והולך חזק לריבאונד. קבוצה שעצרה את גאודלוק, אמורה
למצוא את הפתרונות ולהתמודד גם עם וסלי.
שחף כתב:אין דבר כזה. כלומר בייליצה כנראה יהיה שם. בוגדאנוביץ' מאוד גבולי. יש לא מעט שחקנים ברמתו שנבחרו בדראפט ולא הגיעו לליגה אף פעם. מרגע שהשחקן לא ניצל את האופציה הזו שלו הוא די בן ערובה של הקבוצה שבחרה אותו והצרכים שלה
er79 כתב:נסחפת לגמרי עם בוגדנוביץ, צר לי. כנראה ראינו משחק שונה, מה אני אגיד לך.
toja27 כתב:תגיד זה נראה לך הגיוני, שבמשחק כל כך אינטינסיבי עם האנרגיות של הקהל הביתי והרעב של הקבוצה שרוצה לעלות בפעם הראשונה לפיינל פור, אתה לא מוריד את פארגו כל המשחק? אתה מבין מה המשמעות של זה בכלל? נראה לך שמאמן מנוסה היה עושה דבר כזה? לא במקרה החמישיה השניה(!) עם ספהי וזוריץ' עשו את הבריחה, הם באו טריים עם אנרגיות נגד שחקנים שלא ירדו מהפרקט לשניה.טיוס משחק 20 דק' ברציפות, למה? מה קרה? למה סופו לא יכול להיכנס כשהוא רענן, לטחון את הטורקים בצבע ל5 דק' ולתת לטיוס מנוחה. למה לאנדסברג לא רואה דקת משחק. אז כן יותר דקות להיינס ויותר דקות ללאנדסברג ויותר דק' לסופו (כשצריך). ואם היינס זורק זריקת חצי מרחק בסוף השעון כשהוא חייב לחדור, אז גודס מעיר לו על זה, מעיף אותו לאוויר אבל מחזיר אותו לשחק. כי ככה מחנכים שחקן וגם אין לו אלטרנטיבה אחרת. כישלון של גודס במשחק הזה ונקווה שהוא ילמד מזה למשחק הבא.
אדם כתב:לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .
בכל מקרה אוהבים פה לשכוח מהר ולחיות לפי מציאות לא נכונה ולהמציא דברים ולהקטין.
ישר אוהבים להגיד שפנר היא ההצלבה הכי טובה שיכלנו לקבל ,כאילו כבר לגמד הישג אם יהיה ,שלא לדבר שזה בכלל לא נכון ,חוץ מצסקא היא הכי קשה שיכלנו לקבל ,אם כל הכבוד לשאר הקבוצות ,ולהגיד יותר מוכשרת ממילאנו ,כבר שכחנו?מה כי התקשורת אומרת ואנחנו פשוט אוהבים להאטם ולהיתישר אם דעות צדדיות ?,גם שנה שעברה עשו ממילאנו שום כלום ,שבפועל היא היתה קבוצה רצחנית ומגוונת ,שבמקרה ובעזרת הרבה ניסים והתעלות של שחקנים אצלנו הצלחנו לעבור ,אבל מילאנו היתה קבוצה מצוינת .
בכל מקרה היתרון היחיד אולי של פנר ,זה שהיא יותר מאומנת ויותר שיטתית,מילאנו היתה בנויה יותר על כשרון אישי ויכולות של שחקנים בודדים,ולא היתה עיקבית ושיטתית ,ולפעמים השחקנים האלה לקחו על עצמם יותר מידי וחירבו ,לעומת פנר שאין גם אם רוצים אין שם שחקנים של אחד על אחד חוץ מגאודולוק ,שבסך הכל אוברדוביץ מנסה לרסן ולשלוט בו ולא לתת לו להיתחרבש.
בכל מקרה ככל שהשעות עוברות אני רק מתעצבן עוד ועוד מההפסד ,ומבין שהפסדנו לקבוצה אם שחקן אחד שיכול ליצר בעצמו ועוד איזה בוגדנוביץ אחד ועוד 3 גבוהים נגרים בפנסיה שבכל מפגש אחר הינו עושים מהם קציצות,אוי אויי כמה גודס מעצבן ,במקרה הזה מאוד מאוד בולט הטעויות שלו שגרמו להפסד ומאוד מאוד מתסכל ,כי אפשר בפה מלא להגיד שרק בגלל זה הפסדנו ,לא הינו אמורים להפסיד משחק ש3 דקות לסוף רבע 3 אנחנו ביתרון 10 ואוברדוביץ כבר זורק שחקנים מחליפים וכבר חצי מוותר ומנסה איכשהו להוציא מים ובסוף יוצא לו שמפניה ,חבל ומאכזב .
אני מקווה מאוד שהצוות יכניס לשחקנים שלנו אמונה ויעבוד איתם מנטלית ,והכי חשוב שהצוות יאמין ,אנחנו צריכים יכולים ומסוגלים לנצח שם וחייבים להוציא את המשחק הזה מהראש כי זה נראה על הפרצופים של השחקנים והצוות שהפסדנו כבר את הסדרה ,שזה כולה משחק 1,שימצאו את האנרגיות והכוחות .
אדם כתב:לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .
ישר אוהבים להגיד שפנר היא ההצלבה הכי טובה שיכלנו לקבל ,כאילו כבר לגמד הישג אם יהיה ,שלא לדבר שזה בכלל לא נכון ,חוץ מצסקא היא הכי קשה שיכלנו לקבל ,אם כל הכבוד לשאר הקבוצות ,ולהגיד יותר מוכשרת ממילאנו ,כבר שכחנו?מה כי התקשורת אומרת ואנחנו פשוט אוהבים להאטם ולהיתישר אם דעות צדדיות ?,גם שנה שעברה עשו ממילאנו שום כלום ,שבפועל היא היתה קבוצה רצחנית ומגוונת ,שבמקרה ובעזרת הרבה ניסים והתעלות של שחקנים אצלנו הצלחנו לעבור ,אבל מילאנו היתה קבוצה מצוינת .
בכל מקרה היתרון היחיד אולי של פנר ,זה שהיא יותר מאומנת ויותר שיטתית,מילאנו היתה בנויה יותר על כשרון אישי ויכולות של שחקנים בודדים,ולא היתה עיקבית ושיטתית ,ולפעמים השחקנים האלה לקחו על עצמם יותר מידי וחירבו ,לעומת פנר שאין גם אם רוצים אין שם שחקנים של אחד על אחד חוץ מגאודולוק ,שבסך הכל אוברדוביץ מנסה לרסן ולשלוט בו ולא לתת לו להיתחרבש.
בכל מקרה ככל שהשעות עוברות אני רק מתעצבן עוד ועוד מההפסד ,ומבין שהפסדנו לקבוצה אם שחקן אחד שיכול ליצר בעצמו ועוד איזה בוגדנוביץ אחד ועוד 3 גבוהים נגרים בפנסיה שבכל מפגש אחר הינו עושים מהם קציצות,אוי אויי כמה גודס מעצבן ,במקרה הזה מאוד מאוד בולט הטעויות שלו שגרמו להפסד ומאוד מאוד מתסכל ,כי אפשר בפה מלא להגיד שרק בגלל זה הפסדנו ,לא הינו אמורים להפסיד משחק ש3 דקות לסוף רבע 3 אנחנו ביתרון 10 ואוברדוביץ כבר זורק שחקנים מחליפים וכבר חצי מוותר ומנסה איכשהו להוציא מים ובסוף יוצא לו שמפניה ,חבל ומאכזב .
אני מקווה מאוד שהצוות יכניס לשחקנים שלנו אמונה ויעבוד איתם מנטלית ,והכי חשוב שהצוות יאמין ,אנחנו צריכים יכולים ומסוגלים לנצח שם וחייבים להוציא את המשחק הזה מהראש כי זה נראה על הפרצופים של השחקנים והצוות שהפסדנו כבר את הסדרה ,שזה כולה משחק 1,שימצאו את האנרגיות והכוחות .
roy1000 כתב:אדם, כל הויכוח סביב בוגדנוביץ' הוא ממש לא חשוב. אני מבין שיש פה אנשים שלא מחזיקים ממנו. לא מעניין אותי להפוך את זה לסיפור כזה גדול.לדעתי, הוא יהיה שחקן חמישייה ב- NBA בתוך כמה שנים.
מצד שני, להגיד שפנר זו קבוצה מאומנת נראה לי כמו בדיחה. פנר זו קבוצה שכונתית לחלוטין וזה שהכוכבים שלה לבנים ולא שחורים כמו אלה של מילאנו ממש לא משנה את זה. לפנר לא היה מושג מה לעשות כל המשחק. הם באו בלי תוכנית, הם לא יודעים לעשות הגנת פיק אנד רול בסיסית וההתקפה שלהם מסתמכת כמעט בלעדית על מהלכים אישיים של הכוכבים שלהם. אין להם שום תרגילים בשביל לשחרר את גאודלוק לזריקות, והדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה פיק אנד רול בסיסי וגם את זה הם לא מבצעים טוב מדי.
אוברדוביץ' היה אולי מסומם או שיכור כי זה הדבר היחידי שיכול להסביר את זה שזיזיס שמר על פארגו יותר ממחצית שלמה ושהקבוצה שלו נסוגה מפארגו בפיק אנד רול ונתנה לו להיכנס לצבע. לקח לו כמעט 3 רבעים להעביר עליו את גאודלוק (ואחרים) ולעשות עליו טראפ בפיק אנד רול, משהו שכל מאמן מתחיל שראה משחקים של מכבי יודע לעשות.
אם מכבי הייתה נראית כמו פנר וגודס היה שם על גאודלוק איזה שומר מצחיק כמו לנדסברג למשך 3 רבעים, אז אנשים פה היו מבקשים לפטר אותו על המקום ובצדק.
yzafrir כתב:אדם כתב:לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .
ממש לא מסכים איתך לגבי מילאנו . הסידרה נגדה הזכירה בדיוק כמה היא חלשה ובנוייה כמו קבוצה קטנה שמסתמכת על שחקן אחד לאנגפורד ועם חוסן מנטאלי של ילדה בטרום חובה. אתה אולי לא זוכר אבל בנוקיה הם נראו כמו פח ולא כמו שפאו או פרטיזן נראו כשלקחו למכבי את הביתיות. סמואלס ממש שחקן ענק , מה אני יגיד לך...
פנר היא ההצלבה הכי טובה שיכולנו לקבל כי האפשרות היתה או היא או צסקא , והמשחק אתמול הראה שאפשר להתמודד איתה בכבוד.
לפאו יש עמדה 4 החזקה ביותר ביורליג ברמה , והגנתית גם עמדה 5 שלהם טובה עם הרבה בשר . בעמדת הגארדים הם חסרים שחקן מאוד חשוב לסדרה הזאת אבל גם אנחנו.
אם תקרא את הדברים שלך שוב תראה שאתה סותר את עצמך . קבוצה מאומנת יותר ושיטתית יותר היא בדרך כלל קבוצה טובה יותר מכזאת שבנויה על כשרון אישי של שחקנים ובמקרה של מילאנו בעיקר של שחקן אחד לאגפורד.
אדם כתב:רוי אף אחד לא בא ואמר בוגדנוביץ שחקן פח ,אבל מפה לאיזה שחקן לא יאומן וכל זה זה רחוק ,ועוד יותר טוב מסמית שעשה דבר או שנים בקריירה,ואם הוא יהיה שחקן אנביאי כל הכבוד לו ,אבל כבר הוכח שזה לא אומר כלום ,הנה גם רוביו מעביר את זמנו משחק יותר משחק פחות ,במקום לחזור ולעשות קרירה באירופה ולהוביל קבוצה,אבל אתה צודק אין טעם וסיבה זה לא העיקר הנושא הזה.
תשמע אני ראיתי עשרות פעמים את גאודולו עובר על חסימות ,פשוט אתמול שמרו אותו ממש טוב והצליחו לעצור את זה ,אם תראה לפעמים שהוא עובר מתחת לסל ובא לצאת אז שחקן אחר עושה כאילו יוצא כדי להרוויח זמן עד שהשחקן של גאודולוק יגיע .
בכל מקרה מכבי שמרה סביר לגמרי וספגה בכל זאת 80 נקודות ,בעיקר ובגלל ריבאונד התקפה,ברבע הרביעי 12 נקודות מריבאונד התקפה זה כל ההבדל בין לעצור אותם על 68 70 .
במשחק ביום חמישי חוץ מריבאונד התקפה נצטרך לקוות שהם לא ידפקו שלשות משוגעות ולא לתת לבילצה תזריקות האלה ממרחק של 4 כי הוא קולע אותם גם אם זה רחוק צריך ללמוד את זה.
yzafrir כתב:אדם אני ממש לא מסכים איתך וכנראה שאתה רואה מציאות שונה
1 . לא אמרתי לרגע שהם חלשים אלא שהם לא הרבה יותר טובים מאיתנו ואפשר בהחלט ליגנוב שם ניצחון. אם תלך לתרד של המשחק הראשון נגד מילאנו אז כבר הייתה בהלת כרטיסים לפיינלפור כי היה ברור שמכבי מסוגלת לעבור אותם עוד לפני שהשפן רייס יצא מהכובע. בנתיים אתה לא רואה אף אחד מדבר פה על חבילות לפיינלפור .
2 אתה אומר שאין להם את העמדה 4 הכי טובה ביורוליג אז למי כן ? אם זה "רחוק מהמציאות " אז תן שמות לא סיסמאות . בברצלונה טומיץ' הוא סנטר . הוא הרבה פחות נייד מבייליצה ווסלי שנעים ללא הפסקה . לטיוס קשה לשמור על שחקנים כאלו מעמדת הסנטר ומי שהיה צריך לעשות את זה זה רנדל שלא כלכך הצליח .
3.זוריץ' יליד 84 , סבאס יליד 87 , השלישי קוראים לא ארדן שלא ברור לי למה הוא לא שיחק כי הוא הסנטר הכי טוב שלהם לדעתי , הגיע מאנדולו ואפילו שיחק ב nba והוא יליד 86. שלושתם מה זה זקנים גוססים
4.למילאנו באותה עונה היה מאזן של 5-5 בשלב הראשון ו 10 -4 בטופ 16 שזה המאזן הגרוע ביותר מבין העולות עם יתרון ביתיות , הם עלו ברגע האחרון. זאת הייתה קבוצה שכונה כשלאנגפורד עושה מה שבראש שלו וכל השאר פועלים שחורים. מוס והאקט הם פועלים שחורים קלאסים. ומה אני יגיד לך על סמואלס , לוקח את טיוס וסופו לפניו בהרבה.
פנר קבוצה קודם כל . מאמאומנת , מתואמת יודעת לתקן טעויות תוך כדי תנועה כמו במשחק אתמול ...בבקיצור קבוצה לא שכונה. פרט ללאנגפורד מבחינת יכולת אישית , אין למילאנו שום יתרון על פנר ' לא האקט ולא ג'רלס השכונה לא פחות מלאנגפורד ולא סמאולס .
הנה משהו שאנחנו כן מסכימים , אי אפשר לבנות על לאנדסברג כמושיע אחרי שלא שיחק חודש אבל חייבים לנסות כדי לדעת שניסינו הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־24 אורחים