הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 אפריל 2015, 23:57

גודס עשה עבודה ענקית בהכנה של הקבוצה, אבל אכן נכשל בהיערכות וקריאת הסיטואציות תו״כ המשחק. זה לא באמת היה ״בידיים״ של מכבי.
כדי שמשחק יהיה בידיים שלך אתה צריך עומק קצת יותר גדול, אפילו לא בהרבה.

* גאודלוק שותק בהגנה הירואית של יוגב אוחיון, נייט לינהארט, מרקז היינס. הקבוצה התרכזה בו, התכוננה אליו וחיסלה אותו. השם שלו צעק מדפי הסטטיסטיקות בפרי-גיים ואף אחד לא מדבר עליו היום.
* רנדל וסמית׳ התמודדו בצורה חכמה ויעילה עם בוגדנוביץ׳ ובייליצה (בהתאמה). ההגנה ששמרו בתחילת המשחק הייתה פנטסטית והתאימה יותר מזו שהתפתחה לאורך המשחק (חזרה למצ׳ אפים ע״ב עמדות). אי אפשר לחסל אותם לגמרי, אבל מה שעשו- עשו מעולה.
* האקס פקטור שחיסל אותנו היה אמיר פרלדזיץ׳. הכניסה שלו לקווי המסירה והעזרה שלו על פארגו ויוגב (5 חטיפות) והעבודה שלו בפיק אנד רול (5 אסיסטים) הייתה חריגה והוא היה אדריכל הקאמבק שלהם.
* מכבי לא נערכה בצורה חכמה ליאן וסלי. התשבוחות שרצות כאן על הצ׳כי מוגזמות לגמרי. הוא ארוך, חזק, אתלטי ואנרגטי. מאין אלכס טיוס על 2.10. אבל, יש לו נקודת תורפה ברורה והיא לא נוצלה (הרבה בגלל בעיית עבירות של רנדל וסמית׳). היו צריכים לשלוח אותו ליותר מטיול בודד על קו העונשין. צריך לנצח אותו על הקרקע ולא באוויר- לשלוח אותו לקו ברגע שמקבל את הכדור. גם הגארדים ייצטרכו לעזור פה.
* פארגו עשה עבודה גדולה בהתקפה ובהגנה. הוא הסתבך כשהתעייף ובאו עליו שמירות כפולות- אבל אפשר להיערך לזה. באחד על אחד אין לו שם מצ׳-אפ וזו בשורה מעולה להמשך.
* יש המון מקום לשימוש בסופו ובהרכבי סטרץ׳ רחבים יותר. גם במשחק חלש של היווני, בדקות איתו על המגרש פנר נכנסה לפאניקה. כולכם הרגשתם את הקיפאון של גודס ברבע השלישי. סופו היה חייב לקבל את הכדורים בפנים וללכת לקו. אלה הנחיות של מאמן.
* סמית׳ עם מתיחה, סמית׳ עם שמתיחה. לא מודדים אותו על המשחקים מול אלבא ברלין, אלא מצפים ממנו להיות האקס פאקטור שייתן את הקליעה מבחוץ וקור הרוח בקלאץ׳. יש לו הרבה להוכיח בסדרה הזאת.

בגדול, קבוצה לחלוטין עבירה.
ההירו בול של פארגו זה לא בשורה חדשה. זה הכדורסל הרגיל של מכבי (לפארגו הלך הרבה יותר טוב מבד״כ- אבל לא חייבים אותו כזה לאורך כל המשחק).
ההגנה המדהימה על גאודלוק ובוגדנוביץ׳ זו בשורה. החזרה לפורמה התקפית של יוגב יכולה להיות בשורה.

אם מכבי תצליח לשמור על 75-80% ממה שנתנה הערב ותקבל קצת מסופו ומאיזה גארד שיתרום התקפית מהספסל, ותרסק כבר את ההתלהבות המוגזמת של וסלי ע״י שליחתו לעונשין- היא יכולה בהחלט לנצח באיסטנבול. גם פעמיים אגב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 23:58

roy1000 כתב:
שחף כתב:זה בערך כמו לטעון שבירושלים משחקים שחקני אוקלהומה סיטי(אז סיאטל) ואורלנדו. בעצם, לדעתי יש שם גם שחקן אטלנטה אחד(דונטה סמית') יש מצב שהם אפילו יותר טובים מפנר

לא זה לא. אני מדבר על שחקנים שהולכים לשחק שם בעוד שנה - שנתיים. לא על שחקנים שכבר שיחקו שם ונזרקו. לא אותו דבר.

אין דבר כזה. כלומר בייליצה כנראה יהיה שם. בוגדאנוביץ' מאוד גבולי. יש לא מעט שחקנים ברמתו שנבחרו בדראפט ולא הגיעו לליגה אף פעם. מרגע שהשחקן לא ניצל את האופציה הזו שלו הוא די בן ערובה של הקבוצה שבחרה אותו והצרכים שלה
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 00:00

jol9 כתב:בוודאי שכן. כלומר, אי אפשר לדעת כך ואי אפשר לדעת אחרת. פסק הזמן שלהם שינה לחלוטין את המשחק, בגלל שתי שלשות מקריות.
זאת היתה רק אחת מהטעויות.
הטענות כלפי גודס במשחק הזה רבות מאוד. זה שאלכסנדר היה חלש שתי דקות, לא אומר שהוא לא היה צריך לשחק, בטח כשרנדל לא ממש מבריק.
ומה עם לנדסברג?
בכלל, זה לא הגיוני שאוברדוביץ' הולך לקצה הספסל ומקבל 5 נקודות קריטיות מסיפאחי, וגודס לא יכול לקבל תפוקה משום שחקן ספסל חוץ מטיוס.

אני מאמין שמכבי תמצא את הפתרון לוסלי. מדובר בשחקן אתלטי שיודע להטביע והולך חזק לריבאונד. קבוצה שעצרה את גאודלוק, אמורה
למצוא את הפתרונות ולהתמודד גם עם וסלי.

אלכסנדר היה עב"ם על המגרש. לא מצא את עצמו הגנתית וגרם נזק.

אוברדוביץ' היה נואש והיה לו מזל. זה הכל. הקבוצה שלו נראיתה כמו בדיחה. לא היה להם מושג מה לעשות על המגרש, לא בהתקפה ולא בהגנה.

אני סומך על גודס ופיני שיעשו התאמות למשחק הבא. קשה לי להגיד אפילו מה, אבל אני מאמין שהם יחשבו על משהו.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אפריל 2015, 00:01

איך הגענו ל 29 עמודים? :eek
אפילו נס מילאנו לא הגיע לכל כך הרבה עמודים (24 או 25 אם אני זוכר נכון) ואני לא בטוח גם שגמר היורוליג הגיע לזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 00:02

שחף כתב:אין דבר כזה. כלומר בייליצה כנראה יהיה שם. בוגדאנוביץ' מאוד גבולי. יש לא מעט שחקנים ברמתו שנבחרו בדראפט ולא הגיעו לליגה אף פעם. מרגע שהשחקן לא ניצל את האופציה הזו שלו הוא די בן ערובה של הקבוצה שבחרה אותו והצרכים שלה

בוגדנוביץ' אפילו לא קרוב לגבולי. הוא יהיה שחקן NBA מצויין. פיניקס רצתה אותו כבר העונה, אבל הוא הלך לכסף של פנר כמו שעשה מירוטיץ' בזמנו. אל תתרשם מכל מיני כדורים שיצאו לו מהסל היום. הוא שחקן שיכול להגיע לכל מקום שהוא רוצה על המגרש.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 אפריל 2015, 00:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 00:11

חציל , בדיוק מה שאמרתי קודם , טיוס עם פאול ראשון ברבע השלישי , ה הפלא שווסלי ובייליצה חגגו בפנים...
אם גיא רוצה לנסות את אלכסנדר וסילבן , שיעשה את זה ברבע הראשון . בכדורסל לא מנצחים את המשחק ברבע הראשון
גיא סובל מאותם בעיות שהיו לבלאט בתחילת הקריירה , סקאוטינג והכנה מצויינת , ניהול משחק בזמן לחץ בעייתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2015, 00:15

נסחפת לגמרי עם בוגדנוביץ, צר לי. כנראה ראינו משחק שונה, מה אני אגיד לך.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 00:20

er79 כתב:נסחפת לגמרי עם בוגדנוביץ, צר לי. כנראה ראינו משחק שונה, מה אני אגיד לך.

אני גם לא מחזיק ממנו שחקן nba איטי מידי גם בהגנה וגם בהתקפה ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 00:24

toja27 כתב:תגיד זה נראה לך הגיוני, שבמשחק כל כך אינטינסיבי עם האנרגיות של הקהל הביתי והרעב של הקבוצה שרוצה לעלות בפעם הראשונה לפיינל פור, אתה לא מוריד את פארגו כל המשחק? אתה מבין מה המשמעות של זה בכלל? נראה לך שמאמן מנוסה היה עושה דבר כזה? לא במקרה החמישיה השניה(!) עם ספהי וזוריץ' עשו את הבריחה, הם באו טריים עם אנרגיות נגד שחקנים שלא ירדו מהפרקט לשניה.טיוס משחק 20 דק' ברציפות, למה? מה קרה? למה סופו לא יכול להיכנס כשהוא רענן, לטחון את הטורקים בצבע ל5 דק' ולתת לטיוס מנוחה. למה לאנדסברג לא רואה דקת משחק. אז כן יותר דקות להיינס ויותר דקות ללאנדסברג ויותר דק' לסופו (כשצריך). ואם היינס זורק זריקת חצי מרחק בסוף השעון כשהוא חייב לחדור, אז גודס מעיר לו על זה, מעיף אותו לאוויר אבל מחזיר אותו לשחק. כי ככה מחנכים שחקן וגם אין לו אלטרנטיבה אחרת. כישלון של גודס במשחק הזה ונקווה שהוא ילמד מזה למשחק הבא.

אני לא רואה בעיה עם שחקן שמשחק 35 או אפילו 37 דקות כמו פארגו. זה ממש לא סוף העולם, בטח שלשחקן צעיר ואתלטי כמו פארגו. ב- NBA שחקנים מרכזיים משחקים 40 דקות ויותר בפלייאוף. גאודלוק שיחק 35 דקות בפנר ובוגדנוביץ' שיחק 33 דקות.

רוצה לתת יותר דקות להיינס? אין בעיה. הוא היה מינוס 3 ב- 9 דקות ששיחק. תן לו עוד 10 דקות ותפסיד עוד 4 נקודות בערך. אני חושב שמעירים להיינס כבר 8 חודשים וזה לא ממש עוזר. אני בספק אם דווקא עכשיו זה יעבוד.

אני לא יודע למה סילבן לא שיחק. כנראה שהוא עדיין לא בכושר משחק מספק.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 00:53

אני התעלם מכל הביקורת והסיכומים על המשחק ,כי זה הפסד מעצבן ,וכולנו בסך הכל רובנו נגענו בבעיות ובתקלה שקרתה לגודס .
4 וחצי דקות לסיום הרבע השלישי שהינו בהפרש גבוה ,היה צריך לעלות סופו ,היה צריך שינוי בקצב משחק ,היה צריך טיים אאוט לעצור לתת להם להרגיש שזה 8 11 הפרש ,וגודס טעה ,טעה גם שלא ניסה לתת קצת יותר לאלכסנדר או ללאנדסברג ,וטעה בהורדה של סמית כי כמו שאמרו זה גרם להגנה של פנר לכווץ תהגנה ,וכאשר סמית היה הם היתעסקו בו וריווחו .
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה לרוי ,רוי אני מעריך אותך מאוד ובטוח שאתה מבין כדורסל ,אבל זה שתחזור 20 פעם על משו לא יהפוך את זה לנכון ,ראינו הרבה שחקנים שלא נבחרו בדראפט והם שחקנים יותר טובים מכאלה שנבחרו וראינו שחקנים שנבחרו אחרי שחקנים אחרים בדראפט ונהיו יותר טובים זה לא אומר כלום .
לעיקר ,אני לא יכול להבין איך אתה טוען ואומר שבוגדנוביץ יותר טוב מסמית ,בשום גיל הוא לא יהיה יותר טוב ממנו ,ףלא יהיה לו תאינטילגנציה ואת הערך מוסף שיש לסמית ,ובלי קשר הם לא אותה עמדה,בוגדנוביץ כמו שאתה אומר הגיע לסל מתי שהוא רצה רק על טיוס ,על הגארדים שלנו הוא לא הגיע פעם אחת ,ולהגיד על הילדון הזה שלא עשה כלום בקרירה שהוא יותר טוב מסמית כל הכבוד ,אז מה אם הוא יהיה בנבא ??מזה אומר?אני יגיד לך משו גם בוגדנוביץ השני שמשחק בברוקלין לא יותר טוב מסמית ,הנבא ממש לא קובעת שאם שחקן משחק שם אז הוא אוטמטית יותר טוב ממישו אחר ,זה סיטואציות ומצבים וכל מיני דברים ,יש שם 50 שחקנים ויותר שלא היתי נוגע והם באנביאי אז מה .
בוגדנוביץ ילך עוד הרבה ברגל כדי לעשות מה שעשה סמית ועושה סמית ,כן בוגדנוביץ הוא פוטנציאל וגארד כשרוני ,אבל מפה עד לאיזה תותח יש זמן ,הוא איטי ,הההוצאה שלו לזריקה לא מהירה,שלא לדבר שהגנה הוא בינוני .
גם אם הוא ידפוק לנו הופעה ביום חמישי לא אשנה את דעתי ,גם היינס יכול לדפוק הופעה ודפק נגד ריאל ,זה לא הפך אותו לשחקן.
גם ההיתלהבות מווסלי לא מובנת ,זה כשלון של מכבי כל הזבל שהוא אסף ,סל אחד נורמלי לא היה לו ,כולה שחקן ארוך ואתלטי שניצל את הבעיה שיש למכבי שנים בעמדה 4 5 ,זה לא חדש כל 4 וחצי חוגג עלינו בצורה כזאת או אחרת ,לפעמים זה 4 שמוריד כדור לרצפה ולפעמים זה 4 שאתלט ,מה שהוא עשה היום זה לזכות מכבי לא לזכותו ,הוא נגר בן נגר ומעצבן לא פחות ,לא נוגע בו גם בחצי מחיר ,בסך הכל לא ראיתי יותר מידי אצלם וחבל שהפסדנו ,השחק היחיד שיש בו משו אצלם זה ביילצה ,ולא יהיה קל נגדו ביום חמישי ,הוא חכם מבין את המשחק ,קולע מכל טווח והולך חזק וגבוה לסל.
שיהיה בהצלחה
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 02:35

אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
3 דקות לסוף הרבע השלישי הפער עוד היה 10 , מהנקודה הזאת סמית' ירד לטיפול ופנר' התחילה לצמצם את הפער.
ז'לייקו הכניס את ספיחי שישמור על פארגו העייף והוא היחיד שהיה לו רגליים לעצור אותו אך מהרגע שסמית' ירד הוא קיבל עזרה של פרלדזיץ .
בהתקפה אובראוברדוביץ'עבר לשחק עם פרלדזיץ' כמין פוינט פאוורד שמתחיל את ההתקפה ועובר את החצי ראשון מה שביטל את שמירת הלחץ על בוגדנוביץ וגודלוק כי מי ששמר על פרלדזיץ זה סמית המדדה...
מכבי לא ניצלה בכלל את היכולת של נדל להוריד כדור ולעבור את השומר שלו , סמית עשה זאת פעם אחת או שתיים מעמדה 4 וזה הצליח .
וכמובן סופו סופו ושוב סופו שלא נוצל מספיק מתחת לסל . היהיה כמה התקפות רצופות שהכדור הלך אליו מתחת לסל והוא סחט עברות אבל הייתה לו בעיה בהגנה מה שהוציא אותו מהמשחק.
אלכסנדר עשה טעות בהגנה כשארבע שניות לסוף שעון נתן לבייליצה שלשה חופשית אבל מיד אחר כך תיקן עם עברה טובה שעצרה מתפרצת כשלמכבי היו פחות מארבע עברות קבוצתיות . לא ברור למה לא קיבל יותר דקות כרנדל מסובך בעברות וסמית מדדה .
את גודלוק עצרו כל הגארדים שלנו , גם יוגב גם פארגו גם היינס וגם לינהרט שמרו עליו מצויין .
כדי שפארגו יעשה נקודות על השומר שלו הוא חייב שיפתחו לו תצבע כי לעבור את השומר זה לא בעיה , לקלוע מעל המגדלים שלהם זה יותר קשה ושחקן כמו אלכסנדר שקולע מחצי מרחק תפור לכזה מצב.

בקיצור גיא לא הגיב לשינויים של אוברדוביץ ולא הפתיע עם שום שפן . שכר לימוד מה לעשות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 03:19

לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .
בכל מקרה אוהבים פה לשכוח מהר ולחיות לפי מציאות לא נכונה ולהמציא דברים ולהקטין.
ישר אוהבים להגיד שפנר היא ההצלבה הכי טובה שיכלנו לקבל ,כאילו כבר לגמד הישג אם יהיה ,שלא לדבר שזה בכלל לא נכון ,חוץ מצסקא היא הכי קשה שיכלנו לקבל ,אם כל הכבוד לשאר הקבוצות ,ולהגיד יותר מוכשרת ממילאנו ,כבר שכחנו?מה כי התקשורת אומרת ואנחנו פשוט אוהבים להאטם ולהיתישר אם דעות צדדיות ?,גם שנה שעברה עשו ממילאנו שום כלום ,שבפועל היא היתה קבוצה רצחנית ומגוונת ,שבמקרה ובעזרת הרבה ניסים והתעלות של שחקנים אצלנו הצלחנו לעבור ,אבל מילאנו היתה קבוצה מצוינת .
בכל מקרה היתרון היחיד אולי של פנר ,זה שהיא יותר מאומנת ויותר שיטתית,מילאנו היתה בנויה יותר על כשרון אישי ויכולות של שחקנים בודדים,ולא היתה עיקבית ושיטתית ,ולפעמים השחקנים האלה לקחו על עצמם יותר מידי וחירבו ,לעומת פנר שאין גם אם רוצים אין שם שחקנים של אחד על אחד חוץ מגאודולוק ,שבסך הכל אוברדוביץ מנסה לרסן ולשלוט בו ולא לתת לו להיתחרבש.
בכל מקרה ככל שהשעות עוברות אני רק מתעצבן עוד ועוד מההפסד ,ומבין שהפסדנו לקבוצה אם שחקן אחד שיכול ליצר בעצמו ועוד איזה בוגדנוביץ אחד ועוד 3 גבוהים נגרים בפנסיה שבכל מפגש אחר הינו עושים מהם קציצות,אוי אויי כמה גודס מעצבן ,במקרה הזה מאוד מאוד בולט הטעויות שלו שגרמו להפסד ומאוד מאוד מתסכל ,כי אפשר בפה מלא להגיד שרק בגלל זה הפסדנו ,לא הינו אמורים להפסיד משחק ש3 דקות לסוף רבע 3 אנחנו ביתרון 10 ואוברדוביץ כבר זורק שחקנים מחליפים וכבר חצי מוותר ומנסה איכשהו להוציא מים ובסוף יוצא לו שמפניה ,חבל ומאכזב .
אני מקווה מאוד שהצוות יכניס לשחקנים שלנו אמונה ויעבוד איתם מנטלית ,והכי חשוב שהצוות יאמין ,אנחנו צריכים יכולים ומסוגלים לנצח שם וחייבים להוציא את המשחק הזה מהראש כי זה נראה על הפרצופים של השחקנים והצוות שהפסדנו כבר את הסדרה ,שזה כולה משחק 1,שימצאו את האנרגיות והכוחות .
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 03:31

אדם כתב:לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .
ישר אוהבים להגיד שפנר היא ההצלבה הכי טובה שיכלנו לקבל ,כאילו כבר לגמד הישג אם יהיה ,שלא לדבר שזה בכלל לא נכון ,חוץ מצסקא היא הכי קשה שיכלנו לקבל ,אם כל הכבוד לשאר הקבוצות ,ולהגיד יותר מוכשרת ממילאנו ,כבר שכחנו?מה כי התקשורת אומרת ואנחנו פשוט אוהבים להאטם ולהיתישר אם דעות צדדיות ?,גם שנה שעברה עשו ממילאנו שום כלום ,שבפועל היא היתה קבוצה רצחנית ומגוונת ,שבמקרה ובעזרת הרבה ניסים והתעלות של שחקנים אצלנו הצלחנו לעבור ,אבל מילאנו היתה קבוצה מצוינת .
בכל מקרה היתרון היחיד אולי של פנר ,זה שהיא יותר מאומנת ויותר שיטתית,מילאנו היתה בנויה יותר על כשרון אישי ויכולות של שחקנים בודדים,ולא היתה עיקבית ושיטתית ,ולפעמים השחקנים האלה לקחו על עצמם יותר מידי וחירבו ,לעומת פנר שאין גם אם רוצים אין שם שחקנים של אחד על אחד חוץ מגאודולוק ,שבסך הכל אוברדוביץ מנסה לרסן ולשלוט בו ולא לתת לו להיתחרבש.
בכל מקרה ככל שהשעות עוברות אני רק מתעצבן עוד ועוד מההפסד ,ומבין שהפסדנו לקבוצה אם שחקן אחד שיכול ליצר בעצמו ועוד איזה בוגדנוביץ אחד ועוד 3 גבוהים נגרים בפנסיה שבכל מפגש אחר הינו עושים מהם קציצות,אוי אויי כמה גודס מעצבן ,במקרה הזה מאוד מאוד בולט הטעויות שלו שגרמו להפסד ומאוד מאוד מתסכל ,כי אפשר בפה מלא להגיד שרק בגלל זה הפסדנו ,לא הינו אמורים להפסיד משחק ש3 דקות לסוף רבע 3 אנחנו ביתרון 10 ואוברדוביץ כבר זורק שחקנים מחליפים וכבר חצי מוותר ומנסה איכשהו להוציא מים ובסוף יוצא לו שמפניה ,חבל ומאכזב .
אני מקווה מאוד שהצוות יכניס לשחקנים שלנו אמונה ויעבוד איתם מנטלית ,והכי חשוב שהצוות יאמין ,אנחנו צריכים יכולים ומסוגלים לנצח שם וחייבים להוציא את המשחק הזה מהראש כי זה נראה על הפרצופים של השחקנים והצוות שהפסדנו כבר את הסדרה ,שזה כולה משחק 1,שימצאו את האנרגיות והכוחות .

כל מילה. גם לגבי מילאנו וגם עד כמה שהמשחק הזה היה בידיים שלנו ונתנו לו לחמוק. תחושה לא קלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 07:09

אדם, כל הויכוח סביב בוגדנוביץ' הוא ממש לא חשוב. אני מבין שיש פה אנשים שלא מחזיקים ממנו. לא מעניין אותי להפוך את זה לסיפור כזה גדול.לדעתי, הוא יהיה שחקן חמישייה ב- NBA בתוך כמה שנים.

מצד שני, להגיד שפנר זו קבוצה מאומנת נראה לי כמו בדיחה. פנר זו קבוצה שכונתית לחלוטין וזה שהכוכבים שלה לבנים ולא שחורים כמו אלה של מילאנו ממש לא משנה את זה. לפנר לא היה מושג מה לעשות כל המשחק. הם באו בלי תוכנית, הם לא יודעים לעשות הגנת פיק אנד רול בסיסית וההתקפה שלהם מסתמכת כמעט בלעדית על מהלכים אישיים של הכוכבים שלהם. אין להם שום תרגילים בשביל לשחרר את גאודלוק לזריקות, והדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה פיק אנד רול בסיסי וגם את זה הם לא מבצעים טוב מדי.

אוברדוביץ' היה אולי מסומם או שיכור כי זה הדבר היחידי שיכול להסביר את זה שזיזיס שמר על פארגו יותר ממחצית שלמה ושהקבוצה שלו נסוגה מפארגו בפיק אנד רול ונתנה לו להיכנס לצבע. לקח לו כמעט 3 רבעים להעביר עליו את גאודלוק (ואחרים) ולעשות עליו טראפ בפיק אנד רול, משהו שכל מאמן מתחיל שראה משחקים של מכבי יודע לעשות.

אם מכבי הייתה נראית כמו פנר וגודס היה שם על גאודלוק איזה שומר מצחיק כמו לנדסברג למשך 3 רבעים, אז אנשים פה היו מבקשים לפטר אותו על המקום ובצדק.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 אפריל 2015, 10:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 10:08

אדם כתב:לגבי כשרון ,מילאנו לדעתי לא פחות מוכשרת ובעלת יכולות אם לא יותר ,בגארדים בכלל כולל מוס האקט גראלס ולאנגפורד,ובגבוהים ברח לי קצת שמות אבל כל הגבוהים שלהם ביחד לא עושים מה שסמואלס עשה ועושה .

ממש לא מסכים איתך לגבי מילאנו . הסידרה נגדה הזכירה בדיוק כמה היא חלשה ובנוייה כמו קבוצה קטנה שמסתמכת על שחקן אחד לאנגפורד ועם חוסן מנטאלי של ילדה בטרום חובה. אתה אולי לא זוכר אבל בנוקיה הם נראו כמו פח ולא כמו שפאו או פרטיזן נראו כשלקחו למכבי את הביתיות. סמואלס ממש שחקן ענק , מה אני יגיד לך...
פנר היא ההצלבה הכי טובה שיכולנו לקבל כי האפשרות היתה או היא או צסקא , והמשחק אתמול הראה שאפשר להתמודד איתה בכבוד.
לפאו יש עמדה 4 החזקה ביותר ביורליג ברמה , והגנתית גם עמדה 5 שלהם טובה עם הרבה בשר . בעמדת הגארדים הם חסרים שחקן מאוד חשוב לסדרה הזאת אבל גם אנחנו.
אם תקרא את הדברים שלך שוב תראה שאתה סותר את עצמך . קבוצה מאומנת יותר ושיטתית יותר היא בדרך כלל קבוצה טובה יותר מכזאת שבנויה על כשרון אישי של שחקנים ובמקרה של מילאנו בעיקר של שחקן אחד לאגפורד.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 12:09

roy1000 כתב:אדם, כל הויכוח סביב בוגדנוביץ' הוא ממש לא חשוב. אני מבין שיש פה אנשים שלא מחזיקים ממנו. לא מעניין אותי להפוך את זה לסיפור כזה גדול.לדעתי, הוא יהיה שחקן חמישייה ב- NBA בתוך כמה שנים.

מצד שני, להגיד שפנר זו קבוצה מאומנת נראה לי כמו בדיחה. פנר זו קבוצה שכונתית לחלוטין וזה שהכוכבים שלה לבנים ולא שחורים כמו אלה של מילאנו ממש לא משנה את זה. לפנר לא היה מושג מה לעשות כל המשחק. הם באו בלי תוכנית, הם לא יודעים לעשות הגנת פיק אנד רול בסיסית וההתקפה שלהם מסתמכת כמעט בלעדית על מהלכים אישיים של הכוכבים שלהם. אין להם שום תרגילים בשביל לשחרר את גאודלוק לזריקות, והדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה פיק אנד רול בסיסי וגם את זה הם לא מבצעים טוב מדי.

אוברדוביץ' היה אולי מסומם או שיכור כי זה הדבר היחידי שיכול להסביר את זה שזיזיס שמר על פארגו יותר ממחצית שלמה ושהקבוצה שלו נסוגה מפארגו בפיק אנד רול ונתנה לו להיכנס לצבע. לקח לו כמעט 3 רבעים להעביר עליו את גאודלוק (ואחרים) ולעשות עליו טראפ בפיק אנד רול, משהו שכל מאמן מתחיל שראה משחקים של מכבי יודע לעשות.

אם מכבי הייתה נראית כמו פנר וגודס היה שם על גאודלוק איזה שומר מצחיק כמו לנדסברג למשך 3 רבעים, אז אנשים פה היו מבקשים לפטר אותו על המקום ובצדק.

רוי אף אחד לא בא ואמר בוגדנוביץ שחקן פח ,אבל מפה לאיזה שחקן לא יאומן וכל זה זה רחוק ,ועוד יותר טוב מסמית שעשה דבר או שנים בקריירה,ואם הוא יהיה שחקן אנביאי כל הכבוד לו ,אבל כבר הוכח שזה לא אומר כלום ,הנה גם רוביו מעביר את זמנו משחק יותר משחק פחות ,במקום לחזור ולעשות קרירה באירופה ולהוביל קבוצה,אבל אתה צודק אין טעם וסיבה זה לא העיקר הנושא הזה.

תשמע אני ראיתי עשרות פעמים את גאודולו עובר על חסימות ,פשוט אתמול שמרו אותו ממש טוב והצליחו לעצור את זה ,אם תראה לפעמים שהוא עובר מתחת לסל ובא לצאת אז שחקן אחר עושה כאילו יוצא כדי להרוויח זמן עד שהשחקן של גאודולוק יגיע .
בכל מקרה מכבי שמרה סביר לגמרי וספגה בכל זאת 80 נקודות ,בעיקר ובגלל ריבאונד התקפה,ברבע הרביעי 12 נקודות מריבאונד התקפה זה כל ההבדל בין לעצור אותם על 68 70 .
במשחק ביום חמישי חוץ מריבאונד התקפה נצטרך לקוות שהם לא ידפקו שלשות משוגעות ולא לתת לבילצה תזריקות האלה ממרחק של 4 כי הוא קולע אותם גם אם זה רחוק צריך ללמוד את זה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 12:46

yzafrir כתב:

ממש לא מסכים איתך לגבי מילאנו . הסידרה נגדה הזכירה בדיוק כמה היא חלשה ובנוייה כמו קבוצה קטנה שמסתמכת על שחקן אחד לאנגפורד ועם חוסן מנטאלי של ילדה בטרום חובה. אתה אולי לא זוכר אבל בנוקיה הם נראו כמו פח ולא כמו שפאו או פרטיזן נראו כשלקחו למכבי את הביתיות. סמואלס ממש שחקן ענק , מה אני יגיד לך...
פנר היא ההצלבה הכי טובה שיכולנו לקבל כי האפשרות היתה או היא או צסקא , והמשחק אתמול הראה שאפשר להתמודד איתה בכבוד.
לפאו יש עמדה 4 החזקה ביותר ביורליג ברמה , והגנתית גם עמדה 5 שלהם טובה עם הרבה בשר . בעמדת הגארדים הם חסרים שחקן מאוד חשוב לסדרה הזאת אבל גם אנחנו.
אם תקרא את הדברים שלך שוב תראה שאתה סותר את עצמך . קבוצה מאומנת יותר ושיטתית יותר היא בדרך כלל קבוצה טובה יותר מכזאת שבנויה על כשרון אישי של שחקנים ובמקרה של מילאנו בעיקר של שחקן אחד לאגפורד.

צפריר אני לא מסכים איתך ,דבר ראשון זה שהראנו שיכלנו להיתמודד איתם ולנצח אותם לא מראה שהם חלשים זה לא חייב להעיד על היריבה אלא עלינו .
לגבי פנר שיש להם את עמדה 4 הכי חזקה ועוד ביורוליג זו שטות ,בילצה שחקן טוב וטוב מאוד אבל זה ממש לא נכון או קרוב למציאות הבעיה היא מכבי שאין לה שחקן מספיק חזק לשמור עליו מנגד ,ראינו איך הם סיבכו את רנדל אתמול בעבירות,ולגבי ווסלי אין מה לעשות צריך להרחיק אותו מהסל זה הדבר היחיד שיש לו לבד הוא לא ייצר לעצמו ,מי שזוכר פעם בסדרה של פאנתניקוס נגד ברצלונה ,איך לאזמה וגיטס דחפו ופירקו את טומיץ והרחיקו אותו מהסל זה על אותו סוג שמה שמכבי צריכה לעשות לווסלי ,אם רואים בכמה קטעים ,רואים איך אנחנו הרכנו ראש בריבאונד נגדו ,פעמיים הוא מזיז את טיוס ללא מאמץ כמה פעמים לפני הזריקה הוא פשוט היתמקם ותפס עמדה ואנחנו היסתכלנו עליו .
לגבי עמדה 5 בשר לא בשר זו חבורה של זקנים ,זוריץ סבאס והשלישי אם כל הכבוד שאני לא אוהב להיתבטא ככה נגד שחקנים אבל זה פשוט בושה ,מכבי צריכה לשחק תרגילים על סופו ומהירים לפני שההגנה מסתדרת ובנוסף כמה שיותר קרוב לסל כדי שההעזרה שלהם לא תהיה יעילה ,ודבר שני לעשות חסימות ולבודד את הגארדים שלנו על הגבוהים .
צפריר אני ממש לא סותר את עצמי ,מילאנו קבוצה שהיה לה הרבה יותר פוטנציאל וכשרון מאשר פנר ,אבל מה גם מכבי באמצעות שיטה ודרך מצליחה הרבה פעמים להוציא הרבה יותר ולמצות את היכולות שלנו כקבוצה מאשר קבוצות הרבה יותר מוכשרות ומגוונות שמשחקות פרוע וללא שליטה.
לבוא ולהגיד שמילאנו קבוצה עלובה זה מצחיק ,זו קבוצה שקרעה אותנו פעמים כן פעמיים ,ורק בעזרת נס ולא יודע מה הצלחנו לקחת את ראשון וזה מה שקובע התוצאה הסופית אבל אם אנחנו כנים אז ראינו מה היה ,ומרגע זה מילאנו כבר לא היתה אותה קבוצה לא היתה להם אמונה למי שזוכר הם נראו נפולים וללא אנרגיות וכבר איבדו את כל האמונה בעצמם ,אם מכבי לא היתה באה לפי שיטה ודרך והיתה מנסה לנצח גם את השני יכול להיות שהינו עושים את זה אבל אנחנו כבר אחרי הראשון ויתרנו על השני למי שזוכר .
וכן צפריר יכולת וכישרון לא תמיד באה אם מנטליות ולמילאנו היו הרבה שחקנים אם בעיות מנטליות ולא חזקים בראש ,ובגלל זה הם נראו ככה נגדנו בארץ,היה עליהם הרבה לחץ והרבה מתח גם בגלל שהם אירחו את זה ,אתה שוכח שגם מכבי הרבה פעמים וגם שאירחה פינל פור לא תמיד הצליחה לעמוד בלחץובמתח העצום ובגלל ניסים וכדומה הצליחה כי בסוף מה שקובע זה כדור אחד שנכנס או לא או שאתה אלוף או עלוב ,אבל מילאנו ממש לא קבוצה חלשה ועלובה תהיה בטוח וממש לא קבוצה שחיה רק על לאנגפורד ,גארלס עשה לנו מלא בעיות וגם האקט ,וכן הלוואי שהיה לנו שחקן כמו סמואלס סנטר סולידי לדעתי וחזק .
בנוסף מי שמצפה שלאנדסברג יעשה שינוי מצפה ליותר מידי ,החור שהוא יהיה בהגנה יעשה נזק ,אני מקווה שהוא יעמוד בלחץ ויתן כמה שלשות.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 13:25

אדם כתב:רוי אף אחד לא בא ואמר בוגדנוביץ שחקן פח ,אבל מפה לאיזה שחקן לא יאומן וכל זה זה רחוק ,ועוד יותר טוב מסמית שעשה דבר או שנים בקריירה,ואם הוא יהיה שחקן אנביאי כל הכבוד לו ,אבל כבר הוכח שזה לא אומר כלום ,הנה גם רוביו מעביר את זמנו משחק יותר משחק פחות ,במקום לחזור ולעשות קרירה באירופה ולהוביל קבוצה,אבל אתה צודק אין טעם וסיבה זה לא העיקר הנושא הזה.

תשמע אני ראיתי עשרות פעמים את גאודולו עובר על חסימות ,פשוט אתמול שמרו אותו ממש טוב והצליחו לעצור את זה ,אם תראה לפעמים שהוא עובר מתחת לסל ובא לצאת אז שחקן אחר עושה כאילו יוצא כדי להרוויח זמן עד שהשחקן של גאודולוק יגיע .
בכל מקרה מכבי שמרה סביר לגמרי וספגה בכל זאת 80 נקודות ,בעיקר ובגלל ריבאונד התקפה,ברבע הרביעי 12 נקודות מריבאונד התקפה זה כל ההבדל בין לעצור אותם על 68 70 .
במשחק ביום חמישי חוץ מריבאונד התקפה נצטרך לקוות שהם לא ידפקו שלשות משוגעות ולא לתת לבילצה תזריקות האלה ממרחק של 4 כי הוא קולע אותם גם אם זה רחוק צריך ללמוד את זה.

רוביו הוא הרכז הפותח של מינסוטה. קיבל חוזה של 50 מליון דולר. אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו ואיזה דוגמא הוא אמור להיות. אני מאוד אוהב את המשחק של בוגדנוביץ'.

לגבי פנר - גאודלוק בעיקר עמד לו בצד ולא עשה כלום. הובלת הכדור שלו לא מספיק טובה בשביל לגבור על יוגב ופנר לא עשו כמעט כלום בשביל לשחרר אותו. ההתקפה של פנר זה דבר די מגוחך - גאודלוק, בייליצה או בוגדנוביץ' מקבלים את הכדור מחוץ לקשת ופשוט הולכים במהלכי בידוד או פיק אנד רול בסיסיים. אין כמעט תנועה ואין תרגילים. זו הסיבה שמכבי יכולה אולי לנצח כי פנר היא פשוט לא קבוצה. הבעיה היא שלפחות בייליצה ובוגדנוביץ' גם מצליחים לגבור על השומרים שלהם ולקפל את ההגנה ואז כבר בא ווסלי ומעופף לו לדאנקים חופשיים. נסיון שני מול קבוצת המתנסים הזו מחר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 13:44

אדם אני ממש לא מסכים איתך וכנראה שאתה רואה מציאות שונה
1 . לא אמרתי לרגע שהם חלשים אלא שהם לא הרבה יותר טובים מאיתנו ואפשר בהחלט ליגנוב שם ניצחון. אם תלך לתרד של המשחק הראשון נגד מילאנו אז כבר הייתה בהלת כרטיסים לפיינלפור כי היה ברור שמכבי מסוגלת לעבור אותם עוד לפני שהשפן רייס יצא מהכובע. בנתיים אתה לא רואה אף אחד מדבר פה על חבילות לפיינלפור .
2 אתה אומר שאין להם את העמדה 4 הכי טובה ביורוליג אז למי כן ? אם זה "רחוק מהמציאות " אז תן שמות לא סיסמאות . בברצלונה טומיץ' הוא סנטר . הוא הרבה פחות נייד מבייליצה ווסלי שנעים ללא הפסקה . לטיוס קשה לשמור על שחקנים כאלו מעמדת הסנטר ומי שהיה צריך לעשות את זה זה רנדל שלא כלכך הצליח .
3.זוריץ' יליד 84 , סבאס יליד 87 , השלישי קוראים לא ארדן שלא ברור לי למה הוא לא שיחק כי הוא הסנטר הכי טוב שלהם לדעתי , הגיע מאנדולו ואפילו שיחק ב nba והוא יליד 86. שלושתם מה זה זקנים גוססים
4.למילאנו באותה עונה היה מאזן של 5-5 בשלב הראשון ו 10 -4 בטופ 16 שזה המאזן הגרוע ביותר מבין העולות עם יתרון ביתיות , הם עלו ברגע האחרון. זאת הייתה קבוצה שכונה כשלאנגפורד עושה מה שבראש שלו וכל השאר פועלים שחורים. מוס והאקט הם פועלים שחורים קלאסים. ומה אני יגיד לך על סמואלס , לוקח את טיוס וסופו לפניו בהרבה.
פנר קבוצה קודם כל . מאמאומנת , מתואמת יודעת לתקן טעויות תוך כדי תנועה כמו במשחק אתמול ...בבקיצור קבוצה לא שכונה. פרט ללאנגפורד מבחינת יכולת אישית , אין למילאנו שום יתרון על פנר ' לא האקט ולא ג'רלס השכונה לא פחות מלאנגפורד ולא סמאולס .
הנה משהו שאנחנו כן מסכימים , אי אפשר לבנות על לאנדסברג כמושיע אחרי שלא שיחק חודש אבל חייבים לנסות כדי לדעת שניסינו הכל.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 14:06

yzafrir כתב:אדם אני ממש לא מסכים איתך וכנראה שאתה רואה מציאות שונה
1 . לא אמרתי לרגע שהם חלשים אלא שהם לא הרבה יותר טובים מאיתנו ואפשר בהחלט ליגנוב שם ניצחון. אם תלך לתרד של המשחק הראשון נגד מילאנו אז כבר הייתה בהלת כרטיסים לפיינלפור כי היה ברור שמכבי מסוגלת לעבור אותם עוד לפני שהשפן רייס יצא מהכובע. בנתיים אתה לא רואה אף אחד מדבר פה על חבילות לפיינלפור .
2 אתה אומר שאין להם את העמדה 4 הכי טובה ביורוליג אז למי כן ? אם זה "רחוק מהמציאות " אז תן שמות לא סיסמאות . בברצלונה טומיץ' הוא סנטר . הוא הרבה פחות נייד מבייליצה ווסלי שנעים ללא הפסקה . לטיוס קשה לשמור על שחקנים כאלו מעמדת הסנטר ומי שהיה צריך לעשות את זה זה רנדל שלא כלכך הצליח .
3.זוריץ' יליד 84 , סבאס יליד 87 , השלישי קוראים לא ארדן שלא ברור לי למה הוא לא שיחק כי הוא הסנטר הכי טוב שלהם לדעתי , הגיע מאנדולו ואפילו שיחק ב nba והוא יליד 86. שלושתם מה זה זקנים גוססים
4.למילאנו באותה עונה היה מאזן של 5-5 בשלב הראשון ו 10 -4 בטופ 16 שזה המאזן הגרוע ביותר מבין העולות עם יתרון ביתיות , הם עלו ברגע האחרון. זאת הייתה קבוצה שכונה כשלאנגפורד עושה מה שבראש שלו וכל השאר פועלים שחורים. מוס והאקט הם פועלים שחורים קלאסים. ומה אני יגיד לך על סמואלס , לוקח את טיוס וסופו לפניו בהרבה.
פנר קבוצה קודם כל . מאמאומנת , מתואמת יודעת לתקן טעויות תוך כדי תנועה כמו במשחק אתמול ...בבקיצור קבוצה לא שכונה. פרט ללאנגפורד מבחינת יכולת אישית , אין למילאנו שום יתרון על פנר ' לא האקט ולא ג'רלס השכונה לא פחות מלאנגפורד ולא סמאולס .
הנה משהו שאנחנו כן מסכימים , אי אפשר לבנות על לאנדסברג כמושיע אחרי שלא שיחק חודש אבל חייבים לנסות כדי לדעת שניסינו הכל.

לגבי מוס והאקט שהם פועלים שחורים הם גם תורמים בחלק הזה במשחק וגם נותנים הרבה מעבר לזה,הקשיחות הדברים הקטנים , הם האקס פאקטור ,אוברדוביץ היה רוצה 2 כאלה ,בכל מקרה זה לא הנושא .
נו אז אנחנו מסכימים על כמה וכמה דברים ,אני כמוך חושב שאנחנו יכולים וצריכים הינו לנצח אתמול ואם לא אתמול אז מחר ,אנחנו ברמה שווה מבחינתי ואם לא הטעויות של גודס ,כנראה הינו מנצחים ,לגבי לאנדסברג לא אמרתי שלא צריך לנסות צריך אבל לא לצפות יותר מידי ,היתי רוצה לנסות גם את אלכסנדר ,אני מבחינתי פותח מחר אם פארגו הינס לאנדסברג אלכסנדר וטיוס או רנדל ,ובודק מה יש ויכול לצאת מהם ,כי מבחינה הגנתית זה הרכב טוב חוץ מלאנדסברג ,חייבים להפתיע לשנות לנסות לצרף שחקנים לרוטציה שיתנו נקודות .
דבר שני אמרתי שמילאנו שיחקה שכונה ושפנר יותר מאורגנת ומאומנת ,דיברתי על כשרון ופוטנציאל .
דבר נוסף ואחרון בכלל לא דיברתי על גילאים פרופר אלא על הצורה והיכולת ,אני בדיוק כמוך יודע את הגילאים של זוריץ סבאס וארדן ,ועדין הם ממש לא משו ומשחקים כמו גרוטאות בעיני ,הינו רוצים מישו מה3 האלה אצלנו?? ,מספיק להביא הצדקות על שחקנים בזה שהם שיחקו או היו באנביאי ,אני באמת לא מבין אז מה??מזה אומר??זה לא חותמת לכלום ,יש כל כך הרבה שחקנים בינונים באנביאי ,גם ביכולת וגם באינטילגנצית משחק והבנה שזה הדבר הכי חשוב .
אם נסתכל נכון יש 20 30 שחקני על באנביאי ויש עוד כמה דרג ב וכל השאר פרווה .
בכל מקרה אני מקווה שלשחקנים במכבי יש מחר את האופי לנצח .
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־14 אורחים