הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הרכבת הממשלה והקואליציה

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אפריל 2015, 17:39

rc4991 כתב:שים לה מה כתבתי לך, "שמאלנים שמקבלים החלטות על פי ההשקפה שלהם"
אין לי שום בעיה שיהיו שמאלנים בבית המשפט או בכל מערכת אחרת, רק שיהיו אובייקטיבים ולא יקבלו החלטות על סמך ההשקפה שלהם כי זה לא התפקיד שלהם

רוני, אתה לא לבד, יש מסע שלם של דה-לגיטימציה לכל מפלגה או בנאדם שנמצאים משמאל לליכוד. זה התחיל עוד פני מערכת הבחירות. ביבי מחזיק צבא של טוקבקיסטים באינטרנט שתוקף ועושה דה-לגיטימציה לכל מי שאומר מילה נגד הממשלה שלו ביחד עם שלדון ושני העיתונים שלו. ישראל כץ קורא לאנשים שרוצים תחבורה ציבורית "שמאלנים" כאילו שמדובר בכינוי גנאי וכאילו שיש קשר בין הדברים.

מדינת ישראל בדרך הבטוחה לפאשיזם. הזכרת 3 יוזמות חקיקה. זה רק קצה הקרחון - יהיו עוד הרבה. בזה העם בחר ואת זה נקבל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אפריל 2015, 17:42

toja27 כתב:זה מאוד נכון ואני אומר את אותו דבר כל הזמן , אבל למישהו כמו ביבי זה לא אכפת. הבן אדם הולך להיות ראש ממשלה בפעם הרביעית ומראה שבסופו של דבר אין לבן אדם הזה ערכים אמיתיים, ואם יש הם לא תופסים חלק גדול בהחלטות שלו. הדבר הכי חזק אצלו מסתמן זה הרצון להישאר בשלטון שוב,וזה לא משנה שרק לפני שנתיים נקבעו חוקים שהיו אמורים לקדם את ישראל והוא מבטל אותם בלי להניד עפעף רק כדי לבנות קואלציה ולהיות ראש ממשלה בפעם המי יודע כמה.
זה בושה גדולה לאזרחי המדינה הזאת שהאיש הזה קיבל 30 מנדטים והוא ראש הממשלה שוב.

למה שיהיה לו אכפת? הוא נבחר בלי שום מצע. הוא לא הבטיח כלום. קיבל 30 מנדטים על זה שאמר שהשמאלנים מסיעים את הערבים לקלפי.

מזה אכפת לו: http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

אין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות ליאיר נתניהו עוד 8-12 שנים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2015, 18:45

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:שים לה מה כתבתי לך, "שמאלנים שמקבלים החלטות על פי ההשקפה שלהם"
אין לי שום בעיה שיהיו שמאלנים בבית המשפט או בכל מערכת אחרת, רק שיהיו אובייקטיבים ולא יקבלו החלטות על סמך ההשקפה שלהם כי זה לא התפקיד שלהם

רוני, אתה לא לבד, יש מסע שלם של דה-לגיטימציה לכל מפלגה או בנאדם שנמצאים משמאל לליכוד. זה התחיל עוד פני מערכת הבחירות. ביבי מחזיק צבא של טוקבקיסטים באינטרנט שתוקף ועושה דה-לגיטימציה לכל מי שאומר מילה נגד הממשלה שלו ביחד עם שלדון ושני העיתונים שלו. ישראל כץ קורא לאנשים שרוצים תחבורה ציבורית "שמאלנים" כאילו שמדובר בכינוי גנאי וכאילו שיש קשר בין הדברים.

מדינת ישראל בדרך הבטוחה לפאשיזם. הזכרת 3 יוזמות חקיקה. זה רק קצה הקרחון - יהיו עוד הרבה. בזה העם בחר ואת זה נקבל.

מה זה קשור למה שאני אמרתי? אל תייחס את ההתנהגות של ביבי וכץ אלי (בלי קשר לאם אני מסכים איתם או לא)
מה שאמרתי זה שאותם אנשים בבג"ץ חוטאים הרבה פעמים בכך שהם מקבלים את ההחלטות שלהם על סמך ההשקפה שלו ולא במבט אובייקטיבי כפי שמצופה ודורשים מהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2015, 19:07

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:הבנתי גם שיעלו את קצבאות הילדים

מצד שני ממש מעצבן ששוב יזרימו מלא כסף לחרדים
בכלל מעצבן אותי שבכזאת קלות משנים פה כל הזמן חוקים שסותרים חוקים שעברו רק לפני שנתיים (כמו עם הגבלת השרים)
חייבים לשנות את זה ולקבוע מינימום שנים בהן אי אפשר לשנות את החוק או שאפשר לבטלו רק ברוב גדול של חכים

זה מאוד נכון ואני אומר את אותו דבר כל הזמן , אבל למישהו כמו ביבי זה לא אכפת. הבן אדם הולך להיות ראש ממשלה בפעם הרביעית ומראה שבסופו של דבר אין לבן אדם הזה ערכים אמיתיים, ואם יש הם לא תופסים חלק גדול בהחלטות שלו. הדבר הכי חזק אצלו מסתמן זה הרצון להישאר בשלטון שוב,וזה לא משנה שרק לפני שנתיים נקבעו חוקים שהיו אמורים לקדם את ישראל והוא מבטל אותם בלי להניד עפעף רק כדי לבנות קואלציה ולהיות ראש ממשלה בפעם המי יודע כמה.

בגדול מה שאתה אומר זה נכון, אבל אני לא חושב שזה הוגן להפיל את זה על נתניהו.
אילו ברירות יש לו עכשיו? כל שמוק יכול להציב איזה תנאים שהוא רוצה, כי זאת השיטה. העבודה היא מפלגה די הזויה, לפיד שרף את עצמו,
וככה נשאר מצב שאין כאן עוד אופציות... זאת בעיה גדולה השיטה הזאת.

רוי עכשיו בטירוף פסיכוטי בנושא של המלוכה ויאיר נתניהו, אבל אם נהיה רגע רציניים, חייבים משטר נשיאותי כאן. כך הממשלה וראש הממשלה
יהיו פחות ניתנים לסחיטה, ויוכלו לקדם את האג'נדות והדברים שהובטחו לבוחרים.
אנחנו נבחר את הנציגים לכנסת ואת ראש הממשלה, שיבחר בעצמו את הממשלה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אפריל 2015, 20:00

ביבי כבר מכין את הטיהורים בתקשורת.

http://www.haaretz.co.il/news/elections ... -1.2624991

כל כך חבל שגבלס הזה התאבד. היהי יכול להיות מועמד אידיאלי לשר התקשורת של ביבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אפריל 2015, 20:07

jol9 כתב:רוי עכשיו בטירוף פסיכוטי בנושא של המלוכה ויאיר נתניהו, אבל אם נהיה רגע רציניים, חייבים משטר נשיאותי כאן. כך הממשלה וראש הממשלה

אתה צודק. כנראה שאני בטרוף פסיכופטי. בעולם שלך שלטון דיקטטורי (או מלוכני) זה הדרך השפויה ודמוקרטיה זה "פסיכופטי".
תזכיר לי איזה אג'נדה ביבי הבטיח לבוחרים?

אני באמת לא מבין למה אתה מתעקש על "כאילו" בחירות כמו שעושים באיראן ופעם היו עושים בסוריה? אני דווקא מעדיף לוותר על ההצגה ולהכיר בביבי כמלך ישראל באופן רשמי כמו שאמר שלדון.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2015, 20:44

roy1000 כתב:ביבי כבר מכין את הטיהורים בתקשורת.

הוא היה הרבה יותר מתגאה בפרופוגנדת השינאה שיצרו החברים שלך. בדיוק לפי השיטה שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2015, 20:50

felix_r כתב:

הוא היה הרבה יותר מתגאה בפרופוגנדת השינאה שיצרו החברים שלך. בדיוק לפי השיטה שלו.

פליקס, כמה ביבי משלם לך? :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2015, 20:56

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

בניגוד לך, אני יודע איך עובדת הפרופוגנדה במשטרים קיצוניים מנסיון אישי, וזה בדיוק מה שהשמאל עושה בישראל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2015, 20:59

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

בניגוד לך, אני יודע איך עובדת הפרופוגנדה במשטרים קיצוניים מנסיון אישי, וזה בדיוק מה שהשמאל עושה בישראל

חחחח שאלתי בצחוק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2015, 22:27

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי עכשיו בטירוף פסיכוטי בנושא של המלוכה ויאיר נתניהו, אבל אם נהיה רגע רציניים, חייבים משטר נשיאותי כאן. כך הממשלה וראש הממשלה

אתה צודק. כנראה שאני בטרוף פסיכופטי. בעולם שלך שלטון דיקטטורי (או מלוכני) זה הדרך השפויה ודמוקרטיה זה "פסיכופטי".
תזכיר לי איזה אג'נדה ביבי הבטיח לבוחרים?

אני באמת לא מבין למה אתה מתעקש על "כאילו" בחירות כמו שעושים באיראן ופעם היו עושים בסוריה? אני דווקא מעדיף לוותר על ההצגה ולהכיר בביבי כמלך ישראל באופן רשמי כמו שאמר שלדון.

אולי לא טירוף פסיכוטי, אבל אתה ממציא איזו אמירה, ואז מתקבע על זה במשך חודש ולא עוזב, ואז אחרי חודש באה
לך מוזה חדשה ואתה נתפס אליה.
לא יודע מה אתה רוצה. היו כאן בחירות, הדמוקרטיה התקינה אומרת שכולם צריכים לקבל את דין הבוחר. הדמוקרטיה שלך אומרת
שמקבלים את דין הבוחר רק כשזה מתאים (למשל כשיאיר לפיד מקבל 19 מנדטים וממונה לשר האוצר).

לא רק שהשלטון כאן הוא דמוקרטי, הדמוקרטיה כאן נלקחה לרמת האבסורד. מרקל, הולנד, אובאמה, קמרון ורבים אחרים
מושלים במדינות שלהם ביד רמה ומצליחים לקדם את האג'נדות שלהם, מבלי שעומד להם איזה אקס עיתונאי דביל על הראש ומשתין עליהם בקשת,
ומבלי שהם צריכים לחשוש לשלוטנם בכל שנתיים.
ד"א, שאלת לא מזמן האם זה סביר שנתניהו מושל כ"כ הרבה שנים במדינה דמוקרטית מתוקנת, אז אני מציע לך לשאול את אנגלה מרקל...
גם אובאמה יסגור 8 שנים, שזה לא הרבה פחות מביבי.

בסופו של דבר אתה ממשיך בקשקושים התל אביבים השמאלניים שלך, למרות שנראה לי שאתה עצמך בכלל לא מאמין לרבע מהדברים שאתה אומר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 אפריל 2015, 23:22

jol9 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:הבנתי גם שיעלו את קצבאות הילדים

מצד שני ממש מעצבן ששוב יזרימו מלא כסף לחרדים
בכלל מעצבן אותי שבכזאת קלות משנים פה כל הזמן חוקים שסותרים חוקים שעברו רק לפני שנתיים (כמו עם הגבלת השרים)
חייבים לשנות את זה ולקבוע מינימום שנים בהן אי אפשר לשנות את החוק או שאפשר לבטלו רק ברוב גדול של חכים

זה מאוד נכון ואני אומר את אותו דבר כל הזמן , אבל למישהו כמו ביבי זה לא אכפת. הבן אדם הולך להיות ראש ממשלה בפעם הרביעית ומראה שבסופו של דבר אין לבן אדם הזה ערכים אמיתיים, ואם יש הם לא תופסים חלק גדול בהחלטות שלו. הדבר הכי חזק אצלו מסתמן זה הרצון להישאר בשלטון שוב,וזה לא משנה שרק לפני שנתיים נקבעו חוקים שהיו אמורים לקדם את ישראל והוא מבטל אותם בלי להניד עפעף רק כדי לבנות קואלציה ולהיות ראש ממשלה בפעם המי יודע כמה.

בגדול מה שאתה אומר זה נכון, אבל אני לא חושב שזה הוגן להפיל את זה על נתניהו.
אילו ברירות יש לו עכשיו? כל שמוק יכול להציב איזה תנאים שהוא רוצה, כי זאת השיטה. העבודה היא מפלגה די הזויה, לפיד שרף את עצמו,
וככה נשאר מצב שאין כאן עוד אופציות... זאת בעיה גדולה השיטה הזאת.

רוי עכשיו בטירוף פסיכוטי בנושא של המלוכה ויאיר נתניהו, אבל אם נהיה רגע רציניים, חייבים משטר נשיאותי כאן. כך הממשלה וראש הממשלה

אני אתחיל מזה שאני אגיד שאני מסכים איתך בנושא שינוי שיטת הממשל. קשה לתפקד כשיש כל כך הרבה דרישות מכל כך הרבה כיוונים.
עם זאת, אחרי כל כך שנים שנתניהו בשלטון כבר הצלחתי להתרשם מהבן אדם הזה כדי לדעת שזה שהוא משנה אחרי שנתיים חוקים שנחקקו(ושיש בהם הרבה היגיון) לא באמת מזיז לו הרבה. זה כבר די ברור שמה שבאמת חשוב לו זה להיות ראש ממשלה בקדנציה נוספת.
מלכתחילה כל הבחירות האלו היו מלאכותיות משהו, הרבה מהאנשים לא באמת הבינו למה היה צורך לפרק את הממשלה וללכת לבחירות חדשות. כשנתניהו הלך לבחירות הייתה לו תמונה ברורה בראש של הממשלה שהוא רוצה להקים. הוא ידע שאם הוא הולך להיבחר הוא יקים ממשלה עם החרדים. הוא גם ידע פחות או יותר שכדי שזה יקרה הוא יבטל את החוקים שזה עתה התקבלו. בשורה תחתונה הוא העדיף את כל הסיפור הזה מאשר להתמודד עם סיטואציה שבה יש שר בתוך הממשלה שלו שמתנגד לאחת ההחלטות שלו(במקרה הזה מדובר היה בהעלת תקציב הביטחון ואולי עוד נושא כזה או אחר) כאילו מה נראה לו שכל מה שהוא רוצה כולם צריכים להסכים? מסתבר שהוא לא טעה. למה? כי עכשיו יש לו בדיוק את אותה הממשלה שהוא רצה(אני מניח שהוא אפילו חלם על ממשלה יותר ממושמעת מזאת-פחות כוח לכחלון ,פחות ריגשי מבנט ופחות עקשנות מליברמן.אבל זה מה שיש). הוא יבוא לקראת החרדים והם בתורם יגידו אמן על כל החלטה שהוא רוצה להוציא לפועל, ולא משנה אם זה נכון ערכית וזה לטובת הכלל (חשוב לי להדגיש שאין לי איזה אנטגוניזם כלפי החרדים, הם רק רוצים לשרת את המגזר שלהם. הבעיה שאני חושב שזה לא עובד לטובת הכלל אלא נטו לטובתם).

הבעיה שלי עם נתניהו זה לא שאני חושב שהוא בן אדם רע, אני אפילו אגיד שהוא נראה לי לא מעט פעמים כבן אדם חביב. אני גם בטוח שיש לו כוונות טובות והוא רוצה בטובת המדינה בגדול (למרות שהוא בחר ויבחר לפעול קודם כל על פי האינטרסים הצרים שלו).אבל הוא פשוט קליפה ריקה מתוכן.
אין בו שום עומק רגשי, שום חזון מעורר התפעמות, לא אינטגרטי ויושרה פנימית. הוא עשה פשוט את כל הדברים "הנכונים" בחיים (כמו הרבה פוליטיקאים אחרים) כדי להיות איפה שהוא רצה להיות. לא היה אכפת לו בשיט מיוקר המחיה עד שלפיד קיבל 19 מנדטים והוא הבין לאן נושבת הרוח, ולא היה לו אכפת ממחירי הדירות עד שכחלון צבר כוח. הוא מנותק מצרכי העם והוא מתעסק רק בחיצוניות כמו דירוג האשראי ונאומים לא הכרחיים בקונגרס האמירקאי. אנשים מחכים שעות בחדרי מיון(חוויתי פעמיים עם בני משפחתי-מאחל לכולם בריאות) כדי שיוכלו לטפל בהם והוא מחליט שזה הזמן להוסיף עוד מילארדים לתקציב הביטחון ולקנות את הצעצוע העף הכי חדיש f22 או מה שלא יהיה, כי אני בטוח שאנחנו חייבים עוד מטוס קרב משודרג, שידייק יותר במטרות בסוריה כי עד עכשיו הם פיספסו, בדיוק עכשיו בזמן שהרופאים בחדרי מיון לא עומדים בקצב. ואז כשיש מישהו בממשלה שמתנגד להגדיל את תקציב הביטחון הוא מחליט "שזהו זה, נשבר לי מלפיד הרשע.. הולכים לבחירות".
זה בכלל מדהים עד איזו רמה מגיעה ערמומיותו של נתניהו. הוא התעקש שלפיד יכהן בתפקיד הכי לא פופלרי שיש עם גירעון של איזה 40 מיליארד. לפיד עם התחושת שליחות שלו מסכים, מכסה עם הזמן את הגירעון ואחרי שנתיים נתניהו מחליט שזה הזמן להגדיל את תקציב הביטחון. לפיד שממונה על התקציב ואחרי שהטיל מיסים שונים כדי לכסות את הגירעון מתנגד לדרישה וכל זה כדי שישאר יותר כסף לתחומים האזרחיים שיקלו על האזרח בחיי היום יום. נתניהו שמזהה את הירידה בפופלריות של לפיד (כצפוי כמובן) מחליט שזה הזמן לצאת לבחירות. וכל זה אחרי שהוא הבטיח בסוף הבחירות ההן שהוא מזהה שיש לטפל ביוקר המחיה לאחר שלפיד צבר 19 מנדטים. מותק של בן אדם נתניהו ורק לפיד הוא רשע רשע רשע. לא נותן לנתניהו להתנהל. וכל זה שאחר כך יגידו בפורומים למינהם ש"לפיד שרף את עצמו". הוא אכן שרף, כי "החיסרון" שלו שהוא לא ערמומי כמו אדון נתניהו. לא מכיר את העבודה כפולטיקאי. הבן אדם הזה קיבל 30 מנדטים..30!
אני חייב להגיד , שאני בעצמי לא אהבתי את המאמץ המשותף של גורמים שונים לפני הבחירות כדי להדיח את נתניהו(שבסופו של דבר גרם לתוצאות הפוכות). אני לא אוהב שיש גורמי כוח שונים שחושבים שהם כאלה ערמומיים שהם יכולים לעשות שטיפת מוח לאנשים. אבל אני מצפה מהאנשים שיתעלו מעל זה וילך על מישהו שמביא דם חדש, אינטגרטי ונלחם לשנות דברים שהם מתלוננים עליו ביום יום שלהם ולא עוד פוליטקאי משופשף שהביא להתקדמות מועטה, אם בכלל בנושא כלשהו . אבל (אין לי כוונה להעליב) האנשים מתנהגים הרבה פעמים בעדריות ולא מקדישים הרבה מחשבה או שנשארים עם הישן והבטוח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 09:14

jol9 כתב:אולי לא טירוף פסיכוטי, אבל אתה ממציא איזו אמירה, ואז מתקבע על זה במשך חודש ולא עוזב, ואז אחרי חודש באה
לא יודע מה אתה רוצה. היו כאן בחירות, הדמוקרטיה התקינה אומרת שכולם צריכים לקבל את דין הבוחר. הדמוקרטיה שלך אומרת
שמקבלים את דין הבוחר רק כשזה מתאים (למשל כשיאיר לפיד מקבל 19 מנדטים וממונה לשר האוצר).

לא רק שהשלטון כאן הוא דמוקרטי, הדמוקרטיה כאן נלקחה לרמת האבסורד. מרקל, הולנד, אובאמה, קמרון ורבים אחרים
מושלים במדינות שלהם ביד רמה ומצליחים לקדם את האג'נדות שלהם, מבלי שעומד להם איזה אקס עיתונאי דביל על הראש ומשתין עליהם בקשת,
ד"א, שאלת לא מזמן האם זה סביר שנתניהו מושל כ"כ הרבה שנים במדינה דמוקרטית מתוקנת, אז אני מציע לך לשאול את אנגלה מרקל...

בסופו של דבר אתה ממשיך בקשקושים התל אביבים השמאלניים שלך, למרות שנראה לי שאתה עצמך בכלל לא מאמין לרבע מהדברים שאתה אומר.

אני ממש ממציא אמירות. אין ספק. מזל שסרטונים שמופיעים בכל האינטרנט קצת קשה למחוק. למקרה ששכחת: http://elections.walla.co.il/item/2838603

המשפט האחרון שלך רק מדגים עד כמה אפקטיבית שיטת הדלגיטימציה והשקרים של ביבי - "תל-אביבים שמאלנים". ממש מילת גנאי. בתור תל-אביבי, אתה גם מאמין שאני אישית נסעתי לאום אל פאחם להסיע ערבים לקלפיות?

דמוקרטיה זה לא רק בחירות. הרי גם היטלר, מוסולוני, פוטין וחמאס נבחרו בבחירות דמוקרטיות לא? דמוקרטיה זה גם היכולת לבקר ולהשמיע דעות אחרות בלי שתעשה דהלגיטימציה מטורפת כמו שעושים לכל מי שנמצה משמאל לביבי. כשהתשובה של שרים כמו כץ לשאלות/בקשות הציבור היא "שמאלנים לכו להרצוג" (למרות שהפניות באו מבוחרי ביבי) זה כבר לא ממש דמוקרטיה.

נתניהו לא הולך לכהן 8 שנים, הוא בדרך ל- 12 שנים ועוד היד נטויה (הרי גם בבחירות הבאות אתה תבחר בו). להגיד שמרקל, הולנד וקמרון שולטים ביד רמה זה חוסר הבנה בסיסי של המצב. לכולם יש קואליציות ואף אחד מהם לא מתקרב לשלוט ביד רמה. כולם נאלצים להתפשר ואף אחד מהם לא מדבר על איזה מיעוט שנוהר לקלפי. ביבי הרי אומר ועושה דברים שגם מרין לא פן לא מעיזה להגיד.

אתה באמת צודק - העיתונאים האלה באמת מטרידים את ביבי ולכן הוא לוקח לעצמו את האחריות על התקשורת והוא מתכוון לטהר אותה מכל מיני שמאלנים מעיקים ש"מפריעים לו לקדם את האג'נדה שלו". ומה בדיוק האג'נדה שלו חוץ מלהישאר בשלטון ולנאום נאומים על איראן?

בשורה התחתונה - הפוסט שלך אומר שאתה תומך מלא במשטר פאשיסטי במדינת ישראל. משטר של איש אחד, בלי אופוזיציה אפקטיבית, בלי עיתונות שהיא לא מטעם השלטון, ועם בית משפט פוליטי. תזהר במה שאתה מבקש - אתה בדרך לקבל את זה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2015, 12:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אולי לא טירוף פסיכוטי, אבל אתה ממציא איזו אמירה, ואז מתקבע על זה במשך חודש ולא עוזב, ואז אחרי חודש באה

אני ממש ממציא אמירות. אין ספק. מזל שסרטונים שמופיעים בכל האינטרנט קצת קשה למחוק. למקרה ששכחת: http://elections.walla.co.il/item/2838603

המשפט האחרון שלך רק מדגים עד כמה אפקטיבית שיטת הדלגיטימציה והשקרים של ביבי - "תל-אביבים שמאלנים". ממש מילת גנאי. בתור תל-אביבי, אתה גם מאמין שאני אישית נסעתי לאום אל פאחם להסיע ערבים לקלפיות?

דמוקרטיה זה לא רק בחירות. הרי גם היטלר, מוסולוני, פוטין וחמאס נבחרו בבחירות דמוקרטיות לא? דמוקרטיה זה גם היכולת לבקר ולהשמיע דעות אחרות בלי שתעשה דהלגיטימציה מטורפת כמו שעושים לכל מי שנמצה משמאל לביבי. כשהתשובה של שרים כמו כץ לשאלות/בקשות הציבור היא "שמאלנים לכו להרצוג" (למרות שהפניות באו מבוחרי ביבי) זה כבר לא ממש דמוקרטיה.

נתניהו לא הולך לכהן 8 שנים, הוא בדרך ל- 12 שנים ועוד היד נטויה (הרי גם בבחירות הבאות אתה תבחר בו). להגיד שמרקל, הולנד וקמרון שולטים ביד רמה זה חוסר הבנה בסיסי של המצב. לכולם יש קואליציות ואף אחד מהם לא מתקרב לשלוט ביד רמה. כולם נאלצים להתפשר ואף אחד מהם לא מדבר על איזה מיעוט שנוהר לקלפי. ביבי הרי אומר ועושה דברים שגם מרין לא פן לא מעיזה להגיד.

אתה באמת צודק - העיתונאים האלה באמת מטרידים את ביבי ולכן הוא לוקח לעצמו את האחריות על התקשורת והוא מתכוון לטהר אותה מכל מיני שמאלנים מעיקים ש"מפריעים לו לקדם את האג'נדה שלו". ומה בדיוק האג'נדה שלו חוץ מלהישאר בשלטון ולנאום נאומים על איראן?

בשורה התחתונה - הפוסט שלך אומר שאתה תומך מלא במשטר פאשיסטי במדינת ישראל. משטר של איש אחד, בלי אופוזיציה אפקטיבית, בלי עיתונות שהיא לא מטעם השלטון, ועם בית משפט פוליטי. תזהר במה שאתה מבקש - אתה בדרך לקבל את זה.

בוודאי שאתה ממציא אמירות. הרי יאיר נתניהו בכלל לא נמצא בדיונים, ואתה חוזר על ההמלכה שלו כאילו זה משהו רלוונטי בכלל.

שיטת הדלגטימציה והשקרים היא דווקא שיטה שבה נקטו השמאלנים ובאופן גס ובוטה בבחירות האחרונות, אז אני לא מבין על מה אתה מתלונן. האמירה של ביבי לא היתה ראויה, עם זה אני מסכים,
אבל הוא גם התנצל והסביר את הכוונה.
בנוסף, אם תפסיק לדחוף את היטלר ואת מוסוליני לכל משפט שני שלך (עוד התקבעות) אז אפשר יהיה לנהל דיון רציני בנושא, אחרת זה מגוחך.
אתה מלין על היכולת לבקר ולהשמיע ביקורת? הרי כל התקשורת כאן מלאה בארס ומבקרת ללא סוף וגם בלי שום דין וחשבון (ועזוב שאח"כ היא מבקשת שאותו ראש ממשלה שהיא קוטלת,
רוב הזמן בחוסר הוגנות משווע, שיעזור להם ויתקצב אותם ויציל אותם מפשיטת רגל).

מרקל כרגע מכהנת למעלה מ-9 שנים, ותמשיך כנראה עוד. אני לא רואה שום הבדל בינהם. אצל מרקל זה אפילו רצוף.
כל המנהיגים שהזכרתי שולטים ביד רמה, הכוונה - שהם לא ניתנים לסחטנות יומיומית ולחשש ששלטונם יופל רק כי לשר כזה או אחר לא היה מספיק זמן לחטט באף באותו יום ספציפי, ובא לו להפיל את הממשלה.
זאת חוסר משילות, וזה בדיוק הפוך מהמצב אותו אתה מתאר.
מה רע בלנסות לייצב כאן את שיטת הממשל שנוכל סופסוף לראות ממשלות שמתחילות משהו וגם מסיימות אותו. מה אפשר לעשות בשנה וחצי?
אתה מתלונן על הUNDO שעושה הממשלה הזאת לקודמת, אבל הסיבה היחידה לזה, זאת העקשנות וחוסר היכולת להתפשר של לפיד. אם לפיד לא היה משחק בכיפופי ידיים, והיה מקבע את הרפורמות שלו
במשך 4 שנים, אז לא היה ניתן לבטל אותן כ"כ בקלות.
המצב הזה חייב להשתנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2015, 13:47

jol9 כתב:מה רע בלנסות לייצב כאן את שיטת הממשל שנוכל סופסוף לראות ממשלות שמתחילות משהו וגם מסיימות אותו. מה אפשר לעשות בשנה וחצי?

הייתי מוסיפה לכך שאם כבר סיימו משהו, שזה לא יהיה משהו שניתן יהיה לבטל בקלילות בממשלה הבאה כי אז לא עשינו כלום....
בכל זאת אסור יהיה לבטל גם בכזו קלות את מערכת הבלמים והחסמים שלנו ושלא כל פוליטיקאי שעובר כאן יוכל לעשות עם החוקים שלנו מה שבא לו (אפילו אם הוא ראש ממשלה...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 14:58

jol9 כתב:בוודאי שאתה ממציא אמירות. הרי יאיר נתניהו בכלל לא נמצא בדיונים, ואתה חוזר על ההמלכה שלו כאילו זה משהו רלוונטי בכלל.

שיטת הדלגטימציה והשקרים היא דווקא שיטה שבה נקטו השמאלנים ובאופן גס ובוטה בבחירות האחרונות, אז אני לא מבין על מה אתה מתלונן. האמירה של ביבי לא היתה ראויה, עם זה אני מסכים,
בנוסף, אם תפסיק לדחוף את היטלר ואת מוסוליני לכל משפט שני שלך (עוד התקבעות) אז אפשר יהיה לנהל דיון רציני בנושא, אחרת זה מגוחך.
אתה מלין על היכולת לבקר ולהשמיע ביקורת? הרי כל התקשורת כאן מלאה בארס ומבקרת ללא סוף וגם בלי שום דין וחשבון (ועזוב שאח"כ היא מבקשת שאותו ראש ממשלה שהיא קוטלת,

מרקל כרגע מכהנת למעלה מ-9 שנים, ותמשיך כנראה עוד. אני לא רואה שום הבדל בינהם. אצל מרקל זה אפילו רצוף.
כל המנהיגים שהזכרתי שולטים ביד רמה, הכוונה - שהם לא ניתנים לסחטנות יומיומית ולחשש ששלטונם יופל רק כי לשר כזה או אחר לא היה מספיק זמן לחטט באף באותו יום ספציפי, ובא לו להפיל את הממשלה.
מה רע בלנסות לייצב כאן את שיטת הממשל שנוכל סופסוף לראות ממשלות שמתחילות משהו וגם מסיימות אותו. מה אפשר לעשות בשנה וחצי?
אתה מתלונן על הUNDO שעושה הממשלה הזאת לקודמת, אבל הסיבה היחידה לזה, זאת העקשנות וחוסר היכולת להתפשר של לפיד. אם לפיד לא היה משחק בכיפופי ידיים, והיה מקבע את הרפורמות שלו
המצב הזה חייב להשתנות.

אם לא שמת לב, יאיר נתניהו כן נכנס לתמונה. הוא היה מעורב במערכת הבחירות בצורה עמוקה והוא מופיע עם אבא שלו בכל תמונה בערך. זה לא במקרה. ככה או ככה, אין פה שום דבר "מומצא" ואין פה שום אמירה, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אי אפשר להסביר את האמירה ההיא או ל"התנצל" עליה. זה מגוחך. הכוונה הייתה ברורה. איזה דלגיטימציה השמאל עושה? האם המילה "ימני" הפכה למילת גנאי כמו המילה "שמאלני"? איזה שקרים של השמאל?

מה לעשות שביבי מחקה שיטות שהיו קיימות בגרמניה של שנות ה- 30. כן, זו מולדת הפאשיזם והרבה מהטקטיקות של גבלס נמצאות בשימוש של ביבי והליכוד. החל מהדלגיטימציה של כל מי שלא חושב כמוהו, מיצוב עצמי כנהיג הבלתי מעורער תוך מחיקה של כל מה שמסביב, ניתוב של שנאה וגזענות, אוייבים דמיוניים, ועכשיו הוא פונה לחוקים שיסירו את כל הבלמים והאיזונים במערכת (שינוי שיטת הממשל, הגבלת בית המשפט וכו') ויהפכו אותו לשליט שמעשית לא יהיה ניתן להפיל אותו.

התקשורת הייתה אולי מלאה ארס כלפיו, אבל גם את זה הוא עומד לשנות. ביבי הוא המנהיג היחידי בעולם הדמוקרטי שיש לו שני עיתונים שכפופים לו ישירות ואני מניח שעד סוף הקדנציה הוא ידאג להגיע לשליטה כזו או אחרת על שאר ערוצי התקשורת. ביבי הוא המנהיג היחידי שאני מכיר שמגייס לטובתו באופן גלוי כל מיני מגיבי אינטרנט בולטים ומפעיל אותם לעשות דהלגיטימציה לכל מי שמציג עמדה שונה משלו.

אני לא מבין מה לפיד בדיוק יכל לעשות? להסכים להגדלת תקציב הבטחון ב- 10 מליארד כמו שרצה ביבי? ביבי ראה שעת כושר ללכת לבחירות ולקח אותה. אין שום קשר ללפיד. לפיד לא סחט את ביבי בשום צורה שהיא.

הרעיון מאחורי "חוק המשילות" הוא לא באמת לאפשר לממשלה לבצע דברים, כי הרי ביבי לא הציג שום תוכנית שהוא רוצה לבצע (חות מהתוכנית לבצר את שלטונו). הרעיון הוא ליצור מצב שלא ניתן יהיה מבחינה מעשית להחליף את ביבי. זה הכל. שוב, אלו הכל כבר קלפים שראינו באירופה של שנות ה- 30 עם בדיוק אותם הטיעונים.

אז אם לסכם את הטיעונים שלך - המצב שבו אפשר להפיל ממשלה חייב להשתנות והמצב שבו יש כלי תקשורת שלא כפופים לראש הממשלה חייב להשתנות, והמצב שבו יש פיקוח של בתי המשפט על הממשלה חייב להשתנות. זו כמובן זכותך לרצות צורת ממשל כזו, אבל בוא נקרא לילד בשמו - זה משטר פאשיסטי. משהו הרבה יותר דומה לפוטין מאשר לדמוקרטיות מערביות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2015, 15:19

תוז'ה, כתבת דברים רבים, שאני מניח שחלקם (אולי אפילו חלקם הגדול) הם נכונים.

אני חושב שלביבי יש אג'נדה דו קטבית:
- תפיסת הביטחון של ישראל
- כלכלה חופשית

אלה הדברים שמאפיינים אותו לאורך כל השנים, על זה הוא מדבר בלהט, וזה מה שנותן לו את הדרייב להמשיך הלאה.
זה לא שיוקר המחייה או הדיור לא מעניין אותו, אלא שזה לא הcore של תפיסת העולם שלו. לכן, הוא בעצמו לא ינסה ליזום תהליכים בהקשרים האלה, אבל הוא גם לא יתנגד
אליהם, כל עוד זה לא יסתור את שני העניינים שהזכרתי לעיל.
דוגמאות הן היד החופשית שביבי נתן לכחלון לבצע את רפורמת הסלולר, ולמשל הכלים שביבי נתן לישראל כץ במשרד התחבורה, שהביא בין השאר ליוזמות כמו שמים פתוחים וכו'.

אני חושב שאמירה שכל מה שמעניין את ביבי זה השלטון, היא אמירה פשטנית מאוד, ולא מייצגת. אם כל מה שהיה מעניין אותו זה השרדות פוליטית, אז הוא לא היה נלחם בלהט
מול אובאמה, ולא היה עושה את הרפורמות שעשה בזמנו בשר האוצר, ובטח לא היה משחרר את גלעד שליט או יוצא למערכה מול החמאס.
אלה דברים שלא מאפיינים אנשים שרק רוצים להיאחז בשלטון.

הבחירות האחרונות היו שכר הלימוד שכולנו שילמנו בעבור לפיד ומפלגתו. הסימנים לכך שלפיד מוגזים היו רבים, והיו לו הרבה אפשרויות לרדת מהעץ ולהתחיל להתנהל באחריות.
ביבי החליט בשלב מסויים שהוא לא מסוגל לעבוד עם לפיד, אבל לא רצה לעוות את רצון הבוחר ולמנות ממשלה חדשה (למרות שהיה יכול). אני אישית חושב שזה היה משבר שניתן היה
לפתור, אבל זה לא מה שקרה בפועל.
ברור שביבי ידע כשהוא פיזר את הממשלה, שלפיד והוא לא יישבו ביחד, וברור שהאלטרנטיבה היא החרדים. אני חושב שגם לפיד ידע את זה, ובכל זאת המשיך להתנהל כאילו הוא ראש הממשלה, ושלמפלגה
שלו יש 65 ח"כים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2015, 15:33

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בוודאי שאתה ממציא אמירות. הרי יאיר נתניהו בכלל לא נמצא בדיונים, ואתה חוזר על ההמלכה שלו כאילו זה משהו רלוונטי בכלל.

המצב הזה חייב להשתנות.

אם לא שמת לב, יאיר נתניהו כן נכנס לתמונה. הוא היה מעורב במערכת הבחירות בצורה עמוקה והוא מופיע עם אבא שלו בכל תמונה בערך. זה לא במקרה. ככה או ככה, אין פה שום דבר "מומצא" ואין פה שום אמירה, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אי אפשר להסביר את האמירה ההיא או ל"התנצל" עליה. זה מגוחך. הכוונה הייתה ברורה. איזה דלגיטימציה השמאל עושה? האם המילה "ימני" הפכה למילת גנאי כמו המילה "שמאלני"? איזה שקרים של השמאל?

מה לעשות שביבי מחקה שיטות שהיו קיימות בגרמניה של שנות ה- 30. כן, זו מולדת הפאשיזם והרבה מהטקטיקות של גבלס נמצאות בשימוש של ביבי והליכוד. החל מהדלגיטימציה של כל מי שלא חושב כמוהו, מיצוב עצמי כנהיג הבלתי מעורער תוך מחיקה של כל מה שמסביב, ניתוב של שנאה וגזענות, אוייבים דמיוניים, ועכשיו הוא פונה לחוקים שיסירו את כל הבלמים והאיזונים במערכת (שינוי שיטת הממשל, הגבלת בית המשפט וכו') ויהפכו אותו לשליט שמעשית לא יהיה ניתן להפיל אותו.

התקשורת הייתה אולי מלאה ארס כלפיו, אבל גם את זה הוא עומד לשנות. ביבי הוא המנהיג היחידי בעולם הדמוקרטי שיש לו שני עיתונים שכפופים לו ישירות ואני מניח שעד סוף הקדנציה הוא ידאג להגיע לשליטה כזו או אחרת על שאר ערוצי התקשורת. ביבי הוא המנהיג היחידי שאני מכיר שמגייס לטובתו באופן גלוי כל מיני מגיבי אינטרנט בולטים ומפעיל אותם לעשות דהלגיטימציה לכל מי שמציג עמדה שונה משלו.

אני לא מבין מה לפיד בדיוק יכל לעשות? להסכים להגדלת תקציב הבטחון ב- 10 מליארד כמו שרצה ביבי? ביבי ראה שעת כושר ללכת לבחירות ולקח אותה. אין שום קשר ללפיד. לפיד לא סחט את ביבי בשום צורה שהיא.

הרעיון מאחורי "חוק המשילות" הוא לא באמת לאפשר לממשלה לבצע דברים, כי הרי ביבי לא הציג שום תוכנית שהוא רוצה לבצע (חות מהתוכנית לבצר את שלטונו). הרעיון הוא ליצור מצב שלא ניתן יהיה מבחינה מעשית להחליף את ביבי. זה הכל. שוב, אלו הכל כבר קלפים שראינו באירופה של שנות ה- 30 עם בדיוק אותם הטיעונים.

אז אם לסכם את הטיעונים שלך - המצב שבו אפשר להפיל ממשלה חייב להשתנות והמצב שבו יש כלי תקשורת שלא כפופים לראש הממשלה חייב להשתנות, והמצב שבו יש פיקוח של בתי המשפט על הממשלה חייב להשתנות. זו כמובן זכותך לרצות צורת ממשל כזו, אבל בוא נקרא לילד בשמו - זה משטר פאשיסטי. משהו הרבה יותר דומה לפוטין מאשר לדמוקרטיות מערביות.

יאיר נתניהו לא היה חלק משום מסע בחירות. הכל הזיות שלך, ואין טעם להמשיך לדון בזה. אני מתקשה להאמין שהוא יילך לפוליטיקה.

בוודאי שאפשר להסביר את האמירה. כשהשמאל או המפלגות החילוניות זועקות שהחרדים הולכים להצביע, אז זה בסדר?
כל הבעיה באמירה הזאת היתה במילה "ערבים". אם היה אומר שמצביעי השמאל למיניהם נוהרים לקלפי, אז אף אחד לא היה אומר מילה, כי זאת אמירה לגיטימית.
אפשר כמובן לפרש את זה כך או אחרת, אבל זה לא באמת כבר מעניין מישהו היום למעט HATERS כמוך.

ביבי לא מחכה שום דבר. הכל בראש שלך ובדמיון שלך. לביבי יש 0 כח מול העיתונות, יש לו 0 כח מול בית המשפט, אפילו מול חבריו הפוליטיים אין לו הרבה כח, וכל אחד יכול לסחוט מה שהוא רוצה.
להשוות את זה לשנות ה-30, זה פשוט אבסורד.
איזה דלגיטימציה הוא עשה? האם הוא זה שאמר "זה אנחנו או הוא"? האם הוא זה שהתרעם מול כל המדינה על מנשקי המזוזות, על הצ'חצ'חים, על הפרימיטיביי מהפריפריה?
נתפסת לאיזה משפט שאני אמרתי חצי בצחוק ,תל אביבי שמאלני", והפכת את זה לגבלס... באמת הגיוני.
לעומת שנות ה-30, האוייבים שלנו הם לא ממש דמיוניים. לא רחוק ממך מפתחים נשק גרעיני שבעוד כך וכך שנים יאיים עלינו ועל הילדים שלנו איום אמיתי וממשי. ביבי אז כבר לא יהיה רלוונטי כנראה.
יש לך איסלאם קיצוני שיושב על הגבול בדרום ובצפון, 30 ק"מ מהגבול הצפוני עורפים ראשים לכאלה שבגדו באללה, ואנחנו צריכים לקיים פה מדינה שמצד אחד רוצה לשגשג ולפרוח
ומהצד השני לא רוצה להיות מדינה גזענית ולאפשר חופש תנועה וביטוי לכולם, הגם שזה עלה לנו כבר באלפי הרוגים.

שינוי שיטת הממשל בא רק בשביל לאפשר לשלטון להיות יותר יציב. אתה לא חושב שזה נחוץ?

אז בוא אני אסכם בשבילך:
- אני רוצה שממשלה שנבחרה באופן דמוקרטי, תוכל למשול 4 שנים, ובשביל להחליף אותה, יצטרכו יותר ממה שדרוש עכשיו (שזה בערך כלום).
- אין לי שום בעיה עם כלי התקשורת כמו שהם עכשיו, פרט לזה שישנו חוסר איזון משווע, אבל זאת כבר הבעיה שלהם
- אין לי גם שום בעיה עם בתי המשפט, חוץ מהעניין שהם יכולים לבטל חוקים של הכנסת ודי בקלות. אני חושב שזה לא מצב סביר. צריך להיות מנגנון קצת יותר רציני בשביל לבטל חוקים,
וזה נכון לא רק למערכת המשפט אלא גם לממשלות שקמות אחרי ממשלות קודמות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 17:17

jol9 כתב:יאיר נתניהו לא היה חלק משום מסע בחירות. הכל הזיות שלך, ואין טעם להמשיך לדון בזה. אני מתקשה להאמין שהוא יילך לפוליטיקה.

בוודאי שאפשר להסביר את האמירה. כשהשמאל או המפלגות החילוניות זועקות שהחרדים הולכים להצביע, אז זה בסדר?
כל הבעיה באמירה הזאת היתה במילה "ערבים". אם היה אומר שמצביעי השמאל למיניהם נוהרים לקלפי, אז אף אחד לא היה אומר מילה, כי זאת אמירה לגיטימית.
אפשר כמובן לפרש את זה כך או אחרת, אבל זה לא באמת כבר מעניין מישהו היום למעט HATERS כמוך.

ביבי לא מחכה שום דבר. הכל בראש שלך ובדמיון שלך. לביבי יש 0 כח מול העיתונות, יש לו 0 כח מול בית המשפט, אפילו מול חבריו הפוליטיים אין לו הרבה כח, וכל אחד יכול לסחוט מה שהוא רוצה.
להשוות את זה לשנות ה-30, זה פשוט אבסורד.
איזה דלגיטימציה הוא עשה? האם הוא זה שאמר "זה אנחנו או הוא"? האם הוא זה שהתרעם מול כל המדינה על מנשקי המזוזות, על הצ'חצ'חים, על הפרימיטיביי מהפריפריה?
נתפסת לאיזה משפט שאני אמרתי חצי בצחוק ,תל אביבי שמאלני", והפכת את זה לגבלס... באמת הגיוני.
לעומת שנות ה-30, האוייבים שלנו הם לא ממש דמיוניים. לא רחוק ממך מפתחים נשק גרעיני שבעוד כך וכך שנים יאיים עלינו ועל הילדים שלנו איום אמיתי וממשי. ביבי אז כבר לא יהיה רלוונטי כנראה.
יש לך איסלאם קיצוני שיושב על הגבול בדרום ובצפון, 30 ק"מ מהגבול הצפוני עורפים ראשים לכאלה שבגדו באללה, ואנחנו צריכים לקיים פה מדינה שמצד אחד רוצה לשגשג ולפרוח
ומהצד השני לא רוצה להיות מדינה גזענית ולאפשר חופש תנועה וביטוי לכולם, הגם שזה עלה לנו כבר באלפי הרוגים.

שינוי שיטת הממשל בא רק בשביל לאפשר לשלטון להיות יותר יציב. אתה לא חושב שזה נחוץ?

אז בוא אני אסכם בשבילך:
- אני רוצה שממשלה שנבחרה באופן דמוקרטי, תוכל למשול 4 שנים, ובשביל להחליף אותה, יצטרכו יותר ממה שדרוש עכשיו (שזה בערך כלום).
- אין לי שום בעיה עם כלי התקשורת כמו שהם עכשיו, פרט לזה שישנו חוסר איזון משווע, אבל זאת כבר הבעיה שלהם
- אין לי גם שום בעיה עם בתי המשפט, חוץ מהעניין שהם יכולים לבטל חוקים של הכנסת ודי בקלות. אני חושב שזה לא מצב סביר. צריך להיות מנגנון קצת יותר רציני בשביל לבטל חוקים,
וזה נכון לא רק למערכת המשפט אלא גם לממשלות שקמות אחרי ממשלות קודמות.

יאיר נתניהו כבר בפוליטיקה. הוא יהיה חבר בכנסת הבאה. אם אין לך מושג, לפחות אל תדבר. http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.2594001

אף מפלגת שמאל לא אמרה שום דבר שממנו אפשר להבין שהצבעה של חרדים היא לא לגיטימית. אתה מדמיין. אין לאימרה הזו הסבר פרט לתעמולה מהספר של גבלס. ספור עמותות השמאל שמסיעות ערבים באוטובוסים זה סיפור שקרי ישירות מהספרים של גבלס. זה בערך כמו שהיטלר יגיד שהוא לא התכוון ל"יהודים", הוא התכוון ל"שמאלנים". בסדר.

לביבי יש שני עיתונים שמתקשרים ללשכה שלו לפני פרסום כל ידיעה שקשורה אליו. אין לדבר כזה תקדים בעולם המערבי. אני לא בטוח שאפילו ברוסיה יש דבר כזה. כרגע הוא מתכוון להעביר חוק שיאפשר לו למנות שופטים מטעמו והוא מתכוון לעשות "רפורמה" בתקשורת שתפעל לסגור ערוצי תקשורת שלא מדווחים דברים לרוחו. אין לך מושג בכלל מה הוא רוצה לעשות?

האיסלאם הקיצוני (דעא"ש וכו') זה איום דמיוני. חמאס וחיזבאללה אלו איומים אמיתיים, אבל לא פרופורציונאלים לכוח של צה"ל ואיראן זה איום דמיוני לחלוטין. איראן לא יכולה, לא רוצה, ולא תנהל לעולם שום מלחמה ישירה עם ישראל, גם אם יהיה להם נשק גרעיני.

שינוי שיטת הממשל בא לבצר את מעמדו של ביבי. זה אכן סוג מסוים של יציבות, אם לזה אתה מתכוון.

מה זה ממשלה שנבחרת בצורה דמוקרטית? פוטין נבחר בצורה דמוקרטית? בשביל שתהיה דמוקרטיה, צריך אלטרנטיבות וצריך לאפשר לאלטרנטיבות לבקר את הממשלה בלי דלגיטימציה. במצב הנוכחי, כשביבי בעזרת שלדון ומגיבי האינטרנט שלו הצליחו להפוך את עצם המילה "שמאל" למילת גנאי, אין ולא יכולה להיות אלטרנטיבה. בדיוק המקרים של גרבוז וענת וקסמן מדגימים את מה שאני אומר. ביבי קפץ על המקרים האלה בשביל להסביר איך הם מייצגים את כל מי שלא מצביע ליכוד ועשה דה-לגיטימציה לכל מי שלא מצביע לו. הכל תרגילים ידועים מהספר של גבלס. אין פה שום דבר חדש.

לך אולי אין בעיה עם התקשורת ובתי המשפט, אבל לביבי יש בעיה והוא פועל להשתלט גם על התקשורת וגם על בית המשפט. אף אחד אף פעם לא רואה את הדברים האלה באים ואף אחד אף פעם לא מאמין שזה יקרה, אבל זה קורה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2015, 21:31

אני מקווה שאת המחקרים שלך באקדמיה אתה מנהל על סמך ניסויים ומספרים מוצקים ולא על סמך כתבות בהארץ.
אם הלינק המטופש הזה אמור לשכנע אותי שאתה צודק לגבי יאיר נתניהו, אז זה ממש לא הכיוון.

מעניין אותי לדעת גם על אילו עיתונים אתה מדבר ועם אילו עיתונאים דיברת והם אמרו לך את מה שאתה כותב.
לי ברור שמדובר בעוד הזיות שלך.
מאיפה אתה יודע מה הולך להיות? אתה נביא? אם כן, אז אתה נביא די גרוע, לפחות בכל מה שקשור לנתניהו.

לפחות הצלחת להרגיע אותי. איראן זה לא באמת איום. לא מבין למה לא אמרת את זה קודם.
עכשיו רק נשאר להתקשר ולעדכן את כל העולם. בעצם, מה איכפת לך לצאת בהצהרות מטופשות... הרי לא ניתן לבדוק את זה בטווח הקרוב...

לגבי הפסקה הלפני אחרונה זה פשוט מצחיק. זה כמו לראות שחור ולהגיד לבן. התקשורת היתה מגוייסת לדבר אח בלבד וזה להפיל
את נתניהו ולהמליך את בוז'י. מה לעשות שהפתט הזה רצה לשמור על נתניהו מאוחדת...
אין אלטרנטיבה? ביבי אשם שהעבודה בוחרת בכ ל מיני חנונים הזויים, בכל מיני אנארכיסטים וסוציאליסטים לצמרת המפלגה?
בבחירות האלה כל מועמד חצי סביר עם רשימה רבע סבירה היה מנצח.

אתה חי בסרט והשנאה מעוורת אותך לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים