toja27 כתב:אבל היו גם הפגנות בירושלים אם אני לא טועה.
לא בהיקף הזה. הם סוגרים את כל העיר. אני עדיין שומע את הסירנות והמסוקים מהבית שלי. בכל מקרה, אני מקווה שהעניין מוצה אחרי ההפגנה הזו. אני לא חושב שיש מחלוקת בנושא הזה בקרב הציבור או הממשלה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אבל היו גם הפגנות בירושלים אם אני לא טועה.
toja27 כתב:roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653159,00.html
אני חושב שההפגנות של הקהילה האתיופית הן הכי מוצדקות בעולם, אבל בחיאת רבאק, מאיפה הגיעה האופנה הזו שכולם מתעקשים להפגין דווקא בתל-אביב? הממשלה נמצאת בירושלים. המטה הארצי נמצא בירושלים. מה אתם רוצים מנתיבי איילון וכיכר רבין? מה עשו לכם התל-אביבים? נראה לכם שלביבי ולמפכ"ל מזיז שאתם מפגינים בתל-אביב? ממש לא. לכו תפגינו ליד בית ראש הממשלה. באמת.
נו אל תהיה מצחיק, ההפגנות האלו זה כדי לעורר הד ולא כדי שביבי במקרה יציץ מהחלון.
מקובי כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653159,00.html
אני חושב שההפגנות של הקהילה האתיופית הן הכי מוצדקות בעולם, אבל בחיאת רבאק, מאיפה הגיעה האופנה הזו שכולם מתעקשים להפגין דווקא בתל-אביב? הממשלה נמצאת בירושלים. המטה הארצי נמצא בירושלים. מה אתם רוצים מנתיבי איילון וכיכר רבין? מה עשו לכם התל-אביבים? נראה לכם שלביבי ולמפכ"ל מזיז שאתם מפגינים בתל-אביב? ממש לא. לכו תפגינו ליד בית ראש הממשלה. באמת.
נו אל תהיה מצחיק, ההפגנות האלו זה כדי לעורר הד ולא כדי שביבי במקרה יציץ מהחלון.
איזה הד?
הדבר היחיד שזה יצר היום שכולם שונאים אותם.
הם הכי צודקים בעולם, אבל וואלה? שישרפו.
3 וחצי שעות כדי להגיע הביתה מהעבודה.
יש דרך לעשות מחאה, הדרך שהם בחרו היא הכי גרועה לדעתי (כל מי שנתקע היום בפקקים שונא אותם....)
toja27 כתב:מקובי כתב:אני ירושלמי ולא תל אביבי, אז לא חוויתי את התסכול בפקקים שאתם מתארים היום וגם אני לא מודע מה הם עשו שונה משאר ההפגנות. אני פשוט תיארתי לרוי את מטרת ההפגנה וזה להיכנס לתודעה כמו כל הפגנה אחרת בעולם.
roy1000 כתב:toja27 כתב:מקובי כתב:אני ירושלמי ולא תל אביבי, אז לא חוויתי את התסכול בפקקים שאתם מתארים היום וגם אני לא מודע מה הם עשו שונה משאר ההפגנות. אני פשוט תיארתי לרוי את מטרת ההפגנה וזה להיכנס לתודעה כמו כל הפגנה אחרת בעולם.
הם פשוט חסמו את נתיבי איילון למשך שעות, וזה פוגע לא רק במי שגר בתל אביב, אל כל מי שעובר בנתיבי איילון (לשני הכיוונים) שזה בערך מליון איש.
גם אם המטרה מוצדקת, יש גבול לצורה שבה אפשר לשבש את החיים של מליון איש. בטח לא בתדירות שבה זה קורה בשנה האחרונה.
jol9 כתב:אני לא ממש מבין את ההפגנה (האמת שאני לא ממש מחובר לסיפור). נראה לי שלהפגין ככה בגלל שאיזה שוטר
הרביץ לאיזה חייל זה קצת מוגזם.
jol9 כתב:אני לא ממש מבין את ההפגנה (האמת שאני לא ממש מחובר לסיפור). נראה לי שלהפגין ככה בגלל שאיזה שוטר
jol9 כתב:2 דברים:
1. אמרתי שאני לא כ"כ בפרטים של ההפגנה. מופלים לרעה? סביר להניח, אבל במה זה שונה מעליות אחרות?
הרוסים לא הופלו? האוכלוסייה היום למדה להתרגל כבר לעלייה הרוסית וקיבלה אותה, וזה קורה גם עם העליה האתיופית.
האמת שאני לא ממש מודע לאפליות מיוחדות מסוג כזה או אחר, אולי באמת חוץ מסלקציה במועדונים, אבל אלה לא
בדיוק המקומות שמייצגים את האוכלוסיה הסבירה בישראל.
עדיין, גם אם יש אפלייה (ואני לא אומר שלא), מה שקורה זה מוגזם לחלוטין. זאת התנהגות חוליגנית. הערבים ספרו
13 הרוגים בהפגנות מהסוג הזה בשנות האלפיים...
2. פרסמתי 2 הודעות אחת אחרי השניה. מוזר לי שאף אחד לא התייחס לשניה והחשובה יותר... (סמיילי של חני)
MTA2311 כתב:אני חושב שהבעיה של החברה האתיופית יותר עמוקה מצבע עור שונה. מדובר בפער תרבותי עצום. הם פאקינג חיו בבקתות בוץ וחלבו עזים למחייתם. קשה מאוד להסתגל לחברה מערבית מפותחת יחסית במעט כל כך זמן.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:
2. פרסמתי 2 הודעות אחת אחרי השניה. מוזר לי שאף אחד לא התייחס לשניה והחשובה יותר... (סמיילי של חני)
מה?? ממתי זה הסמיילי שלי??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים