פרישה מהליגה עכשיו.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרישה מהליגה עכשיו.

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אפריל 2011, 17:23

אבי כתב:כעת הדעות במכבי חלוקות: קבוצת פדרמן דוחפת לכיוון עזיבה של הליגה הישראלית; שמעון מזרחי מתנגד בתוקף. אין זה פלא שדווקא פדרמן נסע לפגישה עם אנשי האדריאטית, ולא מזרחי.

כמה אירוני- שמעון מזרחי, האיש שבנה את מכבי והפך אותה לאימפריה, הורס ומחריב את הקבוצה במו ידיו בעצם ההתנגדות שלו לעזיבת ליגת קופל. אני לא מאמין שאני כותב את זה- כל הכבוד לפדרמן, שקורא נכון את המצב העגום. שלא ייכנע למזרחי בשום פנים ואופן ולא יתפשר בסוגיה הזאת, עתיד הקבוצה תלוי בכך!

מצד שני..שמעון באמת תקוע בין הפטיש לסדן..
מצד אחד נותנים לו פרס ישראל על תרומה לספורט הישראלי מצד שני הוא עוזב את הליגה הישראלית?
למרות שאני מניחה שכמה אוהדי הפועל יראו בזה יופי של תרומה לכדורסל הישראלי אם מכבי תעזוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2011, 17:35

misha כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1819193

אתמול נועדו ראשי הקבוצה בנושא, כאשר לפגישה הוזמנו גם גורמים עסקיים שמכבי מצויה בקשרים עמם. נכון לעכשיו מסתמנת פשרה בין ראשי הקבוצה, לפיה מכבי תצטרף לליגה האדריאטית, אבל במקביל תמשיך להופיע בליגה הישראלית. אלא שמכבי צפויה לשלוף כלפי הליגה מקל גדול: למשחקים המקומיים, לפחות בשלבים המוקדמים, תופיע עם הרכב משני. ייתכן שתשתף בעיקר שחקנים מקבוצת הנוער ותשאב מספר שחקנים מקבוצת הבת יקנעםמגידו. לצידם ישחקו הזרים השוליים יותר. שחקני המפתח יזכו למנוחה בליגה, ולצד המשחק המרכזי ביורוליג, כמובן, ישותפו בעיקר במשחקי האדריאטית. לקראת שלבי ההכרעה של הליגה הישראלית תשוב מכבי לשחק בהרכבה החזק, כדי לזכות באליפות

אני חייבת להגיד...אני לא יודעת כמה זה נכון..
זה נראה כאילו גרינוולד קרא את הפורומים של מכבי והוציא משם את התאוריה הזאת..
אבל אם כן...כיף
לדפוק אותם בעכוזון

קשה לסמוך על פרסומים בוואלה, אבל אם זה נכון, זה באמת הולך להיות ניסוי מעניין שאני מקווה מאוד שיצליח.

יש לזה סיכוי להצליח ונראה לי הפתרון הכי טוב למצב הקיים. מצד אחד, לא שוברים את הכלים לגמרי ולא עוזבים את הליגה. מצד שני, מבהירים למנהלת וקופל, שגם אנחנו יודעים לשלוף ציפורניים ולא נשב בחיבוק ידיים.

יכול להיות. רק אסור לעשות טעויות גסות, ככה שמכבי בסוף תמצא את עצמה מחוץ לפלייאוף
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 אפריל 2011, 18:01

זה פיתרון רע מאוד. מכבי כבר התנסתה בשלוש מסגרות, ולא בהצלחה גדולה. גם הסגל של ברצלונה יתקשה לשחק שלושה משחקים בשבוע. זה בעיקר יפגע במכבי ולא ישיג כלום.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אפריל 2011, 18:11

את הרעיון לפיו מכבי תשתתף בשלוש ליגות, כאשר בליגה המקומית היא תעלה עם הרכב מוחלש, הגה רון קופמן והוא לא נרקח כאן בפורום.
לכל הידוע לי, במכבי מתכוונים באופן חד משמעי לפרוש מהליגה וכל תאוריית שלושת המסגרות היא פרי דמיונינו בלבד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אפריל 2011, 18:12

חביב אורנג'ד כתב:את הרעיון לפיו מכבי תשתתף בשלוש ליגות, כאשר בליגה המקומית היא תעלה עם הרכב מוחלש, הגה רון קופמן והוא לא נרקח כאן בפורום.
לכל הידוע לי, במכבי מתכוונים באופן חד משמעי לפרוש מהליגה וכל תאוריית שלושת המסגרות היא פרי דמיונינו בלבד.

בלתי אפשרי לפרוש מהליגה ולהמשיך להשתתף ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 29 אפריל 2011, 18:47

Holiday_Armadillo כתב:
חביב אורנג'ד כתב:את הרעיון לפיו מכבי תשתתף בשלוש ליגות, כאשר בליגה המקומית היא תעלה עם הרכב מוחלש, הגה רון קופמן והוא לא נרקח כאן בפורום.

גם להביא לפה את הפיינל4 בשיא תקופת הפיגועים היה בלתי אפשרי וגם להזיז את שעת המשחק של גמר הפיינל 4 היה בלתי אפשרי. כשמדובר במכבי והיורוליג הכל אפשרי. מכבי צריכים להתחיל לפעול בנושא כמה שיותר מהר. אין שום סיבה שביורוליג יתעקשו על כך שמכבי ישחקו בליגה הישראלית במקביל ליורוליג.
הרעיון לשחק ב-3 ליגות, שמכבי תעלה לשחק עם הרכב חלש/משני/זוטר למשחקי הליגה הישראלית, הוא בלתי ישים לחלוטין. אין למכבי כסף להחזיק כ"כ הרבה שחקנים. מכבי תצטרך לבנות קבוצה לרוחב- סגל רחב עם המון שחקנים בינוניים. לא ישאר כסף לזרים איכותיים בכזאת סיטואציה. הפתרון האידאלי מבחינת מכבי הוא לעזוב את הליגה ולשחק רק באדריאטית וביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אפריל 2011, 18:52

אבי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם להביא לפה את הפיינל4 בשיא תקופת הפיגועים היה בלתי אפשרי וגם להזיז את שעת המשחק של גמר הפיינל 4 היה בלתי אפשרי. כשמדובר במכבי והיורוליג הכל אפשרי. מכבי צריכים להתחיל לפעול בנושא כמה שיותר מהר. אין שום סיבה שביורוליג יתעקשו על כך שמכבי ישחקו בליגה הישראלית במקביל ליורוליג.
הרעיון לשחק ב-3 ליגות, שמכבי תעלה לשחק עם הרכב חלש/משני/זוטר למשחקי הליגה הישראלית, הוא בלתי ישים לחלוטין. אין למכבי כסף להחזיק כ"כ הרבה שחקנים. מכבי תצטרך לבנות קבוצה לרוחב- סגל רחב עם המון שחקנים בינוניים. לא ישאר כסף לזרים איכותיים בכזאת סיטואציה. הפתרון האידאלי מבחינת מכבי הוא לעזוב את הליגה ולשחק רק באדריאטית וביורוליג.

גם אני לא מבינה למה שליורוליג יהיה אכפת אבל זה התקנון שלהם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 29 אפריל 2011, 19:04

מכבי צריכה לפעול לשינוי התקנון. יש עוד הרבה זמן עד שתתחיל העונה הבאה ביורוליג ובאדריאטית.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי מה מכבי » 29 אפריל 2011, 20:27

אבי, היורוליג זה לא אירגון פרטי של בורתמאו. יש בו קבוצות שמנהלות אותו ויש לו חוקים, לא הכל כל כך פשוט. אם אתה חושב שהקבוצות באירופה לא ינצלו את הסעיף הזה אתה חי בסרט. ברגע שזה יקרה יקומו קבוצות מאיטליה, ספרד, יוון, רוסיה וידרשו לקבל את המקום של מכבי ביורוליג כי על פי החוקים של היורוליג מכבי לא יכולה להשתתף. הבעיה שלנו לא תיהיה מהארץ ומהיורוליג, אלא מזה שלבורתמאו אין חופש פעולה לעשות מה שהוא רוצה ואם אתה חושב שיש למכבי ידידות גדולות באירופה אתה תופתע מהר מאד כמה הם יכולות להפוך לאוייבות ברגע שהם יוכלו להרוויח מזה משהו בשביל עצמם.
מה מכבי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 אפריל 2011, 01:12

בואו נעשה קצת סדר.

אבי צודק כאן בנוגע ליישום רעיון שלושת המסגרות.
הקונספט שלשחק בליגה המקומית עם הרכב שונה ומוחלש הוא קשה ומסורבל. על-מנת ליצור קבוצה כמו שמתוארת כאן, מכבי תצטרך לצרף שחקנים מהנוער, להעביר שחקנים מקבוצת הבת, להרכיב כל פעם זרים אחרים ולעשות עוד כל מיני צעדים שיגרמו ללא מעט כאבי ראש אצל הצוות המקצועי וההנהלה.
נוסף על כך, בכלל לא בטוח שזה אפשרי להקים קבוצה כזאת (ותהיו בטוחים שקופל יפעל לטרפד כזה מהלך) ומהלך כזה עשוי גם לעלות לא מעט כסף.
בכלל, מכבי למודי נסיון מהפעם האחרונה שבהם הקבוצה השתתפה בשלושה מפעלים וממש לא נראה לי שזה הכיוון.

לגבי היורוליג, אני לא רואה שום סיבה מדוע מכבי לא תשתתף במפעל זה למרות החוק הנדון.
היורוליג אולי עומדת בפני עצמה, אבל מכבי היא רכיב חשוב ביותר בה. מכבי היא אחת מקבוצות היורוליג הנצפות והאהודות ביותר באירופה והיא מביאה ליורוליג הרבה מאוד רייטיניג והכנסות.
נכון להיום, אין אף קבוצה שאינה משחקת ביורוליג שיכולה לתפוס את מקומה של מכבי במונחים של רייטינג, אהדה, יוקרה ומסורת. למעשה, גם רוב הקבוצות המשחקות כרגע ביורוליג, נופלות ממכבי בפרמטרים אילו.

לעניות דעתי, הרעיון של לשחק באדריאטית וביורוליג הוא בהחלט ישים וכמו שזה נראה, מכבי מכוונת לשם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 30 אפריל 2011, 02:01

רק שאת הקבוצות האחרות ביורוליג לא מעניין הרייטינג שמכבי לכאורה מביאה ליורוליג אלא להפך. וחוקים אי אפשר לשבור, וכמו שברתומאו אמר החוק תקף לשנה הבאה ואין מה לעשות בנידון. מכבי תפעל לשנות את זה? קבוצות אחרות יתנגדו מיד, ומדובר בקבוצות שיוכלו לקבל כרטיס חופשי ליורוליג בגלל שלמכבי לא יתאפשר לשחק שם אם תעזוב את הליגה. אנחנו חיים בישראל יותר מידי זמן בשביל לחשוב שאפשר לכופף חוקים ולשנות אותם סתם כי אנחנו חשובים, זה לא קרה ולא יקרה. אם החוק הזה קיים ביורוליג (והוא קיים) יהיו מספיק קבוצות שינצלו את זה בשביל לכפות את החוק. זה תמים לחשוב שזה משהו שאפשר לבנות עליו.

ומי שחושב שמכבי תסתכן ותודיע על עזיבה של הליגה ואחרי זה פתאום תמצא את עצמה בבעיה מול היורוליג חי בסרט. מכבי לא תסכן את היורוליג בשום שלב ולא תפעל כמו שכמה חושבים על סמך "אנחנו חשובים יותר מידי ליורוליג בשביל שהוא יוותר עלינו", בשביל לגלות פתאום שכמו בעולם שונאים אותנו קצת יותר ממה שחשבנו שאוהבים אותנו.
מה מכבי

הודעהעל ידי ankram » 30 אפריל 2011, 07:12

אבי כתב:כעת הדעות במכבי חלוקות: קבוצת פדרמן דוחפת לכיוון עזיבה של הליגה הישראלית; שמעון מזרחי מתנגד בתוקף. אין זה פלא שדווקא פדרמן נסע לפגישה עם אנשי האדריאטית, ולא מזרחי.

כמה אירוני- שמעון מזרחי, האיש שבנה את מכבי והפך אותה לאימפריה, הורס ומחריב את הקבוצה במו ידיו בעצם ההתנגדות שלו לעזיבת ליגת קופל. אני לא מאמין שאני כותב את זה- כל הכבוד לפדרמן, שקורא נכון את המצב העגום. שלא ייכנע למזרחי בשום פנים ואופן ולא יתפשר בסוגיה הזאת, עתיד הקבוצה תלוי בכך!

למה להמשיך לצטט את החלאה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 אפריל 2011, 08:21

אחרי ההזזת שעות בגמר פיינל פור לא היתי בכלל מעלה שם זלזול בכוחו וחשיבותה של מכבי . יחשיבותה יש גטשפנקה .
לגבי כתבה של גרינוולד , חיים אוחיון בלי מכבי לא מסוגל לאשר אפילו מגרש הביתי שלו למשחקי יול"ב כאף . גם קופל לא עזר לו . רק אחרי ששמעון טיפל בנושא אישית אישרו להם אירוח , אז לאחיון מומלץ לא לירוק לבאר ששתה ממנו . זה הכל.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2011, 09:28

אוחיון עושה את מה שהוא אמור לעשות, ואין מה לבוא אליו בטענה. שכחנו קצת שהשמש לא זורחת לנו ולמכבי מהעכוז.

חביב, די מפתיע אותי מה שאתה אומר. כל אלה הן הנחות, חלקן סבירות יותר וחלקן פחות. אתה לא באמת יכול לצפות שקבוצה מקצוענית ברמה של מכבי תפעל ע"פ הנחות ותחושות בטן.
יש תקנון ליורוליג (נניח, אני לא באמת יודע), זה סוגר את הסיפור. שמעון לא צריך ולא יכול להפעיל שוב מכבש של לחצים, בשביל לשנות עוד החלטה לטובת מכבי. זה כבר too much.

מכבי היתה קבוצה חשובה מאוד גם בגביע אירופה לאלופות של פעם, אבל כשהיא הפסידה את האליפות, היא לא השתתפה בו בגלל שאלה היו החוקים אז, ושום דבר לא התמוטט.

המצב כרגע הוא הרבה יותר מורכב ממה שחשבנו, ומה שיקרה כנראה בסוף, זה שמכבי תצליח לבטל את הגזירות לגבי שחקנים זרים, ותישאר בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 30 אפריל 2011, 09:34

jol9 כתב:אוחיון עושה את מה שהוא אמור לעשות, ואין מה לבוא אליו בטענה. שכחנו קצת שהשמש לא זורחת לנו ולמכבי מהעכוז.

חביב, די מפתיע אותי מה שאתה אומר. כל אלה הן הנחות, חלקן סבירות יותר וחלקן פחות. אתה לא באמת יכול לצפות שקבוצה מקצוענית ברמה של מכבי תפעל ע"פ הנחות ותחושות בטן.
יש תקנון ליורוליג (נניח, אני לא באמת יודע), זה סוגר את הסיפור. שמעון לא צריך ולא יכול להפעיל שוב מכבש של לחצים, בשביל לשנות עוד החלטה לטובת מכבי. זה כבר too much.

מכבי היתה קבוצה חשובה מאוד גם בגביע אירופה לאלופות של פעם, אבל כשהיא הפסידה את האליפות, היא לא השתתפה בו בגלל שאלה היו החוקים אז, ושום דבר לא התמוטט.

המצב כרגע הוא הרבה יותר מורכב ממה שחשבנו, ומה שיקרה כנראה בסוף, זה שמכבי תצליח לבטל את הגזירות לגבי שחקנים זרים, ותישאר בליגה.

זרים זה רק חלק מהסיפור. פדרמן מתנגד נחרץ לפיינל פור בעונה הבאה והוא רואה בזה טאבו ואם זה לא יבוטל הוא מסרב להשתתף בליגה, כשאם אין ברירה, ישחקו בסגל מישני רוב העונה ולעשות צחוק מהמנהלת.
מזרחי כרגיל, לא מוכן לוותר על הליגה אבל מוכן לפשרה של סגל מישני ובתנאי שלא יסכן עלייה לפלייאוף העליון.
בעל זבוב

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 אפריל 2011, 10:13

jol9 כתב:אוחיון עושה את מה שהוא אמור לעשות, ואין מה לבוא אליו בטענה. שכחנו קצת שהשמש לא זורחת לנו ולמכבי מהעכוז.

מה שאתה אומר על גביע אירופה לאלופות של פעם לא רלונטי לימיינו.
כיום היורוליג היא ליגה חצי סגורה המחתימה קבוצות לחוזה ארוך טווח ולאו דוקא ע"פ הישגיהן בליגות המקומיות.
צריכים לזכור שהסיבה המרכזית להקמתה של היורוליג (ושל יול"ב בכלל) היתה מאבק על זכויות שידור. בורתימאו מאוד רצה בזמנו שמכבי תפרוש מפיב"א ותעבור ליול"ב וזה ברור מאוד שמכבי מאוד חשובה לו.

דבר שני, לבורתמאו יהיה קשה מאוד למצוא קבוצה שתחליף את מכבי.
קבוצות מרוסיה ואיטליה, לא מביאות קהל ורייטינג, וצירופה של קבוצה ישראלית שאינה מכבי, תהפוך מהר מאוד לבשר תותחים ובדיחה עצובה מול הגדולות של היבשת.

אני לא רואה איזה אינטרס יש לבורתמאו לאי-צירופה של מכבי ליורוליג.
אם כל הבעיה בצירופה של מכבי הוא בסעיף מסוים בתקנון היורוליג, אני נוטה להאמין שהוא בר שינוי. לא זה מה שיפיל את מכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2011, 10:50

חביב אורנג'ד כתב:

מה שאתה אומר על גביע אירופה לאלופות של פעם לא רלונטי לימיינו.
כיום היורוליג היא ליגה חצי סגורה המחתימה קבוצות לחוזה ארוך טווח ולאו דוקא ע"פ הישגיהן בליגות המקומיות.
צריכים לזכור שהסיבה המרכזית להקמתה של היורוליג (ושל יול"ב בכלל) היתה מאבק על זכויות שידור. בורתימאו מאוד רצה בזמנו שמכבי תפרוש מפיב"א ותעבור ליול"ב וזה ברור מאוד שמכבי מאוד חשובה לו.

דבר שני, לבורתמאו יהיה קשה מאוד למצוא קבוצה שתחליף את מכבי.
קבוצות מרוסיה ואיטליה, לא מביאות קהל ורייטינג, וצירופה של קבוצה ישראלית שאינה מכבי, תהפוך מהר מאוד לבשר תותחים ובדיחה עצובה מול הגדולות של היבשת.

אני לא רואה איזה אינטרס יש לבורתמאו לאי-צירופה של מכבי ליורוליג.
אם כל הבעיה בצירופה של מכבי הוא בסעיף מסוים בתקנון היורוליג, אני נוטה להאמין שהוא בר שינוי. לא זה מה שיפיל את מכבי.

יכול להיות שהוא בר שינוי, אבל עד אשר אין וודאות והבטחה מפורשת לכך, אסור למכבי לעשות משהו שייסכן את השתתפותה ביורוליג בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2011, 10:55

אם מכבי תחת חוזה ביורוליג אז אני חושב שזה לא משנה אם היא משחקת בליגה הישראלית או האדריאטית . החוק הזה תופס לקבוצות בלי חוזה מובטח .
בנוגע לשלוש מסגרות , זה יצריך סגל מאוד גדול ולא ניראה לי שיש בזה טעם .
אני חושב שמכבי צריכה לפרוש לעונה אחת ולעבור לאדריאטית אלא אם כן קופל יתקפל וישאיר את המצב כמו שהוא ( זה המינימיום שאפשר לבקש...) , עם פיינל פור אבל 6 זרים וחוק רוסי....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אבי » 30 אפריל 2011, 11:47

מה מכבי כתב:רק שאת הקבוצות האחרות ביורוליג לא מעניין הרייטינג שמכבי לכאורה מביאה ליורוליג אלא להפך. וחוקים אי אפשר לשבור, וכמו שברתומאו אמר החוק תקף לשנה הבאה ואין מה לעשות בנידון. מכבי תפעל לשנות את זה? קבוצות אחרות יתנגדו מיד, ומדובר בקבוצות שיוכלו לקבל כרטיס חופשי ליורוליג בגלל שלמכבי לא יתאפשר לשחק שם אם תעזוב את הליגה. אנחנו חיים בישראל יותר מידי זמן בשביל לחשוב שאפשר לכופף חוקים ולשנות אותם סתם כי אנחנו חשובים, זה לא קרה ולא יקרה. אם החוק הזה קיים ביורוליג (והוא קיים) יהיו מספיק קבוצות שינצלו את זה בשביל לכפות את החוק. זה תמים לחשוב שזה משהו שאפשר לבנות עליו.

ומי שחושב שמכבי תסתכן ותודיע על עזיבה של הליגה ואחרי זה פתאום תמצא את עצמה בבעיה מול היורוליג חי בסרט. מכבי לא תסכן את היורוליג בשום שלב ולא תפעל כמו שכמה חושבים על סמך "אנחנו חשובים יותר מידי ליורוליג בשביל שהוא יוותר עלינו", בשביל לגלות פתאום שכמו בעולם שונאים אותנו קצת יותר ממה שחשבנו שאוהבים אותנו.

חוקים אי אפשר לשבור אבל בהחלט אפשר לשנות. למה שקבוצות אחרות יתנגדו לשינוי החוק? אין שום סיבה לקבוצות כמו פאו, אולימפיאקוס, סיינה, ריאל מדריד וקבוצות נוספות במעמדן להתנגד להשתתפות של מכבי ביורוליג בזמן שהיא לא משחקת בליגה הישראלית. הם ישחקו ביורוליג בכל מקרה וההשתתפות של מכבי ביורוליג לא באה על חשבונם. היחידות שיכולות להתנגד לשינוי החוק אלה קבוצות שוליות מהסוג של אלבה ברלין, מארוסי או לה מאן שאני אפילו לא יודע אם יש להן את האפשרות להצביע בהנהלת היורוליג בנושא.
בכל מקרה כל מה שאני טוען זה שחייבים לפעול לשינוי החוק כי הישארות בליגה הישראלית, כשקופל יודע שמכבי לא יכולה לעזוב, משולה לגזר דין מוות לקבוצה. מי יודע מה עוד האיש הנורא הזה מתכנן להפיל עלינו (עוד צימצום של מספר הזרים, מעבר של הפיינל פור לי-ם כשתהיה ארינה, תקרת שכר?) ואיזה נזק שיגרם לקבוצה בזירה האירופאית.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי מה מכבי » 30 אפריל 2011, 13:10

טיקי חוזר כתב:אחרי ההזזת שעות בגמר פיינל פור לא היתי בכלל מעלה שם זלזול בכוחו וחשיבותה של מכבי . יחשיבותה יש גטשפנקה .

בו נודה על האמת. היורוליג לא הזיזו את המשחק בגלל שאנחנו חשובים להם. היורוליג הזיז את המשחק (וגם אז רק בכמה שעות) בעיקר בגלל שהוא רצה להמנע מהבושה שהייתה נגרמת שקבוצה שעלתה לפיינל פור לא תופיע בו והוא יצטרך להכניס קבוצה אחרת שזה סיפור וצרה אחת גדולה. וכמובן לא היה שום חוק שמונע הזזה של המשחק. להפוך את הזזה של כמה שעות של המשחק להוכחה שאנחנו יכולים לעשות הכל ומה שלא נרצה יעשו בשבילנו זה פשוט להיות מטומטים. מי שיחשוב ככה שלא יתפלא אחרי זה שהקבוצה תמצא את עצמה בפינה כשהיא לא יכולה לצאת ממנה.
מה מכבי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־19 אורחים