המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה
זו כמובן הגזמה פראית, אבל ההתנהלות שלהם בנוגע לכל הסוגיות שנגעת בהן שערורייתית.
יהיה להם קיץ לתקן, נקווה שיעשו את זה. או שילכו הביתה.
Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט
מכבי לא הביאו ישראלי אחרי שפניני נפצע, לא הביאו ישראלי אחרי שסילבן נפצע ולא הביאו זר במקום היינס
אז על הז*ן שלי ''חוסר מזל עצום''
יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט
מכבי לא הביאו ישראלי אחרי שפניני נפצע, לא הביאו ישראלי אחרי שסילבן נפצע ולא הביאו זר במקום היינס
אני חושב ששתי טעויות הגדולות ביותר של ההנהלה שציינת הם שההנהלה לא הביאה מחליף לפניני ושלא העיפה מכאן את היינס והביאה מחליף לקו האחורי.
שני הדברים האלה זה כשלון קולוסאלי של ההנהלה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט
אני חושב ששתי טעויות הגדולות ביותר של ההנהלה שציינת הם שההנהלה לא הביאה מחליף לפניני ושלא העיפה מכאן את היינס והביאה מחליף לקו האחורי.
כולם עושים טעויות. הבעיה שלי היא ששני הדברים שציינת נובעים נטו מיהירות.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט
כולם עושים טעויות. הבעיה שלי היא ששני הדברים שציינת נובעים נטו מיהירות.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שכולנו צריכים לרצות שמגדל תיקח אליפות העונה.
מגדל אלופה => מגדל ביורוליג => מגדל בונה סגל ליורוליג => מכבי נאלצת להשקיע יותר, בהתאם => אנחנו בוכים פחות
מגדל אלופה => מגדל ביורוליג => מגדל בונה סגל ליורוליג => מכבי נאלצת להשקיע יותר, בהתאם => אנחנו בוכים פחות
roy1000 כתב:אין כסף. זה לא שלא רוצים, פשוט לא יכולים.
החציל האצטקי כתב:אז התירוץ הזה לא יתפוס לאורך זמן. האדמה זזה, דברים משתנים מסביב, ומגיבים בהתאם. אם צריך לשנות את מבנה הבעלות מכבי תיאלץ לעשות את זה.
בלונג ראן עדיף לנו שמכבי תפסיד אליפות היום.
החציל האצטקי כתב:אתם יודעים איך אומרים אצלנו.
יאללה הפועל- ירושלים- מלחמה!!!!roy1000 כתב:אין כסף. זה לא שלא רוצים, פשוט לא יכולים.
אז התירוץ הזה לא יתפוס לאורך זמן. האדמה זזה, דברים משתנים מסביב, ומגיבים בהתאם. אם צריך לשנות את מבנה הבעלות מכבי תיאלץ לעשות את זה.
בלונג ראן עדיף לנו שמכבי תפסיד אליפות היום.
roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.
MTA2311 כתב:כבר הפסדנו אליפויות בעבר. צריך לקרות משהו יותר קיצוני מזה בשביל שהפדרמנס יבינו שהשמש לא זורחת להם מהתחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־20 אורחים