פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סילבן שבר רגל

16 מאי 2015, 22:01

יש פה חוסר מזל עצום עם הפציעות של פניני בתחילת העונה ועכשיו סילבן , דפק למכבי לגמרי את הרוטציה .

גם הצורה שבה מכבי הגיעה להצלבה בגלל החיסרון של סילבן והרוטציה הדפוקה בליגה ששחקה שחקנים היא חתיכת חוסר מזל .

בשורה הסופית הצלבה למרות שנגמרה בסוייפ (שהוא שונה מאוד מהסוייפ מול ריאל אבל חפרנו על זה מספיק ) זה לא כישלון .

ומכבי כבר תתקשה להיכשל השנה גם אם תאבד את האליפות בגלל המזל הדפוק עם הפציעות השנה וחבל כי מכבי שיחקה טוב במשחקים האחרונים עם החזרה של לאנדסברג לכושר .

16 מאי 2015, 22:03

נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט

מכבי לא הביאו ישראלי אחרי שפניני נפצע, לא הביאו ישראלי אחרי שסילבן נפצע ולא הביאו זר במקום היינס
אז על הז*ן שלי ''חוסר מזל עצום''
יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה

16 מאי 2015, 22:05

Holiday_Armadillo כתב:יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה

זו כמובן הגזמה פראית, אבל ההתנהלות שלהם בנוגע לכל הסוגיות שנגעת בהן שערורייתית.
יהיה להם קיץ לתקן, נקווה שיעשו את זה. או שילכו הביתה.

16 מאי 2015, 22:09

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש לנו חוסר מזל עצום שיש לנו את הבעלים האלה

זו כמובן הגזמה פראית, אבל ההתנהלות שלהם בנוגע לכל הסוגיות שנגעת בהן שערורייתית.
יהיה להם קיץ לתקן, נקווה שיעשו את זה. או שילכו הביתה.

אתה לא חושב שזה חוסר מזל שיש לנו קבוצה שעוברת בירושה לאנשים שאין להם כסף?
אתה לא חושב שזה חוסר מזל שלאלופת אירופה יש בעלים שמסמנים את ההצלבה כמטרה?
אתה לא חושב שזה חוסר מזל שיש לנו ילדון שהחליט שבא לו לשחק בג'נרל מנג'ר אז הוא עושה את כל הטעויות עלינו כי הוא חושב שהוא יודע הכל?
אתה לא חושב שזה חוסר מזל שיש לנו בעלים שלא מוכנים להביא שחקן במקום הזבל שהם הביאו בשביל ''לא לפגוע בכימיה''?
אתה לא חושב שזה חוסר מזל שנותנים לשחקנים להישאר פה כי הם הביעו ''נכונות להשתפר''?
אתה לא חושב שזה חוסר מזל שיש לנו בעלים שלוקחים הכי הרבה על מנויים ומכניסים הכי הרבה אחרי ה-NBA אבל עדיין מוציאים 6 מליון על שכר שחקנים?

כי אני כן

16 מאי 2015, 22:33

Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט

מכבי לא הביאו ישראלי אחרי שפניני נפצע, לא הביאו ישראלי אחרי שסילבן נפצע ולא הביאו זר במקום היינס

אני חושב ששתי טעויות הגדולות ביותר של ההנהלה שציינת הם שההנהלה לא הביאה מחליף לפניני ושלא העיפה מכאן את היינס והביאה מחליף לקו האחורי.
שני הדברים האלה זה כשלון קולוסאלי של ההנהלה.

16 מאי 2015, 22:46

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נו באמת, נמאס לי מה''מכבי לא עשו שום דבר לא בסדר זה רק חוסר מזל'' בולשיט

אני חושב ששתי טעויות הגדולות ביותר של ההנהלה שציינת הם שההנהלה לא הביאה מחליף לפניני ושלא העיפה מכאן את היינס והביאה מחליף לקו האחורי.

כולם עושים טעויות. הבעיה שלי היא ששני הדברים שציינת נובעים נטו מיהירות.

16 מאי 2015, 23:10

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

בדיוק!!

16 מאי 2015, 23:23

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא יהירות, קמצנות!

16 מאי 2015, 23:25

אני דווקא מאוד אשמח מאוד אם מכבי תיקח אליפות. במצב הנוכחי, זה יהיה הישג מאוד יפה. לא בגלל שלמכבי חסרות אליפויות, אלא בגלל שהיא באה במצב שהיא נחותה מקצועית מול מגדל ואם במצב כזה נוכל למנוע ממגדל צלחת, זה יהיה מתוק ביותר.

16 מאי 2015, 23:32

אני חושב שכולנו צריכים לרצות שמגדל תיקח אליפות העונה.

מגדל אלופה => מגדל ביורוליג => מגדל בונה סגל ליורוליג => מכבי נאלצת להשקיע יותר, בהתאם => אנחנו בוכים פחות

16 מאי 2015, 23:34

החציל האצטקי כתב:אני חושב שכולנו צריכים לרצות שמגדל תיקח אליפות העונה.

מגדל אלופה => מגדל ביורוליג => מגדל בונה סגל ליורוליג => מכבי נאלצת להשקיע יותר, בהתאם => אנחנו בוכים פחות

=>צא מהסרט!

16 מאי 2015, 23:37

זה מה שחשבתי לפי הסדר כשקראתי את זה... :evil

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

16 מאי 2015, 23:38

אין כסף. זה לא שלא רוצים, פשוט לא יכולים.

16 מאי 2015, 23:39

אתם יודעים איך אומרים אצלנו.
יאללה הפועל- ירושלים- מלחמה!!!!

roy1000 כתב:אין כסף. זה לא שלא רוצים, פשוט לא יכולים.

אז התירוץ הזה לא יתפוס לאורך זמן. האדמה זזה, דברים משתנים מסביב, ומגיבים בהתאם. אם צריך לשנות את מבנה הבעלות מכבי תיאלץ לעשות את זה.
בלונג ראן עדיף לנו שמכבי תפסיד אליפות היום.

16 מאי 2015, 23:43

החציל האצטקי כתב:אז התירוץ הזה לא יתפוס לאורך זמן. האדמה זזה, דברים משתנים מסביב, ומגיבים בהתאם. אם צריך לשנות את מבנה הבעלות מכבי תיאלץ לעשות את זה.

בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.

16 מאי 2015, 23:43

אני חושב שאתם קצת מחמירים עם ההנהלה לגבי המחליף הישראלי לפניני. אני פשוט לא חושב שיש ישראלי מספיק טוב שהם יכלו להביא. את מי הם היו מביאים?
אני התאכזבתי לגבי זה שהם לא הביאו מחליף או תוספת להיינס כי ישנם הרבה יותר זרים בשוק. וגם שהם לא עשו את מה שהם יכולים כדי להחתים את מקל ובעצם הציעו לו חוזה רק עד לסוף העונה.
באופן כללי הייתה הרגשה שההנהלה לא עשתה את המקסימום. ואני חושד שזה קשור לזה שהם ידעו שהאוהדים יכילו עונה לא טובה אחרי אליפות היורוליג.

16 מאי 2015, 23:44

החציל האצטקי כתב:אתם יודעים איך אומרים אצלנו.
יאללה הפועל- ירושלים- מלחמה!!!!

roy1000 כתב:אין כסף. זה לא שלא רוצים, פשוט לא יכולים.

אז התירוץ הזה לא יתפוס לאורך זמן. האדמה זזה, דברים משתנים מסביב, ומגיבים בהתאם. אם צריך לשנות את מבנה הבעלות מכבי תיאלץ לעשות את זה.

אני מסכים עם זה.

16 מאי 2015, 23:48

roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.

למה, מאליפות של מכבי יצא משהו טוב?

16 מאי 2015, 23:49

כבר הפסדנו אליפויות בעבר. צריך לקרות משהו יותר קיצוני מזה בשביל שהפדרמנס יבינו שהשמש לא זורחת להם מהתחת.

16 מאי 2015, 23:54

MTA2311 כתב:כבר הפסדנו אליפויות בעבר. צריך לקרות משהו יותר קיצוני מזה בשביל שהפדרמנס יבינו שהשמש לא זורחת להם מהתחת.

עובדתית, בעונה שאחרי השתיים האחרונות שהפסדנו הגענו לגמר היורוליג.
פרסם תגובה