פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 מאי 2015, 00:10
הפסד אליפות זה אף פעם לא פתרון לשום דבר.
עובדתית מכבי הגיעה לגמר היורוליג עם המון מזל ודברים שהתחברו. לא היה לזה שום קשר להנהלה ולביצועים שלה.
אליפות של מגדל + השתתפות שלה ביורוליג, רק יחלישו את מכבי עוד יותר לדעתי.
17 מאי 2015, 00:13
jol9 כתב:אליפות של מגדל + השתתפות שלה ביורוליג, רק יחלישו את מכבי עוד יותר לדעתי.
אני אעדיף להפסיד ליריבה ראויה, מאשר ליריבה לא ראויה.
בדרך הקיימת, אנחנו מפסידים ליריבות מביכות.
הגיע הזמן להרים את הרמה. בתקציב, בניהול, באימון ובכדורסל שאנחנו רואים על הפרקט. הבלוף הזה ממשיך כבר יותר מדי זמן.
ההתעוררות של ירושלים מעוררת אצלי אופטימיות, ולו בשל העובדה שאני רואה התעוררות. כלשהי. איפשהוא.
17 מאי 2015, 00:16
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אליפות של מגדל + השתתפות שלה ביורוליג, רק יחלישו את מכבי עוד יותר לדעתי.
אני אעדיף להפסיד ליריבה ראויה, מאשר ליריבה לא ראויה.
בדרך הקיימת, אנחנו מפסידים ליריבות מביכות.
הגיע הזמן להרים את הרמה. בתקציב, בניהול, באימון ובכדורסל שאנחנו רואים על הפרקט. הבלוף הזה ממשיך כבר יותר מדי זמן.
ההתעוררות של ירושלים מעוררת אצלי אופטימיות, ולו בשל העובדה שאני רואה התעוררות. כלשהי. איפשהוא.
לא כשמדובר בקבוצה כמו מגדל. ממש לא.
הניצחון עם הסל של ג'יימי ארנולד בשניה האחרונה, היה אחד המתוקים...
זה כמו להגיד - "חבל שזכינו ביורוליג, כי זה סינוור את כולם וגרם למה שקורה עכשיו".
זה אותו הדבר כמו מה שאתה אומר, רק מהכיוון השני. אני לא מאמין בגישה הזאת.
17 מאי 2015, 00:26
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כבר הפסדנו אליפויות בעבר. צריך לקרות משהו יותר קיצוני מזה בשביל שהפדרמנס יבינו שהשמש לא זורחת להם מהתחת.
עובדתית, בעונה שאחרי השתיים האחרונות שהפסדנו הגענו לגמר היורוליג.
בזכות שינוי גישה של ההנהלה?
17 מאי 2015, 00:30
אחרי הפסד האליפות לגליל?
כשבעטו את פיני וכל הפרימדונות והביאו במקומם את דייויד בלאט, החזירו את השחקנים הישראלים הבכירים לקבוצה והביאו חבר׳ה כמו סופו והנדריקס? את פאקינג מילאן מצ׳באן תו״כ העונה?!
כן, יכול להיות שזה ישפיע לטובה.
17 מאי 2015, 00:36
רכז ראשון מקבוצת ליגה, סנטר ראשון שנחשב לסוג של שחקן מת בתור החתמת גימיק... לא בדיוק מה שהיינו רוצים שיקרה עונה הבאה.
17 מאי 2015, 01:01
החציל האצטקי כתב:אחרי הפסד האליפות לגליל?
כשבעטו את פיני וכל הפרימדונות והביאו במקומם את דייויד בלאט, החזירו את השחקנים הישראלים הבכירים לקבוצה והביאו חבר׳ה כמו סופו והנדריקס? את פאקינג מילאן מצ׳באן תו״כ העונה?!
הצלחה וכשלון הם מאוד נסיבתיים. חוץ מזה, לא נראה לי שגם אם מכבי תפסיד 10 אליפויות, יגיע לכאן מאמן בקליבר של בלאט בזמן הקרוב.
17 מאי 2015, 06:15
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.
למה, מאליפות של מכבי יצא משהו טוב?
כן. תהיה שמחה רגעית. זה כבר משהו טוב.
הפדרמנים לא ישנו את הגישה ככה או ככה. יש למכבי רשיון A ביורוליג. כל השאר לא ממש משנה.
17 מאי 2015, 07:38
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אחרי הפסד האליפות לגליל?
הצלחה וכשלון הם מאוד נסיבתיים. חוץ מזה, לא נראה לי שגם אם מכבי תפסיד 10 אליפויות, יגיע לכאן מאמן בקליבר של בלאט בזמן הקרוב.
19 מאי 2015, 15:08
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.
למה, מאליפות של מכבי יצא משהו טוב?
כן. תהיה שמחה רגעית. זה כבר משהו טוב.
הפדרמנים לא ישנו את הגישה ככה או ככה. יש למכבי רשיון A ביורוליג. כל השאר לא ממש משנה.
לא בטוח, זה תלוי גם בנו. אם הסוויפים פה ימשיכו (והם ימשיכו), יכול להיות האסימון יפול בסוף.
20 מאי 2015, 08:09
יוכל לחזור לשחק רק ב1 באוקטובר.
20 מאי 2015, 08:12
קצת נמאס מהבכיינות של גודס
שסחף אחריו את שמעון
את דייויד בלאט לא שמענו מדבר כל העונה על החסרון של ורז'או
19 אוגוסט 2015, 13:56
מצייץ שהוא כשיר ב100%.
19 אוגוסט 2015, 14:28
MTA2311 כתב:מצייץ שהוא כשיר ב100%.
טוב מאוד. ישחק הרבה ב 3 העונה, לפחות בחודשים הראשונים, עד שמכבי תחתים 4 וסמית' יוחזר ל 3
19 אוגוסט 2015, 15:02
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מצייץ שהוא כשיר ב100%.
טוב מאוד. ישחק הרבה ב 3 העונה, לפחות בחודשים הראשונים, עד שמכבי תחתים 4 וסמית' יוחזר ל 3
יישחק הרבה בלי קשר לדעתי.
אחד הסקוררים המוכשרים שיש. רק שימשיך את הקו - שיפור בקבלת החלטות ושיפור בהגנה.
19 אוגוסט 2015, 15:13
הכי חשוב שישפר את הכדרור בצורה דרסטית ואת יכולת היצור נקודות בכדרור ב1 על 1 , דבר קריטי , הוא פשוט לחוץ ולא מכדרר ברמה גבוה.
דבר שני , חיב לשפר את הקליעה במאני טיים ולא בסתם משחקים.
19 אוגוסט 2015, 15:15
אני אסתפק בשיפור נוסף בהגנה שלו בינתיים, אספקט שהוא כן שיפר בזמן האחרון לפני שנפצע.
19 אוגוסט 2015, 15:24
אדם כתב:הכי חשוב שישפר את הכדרור בצורה דרסטית ואת יכולת היצור נקודות בכדרור ב1 על 1 , דבר קריטי , הוא פשוט לחוץ ולא מכדרר ברמה גבוה.
דבר שני , חיב לשפר את הקליעה במאני טיים ולא בסתם משחקים.
כדרור זה משהו שיהיה לו די קשה לשפר. עם שאר הדברים שציינת לדעתי אין לו בעיה.
19 אוגוסט 2015, 15:28
מצפה ממנו להשתרג העונה לאיזור ממוצע של דאבל פיגרס. הגיע הזמן.
19 אוגוסט 2015, 16:14
היכולת של סילבן לקלוע בלי קשר למה שקורה במגרש היא יכולת שהייתה מה שהפך את דייויד בלו לשחקן יוצא מן הכלל.
אם הוא יצליח לתרגם את הקליעה המצויינת שלו לסקורינג במהלכים קריטיים, סופי משחקים- הוא יקנה את עולמו.
יש לו יכולת לעשות את זה, לגמרי. עניין של בגרות וקילר אינסטינקט.