המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אליפות של מגדל + השתתפות שלה ביורוליג, רק יחלישו את מכבי עוד יותר לדעתי.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אליפות של מגדל + השתתפות שלה ביורוליג, רק יחלישו את מכבי עוד יותר לדעתי.
אני אעדיף להפסיד ליריבה ראויה, מאשר ליריבה לא ראויה.
בדרך הקיימת, אנחנו מפסידים ליריבות מביכות.
הגיע הזמן להרים את הרמה. בתקציב, בניהול, באימון ובכדורסל שאנחנו רואים על הפרקט. הבלוף הזה ממשיך כבר יותר מדי זמן.
ההתעוררות של ירושלים מעוררת אצלי אופטימיות, ולו בשל העובדה שאני רואה התעוררות. כלשהי. איפשהוא.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כבר הפסדנו אליפויות בעבר. צריך לקרות משהו יותר קיצוני מזה בשביל שהפדרמנס יבינו שהשמש לא זורחת להם מהתחת.
עובדתית, בעונה שאחרי השתיים האחרונות שהפסדנו הגענו לגמר היורוליג.
החציל האצטקי כתב:אחרי הפסד האליפות לגליל?
כשבעטו את פיני וכל הפרימדונות והביאו במקומם את דייויד בלאט, החזירו את השחקנים הישראלים הבכירים לקבוצה והביאו חבר׳ה כמו סופו והנדריקס? את פאקינג מילאן מצ׳באן תו״כ העונה?!
כן, יכול להיות שזה ישפיע לטובה.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.
למה, מאליפות של מכבי יצא משהו טוב?
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אחרי הפסד האליפות לגליל?
כשבעטו את פיני וכל הפרימדונות והביאו במקומם את דייויד בלאט, החזירו את השחקנים הישראלים הבכירים לקבוצה והביאו חבר׳ה כמו סופו והנדריקס? את פאקינג מילאן מצ׳באן תו״כ העונה?!
כן, יכול להיות שזה ישפיע לטובה.
הצלחה וכשלון הם מאוד נסיבתיים. חוץ מזה, לא נראה לי שגם אם מכבי תפסיד 10 אליפויות, יגיע לכאן מאמן בקליבר של בלאט בזמן הקרוב.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:בלונג-ראן כולנו נהיה מתים.
שום דבר טוב לא יצא מחגיגות אליפות של מגדל. שום דבר.
למה, מאליפות של מכבי יצא משהו טוב?
כן. תהיה שמחה רגעית. זה כבר משהו טוב.
הפדרמנים לא ישנו את הגישה ככה או ככה. יש למכבי רשיון A ביורוליג. כל השאר לא ממש משנה.
MTA2311 כתב:מצייץ שהוא כשיר ב100%.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מצייץ שהוא כשיר ב100%.
טוב מאוד. ישחק הרבה ב 3 העונה, לפחות בחודשים הראשונים, עד שמכבי תחתים 4 וסמית' יוחזר ל 3
אדם כתב:הכי חשוב שישפר את הכדרור בצורה דרסטית ואת יכולת היצור נקודות בכדרור ב1 על 1 , דבר קריטי , הוא פשוט לחוץ ולא מכדרר ברמה גבוה.
דבר שני , חיב לשפר את הקליעה במאני טיים ולא בסתם משחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־10 אורחים