כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יוני 2015, 22:35

אגב, קצת מפדח לחשוב שכתבים ועיתונאים רציניים (או שלא) קוראים כאן וצופים בכל השכונה שהולכת כאן.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2015, 22:36

חנו'ש כתב:אגב, קצת מפדח לחשוב שכתבים ועיתונאים רציניים (או שלא) קוראים כאן וצופים בכל השכונה שהולכת כאן.... :roll:

אולי הם יציעו לך שידוך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2015, 22:36

חנו'ש כתב:אגב, קצת מפדח לחשוב שכתבים ועיתונאים רציניים (או שלא) קוראים כאן וצופים בכל השכונה שהולכת כאן.... :roll:

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2015, 23:09

מפדח? זו תעודת כבוד לפורום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2015, 23:14

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:באמת עצוב, שציטטו כל מיני בכיינים ושתולים.
עשו לנו שם רע ועודדו את אורי אלון

אתה קורא לי בכיינית ושתולה??
עכשיו נעלבתי!! :beee
אותך לשמואל!!

יש רק שתול אחד בפורום וזהו שמואל.
אבל בכיינים יש הרבה - כל מי שבכה שם באשכול שהאליפות של ירושלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2015, 23:18

לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.
מכבי פצועה וחבוטה ואם תעשה אליפות זה יהיה ענק וימתיק את העונה המסריחה ומלאת התחלואים הזו.

ירושלים הזו היא אחת הקבוצות המהנות והאיכותיות שנבנו בארץ בעשור האחרון- למה שלא נפרגן להם על יכולת טובה?
כולנו נשמח אם וכאשר מכבי תיקח את האליפות, אבל אם יש מגיע בספורט- עכשיו זה בסך הכל ה״מגיע״ שלהם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2015, 23:26

החציל האצטקי כתב:לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.
מכבי פצועה וחבוטה ואם תעשה אליפות זה יהיה ענק וימתיק את העונה המסריחה ומלאת התחלואים הזו.

ירושלים הזו היא אחת הקבוצות המהנות והאיכותיות שנבנו בארץ בעשור האחרון- למה שלא נפרגן להם על יכולת טובה?
כולנו נשמח אם וכאשר מכבי תיקח את האליפות, אבל אם יש מגיע בספורט- עכשיו זה בסך הכל ה״מגיע״ שלהם.

אפילו שמואל לא מסוגל לכתוב תגובה כזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2015, 23:30

החציל האצטקי כתב:לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.

אתה יכול לפרגן להם, אני לא מתכוונת לעשות את זה
תקרא לזה איך שאתה רוצה, לא מתכוונת להגיד שום דבר חיובי על המועדון הזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2015, 23:31

Holiday_Armadillo כתב:

אתה יכול לפרגן להם, אני לא מתכוונת לעשות את זה
תקרא לזה איך שאתה רוצה, לא מתכוונת להגיד שום דבר חיובי על המועדון הזה

אני חייב להבין, למה יש פה כזה אנטי כלפי ירושלים?
מילא הפועל ת"א, אבל ירושלים היא בסך הכל יריבה ספורטיבית של מכבי. מעולם לא היו יחסי איבה בין המועדונים.
זו תחרות בריאה סך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2015, 23:37

לגבי המשפט הראשון- לא רשמתי את המובן מאליו שזו אחת הקבוצות הכי טובות שנבנו פה בעשור האחרון מחוץ למכבי.
אני לא זוכר שנהנתי יותר מדי לצפות בגל מקל ודונטה בחיפה או ברנדל ומורן רוט או בגלבוע/גליל וכו׳.

הפועל הזאת היא קבוצת כדורסל אטרקטיבית- משחקים בה זרים מצויינים ובעיקר ישראלים טובים, מה שאני (וכל אוהד כדורסל ישראלי) מאוד אוהב לראות.
שוב- תוציאו את מכבי מהמשוואה רגע- הקבוצה הזאת היא הקבוצה הכי ראויה לאליפות שנבנתה פה בשנים האחרונות- ניכר שהשקיעו שם הרבה יותר מכמה ג׳ובות.

כולנו אוהדי מכבי וכולנו רוצים אליפות צהובה.
אבל אם נלך ספורטיבי ונשים את מכבי עם הרוטציה הקצרה שלה מול הפועל ירושלים בסדרה של 5 משחקים- לא יודע אם מכבי לוקחת.
עם כל הפציעות האלה- כנראה שלא.

אז מה זה, אם לא מגיע?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2015, 23:57

החציל האצטקי כתב:לגבי המשפט הראשון- לא רשמתי את המובן מאליו שזו אחת הקבוצות הכי טובות שנבנו פה בעשור האחרון מחוץ למכבי.
אני לא זוכר שנהנתי יותר מדי לצפות בגל מקל ודונטה בחיפה או ברנדל ומורן רוט או בגלבוע/גליל וכו׳.

הפועל הזאת היא קבוצת כדורסל אטרקטיבית- משחקים בה זרים מצויינים ובעיקר ישראלים טובים, מה שאני (וכל אוהד כדורסל ישראלי) מאוד אוהב לראות.
שוב- תוציאו את מכבי מהמשוואה רגע- הקבוצה הזאת היא הקבוצה הכי ראויה לאליפות שנבנתה פה בשנים האחרונות- ניכר שהשקיעו שם הרבה יותר מכמה ג׳ובות.

כולנו אוהדי מכבי וכולנו רוצים אליפות צהובה.
אבל אם נלך ספורטיבי ונשים את מכבי עם הרוטציה הקצרה שלה מול הפועל ירושלים בסדרה של 5 משחקים- לא יודע אם מכבי לוקחת.
עם כל הפציעות האלה- כנראה שלא.

אז מה זה, אם לא מגיע?

לדעתי אתה מגזים.

* המשחקים שלהם מצטלמים טוב בעיקר בגלל האולם החדש (על רקע האולמות העלובים של רוב הקבוצות שנראים כמו שנות ה 50).

* ישראלים טובים? חוץ מליאור אליהו, הישראלים שלהם לא עושים שום דבר מיוחד. [זה שליאור הוא שחקן מצוין, הרוב פה ידע גם קודם, אבל משום מה הרוב פה שנא אותו, והאשים אותו בכל הצרות. ובזמנו אני עייפתי להתווכח איתם]

* מה זה מגיע? הם לא לקחו את המקום הראשון בליגה, למרות שעפו מוקדם מהיורוקאפ, ובניגוד למכבי היה להם את כל הזמן שבעולם להתכונן לכל משחק. אז על מה מגיע? על זה שבנו להם אולם יפה? אולי על זה שלמכבי יש הרבה פצועים? שטויות במיץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2015, 00:09

יש להם 3 זרים מעולים: דונטה, רייט ותומפסון.
יש להם 3 ישראלים טובים מאוד: ליאור, יותם וטימור.
גם שם יש פציעות ובעיות (ממש לא מעט) אבל אתה לא שומע על בכיינות של המאמן כל יום בעיתון.
וכן, יש להם אולם יפה, ואפילו קהל טוב יותר מרוב הטמפיטים שאתה פוגש בליגה המחוריינת הזאת.

הם עפו מהיורוקאפ ומאז הספיקו להביא עוד שני זרים פצצה עם נסיון. הם חטפו כוויה מפציעות בשנה שעברה ומשאירים זרים שרצויים בספרד כגיבוי על אזרחי. הם מבינים מה הם צריכים לעשות כדי לקחת תואר ועושים.
יכול להיות שבתת מודע ויותר מהכל- הבעלים שלהם הוא אדם ראוי. אולי אם אורי אלון היה איזה בן-יונה בלתי נסבל כמו חיים אוחיון או טרחן מאוס כמו דני קליין לא יכולתי לפרגן להם. הבן אדם כריש. לו- בטוח ״מגיע״.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2015, 00:18

החציל האצטקי כתב:יש להם 3 זרים מעולים: דונטה, רייט ותומפסון.
יש להם 3 ישראלים טובים מאוד: ליאור, יותם וטימור.
גם שם יש פציעות ובעיות (ממש לא מעט) אבל אתה לא שומע על בכיינות של המאמן כל יום בעיתון.
וכן, יש להם אולם יפה, ואפילו קהל טוב יותר מרוב הטמפיטים שאתה פוגש בליגה המחוריינת הזאת.

הם עפו מהיורוקאפ ומאז הספיקו להביא עוד שני זרים פצצה עם נסיון. הם חטפו כוויה מפציעות בשנה שעברה ומשאירים זרים שרצויים בספרד כגיבוי על אזרחי. הם מבינים מה הם צריכים לעשות כדי לקחת תואר ועושים.
יכול להיות שבתת מודע ויותר מהכל- הבעלים שלהם הוא אדם ראוי. אולי אם אורי אלון היה איזה בן-יונה בלתי נסבל כמו חיים אוחיון או טרחן מאוס כמו דני קליין לא יכולתי לפרגן להם. הבן אדם כריש. לו- בטוח ״מגיע״.

שום דבר ממה שציינת (גם אם חלק מהם מעורר ספקות, לא משנה) לא הראה לי למה מגיע להם משהו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 יוני 2015, 01:26

חשבתי שאתם צוחקים אז נכנסתי לראיון .. כמובן שעצבי הקצרים בלאו הכי פקעו במהרה ... גללתי במהירות את דברי הרהב והוא באמת מצטט פה את שמואל :::

תראו איזה בושות אתם עושים לנו ( אוהדי מכבי האמיתיים ;) ) ....

מצד שני אני מבין שאת השכונה שלנו פה קוראים לא מעט אנשים וזה משעשע .

אז אורי יקירי אם אתה עדיין קורא פה ... מה שקראת אלו כוחות חיצוניים שהשתלטו לנו על הפורום , אל תקח את זה ברצינות .

אוהדי מכבי בטוחים שמכבי פייבוריטית ברורה לקחת את האליפות עם סמית ולפחות שוות כוחות בלעדיו אבל לחלום תמיד אפשר . :dance4

ויותר חשוב אם אתה צריך רואה חשבון לאחד האקזיטים דבר איתי , השם שמור במערכת ;)
יוסי22

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 יוני 2015, 03:53

אוהדי מכבי חוששים לראות את יריבתם המושבעת חוגגת על חשבונם. בשבוע שעבר, לאחר פציעתו של דווין סמית', התנהל דיון בפורום של אתר "צהבת", ואלה חלק מהדברים שנאמרו שם על ידי הקהל הצהוב: "זאת פשוט לא העונה של מכבי. ברכות לירושלים"; "אולי פשוט תיתנו את הצלחת לירושלים ובוא נגמור כבר עם העונה המתישה והבלתי נגמרת הזו?"; "אני חושב שמכבי היתה מפסידה את האליפות גם איתו"; "ברכות לירושלים, עכשיו באמת אפשר לסגור את השאלטר וללכת לים".

פעם ראשונה בהיסטוריה שאני מצוטט בעיתונות :oops
אני מרגיש איש חשוב פתאום :oops

יותר מצחיק אותי שעיתונאים אשכרה קוראים כאן.. הפורום הזה באמת על המפה :grin
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2015, 06:30

מכביסט30 כתב:
אוהדי מכבי חוששים לראות את יריבתם המושבעת חוגגת על חשבונם. בשבוע שעבר, לאחר פציעתו של דווין סמית', התנהל דיון בפורום של אתר "צהבת", ואלה חלק מהדברים שנאמרו שם על ידי הקהל הצהוב: "זאת פשוט לא העונה של מכבי. ברכות לירושלים"; "אולי פשוט תיתנו את הצלחת לירושלים ובוא נגמור כבר עם העונה המתישה והבלתי נגמרת הזו?"; "אני חושב שמכבי היתה מפסידה את האליפות גם איתו"; "ברכות לירושלים, עכשיו באמת אפשר לסגור את השאלטר וללכת לים".

פעם ראשונה בהיסטוריה שאני מצוטט בעיתונות :oops
אני מרגיש איש חשוב פתאום :oops

יותר מצחיק אותי שעיתונאים אשכרה קוראים כאן.. הפורום הזה באמת על המפה :grin

מפה של אברבנאל אולי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 14 יוני 2015, 07:50

אליפות לירושלים אינה רעיון מופרח גם אם דווין יחלים. זו פעם ראשונה שאם אכן יקחו, לא "יגנבו אליפות" אלא פשוט ינצחו אותנו. מכבי מציגה כדורסל רע כל העונה ואופתע אם תעבור את י"ם.
אני יכול להשלים עם אליפות לירושלים כי יצאו מהסנסציה הזו 2 דברים עיקריים:
1. סבירות גבוהה לעוד נציגה ישראלית ביורוליג וכציוני, אני מאוד בעד.
2. הפדרמנים יבינו שהם צריכים להשקיע יותר בסגל שחקנים או טוב מכך, יעזבו כבר את המועדון ויעבירו את המושכות למי שכן מסוגל להשקיע.

מצד שני, הנ"ל לא ימנע את מפח הנפש הרגעי והפרטי שלי כשהם יקחו אליפות.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 10:51

שמוליק כתב:אליפות לירושלים אינה רעיון מופרח גם אם דווין יחלים. זו פעם ראשונה שאם אכן יקחו, לא "יגנבו אליפות" אלא פשוט ינצחו אותנו. מכבי מציגה כדורסל רע כל העונה ואופתע אם תעבור את י"ם.
אני יכול להשלים עם אליפות לירושלים כי יצאו מהסנסציה הזו 2 דברים עיקריים:
1. סבירות גבוהה לעוד נציגה ישראלית ביורוליג וכציוני, אני מאוד בעד.
2. הפדרמנים יבינו שהם צריכים להשקיע יותר בסגל שחקנים או טוב מכך, יעזבו כבר את המועדון ויעבירו את המושכות למי שכן מסוגל להשקיע.

מצד שני, הנ"ל לא ימנע את מפח הנפש הרגעי והפרטי שלי כשהם יקחו אליפות.

שום דבר טוב לא ייצא לך מאליפות של ירושלים. לפדרמנים ממש לא אכפת. מבחינתם, יש תירוצים מעולים של פציעות וכו'. "מודל אוליפיאקוס" לא הולך לשום מקום.

הדבר היחידי שייצא מזה זה עוד תחאות על הישראלים, עוד עליה בשכר שלהם וזרים פחות טובים במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי Thorin » 14 יוני 2015, 11:11

התקציב לא יעלה אם ירושלים ייקחו אליפות. גם לא נראה כאן זרים יותר איכותיים.
הדרך היחידה לקבל קבוצה אטרקטיבית היא שפדרמן לא יהיה כאן.
כל עוד הוא והבן המנכל שלו כאן, אנחנו בדרך הבטוחה לבינוניות של שנות ה-90.
אז לפחות לא היו כאן קבוצות עם שאיפות כלכליות והפסדנו רק אליפות אחת. היום גם את הנחמת עניים הזאת גם אין.
Thorin

הודעהעל ידי my man » 14 יוני 2015, 11:46

Thorin כתב:התקציב לא יעלה אם ירושלים ייקחו אליפות. גם לא נראה כאן זרים יותר איכותיים.
הדרך היחידה לקבל קבוצה אטרקטיבית היא שפדרמן לא יהיה כאן.
כל עוד הוא והבן המנכל שלו כאן, אנחנו בדרך הבטוחה לבינוניות של שנות ה-90.
אז לפחות לא היו כאן קבוצות עם שאיפות כלכליות והפסדנו רק אליפות אחת. היום גם את הנחמת עניים הזאת גם אין.

זה לא פייר להשוות את שנות ה90...היו אז סדרות גמר ולא פיינל פור..אתה חושב שאם היו סדרות בעשור האחרון אנחנו מפסידים יותר מאליפות אחת אם בכלל?
הליגה פה החליטה לשלוח יד בתאריה של מכבי ופוגעת על הדרך רק בעצמה. שום קבוצה שהיא לא מכבי לא לקחה בק טו בק ורק קבוצה אחת שהיא לא מכבי הגיעה פעמים ברצף לגמר.
עם כל זה שיש פה אולמות כדורסל קטנים שבקטנים שום קבוצה לא ממלאת את האולם שלה למעט נס ציונה(שכבר כמה מקומות יש באולמון הקטן שלהם) ועכברושייה(גם שם זה 3000 מקומות וגם שם לא כל המשחקים היה מלא)
"האלטרנטיבה הירושלמית" לא הצליחה למלא את הארנה שלה בשום משחק חשוב העונה (המשחקים מול מכבי הם הכל חוץ מחשובים) לא במשחקי העלייה לשלב הבא ביורוקאפ ולא במשחקי רבע וחצי הגמר מול יריבות מקומיות..

שיהיה לבריאות למי שחושב שהכדורסל פה מתקדם לאנשהו או שהוא הולך לעניין יותר בשנים הקרובות עם החזרת הפיינל פור..מה שווים ה"תארים" הללו אם שום דבר לא מתקדם פה..
לזה-אין לאף אחד הסבר.

פז חסדאי- עם טור טוב מאד-
http://sports.walla.co.il/item/2863121
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים