המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אגב, קצת מפדח לחשוב שכתבים ועיתונאים רציניים (או שלא) קוראים כאן וצופים בכל השכונה שהולכת כאן....
חנו'ש כתב:אגב, קצת מפדח לחשוב שכתבים ועיתונאים רציניים (או שלא) קוראים כאן וצופים בכל השכונה שהולכת כאן....
חנו'ש כתב:felix_r כתב:באמת עצוב, שציטטו כל מיני בכיינים ושתולים.
עשו לנו שם רע ועודדו את אורי אלון
אתה קורא לי בכיינית ושתולה??
עכשיו נעלבתי!!![]()
אותך לשמואל!!
החציל האצטקי כתב:לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.
מכבי פצועה וחבוטה ואם תעשה אליפות זה יהיה ענק וימתיק את העונה המסריחה ומלאת התחלואים הזו.
ירושלים הזו היא אחת הקבוצות המהנות והאיכותיות שנבנו בארץ בעשור האחרון- למה שלא נפרגן להם על יכולת טובה?
כולנו נשמח אם וכאשר מכבי תיקח את האליפות, אבל אם יש מגיע בספורט- עכשיו זה בסך הכל ה״מגיע״ שלהם.
החציל האצטקי כתב:לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.
מכבי פצועה וחבוטה ואם תעשה אליפות זה יהיה ענק וימתיק את העונה המסריחה ומלאת התחלואים הזו.
ירושלים הזו היא אחת הקבוצות המהנות והאיכותיות שנבנו בארץ בעשור האחרון- למה שלא נפרגן להם על יכולת טובה?
כולנו נשמח אם וכאשר מכבי תיקח את האליפות, אבל אם יש מגיע בספורט- עכשיו זה בסך הכל ה״מגיע״ שלהם.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:לא קראתי את כל הראיון, אבל הגישה של אלון אמורה להיות נכונה גם מבחינתנו. תחרות עושה טוב לכולם.
אתה יכול לפרגן להם, אני לא מתכוונת לעשות את זה
תקרא לזה איך שאתה רוצה, לא מתכוונת להגיד שום דבר חיובי על המועדון הזה
החציל האצטקי כתב:לגבי המשפט הראשון- לא רשמתי את המובן מאליו שזו אחת הקבוצות הכי טובות שנבנו פה בעשור האחרון מחוץ למכבי.
אני לא זוכר שנהנתי יותר מדי לצפות בגל מקל ודונטה בחיפה או ברנדל ומורן רוט או בגלבוע/גליל וכו׳.
הפועל הזאת היא קבוצת כדורסל אטרקטיבית- משחקים בה זרים מצויינים ובעיקר ישראלים טובים, מה שאני (וכל אוהד כדורסל ישראלי) מאוד אוהב לראות.
שוב- תוציאו את מכבי מהמשוואה רגע- הקבוצה הזאת היא הקבוצה הכי ראויה לאליפות שנבנתה פה בשנים האחרונות- ניכר שהשקיעו שם הרבה יותר מכמה ג׳ובות.
כולנו אוהדי מכבי וכולנו רוצים אליפות צהובה.
אבל אם נלך ספורטיבי ונשים את מכבי עם הרוטציה הקצרה שלה מול הפועל ירושלים בסדרה של 5 משחקים- לא יודע אם מכבי לוקחת.
עם כל הפציעות האלה- כנראה שלא.
אז מה זה, אם לא מגיע?
החציל האצטקי כתב:יש להם 3 זרים מעולים: דונטה, רייט ותומפסון.
יש להם 3 ישראלים טובים מאוד: ליאור, יותם וטימור.
גם שם יש פציעות ובעיות (ממש לא מעט) אבל אתה לא שומע על בכיינות של המאמן כל יום בעיתון.
וכן, יש להם אולם יפה, ואפילו קהל טוב יותר מרוב הטמפיטים שאתה פוגש בליגה המחוריינת הזאת.
הם עפו מהיורוקאפ ומאז הספיקו להביא עוד שני זרים פצצה עם נסיון. הם חטפו כוויה מפציעות בשנה שעברה ומשאירים זרים שרצויים בספרד כגיבוי על אזרחי. הם מבינים מה הם צריכים לעשות כדי לקחת תואר ועושים.
יכול להיות שבתת מודע ויותר מהכל- הבעלים שלהם הוא אדם ראוי. אולי אם אורי אלון היה איזה בן-יונה בלתי נסבל כמו חיים אוחיון או טרחן מאוס כמו דני קליין לא יכולתי לפרגן להם. הבן אדם כריש. לו- בטוח ״מגיע״.
אוהדי מכבי חוששים לראות את יריבתם המושבעת חוגגת על חשבונם. בשבוע שעבר, לאחר פציעתו של דווין סמית', התנהל דיון בפורום של אתר "צהבת", ואלה חלק מהדברים שנאמרו שם על ידי הקהל הצהוב: "זאת פשוט לא העונה של מכבי. ברכות לירושלים"; "אולי פשוט תיתנו את הצלחת לירושלים ובוא נגמור כבר עם העונה המתישה והבלתי נגמרת הזו?"; "אני חושב שמכבי היתה מפסידה את האליפות גם איתו"; "ברכות לירושלים, עכשיו באמת אפשר לסגור את השאלטר וללכת לים".
מכביסט30 כתב:אוהדי מכבי חוששים לראות את יריבתם המושבעת חוגגת על חשבונם. בשבוע שעבר, לאחר פציעתו של דווין סמית', התנהל דיון בפורום של אתר "צהבת", ואלה חלק מהדברים שנאמרו שם על ידי הקהל הצהוב: "זאת פשוט לא העונה של מכבי. ברכות לירושלים"; "אולי פשוט תיתנו את הצלחת לירושלים ובוא נגמור כבר עם העונה המתישה והבלתי נגמרת הזו?"; "אני חושב שמכבי היתה מפסידה את האליפות גם איתו"; "ברכות לירושלים, עכשיו באמת אפשר לסגור את השאלטר וללכת לים".
פעם ראשונה בהיסטוריה שאני מצוטט בעיתונות![]()
אני מרגיש איש חשוב פתאום![]()
יותר מצחיק אותי שעיתונאים אשכרה קוראים כאן.. הפורום הזה באמת על המפה
שמוליק כתב:אליפות לירושלים אינה רעיון מופרח גם אם דווין יחלים. זו פעם ראשונה שאם אכן יקחו, לא "יגנבו אליפות" אלא פשוט ינצחו אותנו. מכבי מציגה כדורסל רע כל העונה ואופתע אם תעבור את י"ם.
אני יכול להשלים עם אליפות לירושלים כי יצאו מהסנסציה הזו 2 דברים עיקריים:
1. סבירות גבוהה לעוד נציגה ישראלית ביורוליג וכציוני, אני מאוד בעד.
2. הפדרמנים יבינו שהם צריכים להשקיע יותר בסגל שחקנים או טוב מכך, יעזבו כבר את המועדון ויעבירו את המושכות למי שכן מסוגל להשקיע.
מצד שני, הנ"ל לא ימנע את מפח הנפש הרגעי והפרטי שלי כשהם יקחו אליפות.
Thorin כתב:התקציב לא יעלה אם ירושלים ייקחו אליפות. גם לא נראה כאן זרים יותר איכותיים.
הדרך היחידה לקבל קבוצה אטרקטיבית היא שפדרמן לא יהיה כאן.
כל עוד הוא והבן המנכל שלו כאן, אנחנו בדרך הבטוחה לבינוניות של שנות ה-90.
אז לפחות לא היו כאן קבוצות עם שאיפות כלכליות והפסדנו רק אליפות אחת. היום גם את הנחמת עניים הזאת גם אין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים