18 יוני 2015, 22:43
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
אפשר להעסיק עשרות בעלי תפקידים, אבל להביא מחליף לשחקן ישראלי שנפצע.... בשביל מה?
מסתבר שזאת חכמה בדיעבד
זה בדרכ נכון, אבל למה התכוונת ספציפית?
החברה בהנהלה, יוסי וצפריר טוענים שלהגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זאת חכמה בדיעבד.
האמת שלא שמעתי מהם דבר כזה... זה כבר באמת יהיה מוגזם
18 יוני 2015, 22:47
18 יוני 2015, 22:59
18 יוני 2015, 23:30
jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
18 יוני 2015, 23:32
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
* 3 נורמלים + ג'ייק כהן + חוק רוסי.
18 יוני 2015, 23:41
jol9 כתב:וואלה, לא זכרתי את זה...
צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
אני זוכר את עצמי אומר את זה והרבה יותר מפעם אחת. אז בוא נגיד שחוכמה בדיעבד אין כאן. טיפשות ועיוורון של ההנהלה בהחלט כן
18 יוני 2015, 23:50
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
ארבעה כולל פניני...
yzafrir כתב:jol9 כתב:וואלה, לא זכרתי את זה...
צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
אני זוכר את עצמי אומר את זה והרבה יותר מפעם אחת. אז בוא נגיד שחוכמה בדיעבד אין כאן. טיפשות ועיוורון של ההנהלה בהחלט כן
קח את הסגל שנבנה בקיץ מינוס פניני ואני לא רואה שום בעיה שסילבן יהיה המחליף בעמדה שלוש במקום פניני . מה גם שהיה גם את לינהרט לעמדה הזאת .
מה גם שאני לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע חוץ ממקל שניסו להביא והוא לא רצה , שבאמת היה מקבל דקות משמעותיות אם אף שחקן אחר לא היה נפצע.
ברגע שגם סילבן ניפצע וגם יוגב נפצע וגם טיוס אז התברר שהי צריכים מחליף . כשגיא ניפצע עוד לא ידענו כמה היינס חלש אחרי שנתן כמה משחקים טובים בליגה ובשלב הראשון של היורוליג.
19 יוני 2015, 00:24
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
ארבעה כולל פניני...
סגור.yzafrir כתב:jol9 כתב:וואלה, לא זכרתי את זה...
קח את הסגל שנבנה בקיץ מינוס פניני ואני לא רואה שום בעיה שסילבן יהיה המחליף בעמדה שלוש במקום פניני . מה גם שהיה גם את לינהרט לעמדה הזאת .
מה גם שאני לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע חוץ ממקל שניסו להביא והוא לא רצה , שבאמת היה מקבל דקות משמעותיות אם אף שחקן אחר לא היה נפצע.
ברגע שגם סילבן ניפצע וגם יוגב נפצע וגם טיוס אז התברר שהי צריכים מחליף . כשגיא ניפצע עוד לא ידענו כמה היינס חלש אחרי שנתן כמה משחקים טובים בליגה ובשלב הראשון של היורוליג.
"לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע" זאת תשובה של הנהלה קמצנית מלאת תירוצים, הם הצליחו להאכיל אותך בדף המסרים שלהם.
כל ישראלי שהיה יכול לשחק 15-20 דקות במשחק היה תורם. תורם לאוחיון, תורם ללאנדסברג, תורם לפארגו. לא חסרים מקרים מן העבר שמכבי קנתה שחקן ישראלי באמצע עונה, ובאותה תקופה היא אפילו לא היתה חייבת לקנות - מקל, מורן רוט. שתי דוגמאות לשחקנים טובים יותר או פחות שהיו מורידים מהעומס לאותם שחקנים שציינת שנפצעו לאחר מכן.
19 יוני 2015, 00:25
19 יוני 2015, 00:35
yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
19 יוני 2015, 00:43
אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
מה הוא ענה? שהצוות המקוצעי לא המליץ לו על שם ישראלי אחר מלבד מקל? שמכבי נהפכה מקבוצה הישגית לחסכנית? ואתה מצדד בדברים האלה?
19 יוני 2015, 00:47
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
מה הוא ענה? שהצוות המקוצעי לא המליץ לו על שם ישראלי אחר מלבד מקל? שמכבי נהפכה מקבוצה הישגית לחסכנית? ואתה מצדד בדברים האלה?
אז מה הבעיה ? תן אתה שם של שחקן ותסביר לי איך מכבי יכלה להביא אותו ?
19 יוני 2015, 01:11
אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
פניני נפצע, נכון? חסר ישראלי? בעיה. בעיה צריך לפתור, נכון? לא פתרו? כשלו. נורא פשוט. כל השאר הם תירוצים שמכרו לך ואתה קונה אותם.
שם? כל שחקן ישראלי בליגה - לפנות לקבוצה ולרכוש אותו, כפי שמכבי היתה עושה בעבר. שם של שחק פנוי? גל מקל או מורן רוט. חזרתי על זה בפעם השמינית היום.
19 יוני 2015, 01:17
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
פניני נפצע, נכון? חסר ישראלי? בעיה. בעיה צריך לפתור, נכון? לא פתרו? כשלו. נורא פשוט. כל השאר הם תירוצים שמכרו לך ואתה קונה אותם.
שם? כל שחקן ישראלי בליגה - לפנות לקבוצה ולרכוש אותו, כפי שמכבי היתה עושה בעבר. שם של שחק פנוי? גל מקל או מורן רוט. חזרתי על זה בפעם השמינית היום.
תמשיך לחיות בעבר שלמכבי יש כסף להביא ישראלי באמצע העונה כי אין לה.
ואגב כשניפצע שחקן אחד זה עדיין לא ממש בעיה. מקל לא רצה להגיע נקודה . גם אם תזכיר אותו 20 פעמים זה לא ישנה את זה . ומורן כבר לא היה פנוי כשסילבן גם ניפצע...
19 יוני 2015, 01:25
19 יוני 2015, 01:31
19 יוני 2015, 01:40
אחדשיודע כתב:אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? תפסיק לבלבל במוח. לך תפסר סיפורים למישהו אחר. נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.
אין כסף זה לא תירוץ. נכשלתם בבניית הסגל? נפצע שחקן? מתקנים/מנסים לתקן. לא יכולים? כישלון. די לחפש להם תירוצים, די.
19 יוני 2015, 01:49
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? תפסיק לבלבל במוח. לך תפסר סיפורים למישהו אחר. נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.
אין כסף זה לא תירוץ. נכשלתם בבניית הסגל? נפצע שחקן? מתקנים/מנסים לתקן. לא יכולים? כישלון. די לחפש להם תירוצים, די.
מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס .
רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול .
21 יוני 2015, 13:12
21 יוני 2015, 13:18