yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? תפסיק לבלבל במוח. לך תפסר סיפורים למישהו אחר. נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.
אין כסף זה לא תירוץ. נכשלתם בבניית הסגל? נפצע שחקן? מתקנים/מנסים לתקן. לא יכולים? כישלון. די לחפש להם תירוצים, די.
מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס .
רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול .
אתה שוב מחפש תירוצים, זה לא להאמין.
"מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס ." - זה בדיוק מה שמקל טען וזה לא שונה ממה שאמרתי.
מכבי הציעו לו חוזה לעונה אחת בלבד (על השכר לעונה הראשונה לא היה וויכוח), והוא היה מעוניין בחוזה ארוך טווח כדי שהחזרה שלו תהיה כדאית - משיקולי מס.
אני חוזר על זה בפעם המאה, לא היה שום וויכוח על השכר שלו לעונה הראשונה (מדבריו של מקל). מכבי הציעה לו סכום כסף מכובד לחצי עונה, שהיה אפשר להציע לכל ישראלי אחר.
"רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול ." - רוט היה פנוי חודש לאחר הפציעה של פניני, אל תספר סיפורים לאף אחד.
והוא מאוד היה עוזר. שוב, לא בזכות היותו שחקן על, אלא בגלל העומס הרב שהיה על השחקנים האחרים - שגם הוביל לפציעתם, כפי שאתה בעצמך דאגת לציין; לאנדסברג, אוחיון ופארגו היו שמחים לקבל מעט מנוחה.
"אני לא מסנגר על ההנהלה , אני פשוט טוען שכשחקן אחד נפצע לך אתה לא רץ להחתים מחליף ." - כשנותרים לך 3 ישראלים בכירים פלוס ג'ייק כהן בחוק רוסי = אתה חייב להביא מחליף ישראלי, זאת לא שאלה בכלל.
די, באמת שדי.