גודס מאמן. מי הצוות שלידו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי עוזר המאמן שתרצו לראות לצדו של גיא גודס?

פיני גרשון- כי הרכב ״מנצח״ לא מחליפים
1
5%
דן שמיר- מנוסה, מבריק ומכיר את המועדון היטב
11
58%
שרונאס יסיקביצ׳וס- מוח ולב ענק כשחקן- אפס קבלות כמאמן
3
16%
אבי אבן- כי הוא גם ככה כאן, אז למה לא לחסוך?
2
11%
אחר- כאוות נפשכם
2
11%

סך הכול הצבעות : 19

Re: גיא נשאר. מי לידו?

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 22:43

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני פשוט מיציתי את כל בעלי התפקידים במועדון...
אפשר להעסיק עשרות בעלי תפקידים, אבל להביא מחליף לשחקן ישראלי שנפצע.... בשביל מה?

מסתבר שזאת חכמה בדיעבד

זה בדרכ נכון, אבל למה התכוונת ספציפית?

החברה בהנהלה, יוסי וצפריר טוענים שלהגיד שהיו צריכים להביא מחליף לפניני זאת חכמה בדיעבד.

האמת שלא שמעתי מהם דבר כזה... זה כבר באמת יהיה מוגזם

כשניפצע שחקן אחד שהוא לא שחקן חמישייה , אתה לא רץ וישר מחתים מחליף . מה גם שלא היה את מי להחתים בזמנו...רק כשנפצע גם סילבן וגם יוגב בחלק מסויים של העונה וגם טיוס אז החסרון בעוד ישראלי היה מורגש. אבל כשגיא נפצע אף אחד לא תיאר שהוא רק הראשון בשרשרת שחקנים ישראלים שהולכת להיפצע
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 22:47

פששש אני ושמעון חושבים אותו דבר...הלוואי שהייתי מגיע לחצי ממה שהוא הגיע החיים שלו...
אני בטוח שאם רק פניני היה נפצע היינו מסתדרים לא רע כמו שכבר היה בעבר אם גם היו מחתימים שחקן במקומו אז הייתם אומרים שזו זריקת כסף מיותרת . ואני דווקא דוגל בסגל רחב בגלל כל העניין של העומס והפציעות
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2015, 22:59

וואלה, לא זכרתי את זה...

צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
אני זוכר את עצמי אומר את זה והרבה יותר מפעם אחת. אז בוא נגיד שחוכמה בדיעבד אין כאן. טיפשות ועיוורון של ההנהלה בהחלט כן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 יוני 2015, 23:30

jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.

* 3 נורמלים + ג'ייק כהן + חוק רוסי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2015, 23:32

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.

ארבעה כולל פניני...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 23:41

jol9 כתב:וואלה, לא זכרתי את זה...

צפריר, תגיד אתה רציני? כשנפצע לך שחקן ישראלי,כשגם ככה יש לך ארבעה נורמליים, אז בטח שצריך להביא לו מחליף.
אני זוכר את עצמי אומר את זה והרבה יותר מפעם אחת. אז בוא נגיד שחוכמה בדיעבד אין כאן. טיפשות ועיוורון של ההנהלה בהחלט כן

קח את הסגל שנבנה בקיץ מינוס פניני ואני לא רואה שום בעיה שסילבן יהיה המחליף בעמדה שלוש במקום פניני . מה גם שהיה גם את לינהרט לעמדה הזאת .
מה גם שאני לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע חוץ ממקל שניסו להביא והוא לא רצה , שבאמת היה מקבל דקות משמעותיות אם אף שחקן אחר לא היה נפצע.
ברגע שגם סילבן ניפצע וגם יוגב נפצע וגם טיוס אז התברר שהי צריכים מחליף . כשגיא ניפצע עוד לא ידענו כמה היינס חלש אחרי שנתן כמה משחקים טובים בליגה ובשלב הראשון של היורוליג.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 יוני 2015, 23:50

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

ארבעה כולל פניני...

סגור.

yzafrir כתב:

קח את הסגל שנבנה בקיץ מינוס פניני ואני לא רואה שום בעיה שסילבן יהיה המחליף בעמדה שלוש במקום פניני . מה גם שהיה גם את לינהרט לעמדה הזאת .
מה גם שאני לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע חוץ ממקל שניסו להביא והוא לא רצה , שבאמת היה מקבל דקות משמעותיות אם אף שחקן אחר לא היה נפצע.
ברגע שגם סילבן ניפצע וגם יוגב נפצע וגם טיוס אז התברר שהי צריכים מחליף . כשגיא ניפצע עוד לא ידענו כמה היינס חלש אחרי שנתן כמה משחקים טובים בליגה ובשלב הראשון של היורוליג.

"לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע" זאת תשובה של הנהלה קמצנית מלאת תירוצים, הם הצליחו להאכיל אותך בדף המסרים שלהם.
כל ישראלי שהיה יכול לשחק 15-20 דקות במשחק היה תורם. תורם לאוחיון, תורם ללאנדסברג, תורם לפארגו. לא חסרים מקרים מן העבר שמכבי קנתה שחקן ישראלי באמצע עונה, ובאותה תקופה היא אפילו לא היתה חייבת לקנות - מקל, מורן רוט. שתי דוגמאות לשחקנים טובים יותר או פחות שהיו מורידים מהעומס לאותם שחקנים שציינת שנפצעו לאחר מכן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2015, 00:24

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

ארבעה כולל פניני...

סגור.

yzafrir כתב:

"לא רואה שום ישראלי שהיה יכול להגיע" זאת תשובה של הנהלה קמצנית מלאת תירוצים, הם הצליחו להאכיל אותך בדף המסרים שלהם.
כל ישראלי שהיה יכול לשחק 15-20 דקות במשחק היה תורם. תורם לאוחיון, תורם ללאנדסברג, תורם לפארגו. לא חסרים מקרים מן העבר שמכבי קנתה שחקן ישראלי באמצע עונה, ובאותה תקופה היא אפילו לא היתה חייבת לקנות - מקל, מורן רוט. שתי דוגמאות לשחקנים טובים יותר או פחות שהיו מורידים מהעומס לאותם שחקנים שציינת שנפצעו לאחר מכן.

אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 19 יוני 2015, 00:25

פדרמן ענה על משהו בראיון הזה? כנראה שאני היחיד שפספס את זה
שחף

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 00:35

yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי

מה הוא ענה? שהצוות המקוצעי לא המליץ לו על שם ישראלי אחר מלבד מקל? שמכבי נהפכה מקבוצה הישגית לחסכנית? ואתה מצדד בדברים האלה?
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 19 יוני 2015, 00:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2015, 00:43

אחדשיודע כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שפדרמן די ענה לטענה הזאת..בשורה התחתונה למכבי אין כסף להוציא שחקן ישראלי מקבוצה אחרת במהלך העונה , בטח אם מדובר בשחקן משמעותי

מה הוא ענה? שהצוות המקוצעי לא המליץ לו על שם ישראלי אחר מלבד מקל? שמכבי נהפכה מקבוצה הישגית לחסכנית? ואתה מצדד בדברים האלה?

אז מה הבעיה ? תן אתה שם של שחקן ותסביר לי איך מכבי יכלה להביא אותו ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 00:47

yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:

פניני נפצע, נכון? חסר ישראלי? בעיה. בעיה צריך לפתור, נכון? לא פתרו? כשלו. נורא פשוט. כל השאר הם תירוצים שמכרו לך ואתה קונה אותם.

שם? כל שחקן ישראלי בליגה - לפנות לקבוצה ולרכוש אותו, כפי שמכבי היתה עושה בעבר. שם של שחק פנוי? גל מקל או מורן רוט. חזרתי על זה בפעם השמינית היום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2015, 01:11

אחדשיודע כתב:
yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:

פניני נפצע, נכון? חסר ישראלי? בעיה. בעיה צריך לפתור, נכון? לא פתרו? כשלו. נורא פשוט. כל השאר הם תירוצים שמכרו לך ואתה קונה אותם.

שם? כל שחקן ישראלי בליגה - לפנות לקבוצה ולרכוש אותו, כפי שמכבי היתה עושה בעבר. שם של שחק פנוי? גל מקל או מורן רוט. חזרתי על זה בפעם השמינית היום.

תמשיך לחיות בעבר שלמכבי יש כסף להביא ישראלי באמצע העונה כי אין לה.
ואגב כשניפצע שחקן אחד זה עדיין לא ממש בעיה. מקל לא רצה להגיע נקודה . גם אם תזכיר אותו 20 פעמים זה לא ישנה את זה . ומורן כבר לא היה פנוי כשסילבן גם ניפצע...
אגב אני לא אומר שזה לא טעות אבל אני אומר שרק בדיעבד זה הסתבר כטעות כי קרו הרבה דברים לא צפויים
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 01:17

yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:
yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:

תמשיך לחיות בעבר שלמכבי יש כסף להביא ישראלי באמצע העונה כי אין לה.
ואגב כשניפצע שחקן אחד זה עדיין לא ממש בעיה. מקל לא רצה להגיע נקודה . גם אם תזכיר אותו 20 פעמים זה לא ישנה את זה . ומורן כבר לא היה פנוי כשסילבן גם ניפצע...

אתה שוב מצדד בהנהלה בלי שום סיבה מוצדקת, מדהים. אין כסף זה לא תירוץ בדברים האלה. כשנפצע שחקן שיכול להשפיע על כל העונה - אתה מוציא גם מיליון שקל כדי לא לזרוק לפח 80 מיליון שקל שהשקעת במשך כל העונה. מכבי הוכיחו את זה בעבר, וגם לא היו רחוקים מלהחתים את מקל העונה - מה שהפריד ביניהם הוא אורך החוזה (לפי מקל), אז בשביל להחתים שחקן זול יותר אין כסף? לגבי מורן רוט - היה צריך להחתים שחקן כבר אחרי פציעת פניני, מה קשור סילבן?

הכל תירוצים, תפסיק לאכול את השטויות האלה. הם חשבו שיתסדרו ויזכו בתארים, ולכן לא הביאו אף שחקן. זה הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2015, 01:25

תגיד אתה רציני ? איפה היית כל השנים האלו ?
פדרמן פושט רגל וגרושתו של שמעון עשקה אותו.
אי אפשר להביא שחקנים רק בזכות החיוך של דני פדרמן
מכבי לא זורקת שקל לפח כי התקציב מאוזן . גם הכלב שלי יכול להיות הבעלים מבחינה כלכלית
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 01:31

אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? או לכל שחקן ישראלי אחר בליגת העל הקיקיונית שלנו? תפסיק לבלבל במוח. לך תספר סיפורים למישהו אחר.
נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.

אין כסף זה לא תירוץ. נכשלתם בבניית הסגל? נפצע שחקן? מתקנים/מנסים לתקן. לא יכולים? כישלון. די לחפש להם תירוצים, די.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2015, 01:40

אחדשיודע כתב:אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? תפסיק לבלבל במוח. לך תפסר סיפורים למישהו אחר. נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.

אין כסף זה לא תירוץ. נכשלתם בבניית הסגל? נפצע שחקן? מתקנים/מנסים לתקן. לא יכולים? כישלון. די לחפש להם תירוצים, די.

מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס .
רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול .
ודבר אחרון , פעם אחרונה שאתה מדבר אלי ככה !!!
אני לא מסנגר על ההנהלה , אני פשוט טוען שכשחקן אחד נפצע לך אתה לא רץ להחתים מחליף . הטעות הייתה אחרי שגם סילבן ניפצע וגם יוגב היה פצוע לא הביאו מחליף ואם להיות הוגן , בשלב הזה כבר לא היה את מי להביא ומי שהיה מגיע לא היה מצליח להשפיע בעונה הזאת.
הטעות האמיתית שהם עשו זה שלא חתכו את היינס לפני הטופ 16 והביאו מחליף וזה נבע בעיקר בגלל מה שקרה שנה קודם עם רייס
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 01:49

yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:אתה מתעלם מהעובדה שהציעו חוזה למקל במהלך העונה - ומה שהפריד ביניהם לפי מקל הוא אורך החוזה ולא השכר. כלומר היה למכבי מה להציע.
אתה רוצה להגיד לי שלמורן רוט לא היה למכבי מה להציע? תפסיק לבלבל במוח. לך תפסר סיפורים למישהו אחר. נמאס מהסנגורים של ההנהלה פה.

מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס .
רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול .

אתה שוב מחפש תירוצים, זה לא להאמין.

"מקל יכול לספר סיפורים כמה שהוא רוצה אבל הוא לא רצה להגיע כדי לא לשלם מס ." - זה בדיוק מה שמקל טען וזה לא שונה ממה שאמרתי.
מכבי הציעו לו חוזה לעונה אחת בלבד (על השכר לעונה הראשונה לא היה וויכוח), והוא היה מעוניין בחוזה ארוך טווח כדי שהחזרה שלו תהיה כדאית - משיקולי מס.
אני חוזר על זה בפעם המאה, לא היה שום וויכוח על השכר שלו לעונה הראשונה (מדבריו של מקל). מכבי הציעה לו סכום כסף מכובד לחצי עונה, שהיה אפשר להציע לכל ישראלי אחר.

"רוט לא היה פנוי אז כי הוא חתם בנס ציונה . והאמת שאני לא רואה את רוט בתור שידרוג גדול ." - רוט היה פנוי חודש לאחר הפציעה של פניני, אל תספר סיפורים לאף אחד.
והוא מאוד היה עוזר. שוב, לא בזכות היותו שחקן על, אלא בגלל העומס הרב שהיה על השחקנים האחרים - שגם הוביל לפציעתם, כפי שאתה בעצמך דאגת לציין; לאנדסברג, אוחיון ופארגו היו שמחים לקבל מעט מנוחה.

"אני לא מסנגר על ההנהלה , אני פשוט טוען שכשחקן אחד נפצע לך אתה לא רץ להחתים מחליף ." - כשנותרים לך 3 ישראלים בכירים פלוס ג'ייק כהן בחוק רוסי = אתה חייב להביא מחליף ישראלי, זאת לא שאלה בכלל.

די, באמת שדי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 13:12

אני הולך עם שמיר בכל הכוח.

אחד- יש לו נסיון עצום מקבוצות פיינל פור, קבוצות מנצחות.
שתיים- יש לו תפקיד בכיר כמאמן לאומי, מה שיכול אולי להוריד מעט את השאיפות המקצועיות שלו לשוב לאמן קבוצה בכל הכוח.
שלוש, והכי חשוב- הוא הלפ-טופ. גודס לא קיבל מפיני את העזרה שהוא צריך מעוזר מאמן, "העבודה השחורה", זו ששמיר מצטיין בה. גיא נראה מרוסק מעייפות ומעיסוק בקקה.

גיא למד מכל כך הרבה מאמנים, וכששמים פרסונה כמו פיני לידו הוא שואב לו את הפוקוס, ולא באמת עוזר לו.
עדיף צוות אימון אנמי שבו גיא הוא הבולט רק כדי לנסות ולגרום לו לבלוט בכוח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2015, 13:18

אני לא יודע עד כמה הוא רוצה לבוא למכבי
הוא אמר לי בעבר שהוא לא רוצה להיות עוזר מאמן אבל אולי דעתו השתנתה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים