ג'רמי פארגו שוחרר ממכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ג'רמי פארגו שוחרר ממכבי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יוני 2015, 19:49

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: ג'רמי פארגו שוחרר ממכבי

הודעהעל ידי JarJarBinx » 24 יוני 2015, 22:25

טעות לדעתי. לא מבין למי בדיוק נראה שלהביא את רוצ'סטי במקומו זה שדרוג.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יוני 2015, 22:28

צריך להגיד- נתן עונה אישית בינונית ומטה.
לא יציב, לא חכם ולא יעיל.

יש עליו את הבייגל׳ה של הכשרון, את הקשיחות והאתלטיות- אבל הראש שלו לא 100%.
עדיף לקריירה שלו שילך לעשות קופה יפה בסין ויחזור לNBA, סטייל ביינום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2015, 22:31

דווקא מבחינה אישית הוא נתן עונה מצויינת.
למכבי הייתה הזדמנות לתת כאן סטייטמנט ולבנות קו אחורי באמת איכותי, עם פארגו, רוצ'סטי, מקל ואוחיון. כמובן שהיא לא עשתה את זה.
כמו שאמרתי פה לא מעט, החלפה של פארגו ברוצ'סטי זה זניח. זה לבד לא יקדם אותנו לשום מקום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יוני 2015, 22:37

אני חושב שלשחק 32 דקות למשחק, להחטיא 8 זריקות בערב ולאבד 3 כדורים קבוע, תו״כ זה שאתה לא שומר וחוטף 0.2 למשחק- זו לא עונה אישית מצויינת.
עונה סבירה. יש לו חלק ענק בכדורסל הגרוע ששיחקה מכבי השנה ובחוסר היעילות הקבוצתי.

ואני אוהב אותו, כן?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יוני 2015, 22:40

חייבים לציין שהביקורת כלפי פארגו היא לא הכי הוגנת.
גם אני לא מחסידיו של פארגו, אבל לא היה לו עם מי לשחק. הוא היה חייב לקחת על עצמו כי שאר השחקנים לא תפקדו בחלק גדול מהעונה.
בתקופה שהקבוצה רצה והייתה בכושר- פארגו שיחק מצויין.
בכל אופן העזיבה שלו הייתה בלתי נמנעת ואני מקווה שיגיע תחליף הולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 24 יוני 2015, 22:45

MTA2311 כתב:דווקא מבחינה אישית הוא נתן עונה מצויינת.
למכבי הייתה הזדמנות לתת כאן סטייטמנט ולבנות קו אחורי באמת איכותי, עם פארגו, רוצ'סטי, מקל ואוחיון. כמובן שהיא לא עשתה את זה.
כמו שאמרתי פה לא מעט, החלפה של פארגו ברוצ'סטי זה זניח. זה לבד לא יקדם אותנו לשום מקום.

אני לא יודע מה תהיה רמת השחקן שיחליף את פארגו. זה סימן שאלה גדול וייתכן בהחלט שיהיה היינס 2
עם זה, תיזכר לשנייה בעונה של אנדרסון ואידסון. מבחינת כישרון כנראה הקו האחורי הכי מוכשר של מכבי ביי פאר מאז השושלת. וחוץ מהטופ 16 זה לא התחבר בשיט בעיקר בגלל האופי של אנדרסון לדעתי. פארגו הוא לא סרטן לדעתי אבבל אני לא בטוח שזה היה עובד. תזכור שגם התקופה הכי טובה של פארגו במכבי הייתה כשפרקינס נפצע ולא היה עוד גארד דומיננטי שהחזיק בכדור לידו
שחף

הודעהעל ידי קובי » 24 יוני 2015, 22:46

לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2015, 22:50

החלטה שנצטער עליה הרבה
קשה לי להאמין שימצאו שחקן יוצר ברמה גבוהה וזה בדיוק מה שאנחנו חייבים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 24 יוני 2015, 22:55

קובי כתב:לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.

ולהביא את מקל ועוד גארד בחצי מיליון דולר יהיה יותר זול? אפשר היה להשאיר את פארגו ולהחתים איזה ישראלי בינוני לליגה, באותו סכום.
משה

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2015, 22:55

שחף כתב:
MTA2311 כתב:דווקא מבחינה אישית הוא נתן עונה מצויינת.

אני לא יודע מה תהיה רמת השחקן שיחליף את פארגו. זה סימן שאלה גדול וייתכן בהחלט שיהיה היינס 2
עם זה, תיזכר לשנייה בעונה של אנדרסון ואידסון. מבחינת כישרון כנראה הקו האחורי הכי מוכשר של מכבי ביי פאר מאז השושלת. וחוץ מהטופ 16 זה לא התחבר בשיט בעיקר בגלל האופי של אנדרסון לדעתי. פארגו הוא לא סרטן לדעתי אבבל אני לא בטוח שזה היה עובד. תזכור שגם התקופה הכי טובה של פארגו במכבי הייתה כשפרקינס נפצע ולא היה עוד גארד דומיננטי שהחזיק בכדור לידו

חושב שקצת עשו לו עוול מהבחינה הזאת.
לא חושב שהוא שחקן בעייתי. נאלץ לשחק לבד העונה, וזה מתסכל. עדיין ראו שאכפת לו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יוני 2015, 22:57

קובי כתב:לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.

ברור שהיו פה שיקולי עלות אבל מקצועית זו טעות גדולה לוותר עליו...
אם רוצ'סטי יתן מספרים דומים לפארגו אני יהיה מאוד מרוצה ( ומאוד מופתע ) אבל אני חושב שההנהלה די אכלה אותה עם רוצ'סטי ועם העונה היחידה הטובה שלו שלא הובילה את הקבוצה שלו שהייתה עם סגל אולי יותר טוב משל מכבי , לשום דבר. אני מתקשה להאמין שיצליח לשחזר את העונה הזאת ושהוא ירד לממוצע חד סיפרתי בעונה הבאה...
הייתי מעדיף שיביאו זר איכותי במקום היינס לצד פארגו מאשר לעשות הפיכה מוחלטת
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יוני 2015, 23:01

אני בספק גדול אם פארגו משחק בניז׳ני ועושה את המספרים של רוצ׳סטי וסוחב אותה לאנשהו. יותר מזה בספק אם החבר׳ה בניז׳ני היו נראים כל כך טוב לידו.
ג׳רמי פשוט לא עושה שחקנים לידו לטובים יותר. גם כששיחק עם צ׳אק איידסון, תמיד היה ״פוינט גארד״ על המגרש שדאג לאחרים, וג׳רמי דאג לעצמו. כשזה עבד הקבוצה נראתה פיצוץ.
קיבל הזדמנות, נכשל חרוצות, הלאה
ֿ
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יוני 2015, 23:03

ולהביא את מקל ב- 1.4 מליון דולר ברוטו יש כסף?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2015, 23:05

החציל האצטקי כתב:אני בספק גדול אם פארגו משחק בניז׳ני ועושה את המספרים של רוצ׳סטי וסוחב אותה לאנשהו. יותר מזה בספק אם החבר׳ה בניז׳ני היו נראים כל כך טוב לידו.
ג׳רמי פשוט לא עושה שחקנים לידו לטובים יותר. גם כששיחק עם צ׳אק איידסון, תמיד היה ״פוינט גארד״ על המגרש שדאג לאחרים, וג׳רמי דאג לעצמו. כשזה עבד הקבוצה נראתה פיצוץ.
קיבל הזדמנות, נכשל חרוצות, הלאה
ֿ

פארגו היה מחלק אסיסטים נהדרים אחרי חדירה (מסירה לגבוה שחותך או הוצאה לקלעי לשלוש). הבעיה שהשנה הוא בבקושי חדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 24 יוני 2015, 23:06

roy1000 כתב:

ולהביא את מקל ב- 1.4 מליון דולר ברוטו יש כסף?

ולהאמין לכל מה שכתוב באתרי הספורט זה הגיוני?

ולעצם המקל - מכבי בפאניקה שהוא ילך לירושלים - זה הכל.
dod

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יוני 2015, 23:17

חציל אני ממש לא מסכים איתך בנוגע לפארגו . השנה הוא שיפר מאוד את ניהול המשחק שלו וראו את זה בסטט' שלו .
אתה יכול לחזור אחורה לחלק הטוב של העונה ותראה מה כתבנו עליו פה בתקופה ההיא...אין ספק שראו מרגע לרגע שהוא ניהיה תוסכל מיזה שאין לו עם מי לשחק ושהוא נאלץ לקחת העל על עצמו . היו המון מיקרים שהוא מסר לזריקות חופשיות ושחקנים לא פגעו זריקחת קלות .
אני חושב ששילוב של פארגו עם מקל יכל לעבוד נפלא כמו שכבר היה בעבר
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי JarJarBinx » 24 יוני 2015, 23:24

לא נתן עונה גדולה, ועדיין היה העונה השחקן היחיד שעליו אפשר לתלות תקוות.
אני חושב שבקבוצה מחוברת וטובה יותר הוא היה יכול להיות טוב בהרבה, ועדיין היו משחקים שבהם הוא נראה רמה מעל כולם. על איזה עוד שחקן במכבי אפשר לומר שבעונה טובה שלו הוא חומר לחמישיית העונה ביורוליג?
בכל מקרה, אני חושב שהוא לא צריך לשחק רכז, אלא כמספר 2.
ורוצ'סטי עדיף עליו בקליעה, אבל חוץ מזה לא נראה לי שמדובר פה בשדרוג, מה גם שרוצ'סטי, כמו כל שחקן חדש, זה הימור מבחינת התאמה והשתלבות (עד העונה האחרונה לא הבריק בשום מקום). ומבחינת הגנה, כשפארגו בפוקוס הוא כנראה שומר טוב בהרבה מממנו.
ושוב, אני לא ממש מבין למה להביא את רוצ'סטי במקום פארגו, כשמדובר בסכומים פחות או יותר זהים.
בנוסף לכל זה, אני בדרך כלל יותר חסיד של כדורסל יעיל וקשוח על פני ברקים וצלצולים, אבל בשנים האחרונות פארגו זה השחקן שהכי שווה את מחיר הכרטיס במכבי (או שווה לא להעביר ערוץ...).
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי toja27 » 24 יוני 2015, 23:29

בואו ניזכר איך פארגו התחיל את בעונה הזאת, בכך שרצה להביא את הקבוצה למצב של הצגה של איש אחד. כשביקשו ממנו להירגע והסבירו שיש עוד קבוצה שלמה שצריכה להיכנס לזרם הוא עשה פרצופים וכעס והחליט שהוא לא עושה שום דבר על המגרש דווקא. מה שמניע אותו זה מה שמניע את לברון גימס וזה להיות המלך הבלתי מעורער. רק ההבדל הוא שהוא לא לברון ג'יימס והכישרון שלו לא מספיק כדי לחפות על הגישה החוסר קבוצתית שלו.
אני שמח שהנהלת הקבוצה לא שמעה לקולות של כמה מהאוהדים שעדיין נשארו עם הזיכרונות מלפני כמה עונות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 יוני 2015, 23:40

toja27 כתב:בואו ניזכר איך פארגו התחיל את בעונה הזאת, בכך שרצה להביא את הקבוצה למצב של הצגה של איש אחד. כשביקשו ממנו להירגע והסבירו שיש עוד קבוצה שלמה שצריכה להיכנס לזרם הוא עשה פרצופים וכעס והחליט שהוא לא עושה שום דבר על המגרש דווקא. מה שמניע אותו זה מה שמניע את לברון גימס וזה להיות המלך הבלתי מעורער. רק ההבדל הוא שהוא לא לברון ג'יימס והכישרון שלו לא מספיק כדי לחפות על הגישה החוסר קבוצתית שלו.
אני שמח שהנהלת הקבוצה לא שמעה לקולות של כמה מהאוהדים שעדיין נשארו עם הזיכרונות מלפני כמה עונות.

צודק. גם אני חושב שמתגעגעים כאן לשחקן שכבר לא קיים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים