המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:דווקא מבחינה אישית הוא נתן עונה מצויינת.
למכבי הייתה הזדמנות לתת כאן סטייטמנט ולבנות קו אחורי באמת איכותי, עם פארגו, רוצ'סטי, מקל ואוחיון. כמובן שהיא לא עשתה את זה.
כמו שאמרתי פה לא מעט, החלפה של פארגו ברוצ'סטי זה זניח. זה לבד לא יקדם אותנו לשום מקום.
קובי כתב:לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.
שחף כתב:MTA2311 כתב:דווקא מבחינה אישית הוא נתן עונה מצויינת.
למכבי הייתה הזדמנות לתת כאן סטייטמנט ולבנות קו אחורי באמת איכותי, עם פארגו, רוצ'סטי, מקל ואוחיון. כמובן שהיא לא עשתה את זה.
כמו שאמרתי פה לא מעט, החלפה של פארגו ברוצ'סטי זה זניח. זה לבד לא יקדם אותנו לשום מקום.
אני לא יודע מה תהיה רמת השחקן שיחליף את פארגו. זה סימן שאלה גדול וייתכן בהחלט שיהיה היינס 2
עם זה, תיזכר לשנייה בעונה של אנדרסון ואידסון. מבחינת כישרון כנראה הקו האחורי הכי מוכשר של מכבי ביי פאר מאז השושלת. וחוץ מהטופ 16 זה לא התחבר בשיט בעיקר בגלל האופי של אנדרסון לדעתי. פארגו הוא לא סרטן לדעתי אבבל אני לא בטוח שזה היה עובד. תזכור שגם התקופה הכי טובה של פארגו במכבי הייתה כשפרקינס נפצע ולא היה עוד גארד דומיננטי שהחזיק בכדור לידו
קובי כתב:לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.
החציל האצטקי כתב:אני בספק גדול אם פארגו משחק בניז׳ני ועושה את המספרים של רוצ׳סטי וסוחב אותה לאנשהו. יותר מזה בספק אם החבר׳ה בניז׳ני היו נראים כל כך טוב לידו.
ג׳רמי פשוט לא עושה שחקנים לידו לטובים יותר. גם כששיחק עם צ׳אק איידסון, תמיד היה ״פוינט גארד״ על המגרש שדאג לאחרים, וג׳רמי דאג לעצמו. כשזה עבד הקבוצה נראתה פיצוץ.
קיבל הזדמנות, נכשל חרוצות, הלאה
ֿ
roy1000 כתב:קובי כתב:לטעמי, למכבי פשוט אין כסף להחזיק את רוצ'סטי ופארגו יחד וכל מי שחלם אחרת, שבוי באשליה. רוצ'סטי הועדף במקומו, זה הכל.
ולהביא את מקל ב- 1.4 מליון דולר ברוטו יש כסף?
toja27 כתב:בואו ניזכר איך פארגו התחיל את בעונה הזאת, בכך שרצה להביא את הקבוצה למצב של הצגה של איש אחד. כשביקשו ממנו להירגע והסבירו שיש עוד קבוצה שלמה שצריכה להיכנס לזרם הוא עשה פרצופים וכעס והחליט שהוא לא עושה שום דבר על המגרש דווקא. מה שמניע אותו זה מה שמניע את לברון גימס וזה להיות המלך הבלתי מעורער. רק ההבדל הוא שהוא לא לברון ג'יימס והכישרון שלו לא מספיק כדי לחפות על הגישה החוסר קבוצתית שלו.
אני שמח שהנהלת הקבוצה לא שמעה לקולות של כמה מהאוהדים שעדיין נשארו עם הזיכרונות מלפני כמה עונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־10 אורחים