פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 יוני 2015, 08:55
חברים, אוהבים או שונאים זה לא משנה, נראה שיש פה מצב חדש.
אני לא סובל את ירושליים. שנים היתה להם את הפוזה הצבועה של "יש בנו אהבה" כשבעצם כל מה שהיה להם זו שנאה עיוורת למכבי, ועכשיו יש להם גם את הבוס הבלתי נסבל שלהם.
אבל מקצועית יש פה שינוי. ירושליים, גם אם לא היתה לוקחת את האליפות, מסתכלת למכבי ישר בעיניים. אני גם חושב, עוד לפני כל ההחתמות של הקיץ, שבשנה הקרובה הסגל שלהם יהיה לא פחות טוב משל מכבי. איזה תותחים יש לנו בדיוק בקבוצה? להם לפחות יש את רייט וסמית'.
אפשר להתבאס ואפשר להתעצבן, אבל הליגה היא כבר לא השלולית של מכבי, וירושליים כנראה לא תתאייד כמו גליל או חולון.
welcome to the new reality
28 יוני 2015, 11:16
ריבלין, הנשיא הכי ליצן מאז דויד המלך.
28 יוני 2015, 19:47
השמועה האחרונה אומרת שירושלים לא קיבלה כרטיס ליורוליג. לא יודע עד כמה זה אמין
28 יוני 2015, 19:54
זה שבע קבוצות על ארבע מקומות, בהנחה שקריאשקה ככל הנראה בטוח כבר בפנים.
28 יוני 2015, 20:02
Yellow Gute כתב:זה שבע קבוצות על ארבע מקומות, בהנחה שקריאשקה ככל הנראה בטוח כבר בפנים.
על 5 מקומות (חימקי עלתה ליורוליג כסגנית ה VTB, ולפי החוקים של היורוליג, במקרה כזה הכרטיס של זוכת היורוקאפ חוזר ליורוליג כוויילד קארד נוסף)
קרשיאקה ממש לא בטוחה, כי ג'ורדי עוד קודם הבטיח כרטיס לדארושפקה
28 יוני 2015, 20:07
זה הרבה יותר מסובך.
יש 5 כרטיסים בסה"כ.
היורוליג כבר הודיעו שהם יתנו עדיפות לשווקים של גרמניה (אלבה- מארחת הפיינל פור), טורקיה (דרושפקה בגלל הכסף/קרשיאקה בגלל האליפות) וצרפת (שטרסבורג)
סביר להניח שהם יתנו עוד כרטיס לרוסיה (חימקי קיבלה כרטיס גם עקב הVTB וגם בגלל היורוקאפ)
ככה שנותר כרטיס אחד עם 4-5 מועמדות- ירושלים, קבוצה גרמנית (באמברג אלופת גרמניה או באיירן עם הפרויקט שלהם), אחת הטורקיות מלמעלה וקבוצה ספרדית (השנה יש רק 3 ספרדיות כמדומני)
הסיכוי של ירושלים במצב העניינים הזה הוא לא גדול בכלל.
28 יוני 2015, 20:09
כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
זו תהיה מכה לא פשוט בשבילם.
28 יוני 2015, 20:10
שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
ליבי נחמץ...
רחמים!
28 יוני 2015, 20:12
זה די הורג את ההצהרה הגאונית של אחד המנהלים שם ש״נהיה גם אלופי היורוליג״.
אולי השנה יגיעו לשלב השני ביורוקאפ.
28 יוני 2015, 20:15
MTA2311 כתב:זה די הורג את ההצהרה הגאונית של אחד המנהלים שם ש״נהיה גם אלופי היורוליג״.
אם אני לא טועה זה ציטוט של רובי ריבלין, נשיא המדינה, שהוא אוהד ירושלים ידוע.
28 יוני 2015, 20:15
מקובי כתב:זה הרבה יותר מסובך.
יש 5 כרטיסים בסה"כ.
היורוליג כבר הודיעו שהם יתנו עדיפות לשווקים של גרמניה (אלבה- מארחת הפיינל פור), טורקיה (דרושפקה בגלל הכסף/קרשיאקה בגלל האליפות) וצרפת (שטרסבורג)
סביר להניח שהם יתנו עוד כרטיס לרוסיה (חימקי קיבלה כרטיס גם עקב הVTB וגם בגלל היורוקאפ)
ככה שנותר כרטיס אחד עם 4-5 מועמדות- ירושלים, קבוצה גרמנית (באמברג אלופת גרמניה או באיירן עם הפרויקט שלהם), אחת הטורקיות מלמעלה וקבוצה ספרדית (השנה יש רק 3 ספרדיות כמדומני)
הסיכוי של ירושלים במצב העניינים הזה הוא לא גדול בכלל.
כמה צופים מגיעים למשחקים של דרושפקה, קרשיאקה ושסטרסבורג ביחד?
28 יוני 2015, 20:16
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה די הורג את ההצהרה הגאונית של אחד המנהלים שם ש״נהיה גם אלופי היורוליג״.
אם אני לא טועה זה ציטוט של רובי ריבלין, נשיא המדינה, שהוא אוהד ירושלים ידוע.
אייל חומסקי.
28 יוני 2015, 20:17
שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
שלא תדע עוד צער.
28 יוני 2015, 20:19
my man כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
ליבי נחמץ...
רחמים!
האמת, שאני עוד לא החלטתי מה אני מעדיף, שהם יקבלו כרטיס או שלא.
מצד אחד, אם הם לא יקבלו, זה יהיה ממש כייף לשמוע את הבכי שלהם בכל מקום

מצד שני, אם הם כן יקבלו את הכרטיס, זה יהיה נחמד לצפות בתהליך ההרס העצמי של ירושלים, כשהם ינסו להצליח בשתי המסגרות ויבזבזו מיליונים, שיחסרו להם בעונה שאחרי זה.
28 יוני 2015, 20:24
האמת שדווקא בא לי שהם יקבלו כרטיס ליורוליג רק בשביל להחזיר להם קצת פרופורציות.
הם בטוחים כרגע שההישג שלהם שווה ערך לזכייה בנ.ב.א למרות שהם בסהכ ניצחו את הפועל אילת.
הם כולה לקחו אליפות מדינה, דבר שמכבי חיפה, חולון וגליל ( פעמיים ) כבר עשו לפניהם. והם עשו זאת עם נצחונות על מכבי לא על אילת. ..
אני אשמח לראות את הפרצופים שלהם כשהם יחטפו בראש מריאל וצסקא....
28 יוני 2015, 20:29
אני דווקא בעד שהם יקבלו כרטיס...מה איכפת לנו? גם צדביטה ודומות לה ביורוליג..זה מקדם אותם לאנשהו?
מה שכן אני באמת לא מבין את הדרישה שלהם...בחיאת לא עליתם שלב אחד ביורוקאפ בעונה שעברה!!! סיימתם במקום האחרון במפעל או משהו כזה אם אפשר להגדיר את זה ככה...
הרעש שהקבוצה הזו מציגה הוא בנושא הזה הוא מביך...רבאק ניצחתם את אילת וכבר אתם חושבים שאתם הולכים לזכות ביורוליג...ריאל מדריד 20 שנה חיכתה לזה! רק הרגע זכיתם ב"אליפות" בפעם הראשונה אחרי 72(!!!!!!!) שנה...קצת ענווה!
28 יוני 2015, 20:31
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
שלא תדע עוד צער.
28 יוני 2015, 20:35
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
שלא תדע עוד צער.
חחחחח....הרגת אותי!
28 יוני 2015, 20:35
חנו'ש כתב:האמת שדווקא בא לי שהם יקבלו כרטיס ליורוליג רק בשביל להחזיר להם קצת פרופורציות.
הם בטוחים כרגע שההישג שלהם שווה ערך לזכייה בנ.ב.א למרות שהם בסהכ ניצחו את הפועל אילת.
הם כולה לקחו אליפות מדינה, דבר שמכבי חיפה, חולון וגליל ( פעמיים ) כבר עשו לפניהם. והם עשו זאת עם נצחונות על מכבי לא על אילת. ..
כתבנו כמעט ביחד וכמעט אותו דבר- אני שמח שקלטת את המסרים שלי-
28 יוני 2015, 20:38
my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שדווקא בא לי שהם יקבלו כרטיס ליורוליג רק בשביל להחזיר להם קצת פרופורציות.
כתבנו כמעט ביחד וכמעט אותו דבר- אני שמח שקלטת את המסרים שלי-

GREAT MINDS THINK ALIKE...