המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Yellow Gute כתב:זה שבע קבוצות על ארבע מקומות, בהנחה שקריאשקה ככל הנראה בטוח כבר בפנים.
שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
זו תהיה מכה לא פשוט בשבילם.
MTA2311 כתב:זה די הורג את ההצהרה הגאונית של אחד המנהלים שם ש״נהיה גם אלופי היורוליג״.
אולי השנה יגיעו לשלב השני ביורוקאפ.
מקובי כתב:זה הרבה יותר מסובך.
יש 5 כרטיסים בסה"כ.
היורוליג כבר הודיעו שהם יתנו עדיפות לשווקים של גרמניה (אלבה- מארחת הפיינל פור), טורקיה (דרושפקה בגלל הכסף/קרשיאקה בגלל האליפות) וצרפת (שטרסבורג)
סביר להניח שהם יתנו עוד כרטיס לרוסיה (חימקי קיבלה כרטיס גם עקב הVTB וגם בגלל היורוקאפ)
ככה שנותר כרטיס אחד עם 4-5 מועמדות- ירושלים, קבוצה גרמנית (באמברג אלופת גרמניה או באיירן עם הפרויקט שלהם), אחת הטורקיות מלמעלה וקבוצה ספרדית (השנה יש רק 3 ספרדיות כמדומני)
הסיכוי של ירושלים במצב העניינים הזה הוא לא גדול בכלל.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה די הורג את ההצהרה הגאונית של אחד המנהלים שם ש״נהיה גם אלופי היורוליג״.
אולי השנה יגיעו לשלב השני ביורוקאפ.
אם אני לא טועה זה ציטוט של רובי ריבלין, נשיא המדינה, שהוא אוהד ירושלים ידוע.
שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
my man כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
ליבי נחמץ...
רחמים!
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
שלא תדע עוד צער.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:כרגע מסתמן שהפועל ירושלים בחוץ.
שלא תדע עוד צער.
חנו'ש כתב:האמת שדווקא בא לי שהם יקבלו כרטיס ליורוליג רק בשביל להחזיר להם קצת פרופורציות.
הם בטוחים כרגע שההישג שלהם שווה ערך לזכייה בנ.ב.א למרות שהם בסהכ ניצחו את הפועל אילת.
הם כולה לקחו אליפות מדינה, דבר שמכבי חיפה, חולון וגליל ( פעמיים ) כבר עשו לפניהם. והם עשו זאת עם נצחונות על מכבי לא על אילת. ..
אני אשמח לראות את הפרצופים שלהם כשהם יחטפו בראש מריאל וצסקא....
my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שדווקא בא לי שהם יקבלו כרטיס ליורוליג רק בשביל להחזיר להם קצת פרופורציות.
הם בטוחים כרגע שההישג שלהם שווה ערך לזכייה בנ.ב.א למרות שהם בסהכ ניצחו את הפועל אילת.
הם כולה לקחו אליפות מדינה, דבר שמכבי חיפה, חולון וגליל ( פעמיים ) כבר עשו לפניהם. והם עשו זאת עם נצחונות על מכבי לא על אילת. ..
אני אשמח לראות את הפרצופים שלהם כשהם יחטפו בראש מריאל וצסקא....
כתבנו כמעט ביחד וכמעט אותו דבר- אני שמח שקלטת את המסרים שלי-
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים