01 יולי 2015, 08:12
מילוס כתב:מישהו חשב על זה שאולי יש פה משהו מעבר? ניסיון לקצץ כמה דולרים - כדי להביא גארד\סנטר ברמה גבוהה ממה שאנחנו מצפים?
לפי מה שאני מבין, החוזה שלו+מיסוי אמורים להגיע ל-800k (ואולי יותר).. בהנחה שיגיעו פישר+2 גבוהים זרים, אפשר להסתפק בגבוה מחליף ברמת ה-400-500k.. חצי מחיר. הכסף שמתפנה הוא בדיוק הכסף שיכול לעשות את ההבדל בין עוד הימור סטייל היינס, לגארד מוכח. או בין סנטר בינוני לשחקן של מיליון וקצת......
01 יולי 2015, 10:58
01 יולי 2015, 11:47
ankram כתב:יש הרבה סיבות לשנוא את הפדרמנים , אני הראשון שיודה בזה.
גם רנדל הוא בחור מצויין ואם הוא לא היה מגיע לתקרת המס הוא היה נשאר לדעתי.
אבל יש פה ניהול סיכונים נכון של הנהלת מכבי , גם כספית , גם פוטנציאלית , גם בריאותית.
נקווה שלא ניפול.
01 יולי 2015, 12:49
jol9 כתב:ankram כתב:יש הרבה סיבות לשנוא את הפדרמנים , אני הראשון שיודה בזה.
אבל יש פה ניהול סיכונים נכון של הנהלת מכבי , גם כספית , גם פוטנציאלית , גם בריאותית.
נקווה שלא ניפול.
אין לי בעיה ללכת עם הקו הזה, אם כי גם הוא לא הכי וודאי.
הבעיה שלי היא אחרת וכתבתי אותה בפירוט בשרשור אחר נדמה לי.
כל הנתונים היו על השולחן - מכבי פשוט חתמה עם רנדל על חוזה, שהיא מראש ידעה שלא תכבד אותו. היא פשוט הניחה שרנדל יהיה סביר,
ושתהיה לה סיבה טובה לחתוך אותו. משרנדל התברר כשחקן מצויין, זה פשוט נראה רע.
אני במקום כל ישראלי וזר שחותם במכבי, דורש לקבל חוזים קשיחים, כי על שום דבר אחר אי אפשר לסמוך.
01 יולי 2015, 12:52
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:יש הרבה סיבות לשנוא את הפדרמנים , אני הראשון שיודה בזה.
נקווה שלא ניפול.
אין לי בעיה ללכת עם הקו הזה, אם כי גם הוא לא הכי וודאי.
הבעיה שלי היא אחרת וכתבתי אותה בפירוט בשרשור אחר נדמה לי.
כל הנתונים היו על השולחן - מכבי פשוט חתמה עם רנדל על חוזה, שהיא מראש ידעה שלא תכבד אותו. היא פשוט הניחה שרנדל יהיה סביר,
אני במקום כל ישראלי וזר שחותם במכבי, דורש לקבל חוזים קשיחים, כי על שום דבר אחר אי אפשר לסמוך.
צ'מע , זה לא שרק מכבי נהנתה מרנדל , גם רנדל נהנה במכבי.
תהיה בטוח שהוא יקבל הרבה הצעות מהחשיפה שהוא קיבל , עד כה הוא היה פחות ידוע באירופה.
עכשיו מה זה חוזים קשיחים? חוזים כאלו שפארגו , אוחיון,הלפרין וריייס לא יכולים לשבור? כי הם עשו את זה , מדוע למכבי אין אפשרות לצאת מחוזה אם יש לה אופצייה עליו?
אני לא יודע אם מכבי ידעה מראש שהיא לא תכבד את החוזה ולדעתי אם רנדל לא היה חוטף את הווירוס בבטן , ייתכן וגם היה נשאר , אתה שוכח שהבחור לא שיחק חודש בגלל וירוס ,
שהוא חזר שהוא שוקל 15% ממשקל גופו פחות, היה הרבה פחות חד , עשה המון טעויות , כולל איבודים מפגרים ועבירות מטומטמות , וכלל לא הזכיר את רנדל של החצי הראשון של העונה.
01 יולי 2015, 13:03
jol9 כתב:כל הנתונים היו על השולחן - מכבי פשוט חתמה עם רנדל על חוזה, שהיא מראש ידעה שלא תכבד אותו. היא פשוט הניחה שרנדל יהיה סביר,
01 יולי 2015, 13:06
01 יולי 2015, 13:44
MTA2311 כתב:כל החוזים הכביכול מתוחכמים האלה של דני בסופו של דבר מזיינים אותנו. הפסדנו כבר הרבה שחקנים טובים על כל האופציות האלה.
01 יולי 2015, 14:20
01 יולי 2015, 14:58
LIAV10 כתב:איכס, מתוך כתבה על טיוס. ״האופצייה תמומש, מכבי מקווים שיקבל הצעה מפתה״.
רק כסף הם רואים מול העיניים, לא יעדיפו שישאר חלילה, אז מה אם הוא שחקן חשוב וטוב, הכי חשוב שיעוף עם המס הגבוה שלו ויביא 150 אלף דולר.
הפדרמן הזה הוא פשוט הגרסא הלא מצויירת של מר קראב.
01 יולי 2015, 15:40
01 יולי 2015, 15:42
jol9 כתב:הנקודה שלי פשוטה. מכבי חתמה על חוזה עם אופציה, כשהיה ברור להם מלכתחילה שהם לא ישתמשו באופציה הזאת.
זה הכל.
אני לא חושב שיש משהו אחר שאפשר להסיק מכל הסיפור הזה.
01 יולי 2015, 18:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:הנקודה שלי פשוטה. מכבי חתמה על חוזה עם אופציה, כשהיה ברור להם מלכתחילה שהם לא ישתמשו באופציה הזאת.
זה הכל.
אני לא חושב שיש משהו אחר שאפשר להסיק מכל הסיפור הזה.
אם היה להם ברור מראש, אז למה הם לא עשו פשוט חוזה לשנה אחת? אתה מבין שמכבי שילמו לו כסף בעבור אי מימוש האופציה? אני לא חושב שבמכבי שום דבר ברור מראש או מתוכנן. הכל אילתורים.
06 יולי 2015, 19:43
החציל האצטקי כתב:חברים- היום- שיחקתם אותה!
כל הכבוד!
המשיכו כך![]()
06 יולי 2015, 19:44
06 יולי 2015, 19:59
06 יולי 2015, 20:03
מכביסט30 כתב:קשה לי לשכוח את העונה האחרונה שהם הובילו אותנו אליה, מצטער..
אני מאוד מפרגן להם על המהלך עם פארמר ומקווה שהם למדו את הלקח, אבל עד שלא נראה המשכיות אני נשאר מאופק.
06 יולי 2015, 20:05
roy1000 כתב:תישארו עוד 30 שנה.