my man כתב:alex30 כתב:my man כתב:alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה.
אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו. הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.
די כבר נו... מותר לנו להיות אינפנטיליים וילדים קטנים ואפילו טיפשים...חלאס כל אחד פה בא מהמקום המתנשא שלו ומרראה לכולם פה כמה הם קטנים- יצא מהאף!
מה לעשות שזו האמת..
חכה כאשר תתגבר תבין(ותכנס הרבה פחות לפורום של האוהדים, ותיסע יותר למשחקים של הקבוצה בחוץ), כרגע התפניתי לאחר הרבה זמן של עבודה מאומצת(בסטרטאפ וחזרתי לילדות..), אני זוכר את עצמי בזמנו(לא כזה מזמן), מחכה כמו מטורף לכל החתמה, ונכנס לפורומים עלומים בכדי לקורא שמועות לגבי החתמות אפשריות.. מאז נהיו לי דברים אחרים על הראש, הקבוצה זכתה לפני שנה באליפות, ולפני שלוש שנים הגיע עד הגמר. והפדרנים סה"כ עשו עבודה טובה.
אם אתה מנסה לפתח שיחה ואתה ממשיך עם הההתנשאות הזו אז אין לי מה לומר יותר...
ובכ"מ אם הניק שלך מעיד על הגיל שלך אז אנחנו לא כל כך רחוקים כמו שאתה חושב...
1)הניק לא מעיד על הגיל(אבל לא רחוק מזה).
2)לא משנה בן כמה אתה, יש כאלה שמתבגרים כבר בגיל 20, יש כאלה שגיל 30, יש כאלה שב40, ויש כאלה ש.. אף-פעם!
3)אם אתה מרגיש שאני מתנשא עליך.. זאת הבעיה שלך.. לדעתי עדיף לגרום לך הרגשה של התנשאות מצידי(שלדעתי כלל אינה מוצדקת), מאשר לקלל בפורום מאחורי המקלדת את בעלי המועדון(אה כן.. בזמנו עשיתי זאת.., אני לא מושלם).