פדרמנים - לכו הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמנים- יישר כוחכם!- אתם מפתיעים לטובה!

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 22:25

my man כתב:
alex30 כתב:
my man כתב:
alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה :).

אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו :). הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.

די כבר נו... מותר לנו להיות אינפנטיליים וילדים קטנים ואפילו טיפשים...חלאס כל אחד פה בא מהמקום המתנשא שלו ומרראה לכולם פה כמה הם קטנים- יצא מהאף!

מה לעשות שזו האמת..
חכה כאשר תתגבר תבין(ותכנס הרבה פחות לפורום של האוהדים, ותיסע יותר למשחקים של הקבוצה בחוץ), כרגע התפניתי לאחר הרבה זמן של עבודה מאומצת(בסטרטאפ וחזרתי לילדות..), אני זוכר את עצמי בזמנו(לא כזה מזמן), מחכה כמו מטורף לכל החתמה, ונכנס לפורומים עלומים בכדי לקורא שמועות לגבי החתמות אפשריות.. מאז נהיו לי דברים אחרים על הראש, הקבוצה זכתה לפני שנה באליפות, ולפני שלוש שנים הגיע עד הגמר. והפדרנים סה"כ עשו עבודה טובה.

אם אתה מנסה לפתח שיחה ואתה ממשיך עם הההתנשאות הזו אז אין לי מה לומר יותר...
ובכ"מ אם הניק שלך מעיד על הגיל שלך אז אנחנו לא כל כך רחוקים כמו שאתה חושב...

1)הניק לא מעיד על הגיל(אבל לא רחוק מזה).
2)לא משנה בן כמה אתה, יש כאלה שמתבגרים כבר בגיל 20, יש כאלה שגיל 30, יש כאלה שב40, ויש כאלה ש.. אף-פעם!
3)אם אתה מרגיש שאני מתנשא עליך.. זאת הבעיה שלך.. לדעתי עדיף לגרום לך הרגשה של התנשאות מצידי(שלדעתי כלל אינה מוצדקת), מאשר לקלל בפורום מאחורי המקלדת את בעלי המועדון(אה כן.. בזמנו עשיתי זאת.., אני לא מושלם).
alex30

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 יולי 2015, 22:31

אדון אלכס - אם לא האוהדים שביקרו את הפדרמנים, לא היית מקבל כאן את ג'ורדן פארמר. היית רואה עוד עונה מסריחה כמו העונה שעברה.
אין שום דבר רע בביקורת. להיפך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 06 יולי 2015, 22:32

alex30 כתב:
my man כתב:
alex30 כתב:
my man כתב:
alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה :).

אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו :). הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.

די כבר נו... מותר לנו להיות אינפנטיליים וילדים קטנים ואפילו טיפשים...חלאס כל אחד פה בא מהמקום המתנשא שלו ומרראה לכולם פה כמה הם קטנים- יצא מהאף!

מה לעשות שזו האמת..
חכה כאשר תתגבר תבין(ותכנס הרבה פחות לפורום של האוהדים, ותיסע יותר למשחקים של הקבוצה בחוץ), כרגע התפניתי לאחר הרבה זמן של עבודה מאומצת(בסטרטאפ וחזרתי לילדות..), אני זוכר את עצמי בזמנו(לא כזה מזמן), מחכה כמו מטורף לכל החתמה, ונכנס לפורומים עלומים בכדי לקורא שמועות לגבי החתמות אפשריות.. מאז נהיו לי דברים אחרים על הראש, הקבוצה זכתה לפני שנה באליפות, ולפני שלוש שנים הגיע עד הגמר. והפדרנים סה"כ עשו עבודה טובה.

אם אתה מנסה לפתח שיחה ואתה ממשיך עם הההתנשאות הזו אז אין לי מה לומר יותר...
ובכ"מ אם הניק שלך מעיד על הגיל שלך אז אנחנו לא כל כך רחוקים כמו שאתה חושב...

1)הניק לא מעיד על הגיל(אבל לא רחוק מזה).
2)לא משנה בן כמה אתה, יש כאלה שמתבגרים כבר בגיל 20, יש כאלה שגיל 30, יש כאלה שב40, ויש כאלה ש.. אף-פעם!
3)אם אתה מרגיש שאני מתנשא עליך.. זאת הבעיה שלך.. לדעתי עדיף לגרום לך הרגשה של התנשאות מצידי(שלדעתי כלל אינה מוצדקת), מאשר לקלל בפורום מאחורי המקלדת את בעלי המועדון(אה כן.. בזמנו עשיתי זאת.., אני לא מושלם).

שמע, אתה מעיד על עצמך שאתה לא נכנס יותר לפורום ויש לך סה"כ 13 הודעות פה מאז שנרשמת- בעצם כל מה שיש לך להגיד זה - אתם ילדים קטנים ואני כבר התבגרתי.. לא יאה לך להתכתב עם משוגעים לדבר כמונו פה(לא יודע על איזה קללות אתה מדבר אני אישית משתדל לשמור על שפה כמה שיותר נקייה) אז תפדאל- אבל להיכנס לפה פעם בלא יודע כמה זמן ולכתוב כמה אנחנו תינוקות לא מעיד על גדלות אישיותית מי יודע מה...
ובאמת שאתה לא הראשון שעושה זאת ובתקופה האחרונה זה כבר קורה יותר מדי...נמאס כבר. אתה רוצה לפתח דיונים על הקבוצה- על ההחתמות על ההנהלה ועל אלף ו1 דברים פה סבבה- לא יאה לך גם סבבה אבל אל תחפור לנו כמה אתה בוגר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יולי 2015, 22:39

Allan Turing כתב:שני גבוהים טובים, והשאלה הבאה הרלוונטית היא אפא הפיינל פור בשנה הבאה.

איפה זה באמת? יודעים כבר? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יולי 2015, 22:40

אף אחד פה לא חותך ורידים או זורק רימונים לחצר של ג'וניור או מאיים על חייהם של השחקנים ו/או ההנהלה
הייתי אומרת שזה אחד הפורומים היותר מתורבתים שראיתי, לפחות בכל מה שקשור לתקשורת בין המשתמשים

זה שבן אדם בן 40 או 50 או 60 מגיב בזעם או עצב על הפסד של הקבוצה שלו (ולהפך) לא מעיד על חוסר בגרות, זה מעיד על תשוקה וכל אחד מתעל את התשוקות שלו למקומות שהוא רואה לנכון, למרות שלא תמיד יש שליטה על זה

יש פה אנשים שמרגישים שעבר להם השלב שהיו נכנסים לפורומים ונמצאים באטרף בגלל הפסדים/נצחונות/עונת מלפפונים/all of the above? אין עם זה שום דבר רע, אבל לבוא ולהטיף (כן, יש פה הטפה) שזה עניין של בגרות או חוסר בגרות זה פשוט קטנוני ומתנשא
זה כמו להיכנס לכתבה ולכתוב בטוקבקים ''זה לא מעניין אף אחד'' למרות שבזבזת זמן להיכנס לכתבה, לקרוא אותה ולהגיב עליה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 יולי 2015, 22:40

חנו'ש כתב:
Allan Turing כתב:שני גבוהים טובים, והשאלה הבאה הרלוונטית היא אפא הפיינל פור בשנה הבאה.

איפה זה באמת? יודעים כבר? :unsure

בברלין...ואלבא לא ביורוליג...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 22:44

מה ההתלהבות? בסך הכל החליפו שתי אותיות בשמו של הרכז! :cool

פארגו

פארמר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 22:45

אחדשיודע כתב:אדון אלכס - אם לא האוהדים שביקרו את הפדרמנים, לא היית מקבל כאן את ג'ורדן פארמר. היית רואה עוד עונה מסריחה כמו העונה שעברה.
אין שום דבר רע בביקורת. להיפך.

אני טענתי שאסור לבקר? ) יש דרכים לגיטימיות להעביר ביקורת, ויש פחות.(לקלל מאחורי המקלדת).
כל מה שטענתי שמבחינה אובייקטיבית גם לאחר ההצלחה חסרת התקדים של השושלת, הצלחנו ב10 השנים לא רע, מבחינת ההישגים, אנחנו שניים רק ל.. פנאתניקוס. (והם יחתמו לך כבר מהיום על 3 גמרים + גביע עד 2025..), ולצסק"א.
ריאל, ואולימפיאקוס הגיעו להישגים דומים, אם כי הסגל של ריאל היה הרבה יותר כייפי לצפייה, ומרגש.
איפה ברצלונה עם כל התקציב? איפה הטורקים? (למרות שאולקר עם המאמן הנכון, אשכרה מראים ניצוצות..), איפה סיינה, איפה מילאנו?? (היו תקופות שרובינו הסתכלנו עליהם מלמטה).
אז כנראה בכל זאת, הנהול שלנו הוא לא כזה רע. אני רק אמרתי שצריך לקחת הכל בפרופורציות, וממבט של עשור.
ביקורת תמיד מבורכת, בוודאי כאשר היא לגיטימית.
alex30

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 יולי 2015, 22:52

הביקורת לא היתה על ניהול המועדון מאז ומעולם, אלא על דברים ספציפיים, ובמיוחד על הטעויות במהלך העונה האחרונה והמודל החסכני. והופ, הביקורת הזאת השתלמה, עד כה.
לקלל זה אף פעם לא טוב, אבל לא תראה פה הרבה אנשים שמקללים. בדר"כ הביקורת עניינית מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 22:57

אחדשיודע כתב:הביקורת לא היתה על ניהול המועדון מאז ומעולם, אלא על דברים ספציפיים, ובמיוחד על הטעויות במהלך העונה האחרונה והמודל החסכני. והופ, הביקורת הזאת השתלמה, עד כה.
לקלל זה אף פעם לא טוב, אבל לא תראה פה הרבה אנשים שמקללים. בדר"כ הביקורת עניינית מאוד.

אני אומנם מזמן לא נכנסתי, פעם היה לי כאן יוזר אחר(שכחתי את שמו ואת ססמתו), והיו תקופות שהיו כאן קללוץ כלפי ההנהלה.. שחבל על הזמן, לא יודע מה קורה כאן בחודשים האחרונים.. באמת שלא היה לי זמן.. (העונה פספסתי חצי מהמשחקים של מכבי), שזה משהו חסר תקדים עבורי, החל מ1999, החסרתי משחקים בודדים של מכבי.. , אבל אולי הכל לטובה, היו לי מספיק עצבים השנה בעבודה, ובכלל :)
alex30

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 23:03

felix_r כתב:מה ההתלהבות? בסך הכל החליפו שתי אותיות בשמו של הרכז! :cool

פארגו

פארמר

:)

האמת, שאם נחתים עוד שחקן וחצי טובים לקו הקדמי, באמת מדובר בסגל חסר תקדים, ביחס למה שראינו כאן בשנים האחרונות..
לגבי פארמר, אני אתך, לא מבין מה ההתלהבות.. :), אני זוכר את פארמר ביחד עם אוחיון ולאנגפורד(גם אחרי החודש שהוא היה בשוק), ובאמת שזה לא היה הקו האחורי הטוב מימי מכבי(ואפילו די רחוק מכך).
נערך לאחרונה על ידי alex30 בתאריך 06 יולי 2015, 23:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
alex30

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2015, 23:08

היה קו אחורי טוב מאוד יחד עם לנגפורד , לקח לזה קצת זמן לעבוד אבל כשזה התחיל לעבוד זה נראה מעולה .

בגדול אני כמובן מסכים איתך , גם לגבי הפרופרציות וגם לגבי ההישגים של מכבי בעשור האחרון , חבל שלא באת לפני חודש .

אהבתי את התגובה של אחד שיודע :

אדון אלכס - אם לא האוהדים שביקרו את הפדרמנים, לא היית מקבל כאן את ג'ורדן פארמר. היית רואה עוד עונה מסריחה כמו העונה שעברה.

כן , ברור :grin
יוסי22

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 יולי 2015, 23:10

יוסי22 כתב:
אהבתי את התגובה של אחד שיודע :

כן , ברור :grin

אם לא היה ברור, התכוונתי לרוח הכללית בקרב האוהדים והתקשורת. לא הביקורת הספציפית שהיתה פה. ותהיה בטוח שזה השפיע.
זה בטח עוזר יותר מהגישה האחרת, להגיד שטוב כשבעצם רע. גישה מופלאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יולי 2015, 23:11

פארגו

פארמר

תודה שהיית מעדיף להחליף רק אות אחת ולחזור איזה 10 שנים אחורה בזמן? :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 06 יולי 2015, 23:13

חנו'ש כתב:

פארגו

פארמר

תודה שהיית מעדיף להחליף רק אות אחת ולחזור איזה 10 שנים אחורה בזמן? :tongue3

ברור! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2015, 23:24

אלכס,
אני חושב שלבוא ולהגן על ההנהלה ולהגיד שהם היו בסדר, והביאו הישגים וכו' וכו', זה דבר לגיטימי לחלוטין.
הפורום הזה פתוח לכל הדעות, וכמעט על כל דבר יש דעות לכאן ולכאן.

מה שלא לגיטימי בעיניי, ועוד בתור משתמש חדש, זה לבוא ולהטיף ולספר כמה הגולשים כאן ילדותיים או חסרי פרופורציה.

זה שאתה עובד/עבדת בסטארטאפ לא הופך אותך לבעל פרופורציה יותר מהאחרים.
סתם בשביל לסבר את האוזן...
יש כאן בפורום הורים לילדים (כולל ילדים עם צרכים מיוחדים), דוקטורים באוניברסיטה, סטודנטים, חיילים, תלמידים, עובדי הייטק, עובדי
כספים, וכו' וכו' (ויש גם את כרמל).
נראה לי שלאנשים כאן יש מושג לגבי פרופורציה לא פחות ממך...

אז אנא - תגיד מה שבא לך על מה שבא לך, אבל תחסוך את ההטפה ואת ההתנשאות שהיא לא במקום..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי alex30 » 06 יולי 2015, 23:35

jol9 כתב:אלכס,
אני חושב שלבוא ולהגן על ההנהלה ולהגיד שהם היו בסדר, והביאו הישגים וכו' וכו', זה דבר לגיטימי לחלוטין.

מה שלא לגיטימי בעיניי, ועוד בתור משתמש חדש, זה לבוא ולהטיף ולספר כמה הגולשים כאן ילדותיים או חסרי פרופורציה.

יש כאן בפורום הורים לילדים (כולל ילדים עם צרכים מיוחדים), דוקטורים באוניברסיטה, סטודנטים, חיילים, תלמידים, עובדי הייטק, עובדי

אז אנא - תגיד מה שבא לך על מה שבא לך, אבל תחסוך את ההטפה ואת ההתנשאות שהיא לא במקום..

אני לא משתמש חדש.. (למעשה מאלה שנפגעו.. רק אתה וותיק כאן :) , וכן זה מצחיק לראות איך מצב הרוח של אנשים כאן משתנה 100 פעמים בעונה, גם אם לא היה לי כוח להיכנס ולרשום, ראיתי מה כתבו כאן על טרייס, ואיך הדעות השתנו 100 פעמים, אותו הדבר לגבי סמית, וגם פארגו. ובלי שום קשר, לשאלה אם אני משתמש חדש, או וותיק, מותר לי להביעה דעה, הכל נעשה ברוח טובה, בשלב הזה נפסיק את הוויכוח המטופש.
נערך לאחרונה על ידי alex30 בתאריך 06 יולי 2015, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
alex30

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יולי 2015, 23:36

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2015, 23:54

:whistle
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 06 יולי 2015, 23:54

MTA2311 כתב:

:whistle

:laugh3
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים