הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בסופו של דבר, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, גם אם שלך ירוק שחבל על הזמן

במקרה הזה הרבה חבר'ה (כולל אני ) רצו את מקלין הרבה לפני שהוא היה אצל השכן. זה מה שמצער מבחינתי שהייתה אפשרות ממשית להחתים אותו ולא עשו.

כל שחקן שהיו מביאים הנה מישהו היה מוצא איתו בעיה
ואני חושבת שההייפ סביב מקלין לא תואם את היכולות שלו וזה פשוט עוד מקרה של שם שנדבק פה בפורום כמו שקרה המון פעמים

לכל שחקן יש פלוסים ומינוסים אבל אני ממש לא חושבת שלהשאיר את רנדל זה איזשהו אסון שאוי ואבוי לנו אם יקרה
אני חושבת שכולם ירוויחו אם הוא יישאר

אני לא דואגת למה הוא יכול לתרום לנו מקצועית, אני מודאגת ממה שיכול לקרות אם ישאירו רק אותו על עמדה 4
ולא, פניני וסמית' לא באים לי טוב כמחליפים לא כשהוא על הספסל ולא אם חס וחלילה יפצע/יחלה
צריך 4 שחקנים בקו הקדמי (לא כולל ישראלי צעיר)

אם רק רנדל היה פציע סבבה...ואם רק פברני היה פציע גם סבבה..אבל שניהם פציעים והם מהווים 2 מתוך שלושת שחקני הפנים שלנו- זה לא סבבה ואפילו גרוע מאד- חייבים עוד שחקן בעמדות הפנים- רצוי 4 עם קליעה...

רק הערה, אני לא חושבת שפבראני יכול להיחשב כ''פציע''
הייתה לו פציעה אחת רצינית בקריירה אבל זה לא הופך אותו לפציע

בוגוט? פציע, רנדל? פציע, גרג אודן? פציע
שחקן שעבר פציעה אחת רצינית לא נחשב פציע....עדיין

הוא פציע. ונשאיר בצד את העובדה שהוא לא שיחק בגלל זה בשנה וחצי האחרונות במשחק רשמי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:49

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בסופו של דבר, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, גם אם שלך ירוק שחבל על הזמן

במקרה הזה הרבה חבר'ה (כולל אני ) רצו את מקלין הרבה לפני שהוא היה אצל השכן. זה מה שמצער מבחינתי שהייתה אפשרות ממשית להחתים אותו ולא עשו.

ואני חושבת שההייפ סביב מקלין לא תואם את היכולות שלו וזה פשוט עוד מקרה של שם שנדבק פה בפורום כמו שקרה המון פעמים

לכל שחקן יש פלוסים ומינוסים אבל אני ממש לא חושבת שלהשאיר את רנדל זה איזשהו אסון שאוי ואבוי לנו אם יקרה

אני לא דואגת למה הוא יכול לתרום לנו מקצועית, אני מודאגת ממה שיכול לקרות אם ישאירו רק אותו על עמדה 4
ולא, פניני וסמית' לא באים לי טוב כמחליפים לא כשהוא על הספסל ולא אם חס וחלילה יפצע/יחלה

ההייפ סביב מקלין זה לא כי הוא שחקן בלי חסרונות או כי הוא משהו מטורף אלא כי לדעת רבים כאן ,הוא השחקן הטוב ביותר שהיינו יכולים להביא לעמדה הזאת והוא היה שם מציאותי שהיה מונח על המדף ומכבי לא לקחו אותו. אני חושב שמקלין משלים את הפאזל שנבנה כאן בצורה טובה יותר מאשר רנדל.

אני מסכים איתך רק חלקית. אני חושב שישנה כמובן הבעיתיות של הפציעות בעמדה הזאת אבל בשיבלי זה לא העיקר. לדעתי רנדל לא מביא בצורה מספקת את מה שמכבי צריכה שיביא שחקן בעמדה הזאת וזה משחק התקפה שאפשר לסמוך עליו ועוצמה ופיזיות ברמה הדרושה. אני חושב שהגיע הזמן שמכבי תגיע למשחקים מול קבוצות כמו ברצלונה ולא תיפול כמו כל שנה במימד הפיזיות והעוצמה במיוחד בפנים. לא יכלתי לבקש שחקן טוב יותר מרנדל כ4 מחליף אבל לא כ 4 הראשי. זאת דעתי בנושא.

אני חושבת שיש לנו קצת קיבעון על מה שחקן בעמדה 4 צריך להביא
כשבלו היה פה אז אמרו שהוא מביא רק קליעה ולא הגנה על גארדים או ריבאונדים
כשרנדל היה פה אז אמרו שהוא מביא רק הגנה אבל לא קליעה טובה או פיזיות

רכז צריך למסור וסנטר צריך להיות גבוה, אבל יש המון סוגים של שחקנים בכל העמדות
יש את לאנגפורד שמשחק בדיוק באותה עמדה כמו ג'ייסי קארול אבל אין כמעט שום קשר בין המשחק שלהם
יש את סופו וטיוס שמשחקים באותה עמדה אבל גם הם לא מביאים את אותם הדברים

לרנדל יש את הדברים שהוא חזק בהם וקבוצה טובה אמורה לבנות שיטה שתואמת את היתרונות של כל השחקנים ומחפה על חסרונות שלהם, זה כבר על הצוות המקצועי
כשיש לך את פארמר, רוצ'סטי, לאנדסברג, סמית', פבראני ושות' אני לא חושבת שזה כזה נוראי אם בעמדה 4 יהיה שחקן שלא קולע כמו בלו
זה שמכבי צריכה להביא עוד שחקן לעמדה 4 ליתר ביטחון זה no brainer מבחינתי ואני לא חושבת שיש על זה ויכוח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:51

אחדשיודע כתב:הוא פציע. ונשאיר בצד את העובדה שהוא לא שיחק בגלל זה בשנה וחצי האחרונות במשחק רשמי.

אתם לא מבינים את המשמעות של המילה ''פציע''? פציע זה שחקן שכל הקריירה שלו נעצרה בגלל פציעות
פבראני לא מתאים לקטגוריה הזאת, אין על מה להתווכח פה בכלל
עד הפציעה הזאת (שכן, הייתה פציעה קשה) הוא לא סבל ממכת פציעות
המצב הגופני שלו הוא הימור אבל הוא לא פציע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 יולי 2015, 21:54

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:הוא פציע. ונשאיר בצד את העובדה שהוא לא שיחק בגלל זה בשנה וחצי האחרונות במשחק רשמי.

אתם לא מבינים את המשמעות של המילה ''פציע''? פציע זה שחקן שכל הקריירה שלו נעצרה בגלל פציעות

לפי הכתבה בוואלה הוא סבל מפציעות לכל אורך הקריירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 21:55

Holiday_Armadillo כתב:

עזבי הגדרות, רנדל לא פציע בעינייך? פבראני פציע לפחות כמו רנדל.
אם את חושבת שאין סיכון להביא שחקן שלא שיחק שנה וחצי אחרי שעבר שני ניתוחים באותה ברך (בטווח של 7 חודשים), את טועה בגדול.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 11 יולי 2015, 21:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:57

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לפי הכתבה בוואלה הוא סבל מפציעות לכל אורך הקריירה.

כל שחקן עובר פציעות כאלה ואחרות, במיוחד שחקנים גבוהים שהגוף שלהם צריך לעמוד בעומס מטורף
זאת הייתה הפציעה הרצינית הראשונה שלו

אלכסנדר אמר אחרי הפציעות שלו שהוא שומר על הגוף שלו יותר טוב מכל שחקן אחר בגלל זה
גם שחקנים אחרים צריכים לעשות אותו דבר

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עזבי הגדרות, רנדל לא פציע בעינייך? פבריאני פציע לפחות כמו רנדל.
אם את חושבת שאין סיכון להביא שחקן שלא שיחק שנה וחצי אחרי שעבר שני ניתוחים באותה ברך (בטווח של 7 חודשים), את טועה בגדול.

אני אמרתי שאין סיכון? אני אמרתי שלפי דעתי הוא לא מתאים להגדרה של ''פציע'', זה הכל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 21:58

פציע זה שחקן שעבר פציעות לאורך הקריירה והוא מועד לפציעות. זה שיש יותר או פחות זה משהו אחר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי cannon » 11 יולי 2015, 21:59

יהיו שני שחקנים בעמדה 4. אכן יש סיכוי רב שרנדל יחזור אבל יהיה עוד שחקן זר בעמדה 4. כרגע יש תחרות למי יש יותר גדול בין גודס לוויציץ ואני אסביר...
וויציץ מאוד לוחץ לתת לבנדר את הבמה השנה במכבי וטוען שהוא יכול להיות הסטרץ 4 ולהתאים בודאי כ4 מחליף.
גודס חושב שבנדר עדיין לא בשל ושהוא יהיה במקרה הטוב השנה משהו כמו ג'ק כהן משודרג בגלל החוסר במסה והעובדה שיהיה חור הגנתי באירופה.
גודס מאוד רוצה את רנדל אבל ציוות של רנדל ובנדר רחוק מלהיות אידיאלי. וויציץ מפעיל את הלחצים מצידו והרי ידוע שהוא גם לא כזה מחזיק מגודס.
בקיצור בלאגן...
מלבד זאת יש דיבור עם דיון תומפסון וגודס מאוד היה רוצה לסגור עם רנדל ותומפסון את הסגל. לדעתי בצדק. סגל כזה מתמודד על היורוליג.
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 21:59

אחדשיודע כתב:פציע זה שחקן שעבר פציעות לאורך הקריירה והוא מועד לפציעות. זה שיש יותר או פחות זה משהו אחר.

רוב השחקנים עוברים פציעות, נדיר שיש שחקן שלא מפספס לפחות כמה משחקים בעונה, השאלה היא חומרת הפציעות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 22:01

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:פציע זה שחקן שעבר פציעות לאורך הקריירה והוא מועד לפציעות. זה שיש יותר או פחות זה משהו אחר.

רוב השחקנים עוברים פציעות, נדיר שיש שחקן שלא מפספס לפחות כמה משחקים בעונה, השאלה היא חומרת הפציעות

סבבה, אז הוא לא פציע. הכל טוב. רק פיספס שנה וחצי בגלל פציעה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 11 יולי 2015, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2015, 22:01

לא מבין את זה שמביאים כל כך הרבה שחקנים לקו האחורי ומצד שני כל כך מעט לעמדות הפנים
חוץ מזה שצריך שני 4 צריך גם לזכור שפבארני מועד לפציעות כך שחייבים שני גבוהים ורצוי שאחד מהם יוכל לשחק גם סנטר לפעמים
אנתוני ראנדולף יכול להתאים בול אבל הוא יקר ורוצה NBA כך שאני לא חושב שהוא כל כך ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2015, 22:03

cannon כתב:יהיו שני שחקנים בעמדה 4. אכן יש סיכוי רב שרנדל יחזור אבל יהיה עוד שחקן זר בעמדה 4. כרגע יש תחרות למי יש יותר גדול בין גודס לוויציץ ואני אסביר...
וויציץ מאוד לוחץ לתת לבנדר את הבמה השנה במכבי וטוען שהוא יכול להיות הסטרץ 4 ולהתאים בודאי כ4 מחליף.
גודס חושב שבנדר עדיין לא בשל ושהוא יהיה במקרה הטוב השנה משהו כמו ג'ק כהן משודרג בגלל החוסר במסה והעובדה שיהיה חור הגנתי באירופה.
גודס מאוד רוצה את רנדל אבל ציוות של רנדל ובנדר רחוק מלהיות אידיאלי. וויציץ מפעיל את הלחצים מצידו והרי ידוע שהוא גם לא כזה מחזיק מגודס.
בקיצור בלאגן...
מלבד זאת יש דיבור עם דיון תומפסון וגודס מאוד היה רוצה לסגור עם רנדל ותומפסון את הסגל. לדעתי בצדק. סגל כזה מתמודד על היורוליג.

מכירים את זה שלפעמים אתם מרגישים שלא מיציתם משהו ואתם רוצים להוציא את זה מהמערכת מה שנקרא? יש פה סיכון כי או שאתה מקבל בדיוק את מה שחשבת או שזה הורס לך את כל הזכרונות מהפעם הראשונה
וויצ'יץ' הופך להיות האופציה השנייה ואני לא רוצה להוציא מהפה את המילים ''נמאס לי ממנו'' כי וויצ'יץ' השחקן שאולי הכי אהבתי בהיסטוריה של מכבי
בגלל זה קצת בא לי שהצדדים ייפרדו ולא תתווסף עוד ועוד טינה לדמות שכל כך אהבתי

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא יכולה להמשיך להגיד שוב ושוב את אותו דבר ושאתה תמשיך לחזור על הדברים שלך, זה פשוט שיח חירשים
אתה צודק, אוקיי? הנה, קיבלת, NEXT
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 יולי 2015, 22:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2015, 22:03

מאוד צפוי שהשם דיון תומפסון יעלה בהקשר של מכבי, נדמה לי שהוא על הכוונת שלה כמה שנים. אבל הוא ורנדל ביחד זה לא רעיון מי יודע כמה, אלא אם כן אין תקציב למשהוא אחר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יולי 2015, 22:05

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא יכולה להמשיך להגיד שוב ושוב את אותו דבר ושאתה תמשיך לחזור על הדברים שלך, זה פשוט שיח חרשים
אתה צודק, אוקיי? הנה, קיבלת, NEXT

לא יעזור לך, אמרתי לך קודם שאת צודקת ;)

כל אחד יכול לתת את ההגדרה שמתאימה לו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2015, 22:06

תומפסון זה שם ממש לא מרשים ואפשר למצוא שחקנים טובים ממנו בכסף הזה
אפילו דאנקן היה יכול להיות נחמד אם הולכים על משהו זול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2015, 22:07

אבל גם דאנקן עבר עונה של פציעות והאמת שגם כשהיה בשיאו לא חיבבתי אותו במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2015, 22:08

החשש במקרה של ויטור זה לא מפציעה נוספת , אלא שהפציעה האחרונה שלו לא גרמה לכך שהוא לא יכול לחזור ל100% מהיכולת שלו. הפציעה שלו היא כזאת שפיזית מחלימים ממנה לגמרי אבל מנטאלית הוא צריך להתרגל לעשות את אותם תנועות שעשה קודם. גודס למשל עבכ פציעה שאחרי החלמה התנועה עדיין נישארת מוגבלת ולכן כמעט אי אפשר לחזור לעצמך במאה אחוז אבל זה לא המקרה של ויטור.
לגבי רנדל , לא מעניין אותי פוסט אפ או שלשות או גלגולים ברחיפה !! אם הוא יתן את אותם דברים ומספרים שנתן העונה אז נרוויח בגדול . מה שכן חייבים גיבוי כמו שצריך כמו שגם חשבנו בעונה האחרונה כי העומס בלהחזיק עמדה לבד יכול להכניע כל שחקן בלי קשר אם הוא פציע או לא .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2015, 22:10

אדגר פו כתב:אבל גם דאנקן עבר עונה של פציעות והאמת שגם כשהיה בשיאו לא חיבבתי אותו במיוחד.

הכוונה שלי היא שאני מעדיף אותו על פני תומפסון
יש שמות טובים יותר בסכום הזה מתומפסון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 יולי 2015, 22:12

רנדל לא רק פציע, הוא למעשה לא חזר לעצמו בסוף העונה בגלל המחלה וזה דפק אותנו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2015, 22:13

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

ההייפ סביב מקלין זה לא כי הוא שחקן בלי חסרונות או כי הוא משהו מטורף אלא כי לדעת רבים כאן ,הוא השחקן הטוב ביותר שהיינו יכולים להביא לעמדה הזאת והוא היה שם מציאותי שהיה מונח על המדף ומכבי לא לקחו אותו. אני חושב שמקלין משלים את הפאזל שנבנה כאן בצורה טובה יותר מאשר רנדל.
אני מסכים איתך רק חלקית. אני חושב שישנה כמובן הבעיתיות של הפציעות בעמדה הזאת אבל בשיבלי זה לא העיקר. לדעתי רנדל לא מביא בצורה מספקת את מה שמכבי צריכה שיביא שחקן בעמדה הזאת וזה משחק התקפה שאפשר לסמוך עליו ועוצמה ופיזיות ברמה הדרושה. אני חושב שהגיע הזמן שמכבי תגיע למשחקים מול קבוצות כמו ברצלונה ולא תיפול כמו כל שנה במימד הפיזיות והעוצמה במיוחד בפנים. לא יכלתי לבקש שחקן טוב יותר מרנדל כ4 מחליף אבל לא כ 4 הראשי. זאת דעתי בנושא.

אני חושבת שיש לנו קצת קיבעון על מה שחקן בעמדה 4 צריך להביא
כשבלו היה פה אז אמרו שהוא מביא רק קליעה ולא הגנה על גארדים או ריבאונדים
כשרנדל היה פה אז אמרו שהוא מביא רק הגנה אבל לא קליעה טובה או פיזיות

רכז צריך למסור וסנטר צריך להיות גבוה, אבל יש המון סוגים של שחקנים בכל העמדות
יש את לאנגפורד שמשחק בדיוק באותה עמדה כמו ג'ייסי קארול אבל אין כמעט שום קשר בין המשחק שלהם
יש את סופו וטיוס שמשחקים באותה עמדה אבל גם הם לא מביאים את אותם הדברים

לרנדל יש את הדברים שהוא חזק בהם וקבוצה טובה אמורה לבנות שיטה שתואמת את היתרונות של כל השחקנים ומחפה על חסרונות שלהם, זה כבר על הצוות המקצועי
כשיש לך את פארמר, רוצ'סטי, לאנדסברג, סמית', פבראני ושות' אני לא חושבת שזה כזה נוראי אם בעמדה 4 יהיה שחקן שלא קולע כמו בלו
זה שמכבי צריכה להביא עוד שחקן לעמדה 4 ליתר ביטחון זה no brainer מבחינתי ואני לא חושבת שיש על זה ויכוח

אם היו מביאים את ארצג ליד רנדל כנראה שלא הייתה לי בעיה, אבל כנראה שאם ישאר יביאו שחקן פחות טוב ממנו.
תראי את סדרת הגמר האחרון ותראי כמה זה בעייתי עבור קבוצה להחזיק שחקן התקפה מוגבל שלא מסכן את הסל(בוגוט).
רנדל חי מריבאונד התקפה וממתפרצות, בהתקפה העומדת הוא שחקן מוגבל להחריד, בעיני זה לא טוב
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים