לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוקטובר 2011, 16:47

נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים . :) סטודומאייר צריך להגיע,
אולי ישכנע את וויד להגיע ובזה נסגור את הסגל. קומבו קרמבו.
:thumbup
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 15 אוקטובר 2011, 17:39

yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים . :) סטודומאייר צריך להגיע,

ועוד אמרת על עצמך שאתה בחור פסימי... :D
בתור אוהד NBA שנים, אני מאוד מקווה שלא תבוטל העונה, לא מעניין אותי איך זה ישפיע על אירופה (אלא אם זה יביא לפה את אמרה איכשהו ויביא למכבי אליפות אירופה ;) )
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2011, 18:45

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים . :) סטודומאייר צריך להגיע,

בתור אוהד NBA שנים, אני מאוד מקווה שלא תבוטל העונה, לא מעניין אותי איך זה ישפיע על אירופה (אלא אם זה יביא לפה את אמרה איכשהו ויביא למכבי אליפות אירופה ;) )

גם במחיר של איבוד פארמר? מוזר..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 18:58

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

מלכתחילה הסיכוי לביטול עונה שלמה הוא לא כזה גדול, כך שאני לא חושב שמישהו באמת בונה על פארמר לעונה שלמה. פלוס, אם לא תהיה עונה, תראה באזור פברואר כוכבים הרבה יותר גדולים מפארמר באים לאירופה, ולי אישית אין רצון לראות את הקרקס שיהיה.

מבחינתנו הרבה יותר עדיף להחתים עכשיו את לאנגפורד ואחרי זה להחליף את פארמר כשהשביתה תסתיים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2011, 19:05

misha כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

מלכתחילה הסיכוי לביטול עונה שלמה הוא לא כזה גדול, כך שאני לא חושב שמישהו באמת בונה על פארמר לעונה שלמה. פלוס, אם לא תהיה עונה, תראה באזור פברואר כוכבים הרבה יותר גדולים מפארמר באים לאירופה, ולי אישית אין רצון לראות את הקרקס שיהיה.

מבחינתנו הרבה יותר עדיף להחתים עכשיו את לאנגפורד ואחרי זה להחליף את פארמר כשהשביתה תסתיים.

להגיד שנחליף אותו כשילך זה נחמד על הנייר, אבל השוק לא יהיה יותר טוב כשתיגמר השביתה,להפך, ככה שנוצר מצב של תלות מוחלטת בפארמר. אין עוד מקרים כל כך קיצוניים באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 19:10

MTA2311 כתב:
misha כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:

להגיד שנחליף אותו כשילך זה נחמד על הנייר, אבל השוק לא יהיה יותר טוב כשתיגמר השביתה,להפך, ככה שנוצר מצב של תלות מוחלטת בפארמר. אין עוד מקרים כל כך קיצוניים באירופה.

קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
השוק, לדעתי, יהיה יותר טוב אחרי סיום השביתה. לא כל השחקנים שכרגע חושבים שיקבלו חוזה בNBA, באמת יקבלו אותו. כרגע, אין לך רכזים פנויים בכלל. יש גם את אופציית פרקינס, אם הבדיקה המכריע בדצמבר תהיה תקינה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 19:15

קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.

אם פארמר עוזב ורק לאנגפורד נשאר..אני לא רואה שום אופציה אחרת מזה שנהפוך להיות תלויים בלאנגפורד כמו שהיינו תלויים באנדרסון..לטוב ולרע(בעיקר לרע)..
כרגע הדבר היחידי שימנע מלאנגפורדל היות אנדרסון 2 זה זה שיש לנו רכז ברמה כמו של פארמר..אבל אם לאנגפורד יצטרך לשחק ליד אוחיון או שייר או פאפאלוקאס..הוא יאכל אותם בלי מלח..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 19:19

Holiday_Armadillo כתב:

אם פארמר עוזב ורק לאנגפורד נשאר..אני לא רואה שום אופציה אחרת מזה שנהפוך להיות תלויים בלאנגפורד כמו שהיינו תלויים באנדרסון..לטוב ולרע(בעיקר לרע)..
כרגע הדבר היחידי שימנע מלאנגפורדל היות אנדרסון 2 זה זה שיש לנו רכז ברמה כמו של פארמר..אבל אם לאנגפורד יצטרך לשחק ליד אוחיון או שייר או פאפאלוקאס..הוא יאכל אותם בלי מלח..

הוא יהיה אולי האופציה הראשונה בקו האחורי כמו שפארמר האופציה הראשונה שם כרגע, אבל אני לא חושב שזה יגיע לרמות של אנדרסון באותה עונה. עדיין יש בקבוצה שחקנים איכותיים כמו סופו, אליהו, סמית' וזאת קבוצה שונה לגמרי ממה שהיתה אז. פלוס, יש בקבוצה אישיות חזקה בדומותו של פאפא וצוות מקצועי דומיננטי ומגובש בניגוד למה שהיה אז.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2011, 19:20

קודם שיחתום כבר ואז נדבר.. ולגבי לאנגפורד- א. הוא לא סרטן כמו אנדרסון. דייויד בלאט לא היה מביא דבר כזה לקבוצה שלו ו-ב. פאפלוקאס עם שני תארים אירופאיים ומיליון פיינל פורים זה שחקן עם כריזמה עצומה. הוא לא ייתן למצב כזה לקרות לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2011, 19:23

misha כתב:קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
השוק, לדעתי, יהיה יותר טוב אחרי סיום השביתה. לא כל השחקנים שכרגע חושבים שיקבלו חוזה בNBA, באמת יקבלו אותו. כרגע, אין לך רכזים פנויים בכלל. יש גם את אופציית פרקינס, אם הבדיקה המכריע בדצמבר תהיה תקינה.

לנגפורד יכול ליצור לעצמו מצבים, אבל הוא רחוק מלהיות מנהל משחק. אני מקווה שלא נצטרך שהוא יעשה את זה.
כשתגמר השביתה באמת יהיו שחקנים שישארו בלי חוזה, אבל הם יהיו רחוקים מאוד מהרמה של פארמר, משהו בסגנון של זביאן דאודל. קבוצות אחרות באירופה שהביאו שחקני נבא ברמה,דאגו גם למחליף ראוי, למכבי יש את אוחיון ופאפא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 19:25

שחף כתב:קודם שיחתום כבר ואז נדבר.. ולגבי לאנגפורד- א. הוא לא סרטן כמו אנדרסון. דייויד בלאט לא היה מביא דבר כזה לקבוצה שלו ו-ב. פאפלוקאס עם שני תארים אירופאיים ומיליון פיינל פורים זה שחקן עם כריזמה עצומה. הוא לא ייתן למצב כזה לקרות לדעתי.

הוא לא צריך להיות סרטן..סגנון המשחק שלהם דומה מספיק בלי קשר לאישיות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2011, 19:27

זה כמו להגיד שסגנון המשחק של ביינום ופארגו דומה. אומנם שניהם גארדים שמחפשים את הטבעת ומתבססים על האתלטיות שלהם אבל יש ביניהם הבדלים עצומים...
אבל עזבי ויכוחים של מה יהיה אם, יהיה לנו מספיק זמן לדון בזה. קודם שיחתום על חוזה ויעלה על טיסה לתל אביב...
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוקטובר 2011, 19:34

MTA2311,
לא הבנתי מה אתה מציע:
להישאר במצב כמו שהוא היום
להביא שחקן שיוכל להיות תחליף לפארמר כשהוא יעזוב ובינתיים כשהוא פה שיתפקד כSG
להביא מישהו אחר לתפקיד הSG היום ומישהו במקום ג'ורדן כשהוא יעזוב,...

מה מאלה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2011, 19:39

jol9 כתב:MTA2311,
לא הבנתי מה אתה מציע:

מה מאלה?

להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 19:40

MTA2311 כתב:
misha כתב:קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.

לנגפורד יכול ליצור לעצמו מצבים, אבל הוא רחוק מלהיות מנהל משחק. אני מקווה שלא נצטרך שהוא יעשה את זה.
כשתגמר השביתה באמת יהיו שחקנים שישארו בלי חוזה, אבל הם יהיו רחוקים מאוד מהרמה של פארמר, משהו בסגנון של זביאן דאודל. קבוצות אחרות באירופה שהביאו שחקני נבא ברמה,דאגו גם למחליף ראוי, למכבי יש את אוחיון ופאפא.

ברור שהוא לא מנהל משחק, בשביל זה יש לנו את פאפא ואוחיון, וגם שייר יכול לעזור בזה. אבל חוץ מפארמאר, אין לנו גארד שברמת היורוליג יכול ליצור לעצמו ולכן זאת העדיפות כרגע.
ברגע שפארמר יעזוב, נצטרך לבדוק מה המצב של פארקינס ומה המצב של השוק. אין לנו אפשרות יותר טובה כרגע, זה לא שקומבו גארדים ברמה הנדרשת שיכולים לשלב את כל מה שאנחנו צריכים יושבים בצד ומחכים. זה מה יש.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 19:43

MTA2311 כתב:להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.

תרצה או לא תרצה, היא כנראה תיגמר בשלב כלשהו ולזה צריך להיערך. אבל גם היא לא, לא בטוח שבתמונה הגדולה, אם מסתכלים על רצון להתקדם ביורוליג כמה שיותר גבוה כהמטרה הגדולה, זה יהיה שווה לנו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוקטובר 2011, 19:52

ד"א, האם אנחנו יודעים באיזה כושר נמצא בכלל לאנגפורד ? יכול להיות שהוא out of shape לגמרי ? אולי הוא יצטרך חודש כדי להיכנס לכושר טוב?
בעצם מתי פעם אחרונה הוא שיחק או התאמן בצורה רצינית ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 15 אוקטובר 2011, 19:54

yarinsaky כתב:ד"א, האם אנחנו יודעים באיזה כושר נמצא בכלל לאנגפורד ? יכול להיות שהוא out of shape לגמרי ? אולי הוא יצטרך חודש כדי להיכנס לכושר טוב?
בעצם מתי פעם אחרונה הוא שיחק או התאמן בצורה רצינית ?

ברור שהוא רחוק מכושר שיא ויקח לו לא מעט זמן להיכנס לעניינים. לכן גם משגע אותי המו״מ הארוך והמייגע הזה, כאילו יש את כל הזמן שבעולם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ben 246 » 15 אוקטובר 2011, 19:58

בכל זאת משהו כאן מוזר

מצד אחד אין שום איזכור שמקשר את לנגפורד לשום קבוצה (אם היה אני בטוח שזה היה בכמה אתרים )

ומצד שני ישיותר מידי עמימות איתו (או יכול ליהיות שבאמת מחכים לסיים את עיסקת מצבן )

ניראה עוד כמה סבלנות יש לו ולנו
ben 246

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוקטובר 2011, 19:59

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:MTA2311,
לא הבנתי מה אתה מציע:

מה מאלה?

להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.

OK, עכשיו הבנתי... :happy2

הדעה שלי היא שהשביתה תימשך בינתיים. באיזשהו שלב, אני כן הייתי רוצה שהשביתה תסתיים, כי מעבר להיותי אוהד מכבי, אני גם אוהד של הכדורסל בכלל, וזה יהיה מאוד
עצוב אם העונה בNBA תתבטל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים