אולי ישכנע את וויד להגיע ובזה נסגור את הסגל. קומבו קרמבו.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים .סטודומאייר צריך להגיע,
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים .סטודומאייר צריך להגיע,
ועוד אמרת על עצמך שאתה בחור פסימי...![]()
בתור אוהד NBA שנים, אני מאוד מקווה שלא תבוטל העונה, לא מעניין אותי איך זה ישפיע על אירופה (אלא אם זה יביא לפה את אמרה איכשהו ויביא למכבי אליפות אירופה)
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים .סטודומאייר צריך להגיע,
בתור אוהד NBA שנים, אני מאוד מקווה שלא תבוטל העונה, לא מעניין אותי איך זה ישפיע על אירופה (אלא אם זה יביא לפה את אמרה איכשהו ויביא למכבי אליפות אירופה)
גם במחיר של איבוד פארמר? מוזר..
misha כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים .סטודומאייר צריך להגיע,
מלכתחילה הסיכוי לביטול עונה שלמה הוא לא כזה גדול, כך שאני לא חושב שמישהו באמת בונה על פארמר לעונה שלמה. פלוס, אם לא תהיה עונה, תראה באזור פברואר כוכבים הרבה יותר גדולים מפארמר באים לאירופה, ולי אישית אין רצון לראות את הקרקס שיהיה.
מבחינתנו הרבה יותר עדיף להחתים עכשיו את לאנגפורד ואחרי זה להחליף את פארמר כשהשביתה תסתיים.
MTA2311 כתב:misha כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:נו, סך הכול לאנגפורד. אל תעשו מזה איזו טרגדיה אם לא יחתום. אוטוטו ליגת הנ.ב.א מתחסלת ויבואו לכאן מיטב הבחורים .סטודומאייר צריך להגיע,
מלכתחילה הסיכוי לביטול עונה שלמה הוא לא כזה גדול, כך שאני לא חושב שמישהו באמת בונה על פארמר לעונה שלמה. פלוס, אם לא תהיה עונה, תראה באזור פברואר כוכבים הרבה יותר גדולים מפארמר באים לאירופה, ולי אישית אין רצון לראות את הקרקס שיהיה.
מבחינתנו הרבה יותר עדיף להחתים עכשיו את לאנגפורד ואחרי זה להחליף את פארמר כשהשביתה תסתיים.
להגיד שנחליף אותו כשילך זה נחמד על הנייר, אבל השוק לא יהיה יותר טוב כשתיגמר השביתה,להפך, ככה שנוצר מצב של תלות מוחלטת בפארמר. אין עוד מקרים כל כך קיצוניים באירופה.
קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
Holiday_Armadillo כתב:קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
אם פארמר עוזב ורק לאנגפורד נשאר..אני לא רואה שום אופציה אחרת מזה שנהפוך להיות תלויים בלאנגפורד כמו שהיינו תלויים באנדרסון..לטוב ולרע(בעיקר לרע)..
כרגע הדבר היחידי שימנע מלאנגפורדל היות אנדרסון 2 זה זה שיש לנו רכז ברמה כמו של פארמר..אבל אם לאנגפורד יצטרך לשחק ליד אוחיון או שייר או פאפאלוקאס..הוא יאכל אותם בלי מלח..
misha כתב:קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
השוק, לדעתי, יהיה יותר טוב אחרי סיום השביתה. לא כל השחקנים שכרגע חושבים שיקבלו חוזה בNBA, באמת יקבלו אותו. כרגע, אין לך רכזים פנויים בכלל. יש גם את אופציית פרקינס, אם הבדיקה המכריע בדצמבר תהיה תקינה.
שחף כתב:קודם שיחתום כבר ואז נדבר.. ולגבי לאנגפורד- א. הוא לא סרטן כמו אנדרסון. דייויד בלאט לא היה מביא דבר כזה לקבוצה שלו ו-ב. פאפלוקאס עם שני תארים אירופאיים ומיליון פיינל פורים זה שחקן עם כריזמה עצומה. הוא לא ייתן למצב כזה לקרות לדעתי.
jol9 כתב:MTA2311,
לא הבנתי מה אתה מציע:
להישאר במצב כמו שהוא היום
להביא שחקן שיוכל להיות תחליף לפארמר כשהוא יעזוב ובינתיים כשהוא פה שיתפקד כSG
להביא מישהו אחר לתפקיד הSG היום ומישהו במקום ג'ורדן כשהוא יעזוב,...
מה מאלה?
MTA2311 כתב:misha כתב:קודם כל, אם נחתים את לאנגפורד בקרוב, אז יהיה בסגל עוד גארד שמסוגל ליצור לעצמו והבור כשפארמר יעזוב לא יהיה כזה גדול.
השוק, לדעתי, יהיה יותר טוב אחרי סיום השביתה. לא כל השחקנים שכרגע חושבים שיקבלו חוזה בNBA, באמת יקבלו אותו. כרגע, אין לך רכזים פנויים בכלל. יש גם את אופציית פרקינס, אם הבדיקה המכריע בדצמבר תהיה תקינה.
לנגפורד יכול ליצור לעצמו מצבים, אבל הוא רחוק מלהיות מנהל משחק. אני מקווה שלא נצטרך שהוא יעשה את זה.
כשתגמר השביתה באמת יהיו שחקנים שישארו בלי חוזה, אבל הם יהיו רחוקים מאוד מהרמה של פארמר, משהו בסגנון של זביאן דאודל. קבוצות אחרות באירופה שהביאו שחקני נבא ברמה,דאגו גם למחליף ראוי, למכבי יש את אוחיון ופאפא.
MTA2311 כתב:להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
yarinsaky כתב:ד"א, האם אנחנו יודעים באיזה כושר נמצא בכלל לאנגפורד ? יכול להיות שהוא out of shape לגמרי ? אולי הוא יצטרך חודש כדי להיכנס לכושר טוב?
בעצם מתי פעם אחרונה הוא שיחק או התאמן בצורה רצינית ?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311,
לא הבנתי מה אתה מציע:
להישאר במצב כמו שהוא היום
להביא שחקן שיוכל להיות תחליף לפארמר כשהוא יעזוב ובינתיים כשהוא פה שיתפקד כSG
להביא מישהו אחר לתפקיד הSG היום ומישהו במקום ג'ורדן כשהוא יעזוב,...
מה מאלה?
להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, where is the love?, מקאדו 3 ו־17 אורחים