ת'רד הכדורגל V11 מכבי זהבי ת"א נגד צ'לסי- 21:45 ערוץ 2!

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל V11(ע"ש ע"ז)מכבי בפלייאוף העלייה לליגת האלו

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוגוסט 2015, 23:32

מיכה פשוט עלוב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוגוסט 2015, 23:33

איזו בעיטה נוראית של דור
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2015, 23:33

זהבי לא הייתי מופתעת כי הייתה לי תחושה
מיכה לא הייתי מופתעת כי זה שחקן שכל כך אין לו סיומת שכשהוא בועט לשער של היריבה הוא מבקיע גול עצמי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2015, 23:33

סתום כבר שלמה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוגוסט 2015, 23:33

וחואן פאבלו עוד יותר עלוב מזה היה יכול לקחת את זה בקלות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2015, 23:34

מצטער, העצירת פנדל של זהבי לא חוקית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוגוסט 2015, 23:34

עד שחואן פבלו כבר קופץ לפינה הנכונה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוגוסט 2015, 23:37

העיקר שרוצים להגיע לליגת אלופות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוגוסט 2015, 23:39

נצטרך נס ברביעי, מדובר בקבוצה בינונית גם בסטנדרטים של הליגה הישראלית. מזל שאלוהים משחק אצלנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2015, 23:40

בעונה של סוזה הייתה תחושה שיש משהו אחר, שזאת הקבוצה הישראלית הראשונה שלא תהיה ירידת מתח בין אירופה לליגה
גם לא יהיה צ'מפיונס (ולא יהיה), תהיה עונה אירופית ואני חוששת, כי נראה שלמכבי הזאת אין שום אפשרות להחזיק שתי מסגרות בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוגוסט 2015, 01:17

בקרוב מאוד בבלומפילד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 16 אוגוסט 2015, 03:00

אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .
אני מאוד רוצה שיעלו באירופה ואוהד אותם באירופה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 16 אוגוסט 2015, 03:02

Holiday_Armadillo כתב:בעונה של סוזה הייתה תחושה שיש משהו אחר, שזאת הקבוצה הישראלית הראשונה שלא תהיה ירידת מתח בין אירופה לליגה
גם לא יהיה צ'מפיונס (ולא יהיה), תהיה עונה אירופית ואני חוששת, כי נראה שלמכבי הזאת אין שום אפשרות להחזיק שתי מסגרות בהצלחה

העיקר קונים כל דבר שזז ויש להם סגל של 40 שחקנים בכירים,אם להם אין סגל להיתמודד באופא ובליגה אז זו עליבות , בשיא הכנות זה תירוץ פתאטי בזגל שכזה ובליגת פח כמו שלנו.
אדם

הודעהעל ידי מקובי » 16 אוגוסט 2015, 17:07

אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .

לא מבין מה אתה רוצה.
שחצנים ויהירים? בתור אוהד מכבי כדורסל- אתה לא שחצן ויהיר? תמיד יש שחצנות מסוימת לקבוצה הכי טובה.

העדיפו לא לשחק 120 דקות לפני משחק חשוב (פי כמה וכמה מאתמול...) שיש ביום רביעי נגד קבוצה יותר טובה.
אל תדאג- ישחקו יום רביעי...

(ואף מילה שאתה אוהד מכבי סל ושונא אותה ברגל... לא ניכנס לזה)
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוגוסט 2015, 23:00

שמעתם על שלמה והסקאוט מניוקאסל.
הנקמה המושלמת של אוהדי מכבי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אוגוסט 2015, 23:10

MTA2311 כתב:שמעתם על שלמה והסקאוט מניוקאסל.
הנקמה המושלמת של אוהדי מכבי

מה קרה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוגוסט 2015, 23:15

תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 16 אוגוסט 2015, 23:30

מקובי כתב:
אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .

לא מבין מה אתה רוצה.
שחצנים ויהירים? בתור אוהד מכבי כדורסל- אתה לא שחצן ויהיר? תמיד יש שחצנות מסוימת לקבוצה הכי טובה.

העדיפו לא לשחק 120 דקות לפני משחק חשוב (פי כמה וכמה מאתמול...) שיש ביום רביעי נגד קבוצה יותר טובה.

ממש לא אני לא יהיר ולא שחצן בתור שום אוהד של קבוצה , על מה יש לשחקני מכבי להיות שחצנים על ניצחון על עכו וכל מיני קבוצות קיקיונות מהליגה החצי מקצוענית שלנו , הרי ככה נראה הכדורגל שלנו כל הפוזה וברגע שמגיעים לאירופה ולנבחרת עושים במכנסים, כל איזה גול נגד נתניה חושבים עכשיו כוכבי העולם, לא רק מכבי כל אחד פה בארץ, כל זה אני מדבר שחצנות ויהירות בשקל.
עכשיו הבדיחה הזו שיש משחק חשוב עוד כמה ימים , אז מה? מה הם בלרינות? זה המקצוע שלהם הם עובדים בזה ובשביל זה מתאמנים ומקבלים תתנאים הכי טובים ושכר גבוה , טוב שלא אמרת שלא רצו לשחק 120 דקות כי יש להם משחק בעוד שבוע, זה פתאטי וחוסר מקצוענות, איפה נשמע כזה דבר באירופה , באירופה לפעמים משחקים כל יומיים או 3 ולידיעתך אם יהיו בצמפיונס אז הם ישחקו כל שבת ושלישי או רביעי ושבת אחרי.
עכשיו לא שמעתי בחים קבוצות רציניות באירופה בוכות , גם חיפה והפועל תל אביב בלי גנרל מנגר ותקציבים בשמים היו באירופה והיתקדמו ושיחקו בבתים ולא שמעתי כל מיני תלונות.
קבוצה שרוצה להגיע למעלה צריכה להיתנהג בהתאם ולהיות רציניים ולא לבלבל בשכל בשביל זה יש למכבי סגל בלתי נגמר.
הרי ברצלונה רק לפני כמה ימים שיחקה בסופרקאפ האירופי אחרי יומים בסופרקאפ הארצי ומחר גומלין .
עכשיו מה הבעיה אם זה שאני אוהד מכבי בכדורסל ולא בכדורגל???אתה חושב שאהדה שלי עומדת למבחן? או שמזיז לי? ואני לא שונא אני לאוהד אותם לא שזה משנה לי , אבל תאמין לי שביום רביעי אני אהיה אוהד שלהם יותר ממך ולגבי כדורסל אהדה שלי למכבי היא מגיל 5 אני בן 28 ואין לי שום בעיה לאהוד אותם בכדורסל ומישו אחר בכדורגל.
אדם

הודעהעל ידי מקובי » 17 אוגוסט 2015, 00:24

אדם כתב:
מקובי כתב:

לא מבין מה אתה רוצה.

ממש לא אני לא יהיר ולא שחצן בתור שום אוהד של קבוצה , על מה יש לשחקני מכבי להיות שחצנים על ניצחון על עכו וכל מיני קבוצות קיקיונות מהליגה החצי מקצוענית שלנו , הרי ככה נראה הכדורגל שלנו כל הפוזה וברגע שמגיעים לאירופה ולנבחרת עושים במכנסים, כל איזה גול נגד נתניה חושבים עכשיו כוכבי העולם, לא רק מכבי כל אחד פה בארץ, כל זה אני מדבר שחצנות ויהירות בשקל.
עכשיו הבדיחה הזו שיש משחק חשוב עוד כמה ימים , אז מה? מה הם בלרינות? זה המקצוע שלהם הם עובדים בזה ובשביל זה מתאמנים ומקבלים תתנאים הכי טובים ושכר גבוה , טוב שלא אמרת שלא רצו לשחק 120 דקות כי יש להם משחק בעוד שבוע, זה פתאטי וחוסר מקצוענות, איפה נשמע כזה דבר באירופה , באירופה לפעמים משחקים כל יומיים או 3 ולידיעתך אם יהיו בצמפיונס אז הם ישחקו כל שבת ושלישי או רביעי ושבת אחרי.
עכשיו לא שמעתי בחים קבוצות רציניות באירופה בוכות , גם חיפה והפועל תל אביב בלי גנרל מנגר ותקציבים בשמים היו באירופה והיתקדמו ושיחקו בבתים ולא שמעתי כל מיני תלונות.
קבוצה שרוצה להגיע למעלה צריכה להיתנהג בהתאם ולהיות רציניים ולא לבלבל בשכל בשביל זה יש למכבי סגל בלתי נגמר.
הרי ברצלונה רק לפני כמה ימים שיחקה בסופרקאפ האירופי אחרי יומים בסופרקאפ הארצי ומחר גומלין .
עכשיו מה הבעיה אם זה שאני אוהד מכבי בכדורסל ולא בכדורגל???אתה חושב שאהדה שלי עומדת למבחן? או שמזיז לי? ואני לא שונא אני לאוהד אותם לא שזה משנה לי , אבל תאמין לי שביום רביעי אני אהיה אוהד שלהם יותר ממך ולגבי כדורסל אהדה שלי למכבי היא מגיל 5 אני בן 28 ואין לי שום בעיה לאהוד אותם בכדורסל ומישו אחר בכדורגל.

נתחיל מזה שאני לא חושב ששחקני ואוהדי מכבי שחצנים ויהירים.
יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, זכינו בשלוש אליפויות בשנים האחרונות, אז אני חושב שאפשר לומר שאנחנו הכי טובים לא?
אם אתה רואה בזה שחצנות ויהירות אז סבבה, לדעתי זאת המציאות.
(לפני מס' שנים חיפה היו הכי טובים בארץ, ואנחנו היינו פחי זבל...)

אתה רק שוכח שבכדורגל (בניגוד לכדורסל) מכבי מתמודדת מול הקבוצות הכי טובות בעולם (אירופה בכדורגל=NBA בסל). אם נדבר על זה במונחים של כדורסל זה כמו שמכבי תהיה במוקדמות לליגת הNBA.
אנחנו לא ברמה הזאת... אז כן, אם מבקשים לבוא לקראת המועדון (כדי שתהיה הצלחה ישראלית באירופה... אגב...) ולא לשחק עוד חצי שעה הארכה אלא ללכת ישר לפנדלים אז הגיוני שהמנהלת (שהוקמה לטובת הקבוצות) תבוא לקראת... ולא תלך דווקא...
אם מבקשים לדחות משחק (שהוחזר השנה אחרי 25 שנה...) כדי שיהיה לקבוצה ישראלית יותר זמן להתכונן אז הגיוני שהמנהלת תבוא לקראת ולא תלך דווקא.

אתה רציני? היו קבוצות בעולם (ואני מדבר על ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד למשל) שהתלוננו על לוח הזמנים.. רק ביום שישי האחרון מנצ'סטר יונייטד שיחקה בליגה כי... יש לה משחק ביום שלישי בצ'מפיונס...
ושוב- אנחנו לא מדברים על משחק ליגה (בניגוד ליונייטד)- אנחנו מדברים על סוג של משחק ידידות.

יפה שאתה מלמד אותי את לוח המשחקים של מכבי בשבוע הקרוב (רביעי באזל חוץ- שבת סכנין- שלישי באזל בית...)

לעניות דעתי קצת משעשע שביום שבת אתה שר מי שלא קופץ צהוב וביום חמישי שר שירים בעד מכבי.
ואני באמת לא הולך להיכנס איתך למלחמה "למי יש יותר גדול" באהבה שלו למכבי....

לילה טוב.
מקובי

הודעהעל ידי אדם » 17 אוגוסט 2015, 01:06

מקובי כתב:
אדם כתב:
מקובי כתב:

לא מבין מה אתה רוצה.

נתחיל מזה שאני לא חושב ששחקני ואוהדי מכבי שחצנים ויהירים.
יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, זכינו בשלוש אליפויות בשנים האחרונות, אז אני חושב שאפשר לומר שאנחנו הכי טובים לא?
אם אתה רואה בזה שחצנות ויהירות אז סבבה, לדעתי זאת המציאות.
(לפני מס' שנים חיפה היו הכי טובים בארץ, ואנחנו היינו פחי זבל...)

אתה רק שוכח שבכדורגל (בניגוד לכדורסל) מכבי מתמודדת מול הקבוצות הכי טובות בעולם (אירופה בכדורגל=NBA בסל). אם נדבר על זה במונחים של כדורסל זה כמו שמכבי תהיה במוקדמות לליגת הNBA.
אנחנו לא ברמה הזאת... אז כן, אם מבקשים לבוא לקראת המועדון (כדי שתהיה הצלחה ישראלית באירופה... אגב...) ולא לשחק עוד חצי שעה הארכה אלא ללכת ישר לפנדלים אז הגיוני שהמנהלת (שהוקמה לטובת הקבוצות) תבוא לקראת... ולא תלך דווקא...
אם מבקשים לדחות משחק (שהוחזר השנה אחרי 25 שנה...) כדי שיהיה לקבוצה ישראלית יותר זמן להתכונן אז הגיוני שהמנהלת תבוא לקראת ולא תלך דווקא.

אתה רציני? היו קבוצות בעולם (ואני מדבר על ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד למשל) שהתלוננו על לוח הזמנים.. רק ביום שישי האחרון מנצ'סטר יונייטד שיחקה בליגה כי... יש לה משחק ביום שלישי בצ'מפיונס...
ושוב- אנחנו לא מדברים על משחק ליגה (בניגוד ליונייטד)- אנחנו מדברים על סוג של משחק ידידות.

יפה שאתה מלמד אותי את לוח המשחקים של מכבי בשבוע הקרוב (רביעי באזל חוץ- שבת סכנין- שלישי באזל בית...)

לעניות דעתי קצת משעשע שביום שבת אתה שר מי שלא קופץ צהוב וביום חמישי שר שירים בעד מכבי.
ואני באמת לא הולך להיכנס איתך למלחמה "למי יש יותר גדול" באהבה שלו למכבי....

לילה טוב.

אתה כאילו מדבר אם עצמך אני לא בתחרות איתך למי יש יותר גדול ולא מענין אותי מה אתה חושב לגבי האהדה שלי למכבי כדורסל או כדורגל אני לא טעון הוכחה ןלא עומד למבחן ,אני אוהד מכבי כדורסל נטו זהו וחי אם זה מצוין.
לגבי לוח שידורים והכל אני יכול ללמד ולהסביר לך הרבה דברים כמו שכמבון גם אתה מכל אחד אפשר ללמוד.
אתה חוזר ואומר דברים ואתה לא מבין שום דבר , אל תביא לי דוגמא לקבוצה באירופה שפעם ב מתלוננת , הישראליות הפכו את זה למקצוע , מה לעשות הכדורגל הישראלי לא מקצועני והשחקנים שלנו חים בסרט , וכן שחקני מכבי מסתובבים כמו איזה טווסים על כלום , אחי לא צריך להיות כוכבים גדולים כדי לנצח את עכו , כל ההשקעה הזו זה כדי להיתמודד באירופה.
אני לרגע לא טענתי שמכבי לא הכי טובים , נו מה הבעיה אם זה , אני מסביר לך שאתה מתווכח אם עצמך , נתת דוגמא לגבי מנצסטר נו מיום שישי ליום שלישי זה אותו מרחק מיום שבת לרביעי , שום קסומה אירופאית לא מתלוננת , ישנם בקשות ואפשרויות אבל אין היתבכינויות וכל מיני חרטות , זה רק מראה לי שאתה לא ספורטאי ,לי בחים שלי אין לי תירוצים ומחשבות לפני על אלה הכי טובים או הכי גדולים , אני תמיד עולה לנצח ותמיד מאמין שיכול לנצח , הספורטאי הישראלי תמיד מכין תירוצים ועסוק בהסברים ,לפי מה שאתה אומר למה לעלות בכלל לשחק,אתה מדבר שטויות , נכון אנחנו לא ברצלונה , אבל שהשחקנים לא יתנהגו כאילו הם מי יודע , כי ראינו אותם בנבחרת וראינו אותם באירופה , משקשקים פחדנים עלובים , חסרי ווינריות , הרי חיפה או הפועל תל אביב בעבר או אפילו מכבי ששיחקן באופא וצפיונס , באו ועלו ויתמודד יפה , כמעט כל קבוצה באירופה שעולה לשחק נלחמת ומתמודדת שווה מול שווה הפערים היצטמצמו, רק אצלנו מחפשים תירוצים והסברים , ואחרי זה מדברים כאילו ניצחו את ריאל שכולה ניצחו את כפר סבא.

פתאום זה משחק ידידות? זה ממש לא משחק ידידות זה משחק על תואר שנהוג בכל אירופה , כמו שהגביע ההינבשתי שמכבי כדורסל הפסידה הוא לא ידידות.
תהיה כנה ואמיתי, קבוצה מקצוענית צריכה לדעת להיתמודד אם משחקים בהפרשים כאלה אין בזה שום פסול , לגיטימי גם , זו העבודה שלהם , בשביל זה משלמים להם ובשביל זה מתאמנים , שנים באנגליה יש את מחזורי חג המולד לא ראיתי שקרה להם משו , שלא לדבר שבאופן שוטף באירופה ככה נהוג 3 עד 4 משחקים בשבוע בקצב אמיתי ובמשחקים תחרותים לא כמו פה בעמידה ובקצב סלאו מושן.
מכבי יש לה סגל של 26 28 שחקנים בכירים בשביל זה , זה שהעלימו את בדש ואיבינדר ובן בסט ועוד זה בעיה שלהם ,אבל יש להם סגל שיכול לקחת את אלוף האלופים בהליכה ולתת מנוחה לשחקנים מרכזיים ,גם ורמוט לא שיחק אתמול.
אתה אמור לרצות שניתקדם ונשתפר ולא נספק תירוצים שאנחנו לא ברמה הזו אז שיתהו לנו הנחה ,אולי גם שנשחק מול 9 ובמגרש קטן יותר ,תאמין לי הזוי , זה התנאים ואיתם צריך להיתמודד תקציב של 180 150 זה די ונותר לספק את כל התנאים וכולי תקווה שמכבי תעבור את באזל.
גם אם הקבוצה שהית אוהד היתה מתנהגת בצורה כזו ומתבכינת היץי אומר בכנות שזו עליבןת ובושה ,אהדה לא אמורה לעוור ,וגם בנבחרת שחקנים לוזרים וחסרי לחימה ושחקני התירוצים מעצבנים אותי.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים