המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בעונה של סוזה הייתה תחושה שיש משהו אחר, שזאת הקבוצה הישראלית הראשונה שלא תהיה ירידת מתח בין אירופה לליגה
גם לא יהיה צ'מפיונס (ולא יהיה), תהיה עונה אירופית ואני חוששת, כי נראה שלמכבי הזאת אין שום אפשרות להחזיק שתי מסגרות בהצלחה
אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .
אני מאוד רוצה שיעלו באירופה ואוהד אותם באירופה.
MTA2311 כתב:שמעתם על שלמה והסקאוט מניוקאסל.
הנקמה המושלמת של אוהדי מכבי
מקובי כתב:אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .
לא מבין מה אתה רוצה.
שחצנים ויהירים? בתור אוהד מכבי כדורסל- אתה לא שחצן ויהיר? תמיד יש שחצנות מסוימת לקבוצה הכי טובה.
העדיפו לא לשחק 120 דקות לפני משחק חשוב (פי כמה וכמה מאתמול...) שיש ביום רביעי נגד קבוצה יותר טובה.
אל תדאג- ישחקו יום רביעי...
(ואף מילה שאתה אוהד מכבי סל ושונא אותה ברגל... לא ניכנס לזה)
אדם כתב:מקובי כתב:אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .
לא מבין מה אתה רוצה.
שחצנים ויהירים? בתור אוהד מכבי כדורסל- אתה לא שחצן ויהיר? תמיד יש שחצנות מסוימת לקבוצה הכי טובה.
העדיפו לא לשחק 120 דקות לפני משחק חשוב (פי כמה וכמה מאתמול...) שיש ביום רביעי נגד קבוצה יותר טובה.
ממש לא אני לא יהיר ולא שחצן בתור שום אוהד של קבוצה , על מה יש לשחקני מכבי להיות שחצנים על ניצחון על עכו וכל מיני קבוצות קיקיונות מהליגה החצי מקצוענית שלנו , הרי ככה נראה הכדורגל שלנו כל הפוזה וברגע שמגיעים לאירופה ולנבחרת עושים במכנסים, כל איזה גול נגד נתניה חושבים עכשיו כוכבי העולם, לא רק מכבי כל אחד פה בארץ, כל זה אני מדבר שחצנות ויהירות בשקל.
עכשיו הבדיחה הזו שיש משחק חשוב עוד כמה ימים , אז מה? מה הם בלרינות? זה המקצוע שלהם הם עובדים בזה ובשביל זה מתאמנים ומקבלים תתנאים הכי טובים ושכר גבוה , טוב שלא אמרת שלא רצו לשחק 120 דקות כי יש להם משחק בעוד שבוע, זה פתאטי וחוסר מקצוענות, איפה נשמע כזה דבר באירופה , באירופה לפעמים משחקים כל יומיים או 3 ולידיעתך אם יהיו בצמפיונס אז הם ישחקו כל שבת ושלישי או רביעי ושבת אחרי.
עכשיו לא שמעתי בחים קבוצות רציניות באירופה בוכות , גם חיפה והפועל תל אביב בלי גנרל מנגר ותקציבים בשמים היו באירופה והיתקדמו ושיחקו בבתים ולא שמעתי כל מיני תלונות.
קבוצה שרוצה להגיע למעלה צריכה להיתנהג בהתאם ולהיות רציניים ולא לבלבל בשכל בשביל זה יש למכבי סגל בלתי נגמר.
הרי ברצלונה רק לפני כמה ימים שיחקה בסופרקאפ האירופי אחרי יומים בסופרקאפ הארצי ומחר גומלין .
עכשיו מה הבעיה אם זה שאני אוהד מכבי בכדורסל ולא בכדורגל???אתה חושב שאהדה שלי עומדת למבחן? או שמזיז לי? ואני לא שונא אני לאוהד אותם לא שזה משנה לי , אבל תאמין לי שביום רביעי אני אהיה אוהד שלהם יותר ממך ולגבי כדורסל אהדה שלי למכבי היא מגיל 5 אני בן 28 ואין לי שום בעיה לאהוד אותם בכדורסל ומישו אחר בכדורגל.
מקובי כתב:אדם כתב:מקובי כתב:אדם כתב:אני לא אוהד מכבי כדורגל דווקא שימח אותי שהפסידו, זירד להם קצת האוער והבלון , הם שחצנים ויהירים וזה מגעיל , עלק אירופה , בוכים ששיחקן 120 דקות , ככה נראה הכדורגל שלנו אם לא מזוגלים לשחק היום וביום רביעי עדיף לסגור את הכדורגל העלוב פה שאין בו טיפת מקצוענות , כל זר טיפה עוצמתי או מהיר ואנחנו נראים כלום .
לא מבין מה אתה רוצה.
ממש לא אני לא יהיר ולא שחצן בתור שום אוהד של קבוצה , על מה יש לשחקני מכבי להיות שחצנים על ניצחון על עכו וכל מיני קבוצות קיקיונות מהליגה החצי מקצוענית שלנו , הרי ככה נראה הכדורגל שלנו כל הפוזה וברגע שמגיעים לאירופה ולנבחרת עושים במכנסים, כל איזה גול נגד נתניה חושבים עכשיו כוכבי העולם, לא רק מכבי כל אחד פה בארץ, כל זה אני מדבר שחצנות ויהירות בשקל.
עכשיו הבדיחה הזו שיש משחק חשוב עוד כמה ימים , אז מה? מה הם בלרינות? זה המקצוע שלהם הם עובדים בזה ובשביל זה מתאמנים ומקבלים תתנאים הכי טובים ושכר גבוה , טוב שלא אמרת שלא רצו לשחק 120 דקות כי יש להם משחק בעוד שבוע, זה פתאטי וחוסר מקצוענות, איפה נשמע כזה דבר באירופה , באירופה לפעמים משחקים כל יומיים או 3 ולידיעתך אם יהיו בצמפיונס אז הם ישחקו כל שבת ושלישי או רביעי ושבת אחרי.
עכשיו לא שמעתי בחים קבוצות רציניות באירופה בוכות , גם חיפה והפועל תל אביב בלי גנרל מנגר ותקציבים בשמים היו באירופה והיתקדמו ושיחקו בבתים ולא שמעתי כל מיני תלונות.
קבוצה שרוצה להגיע למעלה צריכה להיתנהג בהתאם ולהיות רציניים ולא לבלבל בשכל בשביל זה יש למכבי סגל בלתי נגמר.
הרי ברצלונה רק לפני כמה ימים שיחקה בסופרקאפ האירופי אחרי יומים בסופרקאפ הארצי ומחר גומלין .
עכשיו מה הבעיה אם זה שאני אוהד מכבי בכדורסל ולא בכדורגל???אתה חושב שאהדה שלי עומדת למבחן? או שמזיז לי? ואני לא שונא אני לאוהד אותם לא שזה משנה לי , אבל תאמין לי שביום רביעי אני אהיה אוהד שלהם יותר ממך ולגבי כדורסל אהדה שלי למכבי היא מגיל 5 אני בן 28 ואין לי שום בעיה לאהוד אותם בכדורסל ומישו אחר בכדורגל.
נתחיל מזה שאני לא חושב ששחקני ואוהדי מכבי שחצנים ויהירים.
יש לנו את השחקנים הכי טובים בארץ, זכינו בשלוש אליפויות בשנים האחרונות, אז אני חושב שאפשר לומר שאנחנו הכי טובים לא?
אם אתה רואה בזה שחצנות ויהירות אז סבבה, לדעתי זאת המציאות.
(לפני מס' שנים חיפה היו הכי טובים בארץ, ואנחנו היינו פחי זבל...)
אתה רק שוכח שבכדורגל (בניגוד לכדורסל) מכבי מתמודדת מול הקבוצות הכי טובות בעולם (אירופה בכדורגל=NBA בסל). אם נדבר על זה במונחים של כדורסל זה כמו שמכבי תהיה במוקדמות לליגת הNBA.
אנחנו לא ברמה הזאת... אז כן, אם מבקשים לבוא לקראת המועדון (כדי שתהיה הצלחה ישראלית באירופה... אגב...) ולא לשחק עוד חצי שעה הארכה אלא ללכת ישר לפנדלים אז הגיוני שהמנהלת (שהוקמה לטובת הקבוצות) תבוא לקראת... ולא תלך דווקא...
אם מבקשים לדחות משחק (שהוחזר השנה אחרי 25 שנה...) כדי שיהיה לקבוצה ישראלית יותר זמן להתכונן אז הגיוני שהמנהלת תבוא לקראת ולא תלך דווקא.
אתה רציני? היו קבוצות בעולם (ואני מדבר על ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד למשל) שהתלוננו על לוח הזמנים.. רק ביום שישי האחרון מנצ'סטר יונייטד שיחקה בליגה כי... יש לה משחק ביום שלישי בצ'מפיונס...
ושוב- אנחנו לא מדברים על משחק ליגה (בניגוד ליונייטד)- אנחנו מדברים על סוג של משחק ידידות.
יפה שאתה מלמד אותי את לוח המשחקים של מכבי בשבוע הקרוב (רביעי באזל חוץ- שבת סכנין- שלישי באזל בית...)
לעניות דעתי קצת משעשע שביום שבת אתה שר מי שלא קופץ צהוב וביום חמישי שר שירים בעד מכבי.
ואני באמת לא הולך להיכנס איתך למלחמה "למי יש יותר גדול" באהבה שלו למכבי....
לילה טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים