לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי er79 » 17 אוקטובר 2011, 07:35

אז מה, עכשיו גם קאחה לבוראל בתמונה?
er79

הודעהעל ידי קובי » 17 אוקטובר 2011, 07:47

Taqa כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
משהו כמו..Hope you didn't take any of my last messages too seriously, I'm just trying to pass time 'til we'll hear something official

נשלח בדיוק מה שאמרת.

מתי האשכול הפטתי הזה ייגמר... Jesus...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 17 אוקטובר 2011, 07:50

קובי כתב:
Taqa כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
משהו כמו..Hope you didn't take any of my last messages too seriously, I'm just trying to pass time 'til we'll hear something official

נשלח בדיוק מה שאמרת.

כשלנגפורד יחתום בקבוצה אחרת, כי עם מריחת העניינים עם מכבי ברור שכאן הוא כבר לא יחתום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אוקטובר 2011, 07:53

בחיי שאני כבר מתה שהבחור יחתום רק בשביל שנוכל לנעול כבר את הת'רד הפתטי הזה.

נראה לי שאפילו הפורומים בבולוניה שמתעסקים בהאם קובי יבוא אליהם למשחק או לא, לא יורדים לכאילו רמות... :::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2011, 08:20

קודי כתב:
קובי כתב:
Taqa כתב:

נשלח בדיוק מה שאמרת.

כשלנגפורד יחתום בקבוצה אחרת, כי עם מריחת העניינים עם מכבי ברור שכאן הוא כבר לא יחתום.

יובל, אתה כמבוגר האחראי, צריך לקחת אחריות על השטויות האלה ועל הטרולים החדשים האלה שמציפים אותנו ואת קית'... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 17 אוקטובר 2011, 08:24

חנו'ש כתב:בחיי שאני כבר מתה שהבחור יחתום רק בשביל שנוכל לנעול כבר את הת'רד הפתטי הזה.

נראה לי שאפילו הפורומים בבולוניה שמתעסקים בהאם קובי יבוא אליהם למשחק או לא, לא יורדים לכאילו רמות... :::

חנו'ש ! משוגעת ! תערכי את ההודעה הזאת מיד !!!!!!!11
לאנגפורד יכול לתרגם את ההודעה שלך בגוגל טרנסלייט ולראות שהוא פחות טוב מקובי וזה יוריד לו מהאגו והוא יחתום בטראמו של יניב גרין !!!!!!!

ומה יהיה שפארמר יעזוב? תני לבחור קצת שקט ! אנשים חושבים שזה לא משפיע, אבל זה כן...
עכשיו יכול להיות שהוא יחתום בגלל הודעה כזו בוירטוס או בקאחה או בסינודניה בולוניה !!!

לא שאני אומר שזה בטוח ישפיע על החתימה שלו. יכול להיות שכן, אבל יכול להיות גם שלא. אני הייתי עורך את ההודעה בכל אופן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אוקטובר 2011, 08:58

קובי כתב:
חנו'ש כתב:בחיי שאני כבר מתה שהבחור יחתום רק בשביל שנוכל לנעול כבר את הת'רד הפתטי הזה.

חנו'ש ! משוגעת ! תערכי את ההודעה הזאת מיד !!!!!!!11
לאנגפורד יכול לתרגם את ההודעה שלך בגוגל טרנסלייט ולראות שהוא פחות טוב מקובי וזה יוריד לו מהאגו והוא יחתום בטראמו של יניב גרין !!!!!!!

ומה יהיה שפארמר יעזוב? תני לבחור קצת שקט ! אנשים חושבים שזה לא משפיע, אבל זה כן...
עכשיו יכול להיות שהוא יחתום בגלל הודעה כזו בוירטוס או בקאחה או בסינודניה בולוניה !!!

לא שאני אומר שזה בטוח ישפיע על החתימה שלו. יכול להיות שכן, אבל יכול להיות גם שלא. אני הייתי עורך את ההודעה בכל אופן.

:worship :worship :worship
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי BIG sofo » 17 אוקטובר 2011, 10:26

בתוך כך, סוגיית מילאן מצ'באן ממשיכה להטריד את אנשי המועדון. הסרבי מעוניין להיות מושאל לפרטיזן בלגרד, ולשחק במולדתו, אך במועדון מעוניינים להשאילו לז'לגיריס קובנה שמוכנה לשאת במלוא עלות שכרו שמוערך בכ-650,000 דולרים בניגוד לאלופה הסרבית שמקציבה סכום נמוך בהרבה לעיסקה.

נכון לעכשיו, ההנהלה נמצאת במילכוד, שכן עד שלא נסגרת עסקת מצ'באן, לא יוכלו לסגור עם הגארד קית' לנגפורד בו מגלה הקבוצה התעניינות, או לחילופין עם כל גארד אחר. גורמים בההנהלה מעריכים כי הסיכויים שמצ'באן יושאל לפרטיזן שמתמודדת עם מכבי בליגה האדריאטית ובבית המוקדם ביורוליג – נמוכים מאוד. הקבוצה תמריא ברביעי לאיטליה.

יכול להיות שזה מה שמעקב את חתימת לאנגפורד?
BIG sofo

הודעהעל ידי קובי » 17 אוקטובר 2011, 10:33

עושה רושם שהאצבע של מכבי קשה מדיי על ההדק בעניין לאנגפורד וזה חבל מאוד בעיניי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי aribari24 » 17 אוקטובר 2011, 10:45

בראיון ל ONE פדרמן אמר שהם מוטרדים מחוזקת הבית המוקדם. "יש כמה לחצים, נראה מה לעשות אחרי המשחק במילאנו"
aribari24

הודעהעל ידי BIG sofo » 17 אוקטובר 2011, 11:10

aribari24 כתב:בראיון ל ONE פדרמן אמר שהם מוטרדים מחוזקת הבית המוקדם. "יש כמה לחצים, נראה מה לעשות אחרי המשחק במילאנו"

אני מקווה שהחתמת לאנגפורד לא תלויה במשחק במילאנו. חוץ מזה, שעד אז לאנגפורד כבר יכול לברוח למכבי. אני לא מבין למה מחכים. כן כן לא לא. העיקר שיחתום כבר איפשהו...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 17 אוקטובר 2011, 11:53

אותי הראיון עם פדרמן מאוד מטריד. ביטויים כמו "יש לנו זמן" או "יש עלינו לחצים (ברור שמדובר בלחצים של דייויד בלאט לחיזוק) אבל אני לא מתרגש" לא מראים שהוא מתכוון לעשות משהו. אגב, יכול להיות שלנגפורד מוכן לחכות למכבי כמה ימים אבל לא הכל בידיים של מכבי. נניח שעוד יומיים נפצע שחקן מרכזי בקבוצה עשירה, נניח ג'ייסי קארול בריאל, הם מיד משלמים ללנגפורד כפול מהשכר שמכבי אמורה לתת לו והוא נעלם לנו בשניה. לכן כל עיכוב בחתימה עם לנגפורד יכול להיות קריטי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Taqa » 17 אוקטובר 2011, 12:06

בסוף הכל ידפק עם פדרמן החרא הזה
Taqa

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוקטובר 2011, 12:09

Taqa כתב:בסוף הכל ידפק עם פדרמן החרא הזה

נכון, זבל של בן אדם!!! הרי ברור לכולנו שהוא שונא את הקבוצה שנים, ויעשה הל כדי להרוס אותה. למרות שהוא פיקשש בדרך עם כמה אליפויות אירופה...
חוצפן! איך הוא מעז לא להוציא את החצי מיליון דולר האלה מהכסף האישי שלו?!?!
חרא של הנהלה!! פדרמן הביתה, גומא בוא לפה!
asafb96

הודעהעל ידי ben 246 » 17 אוקטובר 2011, 12:10

אם החתמת לאנגפורד תלוייה במאצבאן יכול ליהיות שעד סק איתו עומדיום חמישי יהיה לנו תשובה

אם מכבי רושמים את מאצבן ליורוליג הוא לא יכול ללכל לפרטיזן ולשחק בשלב הבתים ואז נוכל לדעת היכן העסק איתו עומד

כל זה בתיקווה שלאנגפורד יסכים לחכות למכבי
ben 246

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוקטובר 2011, 12:53

קודי כתב:אותי הראיון עם פדרמן מאוד מטריד. ביטויים כמו "יש לנו זמן" או "יש עלינו לחצים (ברור שמדובר בלחצים של דייויד בלאט לחיזוק) אבל אני לא מתרגש" לא מראים שהוא מתכוון לעשות משהו. אגב, יכול להיות שלנגפורד מוכן לחכות למכבי כמה ימים אבל לא הכל בידיים של מכבי. נניח שעוד יומיים נפצע שחקן מרכזי בקבוצה עשירה, נניח ג'ייסי קארול בריאל, הם מיד משלמים ללנגפורד כפול מהשכר שמכבי אמורה לתת לו והוא נעלם לנו בשניה. לכן כל עיכוב בחתימה עם לנגפורד יכול להיות קריטי.

לא שמעתי את הראיון, אבל אולי פדרמן אומר דברים כמו ''אני לא מתרגש מלחצים'' זה בגלל שלאנגפורד, גם אם היה חותם ביום שישי, לא בדיוק יכול היה להיות פקטור במילאנו וגם לא היה מרמז על איך מכבי תיראה אחרי המשחק במילאנו..

אני לא יכולה לדבר בשביל אוהדי מכבי, אבל אני די בטוחה שהפסד במשחק הפתיחה במילאנו כשהקבוצה עוד לא מוכנה(ולך תדע אם הגארד המוביל כשיר)זה איכשהו די מתקבל על הדעת..
לא שאוהדי מכבי אוהבים להפסיד, אבל יש רצוי ויש מצוי..אני בכל אופן לא אראה בהפסד במילאנו משהו קטסטרופלי אם אני יודעת שיש נסיבות מקלות שייעלמו אחרי המחזור הראשון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 17 אוקטובר 2011, 12:57

אם היה חותם ביום שישי סביר להניח שהוא היה נוחת ביום ראשון. הוא לא היה פקטור משמעותי אבל יכל לתת דקות איכות על חשבון טל בורשטיין נניח...
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוקטובר 2011, 13:00

שחף כתב:אם היה חותם ביום שישי סביר להניח שהוא היה נוחת ביום ראשון. הוא לא היה פקטור משמעותי אבל יכל לתת דקות איכות על חשבון טל בורשטיין נניח...

זה נכון..אבל אמרתי שגם אם הוא היה משחק זה לא היה מרמז על איך שמכבי תיראה ברגע שהוא יתאמן איתה יותר משבוע..
אני לא רוצה שנפסיד כמובן, אבל הפסד למילאנו בחוץ יכאב לי פחות מהפסד למילאנו בבית :neutral
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Taqa » 17 אוקטובר 2011, 13:39

פתאום לנגפורד רושם בטוויטר, "I've signed caja laboral basketball team, wish me luck LOL"

חחחחח
Taqa

הודעהעל ידי קובי » 17 אוקטובר 2011, 14:05

הוא כבר אמר שהדיווח ביורובאסקט אודות הסיכום עם מכבי נכון, מלבד הסכומים, SO...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, omerk ו־20 אורחים