המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Taqa כתב:Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
משהו כמו..Hope you didn't take any of my last messages too seriously, I'm just trying to pass time 'til we'll hear something official
נשלח בדיוק מה שאמרת.
קובי כתב:Taqa כתב:Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
משהו כמו..Hope you didn't take any of my last messages too seriously, I'm just trying to pass time 'til we'll hear something official
נשלח בדיוק מה שאמרת.
מתי האשכול הפטתי הזה ייגמר... Jesus...
קודי כתב:קובי כתב:Taqa כתב:Holiday_Armadillo כתב:תרשום לו שהכל היה בהומור..אתה סתם רוצה שהוא יגיע וניסית להתייחס לזה בהומור..
נשלח בדיוק מה שאמרת.
מתי האשכול הפטתי הזה ייגמר... Jesus...
כשלנגפורד יחתום בקבוצה אחרת, כי עם מריחת העניינים עם מכבי ברור שכאן הוא כבר לא יחתום.
חנו'ש כתב:בחיי שאני כבר מתה שהבחור יחתום רק בשביל שנוכל לנעול כבר את הת'רד הפתטי הזה.
נראה לי שאפילו הפורומים בבולוניה שמתעסקים בהאם קובי יבוא אליהם למשחק או לא, לא יורדים לכאילו רמות...
קובי כתב:חנו'ש כתב:בחיי שאני כבר מתה שהבחור יחתום רק בשביל שנוכל לנעול כבר את הת'רד הפתטי הזה.
נראה לי שאפילו הפורומים בבולוניה שמתעסקים בהאם קובי יבוא אליהם למשחק או לא, לא יורדים לכאילו רמות...
חנו'ש ! משוגעת ! תערכי את ההודעה הזאת מיד !!!!!!!11
לאנגפורד יכול לתרגם את ההודעה שלך בגוגל טרנסלייט ולראות שהוא פחות טוב מקובי וזה יוריד לו מהאגו והוא יחתום בטראמו של יניב גרין !!!!!!!
ומה יהיה שפארמר יעזוב? תני לבחור קצת שקט ! אנשים חושבים שזה לא משפיע, אבל זה כן...
עכשיו יכול להיות שהוא יחתום בגלל הודעה כזו בוירטוס או בקאחה או בסינודניה בולוניה !!!
לא שאני אומר שזה בטוח ישפיע על החתימה שלו. יכול להיות שכן, אבל יכול להיות גם שלא. אני הייתי עורך את ההודעה בכל אופן.
בתוך כך, סוגיית מילאן מצ'באן ממשיכה להטריד את אנשי המועדון. הסרבי מעוניין להיות מושאל לפרטיזן בלגרד, ולשחק במולדתו, אך במועדון מעוניינים להשאילו לז'לגיריס קובנה שמוכנה לשאת במלוא עלות שכרו שמוערך בכ-650,000 דולרים בניגוד לאלופה הסרבית שמקציבה סכום נמוך בהרבה לעיסקה.
נכון לעכשיו, ההנהלה נמצאת במילכוד, שכן עד שלא נסגרת עסקת מצ'באן, לא יוכלו לסגור עם הגארד קית' לנגפורד בו מגלה הקבוצה התעניינות, או לחילופין עם כל גארד אחר. גורמים בההנהלה מעריכים כי הסיכויים שמצ'באן יושאל לפרטיזן שמתמודדת עם מכבי בליגה האדריאטית ובבית המוקדם ביורוליג – נמוכים מאוד. הקבוצה תמריא ברביעי לאיטליה.
aribari24 כתב:בראיון ל ONE פדרמן אמר שהם מוטרדים מחוזקת הבית המוקדם. "יש כמה לחצים, נראה מה לעשות אחרי המשחק במילאנו"
Taqa כתב:בסוף הכל ידפק עם פדרמן החרא הזה
קודי כתב:אותי הראיון עם פדרמן מאוד מטריד. ביטויים כמו "יש לנו זמן" או "יש עלינו לחצים (ברור שמדובר בלחצים של דייויד בלאט לחיזוק) אבל אני לא מתרגש" לא מראים שהוא מתכוון לעשות משהו. אגב, יכול להיות שלנגפורד מוכן לחכות למכבי כמה ימים אבל לא הכל בידיים של מכבי. נניח שעוד יומיים נפצע שחקן מרכזי בקבוצה עשירה, נניח ג'ייסי קארול בריאל, הם מיד משלמים ללנגפורד כפול מהשכר שמכבי אמורה לתת לו והוא נעלם לנו בשניה. לכן כל עיכוב בחתימה עם לנגפורד יכול להיות קריטי.
שחף כתב:אם היה חותם ביום שישי סביר להניח שהוא היה נוחת ביום ראשון. הוא לא היה פקטור משמעותי אבל יכל לתת דקות איכות על חשבון טל בורשטיין נניח...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־17 אורחים