ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - כספי עבר לקליבלנד והליגה מושבתת

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 17:20

asafb96 כתב:
שחף כתב:קרון באטלר לא שיחק בערך מאמצע העונה.

אני יודע, זה לא משנה. הנקודה היא שבלי כוכבים, שהשחקן השני בטיבו בקבוצה פצועה, בלי אף אולסטר לידו, הוא עשה צחוק מלברון וההיט. תאר לך שבמקום באטלר, וויד או בוש היה פצוע... היו שוחטים אותם

דאלאס בנוייה הרבה הרבה יותר טוב ממיאמי (לא תירוצים כאלה ואחרים, תמיד אמרתי), מיאמי בנוייה מטריו קטלני (לפי מה שאתה אומר לא כ"כ), ומעוד שני שחקנים נחמדים עם פציעות כרוניות (מילר והאסלם) ומעוד כמה נגרים וגארדים שהעונה האחרונה הטובה שלהם הייתה 2001..
דאלאס בנוייה מחבורת שחקנים נפלאים עם מחליפים לא פחות טובים בכל עמדה למעט זה שאין לנוביצקי בדיוק מחליף..
קיד שהוא אגדה שעדיין חייה ובראה המצויין מהספסל..
טרי שהוא החד הקובו'ס גארד הכי יציבים בליגה כשמהספסל בה סקורר צעיר כמו סטיבנסון
שון מריון שהוא אתלט מהרמות הגבוהות ופג'ה שהוא לא משהו מהספסל
נוביצקי שכל מילה מיותרת..
טייסון צ'נדלר שהוא פשוט סנטר מעולה שעושה דברים מצויינים על המגרש וברנדון הייוד שעשה משהו או שניים בליגה..
קבוצה שאני מאוד מחבב, אולי הקבוצה הכי "שלמה" מאז סאן אנטוניו הגדולה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2011, 17:23

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
שחף כתב:הדירוג משקף את היכולת הנוכחית של השחקנים. לברון היה ענק מול בוסטון ושיקאגו. גם לקובי היו שתי סדרות גמר שבהן הוא נראה רע מאוד. קורה. אף אחד מהם לא ג'ורדן.

זה העניין, שזה לא משקף את היכולות הנכחיות. אם לברון יסחוב את הקבוצה שלו לאליפות, בכלל לא תיהיה לי בעיה שידורג ראשון, להיפך, יש לו את היכולות. אבל כל עוד הוא משחק כמו לוזר, ונראה כמו בדיחה במקום החשוב ביותר, הוא לא שם, לא יעזור.
ללברון זה יותר מ2 סדרות גמר, זה כבר 7 או 8 עונות שהוא לא עושה כלום, ומה שמעצבן זה שאת היכולות יש לו. אף אחד לא מצפה שיהיה עם 5 אליפויות בגילו, אבל לפחות שיראה מנהיגות ו-ווינריות, גם אם יפסיד. הוא פשוט עשה במכנסיים בגמר, וגם בפלייאוף שנה שעברה, ובכל השנים שהוא בNBA. דירק, עם כמות כישרון אולי פחות גדולה (לפחות פחות אתלטית ומגוונת), בלי כוכב על כמו וויד לידו, ועוד אולסטר כמו בוש, שקרון באטלר, השחקן שנחשב מספר 2 בדאלאס פצוע, לקח אותם לאליפות מדהימה. אני לא רוצה לחשוב בכלל איך היו נראים ההיט בגמר בלי וויד או בוש...

אתה צודק לחלוטין. לא סתם אליפות - הוא עבר את כל הסופרסטארים הכי גדולים, ונתן בראש לכולם.
לברון הראה דווקא ווינריות באחת השנים בפלייאוף במדי קליבלנד (לא זוכר בדיוק באיזו שנה, אבל נדמה לי שהיתה שם סדרה מדהימה מול וושינגטון וגם מול הסלטיקס),
עוד לפני שהתחיל כל הפסטיבל סביבו ולפני שקליבלנד התחילה להתאבד מקצועית ולהביא לו שחקנים על גבי שחקנים בשביל שיזכה באליפות.

זה היה אם אני לא טועה בעונה שהוא הגיע איתם לגמר, וקיבל סוויפ מסאן אנטוניו בימים יפים יותר של דאנקן :wubyellow
אז, באמת שלא היה אפשר להגיד לו את מה שאומרים לו, היה עוד סבלנות, אבל מאדם שקורא לעצמו "קינג", שנחשב שחקן ברמות הגבוהות ביותר בכדורסל, אולי בכל הזמנים, מצפים שמתישהו יעשה משהו.
זה מבלי לדבר כמובן על האופי שלו, זה שהשאיפה שלו זה ליהיות "הכדורסלן המיליארדר הראשון" (אם מישהו פה לא מזמן כתב שקובי חושב רק על כסף...), והבדיחה הפאתטית שלו ושל וויד שחיקו את דירק משתעל בלעג...

מעבר לזה, אותי דוחה התנהלות של שחקן שחושב את עצמו למשהו מיוחד עם פמליה, יועצים, חברים וממש מותג. אותי זה מחליא.
האמת שזה דבר יותר מקובל בענף ספורט אחר שאני מאוד מאוד אוהב וזה הטניס, אבל ההבדל הוא שטניס הוא ספורט של אינדיבידואלים, ושם השחקן הוא הכל. בכדורסל, שחקן
אמור להיות חלק מקבוצה, ואיך אמורים להרגיש ווייד, בוש ואחרים, כשהנפוח הזה מסתובב עם הפמליה שלו בכל מקום ועושה ספיישל של "ההחלטה".
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:40

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני יודע, זה לא משנה. הנקודה היא שבלי כוכבים, שהשחקן השני בטיבו בקבוצה פצועה, בלי אף אולסטר לידו, הוא עשה צחוק מלברון וההיט. תאר לך שבמקום באטלר, וויד או בוש היה פצוע... היו שוחטים אותם

דאלאס בנוייה הרבה הרבה יותר טוב ממיאמי (לא תירוצים כאלה ואחרים, תמיד אמרתי), מיאמי בנוייה מטריו קטלני (לפי מה שאתה אומר לא כ"כ), ומעוד שני שחקנים נחמדים עם פציעות כרוניות (מילר והאסלם) ומעוד כמה נגרים וגארדים שהעונה האחרונה הטובה שלהם הייתה 2001..
דאלאס בנוייה מחבורת שחקנים נפלאים עם מחליפים לא פחות טובים בכל עמדה למעט זה שאין לנוביצקי בדיוק מחליף..
טייסון צ'נדלר שהוא פשוט סנטר מעולה שעושה דברים מצויינים על המגרש וברנדון הייוד שעשה משהו או שניים בליגה..

יש לך כמה טעויות לדעתי...
דבר ראשון, צ'אלמרס שחקן לא פחות מוכשר מבראה לדעתי. זה עניין של דיעה אישית, ובראה היה ענק בגמר, אבל בכל הקריירה, צ'אלמרס הראה יכולת לא פחות טובה.
קיד אגדה, אבל הוא בן 37, בכל זאת.... הוא ממש לא תרם בגמר כמו שהוא תרם בעבר. הוא שחקן טוב היום, אבל לא יותר.
בעניין סטיבנסון-טרי, קודם כל, לא יודע כמה ראית את דאלאס, אבל טרי תמיד בא מהספסל, וסיטבנסון בדרך כלל עולה בחמישיה. טרי אכן שחקן מצוין, שנתן גמר ענק. סטיבנסון הוא לא סקורר, הוא תפס יד טובה מה3 בגמר, אבל מירב עיסוקו זה ההגנה.
מריון היום שחקן נחמד, מבחינת אתלטיות, הוא לא קרוב בכלל לרמה של וויד או לברון. עושה אבל את העבודה שלו.
צ'נדלר אכן סנטר טוב, שנלחם, שומר מצוין, וריבאונד טוב, אבל הוא מאוד מוגבל בהתקפה.
לגבי הייווד, שוב, אני לא יודע כמה ראית את דאלאס העונה, אבל בגמר הוא קיבל אולי 2 דקות למשחק. שחקן עצלן, ומאוד מאוד בינוני. מאמן דאלאס העדיף את מהימני (כן כן, זה שם :) ), על פניו בגמר.
זה קבוצה שלמה, זה נכון, אבל עם השלישיה של מיאמי, ציפיתי ליותר, לפחות מלברון, שמי שראה את הרבעים האחרונים שלו בגמר, פשוט הזדעזע. היה זוועה, ברח מהכדור. פשוט נראה כמו אידסון 2.0
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 17:46

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

יש לך כמה טעויות לדעתי...
דבר ראשון, צ'אלמרס שחקן לא פחות מוכשר מבראה לדעתי. זה עניין של דיעה אישית, ובראה היה ענק בגמר, אבל בכל הקריירה, צ'אלמרס הראה יכולת לא פחות טובה.
קיד אגדה, אבל הוא בן 37, בכל זאת.... הוא ממש לא תרם בגמר כמו שהוא תרם בעבר. הוא שחקן טוב היום, אבל לא יותר.
בעניין סטיבנסון-טרי, קודם כל, לא יודע כמה ראית את דאלאס, אבל טרי תמיד בא מהספסל, וסיטבנסון בדרך כלל עולה בחמישיה. טרי אכן שחקן מצוין, שנתן גמר ענק. סטיבנסון הוא לא סקורר, הוא תפס יד טובה מה3 בגמר, אבל מירב עיסוקו זה ההגנה.
מריון היום שחקן נחמד, מבחינת אתלטיות, הוא לא קרוב בכלל לרמה של וויד או לברון. עושה אבל את העבודה שלו.
צ'נדלר אכן סנטר טוב, שנלחם, שומר מצוין, וריבאונד טוב, אבל הוא מאוד מוגבל בהתקפה.
לגבי הייווד, שוב, אני לא יודע כמה ראית את דאלאס העונה, אבל בגמר הוא קיבל אולי 2 דקות למשחק. שחקן עצלן, ומאוד מאוד בינוני. מאמן דאלאס העדיף את מהימני (כן כן, זה שם :) ), על פניו בגמר.
זה קבוצה שלמה, זה נכון, אבל עם השלישיה של מיאמי, ציפיתי ליותר, לפחות מלברון, שמי שראה את הרבעים האחרונים שלו בגמר, פשוט הזדעזע. היה זוועה, ברח מהכדור. פשוט נראה כמו אידסון 2.0

אני בעד כאלה דיונים, יותר תרבותיים, גם מצידי וגם מצדך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:50

תאמין לי, שגם אני.
כל ה"WTF" האלה מיותרים, וסתם הורסים ומעלים את הטונים..
בכל מקרה, נראה מה יהיה הדירוג הסופי של ESPN... אני מהמר ככה: פול, האוורד, לברון, וויד
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 17:52

asafb96 כתב:

תאמין לי, שגם אני.
בכל מקרה, נראה מה יהיה הדירוג הסופי של ESPN... אני מהמר ככה: פול, האוורד, לברון, וויד

אבל יש לזה שני צדדים..
דרך אגב, פספסת שחקן אחד, בטח את נוביצקי במקום ראשון, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 18:18

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

תאמין לי, שגם אני.

אבל יש לזה שני צדדים..

פורסם כבר המקום ה5, נוביצקי שם
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 18:39

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

תאמין לי, שגם אני.

אבל יש לזה שני צדדים..

אהה, באמת?
לא ראיתי..
אבל לא ראיתי באתר של ESPN, בטוח?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 18:42

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

תאמין לי, שגם אני.

אבל יש לזה שני צדדים..

אהה, באמת?
לא ראיתי..
אבל לא ראיתי באתר של ESPN, בטוח?

כן, היום ראיתי (פעם ראשונה שאני נכנס לדירוג הזה בכלל.. סתם עניין אותי).
לפי מה שראיתי, הם פרסמו 5 שחקנים כל יום. עכשיו, שהגיעו לטופ 5, כל יום יפורסם כנראה שחקן אחר..
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 18:44

לפי מה שראיתי, הם פרסמו 5 שחקנים כל יום. עכשיו, שהגיעו לטופ 5, כל יום יפורסם כנראה שחקן אחר..

אפשר את הרשימה?
ראיתי רק רשימה לא נוחה כזאת, שצריך ללחוץ על כל מקום כדי לחשוף את השחקן, זה מעצבן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 18:54

LIAV10 כתב:

אפשר את הרשימה?
ראיתי רק רשימה לא נוחה כזאת, שצריך ללחוץ על כל מקום כדי לחשוף את השחקן, זה מעצבן..

גם אני ראיתי את זה ברשימה כזאת פחות או יותר... יש 5, 6-10, 11-15, 16-20 וכו'... תיכנס לESPN אם אתה רוצה אתה תמצה את זה כבר..
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 19:12

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

אפשר את הרשימה?

גם אני ראיתי את זה ברשימה כזאת פחות או יותר... יש 5, 6-10, 11-15, 16-20 וכו'... תיכנס לESPN אם אתה רוצה אתה תמצה את זה כבר..

כולם נחשפו, לברון ראשון, הווארד שני, וויד שלישי, פול רביעי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 19:15

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

אפשר את הרשימה?

כולם נחשפו, לברון ראשון, הווארד שני, וויד שלישי, פול רביעי..

מוזר משהו הדירוג הזה :?
בכלל, כל הדירוג... אמרה מקום 13? :?
asafb96

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 19:46

asafb96 כתב:
שחף כתב:הדירוג משקף את היכולת הנוכחית של השחקנים. לברון היה ענק מול בוסטון ושיקאגו. גם לקובי היו שתי סדרות גמר שבהן הוא נראה רע מאוד. קורה. אף אחד מהם לא ג'ורדן.

זה העניין, שזה לא משקף את היכולות הנכחיות. אם לברון יסחוב את הקבוצה שלו לאליפות, בכלל לא תיהיה לי בעיה שידורג ראשון, להיפך, יש לו את היכולות. אבל כל עוד הוא משחק כמו לוזר, ונראה כמו בדיחה במקום החשוב ביותר, הוא לא שם, לא יעזור.
ללברון זה יותר מ2 סדרות גמר, זה כבר 7 או 8 עונות שהוא לא עושה כלום, ומה שמעצבן זה שאת היכולות יש לו. אף אחד לא מצפה שיהיה עם 5 אליפויות בגילו, אבל לפחות שיראה מנהיגות ו-ווינריות, גם אם יפסיד. הוא פשוט עשה במכנסיים בגמר, וגם בפלייאוף שנה שעברה, ובכל השנים שהוא בNBA. דירק, עם כמות כישרון אולי פחות גדולה (לפחות פחות אתלטית ומגוונת), בלי כוכב על כמו וויד לידו, ועוד אולסטר כמו בוש, שקרון באטלר, השחקן שנחשב מספר 2 בדאלאס פצוע, לקח אותם לאליפות מדהימה. אני לא רוצה לחשוב בכלל איך היו נראים ההיט בגמר בלי וויד או בוש...

זה לא נכון. ב2006-07 הוא סחב קבוצה מאוד מוגבלת של קליבלנד עד הגמר, כולל הופעות אדירות מול הפיסטונס בגמר המזרח, שהיו קבוצה יותר טובה מהקאבס ובהרבה. בגמר זה לא היה כוחות כמובן מול הספרס אבל גם אף אחד לא ציפה שהוא ינצח אותם לבד. זה ממש לא 7-8 שנים, יהיה לא נכון להתעלם מהשנים שקאבס היו בנויים רע ובNBA כדי לקחת אליפות לבד אתה צריך שהקבוצה תהיה בנויה נכון עם כימיה מעולה ושחקנים משלימים שנכנסים בדיוק לפאזל. ואת זה לא היה לו ברוב השנים שלו בקליבלנד. תראה את קובי אחרי שאק עד שהביאו לו את גאסול.

הוא באמת נכשל ב2-3 העונות האחרונות. לפני שנתיים הוא נתן כמה משחקים מאוד רעים בסדרה נגד בוסטון, כולל אחד בו היה נראה שהוא לא ניסה, וכמובן היחנקות של העונה שעברה בגמר. זו הייתה החזרה של הקארמה על הדרך המכוערת בה הוא נפרד מקליבלנד. הוא אף פעם לא יהיה בליגה של הגדולים באמת בגלל שהוא חלש מנטלית וכתבתי על זה מספיק במהלך הפלייאוף.

אבל אני רואה מצב שבעתיד דעת הקהל תשתנה. לברון רק בן 26 ואם בעתיד ייקח 2-3 אליפויות עם הופעות טובות בגמר, אנשים יתחילו לדבר אחרת. אין מה לעשות, לאוהדי ספורט יש זיכרון קצר. על קובי של אחרי שאק דיברו עד כמה הוא לא יכול לסחוב בלי איש דומיננטי לידו, עד כמה הוא אגואיסט שחטו אותו אחרי ההפסד ב40 הפרש לבוסטון במשחק המכריע ועל הדרך הזכירו לו את הגמר שהוא הפסדי כפייבוריט נגד דטרויט ואת משחק השביעי מהסדרה ההיא נגד פיניקס בה סירב לזרוק לסל ועשה שביתה איטלקית. אבל אחרי האליפויות של 2009 ו2010 שינו תקליט. הטרייד הוא של גאסול שינה הכל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 19:57

misha כתב:
asafb96 כתב:

זה לא נכון. ב2006-07 הוא סחב קבוצה מאוד מוגבלת של קליבלנד עד הגמר, כולל הופעות אדירות מול הפיסטונס בגמר המזרח, שהיו קבוצה יותר טובה מהקאבס ובהרבה. בגמר זה לא היה כוחות כמובן מול הספרס אבל גם אף אחד לא ציפה שהוא ינצח אותם לבד. זה ממש לא 7-8 שנים, יהיה לא נכון להתעלם מהשנים שקאבס היו בנויים רע ובNBA כדי לקחת אליפות לבד אתה צריך שהקבוצה תהיה בנויה נכון עם כימיה מעולה ושחקנים משלימים שנכנסים בדיוק לפאזל. ואת זה לא היה לו ברוב השנים שלו בקליבלנד. תראה את קובי אחרי שאק עד שהביאו לו את גאסול.

הוא באמת נכשל ב2-3 העונות האחרונות. לפני שנתיים הוא נתן כמה משחקים מאוד רעים בסדרה נגד בוסטון, כולל אחד בו היה נראה שהוא לא ניסה, וכמובן היחנקות של העונה שעברה בגמר. זו הייתה החזרה של הקארמה על הדרך המכוערת בה הוא נפרד מקליבלנד. הוא אף פעם לא יהיה בליגה של הגדולים באמת בגלל שהוא חלש מנטלית וכתבתי על זה מספיק במהלך הפלייאוף.

אבל אני רואה מצב שבעתיד דעת הקהל תשתנה. לברון רק בן 26 ואם בעתיד ייקח 2-3 אליפויות עם הופעות טובות בגמר, אנשים יתחילו לדבר אחרת. אין מה לעשות, לאוהדי ספורט יש זיכרון קצר. על קובי של אחרי שאק דיברו עד כמה הוא לא יכול לסחוב בלי איש דומיננטי לידו, עד כמה הוא אגואיסט שחטו אותו אחרי ההפסד ב40 הפרש לבוסטון במשחק המכריע ועל הדרך הזכירו לו את הגמר שהוא הפסדי כפייבוריט נגד דטרויט ואת משחק השביעי מהסדרה ההיא נגד פיניקס בה סירב לזרוק לסל ועשה שביתה איטלקית. אבל אחרי האליפויות של 2009 ו2010 שינו תקליט. הטרייד הוא של גאסול שינה הכל.

אמרתי באחד הפוסטים, אף אחד לא ציפה שהוא יקח אליפויות אחרי עונה-שתיים, אבל הוא כבר היה צריך להתחיל להצדיק את הכינוי שלו..
הכוונה זה שהוא 7-8 שנים בליגה (לא זוכר כמה בדיוק..), ועוד לא זכה באליפות.. לא שמישהו ציפה שהוא יגיע כל שנה לפחות לחצי גמר-גמר..
בשנתיים האחרונות שלו בקאבס הוא אכזב מאוד. בעיקר באחורנה. היו לו שחקנים טובים, כמו מו וויליאמס (אנדרייטד, שחקן נפלא), פארקר ( :worship ), ג'יימסון ושאק. היו לו גם מהספסל שחקנים כמו ווסט, גיבסון, איילגואוסקס וכו'... והוא פשוט פישל. אחרי זה המהלך הפחדני שלו שהוא הלך לקבוצת סופרסטרים בהיט, וגם שם הוא פישל ביג טיים בגמר. עד עכשיו, הוא מאכזב מאוד בקריירה שלו, וממש ממש לא השחקן הטוב בעולם.
אני גם אמרתי שאני חושב שהוא יוכל להיחשב בעתיד כשחקן הטוב ביותר, אבל הוא כרגע לא כזה, ובשביל ליהיות כזה הוא צריך לשנות משהו בראש שלו. ה"אם" הזה, זה אם גדול. קל להגיד "אם הוא ייקח 2-3 אליפויות"... אבל בפועל, הוא ממש לא נראה כאחד שהולך לעשות את זה. וגם אם כן, הוא נראה כרגע יותר קרוב לפיפן מאשר למייקל.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 20:12

לא מחזיק ממו וויליאמס, זה לא סיידקיק שאתו אתה לוקח אליפות. את גיימיסון (רך מדי) ושאק(הרבה אחרי השיא) היה לו רק בעונה האחרונה אותה ציינתי כשכישלון שלו, במיוחד הסדרה מול בוסטון. אבל ברוב העונות של קליבלנד לא היו לו סגל שאוטומטית שווה אליפות והפסדים כמו למשל נגד בוסטון הנפלאה של 2008 התקבלו בהבנה כי הוא הפסיד לקבוצה טובה יותר עם יותר כלים. הכישלון הגדול באמת היה בעונה שעברה וכל הביקורת בעקבותיו הוא הרוויח ביושר. הוא לא גיבה את המהלך המכוער ואת ההצהרות השחצניות בגמר ובצדק ספג את כל האש. על מייקל או אפילו שחקנים גדולים אחרים בטופ10 של כל הזמנים אין מה לדבר בכלל. הוא ממש לא שם.

2-3 אליפויות אני די בטוח שהוא ייקח כי יהיה לו מאוד קשה להיכשל עם הקבוצה כמו שיש לו היום בשנים הקרובות, אם אף אחד בשלישייה הגדולה לא יפצע. הם עוד יתחזקו עם הMLE ויהיו לא מעט שחקנים שירצו לבוא. דאלאס, לייקרס, ספרס וסלטיקס קבוצות מבוגרות. בטווח הרחוק, היריבות העיקריות שלהם יהיו כנראה התאנדרס והבולס, לפחות ככה זה נראה כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 20:23

misha כתב:לא מחזיק ממו וויליאמס, זה לא סיידקיק שאתו אתה לוקח אליפות. את גיימיסון (רך מדי) ושאק(הרבה אחרי השיא) היה לו רק בעונה האחרונה אותה ציינתי כשכישלון שלו, במיוחד הסדרה מול בוסטון. אבל ברוב העונות של קליבלנד לא היו לו סגל שאוטומטית שווה אליפות והפסדים כמו למשל נגד בוסטון הנפלאה של 2008 התקבלו בהבנה כי הוא הפסיד לקבוצה טובה יותר עם יותר כלים. הכישלון הגדול באמת היה בעונה שעברה וכל הביקורת בעקבותיו הוא הרוויח ביושר. הוא לא גיבה את המהלך המכוער ואת ההצהרות השחצניות בגמר ובצדק ספג את כל האש. על מייקל או אפילו שחקנים גדולים אחרים בטופ10 של כל הזמנים אין מה לדבר בכלל. הוא ממש לא שם.

2-3 אליפויות אני די בטוח שהוא ייקח כי יהיה לו מאוד קשה להיכשל עם הקבוצה כמו שיש לו היום בשנים הקרובות, אם אף אחד בשלישייה הגדולה לא יפצע. הם עוד יתחזקו עם הMLE ויהיו לא מעט שחקנים שירצו לבוא. דאלאס, לייקרס, ספרס וסלטיקס קבוצות מבוגרות. בטווח הרחוק, היריבות העיקריות שלהם יהיו כנראה התאנדרס והבולס, לפחות ככה זה נראה כרגע.

אני דווקא מחזיק מוויליאמס, שחקן מצוין. הוא רכז עם הסגנון שאתה הכי רוצה ליד שחקן כמו ג'יימס. רכז, אבל לא שחקן שתמיד עם הכדור ביד, כמו פול או דרון ווילאמס, אלא נותן ללברון לנהל את רוב ההתקפות (כאילו מישהו שואל אותו... :) ), ומביא ידית אדירה.
ג'יימסון לא שחקן אגרסיבי, אין ספק, אבל הוא שחקן מצוין. קולע מכל מצב, מאוד מגוון. שאק, גם אחרי השיא, שחקן מצוין, וגם פארקר.
לא סתם הם סיימו את העונה עם המאזן הטוב ביותר בליגה באותה עונה, כשג'יימסון אם אני לא טועה הצטרף לקבוצה באמצע העונה.
עוד אחד ששכחתי, זה ורז'או. סנטר מצוין. שומר וריבאנודר נפלא...
כמובן שמירב האש הוא מקבל על העונה האחרונה בהיט, אבל גם בקאבס הוא לא נקי מאשמה.
אני ממש ממש לא בטוח לגבי ה2-3 אליפויות האלה. לא כל עוד הוא נראה כמו שהוא נראה במאני טיים. יש בליגה הרבה כישרון, וגם הקבוצות המבוגרות האלה יכולת "להצעיר" את הסגל. יש כוכבים עולים כמו לאב, וול, רוז, דוראנט, ווסטברוק, גריפין. זה לא שלברון ו-וויד לבד בליגה.. גם לקובי וגאסול נשארו כמה שנים בקנה, ביינום עוד לא הגיע לשיא שלו, ויש להם עוד מה למכור.
הבולס והתאנדרס כמו שאמרת לא פריירים, ואם יתחזקו במקומות הנכונים, גם הם קבוצות שמאיימות על התואר.
בכל מקרה, נחיה ונראה... ההתייחסות שלי סך הכל היא נכון לעכשיו, וזה לא משהו שכל כך ניתן להתווכח עליו, כי "KING" הוא לא, ומאוד מאכזב עד עכשיו בקריירה. בעתיד נראה אם הוא יעשה את מה שמצופה ממנו...
asafb96

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 20:40

יש הבדל גדול בין העונה הרגילה לפלייאוף. אף שחקן של קליבלנד לא התעלה לצד לברון כי לא הייתה להם תשובה לקשיחות של הסלטיקס. מו וויליאמס לא הסתדר נגד רונדו, ג'יימיסון קיבל בראש מKG ושאק של קליבלנד כבר ממש לא היה שחקן מצוין ונגד קבוצה כמו הסלטיקס יותר הפריע מאשר עזר (הבליטו את האיטיות שלו בהגנה על פיקנרול וכו'). שלא לדבר על המאמן הטמבל של הקאבס שאשכרה שם את שאק על KG במשחק מכריע. הטענה שלי ללברון באותה סדרה היא על המשחק החמישי בבית בו היה נראה כאילו הוא לא מנסה ושיחק פאסיבי וזה היה המשחק המכריע כי היה ברור שסלטיקס לא יפספסו הזדמנות לסגור עניין בבית במשחק השישי.

"להצעיר" את הסגל לוקח זמן. על הלייקרס לא הייתי מהמר כי קובי נמצא בירידה אבל עדיין לא יוותר על הזריקות שלו, גאסול היה רע בפלייאוף אבל לגביו אני לא דואג וביינום עם רגליים מזכוכית נפצע כל הזמן. הם חייבים מחליפים ראויים לפישר וארטסט שנראו גמורים. חוץ מזה, במקום פיל ג'קסון יש את מייק בראון.

אני פשוט לא חושב שהוא ייכשל במאני טיים מעכשיו ועד סוף הקריירה, פלוס לא כל פעם הוא יפגוש קבוצה שהתחברה בצורה אדירה כמו דאלאס. ריילי יחזק את מיאמי והם פשוט מוכשרים מדי כדי לא לקחת אליפות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 20:53

misha כתב:יש הבדל גדול בין העונה הרגילה לפלייאוף. אף שחקן של קליבלנד לא התעלה לצד לברון כי לא הייתה להם תשובה לקשיחות של הסלטיקס. מו וויליאמס לא הסתדר נגד רונדו, ג'יימיסון קיבל בראש מKG ושאק של קליבלנד כבר ממש לא היה שחקן מצוין ונגד קבוצה כמו הסלטיקס יותר הפריע מאשר עזר (הבליטו את האיטיות שלו בהגנה על פיקנרול וכו'). שלא לדבר על המאמן הטמבל של הקאבס שאשכרה שם את שאק על KG במשחק מכריע. הטענה שלי ללברון באותה סדרה היא על המשחק החמישי בבית בו היה נראה כאילו הוא לא מנסה ושיחק פאסיבי וזה היה המשחק המכריע כי היה ברור שסלטיקס לא יפספסו הזדמנות לסגור עניין בבית במשחק השישי.

"להצעיר" את הסגל לוקח זמן. על הלייקרס לא הייתי מהמר כי קובי נמצא בירידה אבל עדיין לא יוותר על הזריקות שלו, גאסול היה רע בפלייאוף אבל לגביו אני לא דואג וביינום עם רגליים מזכוכית נפצע כל הזמן. הם חייבים מחליפים ראויים לפישר וארטסט שנראו גמורים. חוץ מזה, במקום פיל ג'קסון יש את מייק בראון. אני פשוט לא חושב שהוא ייכשל במאני טיים מעכשיו ועד סוף הקריירה, פלוס לא כל פעם הוא יפגוש קבוצה שהתחברה בצורה אדירה כמו דאלאס. ריילי יחזק את מיאמי והם פשוט מוכשרים מדי כדי לא לקחת אליפות.

שמע, זה לא תירוץ. זה לא הפעם הראשונה שהוא מפשל בפלייאוף. נכון, לא היה לא סופרסטר לידו. נכון, הסלטיקס קבוצה מצוינת. אבל הוא נכשל שנה אחר שנה בקאבס. הביאו לו חיזוק, והוא פשוט נכשלץ אין מה לעשות.
זה עוד מילא.. בסדר, נכשל, אפשר להתקדם. אבל שנה אחרי זה, הוא פישל עוד יותר, שפשוט עשה במכנסיים בגמר, בעיקר ברבעים ה4. הוא נראה כמו בדיחה עצובה. כל עוד הוא לא יוכיח אחרת, הוא לוזר.
ההצערה, לפחות בקשר של הלייקרס, זה בדיוק מה שאמרת. קובי זה לא קובי של לפני כמה שנים, אבל הוא עדיין שחקן גדול, בטח אחד מ10 השחקנים הטובים בעולם. גאסול לא הגיע לפלייאוף הזה, אבל הוא הוכיח בעבר מה הוא יודע. על האליפות שהוא הביא להם עם המשחק ה7 המדהים שלו מול הסלטיקס, מגיע לו חוזה עד גיל 40 שם. ביינום זה הימור. הוא מוכשר בטירוף, אבל נפצע המון. אם הוא לא יפצע, יחד עם גאסול ואודום יש להם קוו קדמי רצחני. ה"הצערה", זה לגבי שאר השחקנים. פישר וארטסט כמו שאמרת, אפשר להחליף בשחקנים צעירים וטובים יותר (פשוט לא מובן לי איך לעזאזל ויתרו על אריזה :? ). יש המון כישרון בליגה, וללברון ו-וויד ממש לא יהיה קל, גם אם יתחזקו. הבולס עם עוד סנטר מחליף וSG טוב, וכבר יש לך קבוצה שיכולה לתת פייט חזק. גם אוקלהומה עם הבסיס האדיר שלהם, עם דוראנט, ווסטברוק, הארדן, איבקה ופרקינס, זה חמישה אדירה. עם חיזוק נכון לספסל, והנה עוד קבוצה טובה. אסור לשכוח את הניקס עם אמרה וכרמלו, שמדברים של על הבאה של האוורד/פול, מה שיצור טריו לא פחות טוב מזה של ההיט, יחד עם פידלס הצעיר והמוכשר מאוד.
יש כשרון בליגה, ואני ממש לא בטוח שההיט יביאו 2-3 אליפויות. זה אפשרי בהחלט, ויכול ליהיות, אבל אי אפשר להבטיח את זה מעכשיו. הNBA זה ליגה מאוד תחרותית, כל עונה יש כמה קבוצות מעל כולם ברמה פחות או יותר שווה. זה לא מכבי ששוטלטת ביד רמה. כמות הכשרון שם היא אין סופית.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 21:12

זה לא תירוץ, זו המציאות. יש הבדל גדול בין מה שקרה בקליבלנד, שם הוא הפסיד לקבוצות יותר טובות, ולא תמיד היו לו את הכלים וגם מאמן נורמלי, לבין מה שקרה בגמר של שנה שעברה. אני לא פוטר אותו לגמרי משתי העונות האחרונות בקאבס אבל אלה דברים שאפשר להבין. מעטים הם השחקנים שלקחו אליפות לבד בלי סיידקיק טוב שהוא לפחות אולסטאר. אבל את הכישלון הגדול של עונה שעברה, כמו שכבר אמרתי, אי אפשר לטייח וכל הביקורת מוצדקת (ולא רק על הגמר אלא על כל הדברים שהוא עשה באותה עונה שהתחלתה בהביזיון בESPNשל ה"החלטה"). הוא יצטרך לעשות הרבה דברים בשנים הבאות כדי למחוק את זה.

לשיקגו יהיה קשה להתחזק כי הם כבר מחוייבים ליותר מ60 מיליון לעונה הבאה ועוד מעט יצטרכו לתת חוזה מקסימום לרוז שבינתיים מרוויח רק 7 מיליון. שלא לדבר על לייקרס עם מעל ל90 מיליון ( קובי לבד ירוויח 27 ו30 מיליון בשנים הבאות).
נכון, בליגה שי הרבה כשירון, ואני לא אומר שהם יזכו כל שנה, אבל קשה לי לראות אותם לא זוכים בלפחות 2 אליפויות ב5-6 השנים הבאות, אם ישארו בריאים וריילי ישתמש בMLE נכון. פלוס, הרבה וותיקים עם שכר מינמום ירצו לבוא, כמו שתמיד קורה עם קונטנדרית בכירה. הלוואי שאתבדה כי אני נגדם ומקווה שיפסידו כל משחק, אבל אני לא רואה סרט שהם נחנקים שנה אחרי שנה. נחכה ונראה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־16 אורחים