יוסי22 כתב:יש דרך להעלות פה תמונות בפורום ?
אתה צריך להעלות את התמונה לשירות אחסון, למשל
http://tinypic.com/
ואז להשתמש בתגית ה IMG בשליחת תגובה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:יש דרך להעלות פה תמונות בפורום ?
יוסי22 כתב:מסובך מידי .. הפסד שלכם
התנין כתב:מי בכלל הולך ומוציא כסף על החרא הזה שנקרא "קולנוע ישראלי"?? הפערים בינו ובין קולנוע אמיתי גדולים יותר מאלו שקיימים בין הכדורגל הישראלי לאירופי. הוא עמוס בחוסר אותנטיות, שחקנים ויוצרים בינוניים ומטה ומלאים בעצמם. היחידים שחוגגים על התעשייה הזו הם אותם בתי הספר למשחק למיניהם שגובים סכומים גבוהים מצעירים בעלי חלומות שווא שככל הנראה יפרשו מהמקצוע בגיל 30 וילכו לברמן או למלצר באיזה פאב.
והאמינו לי שיצא לי לראות (באינטרנט או בטלוויזיה כמובן, כי אני עדיין לא מוכן ליפול בבלוף) כמה סרטים ישראלים שנשפכו עליהם מחמאות מכאן ועד אוסטרליה והובכתי בשביל מי שיצר אותם. המביך מכולם היה הסרט "כלבת". גם ''מי מפחד מהזאב" שדיברו עליו כסרט השנה היה לא יותר מסרט בינוני להחריד בסולם של קולנוע אמיתי.
felix_r כתב:ב 2016 יוצא ספר הג'ונגל החדש. עשוי ממש יפה.
התנין כתב:בעיניי סבסוד מוצר נחות ואמנים בינוניים זה דבר מיותר, ואם הקולנוע הישראלי ייעלם זה ממש לא ידיר שינה מעיניי. האמת שיצא לי לראות סרטים זרים, לא בהכרח הוליוודים, והם כ"כ הרבה יותר איכותיים ואותנטיים מהאשפה הישראלית. שם למשל לא לקחו משפט אמריקאי להחריד כמו "הבנזונה אכזרי" ותרגמו אותו אחד לאחד בעברית.
העניין הוא שהקולנוע כאן לא באמת פונה ל 4-5 מיליון אנשים אלא יותר ל-100 או 200 אלף. דווקא כשהיוצרים כן פנו לקהל הרחב, אז היו כאן דברים טובים ומבדרים הרבה יותר - חלק מסרטי הבורקס, אסקימו לימון, השוטר אזולאי וכו'. אפילו בתחום הטלוויזיה עושים סדרות לא רעות בכלל בשנים האחרונות - עספור (לא כולל עונה שנייה), פאודה, משחק החיים (סתם, לא).
כמעט כל סרט ישראלי שראיתי נותן תחושה שהיוצר כ"כ מבושם מעצמו ומתנשא. והמעצבן הוא שפשוט אין על מה - מדובר בתת רמה, תת תרבות וכו'. ואגב ההתנשאות שעליה דיברתי, באה לידי ביטוי גם בכך שטקס חלוקת פרסי "אופיר" מחולק עוד לפניי שכל הסרטים יצאו לבתי הקולנוע. כלומר שדעת הקהל כלל לא מעניינת את פאנל השופטים ומארגני הטקס. מבחינתם זה מעין אירוע סגור של הברנז'ה. איכס.
אבל שכל אחד ייעשה בכספו מה שהוא רואה לנכון, גם אם זה לממן אנשים לא מוכשרים.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:ב 2016 יוצא ספר הג'ונגל החדש. עשוי ממש יפה.
לא למדו לקח מהשני?
roy1000 כתב:יוני, הטענות של תנין היו לגבי המימון הציבורי. שים את הסדרות בצד - כל השאר (קולנוע, תיאטרון, ספרות) ממומן מכספי ציבור בצורה כזו או אחרת. השאלה אם יש לזה מקום? תנין חושב שלא, אני דווקא חושב שכן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים