ת'רד הסרטים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסרטים

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יולי 2015, 12:07

יוסי22 כתב:יש דרך להעלות פה תמונות בפורום ?

אתה צריך להעלות את התמונה לשירות אחסון, למשל
http://tinypic.com/

ואז להשתמש בתגית ה IMG בשליחת תגובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יולי 2015, 01:01

מסובך מידי .. הפסד שלכם :cool
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2015, 01:36

יוסי22 כתב:מסובך מידי .. הפסד שלכם :cool

הכי פשוט בעולם...

מעלה תמונה לפה:
http://jpg.co.il/

נפתח לך חלון עם התמונה אתה מעתיק את השורה של "קישור ישיר לתמונה"
בהודעה שאתה כותב בפורום אתה לוחץ על "Img" וזה נותן לך דבר כזה: [ img][/img]
בין שתי קוביות הסוגריים אתה מדביק את מה שהעתקת בחלון של התמונה...

ויש לך תמונה בפורום....
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוגוסט 2015, 20:54

ממש באיחור אבל מהיר ועצבני 7 אדיר
בסוף שעשו לפול ווקר היתה לי צמרמורת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוגוסט 2015, 13:50

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 ספטמבר 2015, 19:37

למישהו יש סרט בסגנון American Sniper אבל...טוב?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2015, 11:16

ראיתי אתמול את סרט ההמשך לרצים במבוך ופעם ראשונה ב3D

הסרט חמוד, אקשן בלתי פוסק, אבל אין שם יותר מדי עלילה מתוחכמת או משהו בסגנון, או במילים אחרות סרט טוב לצעירים

ה3D גם היה חמוד, אבל נראה לי פחות הכרחי לסרט הספציפי הזה
ראיתי פרסומת לסרט על בחור שמותח כבל בין שני הבניינים בWORLD TRADE CENTER, ושם ה3D נראה ממש מדהים

מזמן לא יצא לי לראות כבר סרט באמת איכותי, שיצאתי ממנו ואמרתי וואו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 ספטמבר 2015, 11:50

ראיתי את פלאפל אטומי

בזבוז כסף, אל תלכו, חבל
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 21 ספטמבר 2015, 11:59

מי בכלל הולך ומוציא כסף על החרא הזה שנקרא "קולנוע ישראלי"?? הפערים בינו ובין קולנוע אמיתי גדולים יותר מאלו שקיימים בין הכדורגל הישראלי לאירופי. הוא עמוס בחוסר אותנטיות, שחקנים ויוצרים בינוניים ומטה ומלאים בעצמם. היחידים שחוגגים על התעשייה הזו הם אותם בתי הספר למשחק למיניהם שגובים סכומים גבוהים מצעירים בעלי חלומות שווא שככל הנראה יפרשו מהמקצוע בגיל 30 וילכו לברמן או למלצר באיזה פאב.

והאמינו לי שיצא לי לראות (באינטרנט או בטלוויזיה כמובן, כי אני עדיין לא מוכן ליפול בבלוף) כמה סרטים ישראלים שנשפכו עליהם מחמאות מכאן ועד אוסטרליה והובכתי בשביל מי שיצר אותם. המביך מכולם היה הסרט "כלבת". גם ''מי מפחד מהזאב" שדיברו עליו כסרט השנה היה לא יותר מסרט בינוני להחריד בסולם של קולנוע אמיתי.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 13:31

התנין כתב:מי בכלל הולך ומוציא כסף על החרא הזה שנקרא "קולנוע ישראלי"?? הפערים בינו ובין קולנוע אמיתי גדולים יותר מאלו שקיימים בין הכדורגל הישראלי לאירופי. הוא עמוס בחוסר אותנטיות, שחקנים ויוצרים בינוניים ומטה ומלאים בעצמם. היחידים שחוגגים על התעשייה הזו הם אותם בתי הספר למשחק למיניהם שגובים סכומים גבוהים מצעירים בעלי חלומות שווא שככל הנראה יפרשו מהמקצוע בגיל 30 וילכו לברמן או למלצר באיזה פאב.

והאמינו לי שיצא לי לראות (באינטרנט או בטלוויזיה כמובן, כי אני עדיין לא מוכן ליפול בבלוף) כמה סרטים ישראלים שנשפכו עליהם מחמאות מכאן ועד אוסטרליה והובכתי בשביל מי שיצר אותם. המביך מכולם היה הסרט "כלבת". גם ''מי מפחד מהזאב" שדיברו עליו כסרט השנה היה לא יותר מסרט בינוני להחריד בסולם של קולנוע אמיתי.

אתה נכנס פה לויכוח אם בכלל צריך לעשות תרבות בעברית. הרי יש בעולם מעט מאוד דוברי עברית, אז למה בכלל עשות הצגות וסרטים ומחזות בעברית? ברור שסרט ישראלי שמכוון לקהל של 4-5 מליון יהיה נחות מסרט הוליוודי שמכוון לקהל של מליארדים. ההשוואה לא במקום, ואכן יש פה בזבוז משאבים לא קטן על תרבות בעברית שלא בטוח ששווה את הכסף.

אני חושב שכן ראוי לשמר תרבות בעברית, אפילו במחיר מופקע ובאיכות יחסית נמוכה.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 21 ספטמבר 2015, 13:46

בעיניי סבסוד מוצר נחות ואמנים בינוניים זה דבר מיותר, ואם הקולנוע הישראלי ייעלם זה ממש לא ידיר שינה מעיניי. האמת שיצא לי לראות סרטים זרים, לא בהכרח הוליוודים, והם כ"כ הרבה יותר איכותיים ואותנטיים מהאשפה הישראלית. שם למשל לא לקחו משפט אמריקאי להחריד כמו "הבנזונה אכזרי" ותרגמו אותו אחד לאחד בעברית.
העניין הוא שהקולנוע כאן לא באמת פונה ל 4-5 מיליון אנשים אלא יותר ל-100 או 200 אלף. דווקא כשהיוצרים כן פנו לקהל הרחב, אז היו כאן דברים טובים ומבדרים הרבה יותר - חלק מסרטי הבורקס, אסקימו לימון, השוטר אזולאי וכו'. אפילו בתחום הטלוויזיה עושים סדרות לא רעות בכלל בשנים האחרונות - עספור (לא כולל עונה שנייה), פאודה, משחק החיים (סתם, לא).

כמעט כל סרט ישראלי שראיתי נותן תחושה שהיוצר כ"כ מבושם מעצמו ומתנשא. והמעצבן הוא שפשוט אין על מה - מדובר בתת רמה, תת תרבות וכו'. ואגב ההתנשאות שעליה דיברתי, באה לידי ביטוי גם בכך שטקס חלוקת פרסי "אופיר" מחולק עוד לפניי שכל הסרטים יצאו לבתי הקולנוע. כלומר שדעת הקהל כלל לא מעניינת את פאנל השופטים ומארגני הטקס. מבחינתם זה מעין אירוע סגור של הברנז'ה. איכס.

אבל שכל אחד ייעשה בכספו מה שהוא רואה לנכון, גם אם זה לממן אנשים לא מוכשרים.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2015, 14:33

ב 2016 יוצא ספר הג'ונגל החדש. עשוי ממש יפה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2015, 15:00

felix_r כתב:ב 2016 יוצא ספר הג'ונגל החדש. עשוי ממש יפה.

לא למדו לקח מהשני?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 15:49

התנין כתב:בעיניי סבסוד מוצר נחות ואמנים בינוניים זה דבר מיותר, ואם הקולנוע הישראלי ייעלם זה ממש לא ידיר שינה מעיניי. האמת שיצא לי לראות סרטים זרים, לא בהכרח הוליוודים, והם כ"כ הרבה יותר איכותיים ואותנטיים מהאשפה הישראלית. שם למשל לא לקחו משפט אמריקאי להחריד כמו "הבנזונה אכזרי" ותרגמו אותו אחד לאחד בעברית.
העניין הוא שהקולנוע כאן לא באמת פונה ל 4-5 מיליון אנשים אלא יותר ל-100 או 200 אלף. דווקא כשהיוצרים כן פנו לקהל הרחב, אז היו כאן דברים טובים ומבדרים הרבה יותר - חלק מסרטי הבורקס, אסקימו לימון, השוטר אזולאי וכו'. אפילו בתחום הטלוויזיה עושים סדרות לא רעות בכלל בשנים האחרונות - עספור (לא כולל עונה שנייה), פאודה, משחק החיים (סתם, לא).

כמעט כל סרט ישראלי שראיתי נותן תחושה שהיוצר כ"כ מבושם מעצמו ומתנשא. והמעצבן הוא שפשוט אין על מה - מדובר בתת רמה, תת תרבות וכו'. ואגב ההתנשאות שעליה דיברתי, באה לידי ביטוי גם בכך שטקס חלוקת פרסי "אופיר" מחולק עוד לפניי שכל הסרטים יצאו לבתי הקולנוע. כלומר שדעת הקהל כלל לא מעניינת את פאנל השופטים ומארגני הטקס. מבחינתם זה מעין אירוע סגור של הברנז'ה. איכס.

אבל שכל אחד ייעשה בכספו מה שהוא רואה לנכון, גם אם זה לממן אנשים לא מוכשרים.

מה עם תיאטרון בעברית? גם על זה אפשר לוותר? ספרות עברית? כל המוצרים האלה לא יכולים להתקיים בלי סבסוד ממשלתי. דווקא סדרות טלוויזיה אני לא חושב שמסבסדים כי לזה יש שוק מסחרי.

אני לא צרכן גדול של אף אחד מהמוצרים האלה כרגע ואני גם לא מתיימר להיות מבקר תרבות, אבל לפני משהו כמו שנה, ראיתי סרט ישראלי ("זינוק בעליה" אם אני לא טועה) והוא היה סביר לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2015, 16:49

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:ב 2016 יוצא ספר הג'ונגל החדש. עשוי ממש יפה.

לא למדו לקח מהשני?

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 21 ספטמבר 2015, 16:50

לגביי התאטרון - אין לי מושג לגביי רמת ההצגות, כי אני לא צורך אותן.
בשורה התחתונה אין לי שום העדפה לתוצרת ארצישראלית בכל התחומים. אם מדובר במוצר גרוע (והקולנוע הישראלי הוא בעיניי גרוע מאוד) אין לי בעיה שהוא ייעלם.

וכן, המצב האידאלי ביותר לדעתי הוא שגורמים פרטיים ישקיעו את כספם בתחום הזה (בדיוק כמו שאני נגד סבסוד קבוצות ספורט ע"י העירייה). אבל לא ממש נכנסתי לנושא הסבסוד הממשלתי בתחומים הללו אלא רק הבעתי תמיהה אישית כיצד אנשים אשכרה מבזבזים מכספם והולכים לקולנוע כדי לראות סרט ישראלי.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 19:28

אז דבר ראשון, יש מעט אנשים שהולכים לסרטים ישראלים. למה אנשים הולכים? כי לפעמים זה נחמד לראות משהו שמשקף תרבות מקומית גם אם איכות ההפקה נמוכה יותר.

אין מספיק כסף פרטי שיכול לתמוך בתעשיית קולנוע ישראלית, כמו שאין מספיק כסף פרטי שיכול לתמוך ברוב ענפי הספורט.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2015, 20:51

תנין ורוי, בתור אחד שכן צורך תרבות בעברית, אני לחלוטין לא מסכים.
הקולנוע כאן הוא טוב, שמשקיע יותר בסיפור מאשר בתפאורה.
הסדרות הישראליות מעולות (בטיפול, חטופים, פאודה, תא גורדין,...) וגם התאטרון מצויין.
האמת שאנחנו הולכים בעיקר לגשר והוא ממש טוב.

לגבי ספרות, כאן לצערי אני לא יכול לשפוט כי הספר האחרון שקראתי של סופר ישראלי הוא של שי שטרן הגאון וזה היה לפני איזה שנה פלוס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 21:02

יוני, הטענות של תנין היו לגבי המימון הציבורי. שים את הסדרות בצד - כל השאר (קולנוע, תיאטרון, ספרות) ממומן מכספי ציבור בצורה כזו או אחרת. השאלה אם יש לזה מקום? תנין חושב שלא, אני דווקא חושב שכן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2015, 22:32

roy1000 כתב:יוני, הטענות של תנין היו לגבי המימון הציבורי. שים את הסדרות בצד - כל השאר (קולנוע, תיאטרון, ספרות) ממומן מכספי ציבור בצורה כזו או אחרת. השאלה אם יש לזה מקום? תנין חושב שלא, אני דווקא חושב שכן.

אני גם חושב שכן. אנחנו חיים פה לא? השפה שלנו היא השפה העברית... אם לא תהיה כאן תרבות בעברית, אז למה לחיות כאן בכלל?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים