ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - כספי עבר לקליבלנד והליגה מושבתת

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 22:44

misha כתב:זה לא תירוץ, זו המציאות. יש הבדל גדול בין מה שקרה בקליבלנד, שם הוא הפסיד לקבוצות יותר טובות, ולא תמיד היו לו את הכלים וגם מאמן נורמלי, לבין מה שקרה בגמר של שנה שעברה. אני לא פוטר אותו לגמרי משתי העונות האחרונות בקאבס אבל אלה דברים שאפשר להבין. מעטים הם השחקנים שלקחו אליפות לבד בלי סיידקיק טוב שהוא לפחות אולסטאר. אבל את הכישלון הגדול של עונה שעברה, כמו שכבר אמרתי, אי אפשר לטייח וכל הביקורת מוצדקת (ולא רק על הגמר אלא על כל הדברים שהוא עשה באותה עונה שהתחלתה בהביזיון בESPNשל ה"החלטה"). הוא יצטרך לעשות הרבה דברים בשנים הבאות כדי למחוק את זה.

לשיקגו יהיה קשה להתחזק כי הם כבר מחוייבים ליותר מ60 מיליון לעונה הבאה ועוד מעט יצטרכו לתת חוזה מקסימום לרוז שבינתיים מרוויח רק 7 מיליון. שלא לדבר על לייקרס עם מעל ל90 מיליון ( קובי לבד ירוויח 27 ו30 מיליון בשנים הבאות).
נכון, בליגה שי הרבה כשירון, ואני לא אומר שהם יזכו כל שנה, אבל קשה לי לראות אותם לא זוכים בלפחות 2 אליפויות ב5-6 השנים הבאות, אם ישארו בריאים וריילי ישתמש בMLE נכון. פלוס, הרבה וותיקים עם שכר מינמום ירצו לבוא, כמו שתמיד קורה עם קונטנדרית בכירה. הלוואי שאתבדה כי אני נגדם ומקווה שיפסידו כל משחק, אבל אני לא רואה סרט שהם נחנקים שנה אחרי שנה. נחכה ונראה.

נוביצקי :whistle
זה נכון, אבל שוב, זה לא פוטר אותו. בנו סביבו קבוצה טובה לדעתי, שלא בטעות סיימו עם המאזן הטוב בליגה. אבל כמו שאמרתי, וכמו שאתה אמרת, רוב הביקרות זה לגבי העונה שעברה.
לשיקאגו דווקא יש יתרון אני חושב. נואה ורוז יושבים על חוזים מאוד נמוכים, מה שמאפשר לבנות קבוצה טובה סביבם. דנג אם אני לא טועה, מסיים בקרוב את החוזה. שרוז יסיים את החוזה, כמובן שהוא יקבל חוזה גדול, מה שיקשה כלכלית לבנות קבוצה איכותית כמו עם חוזה הרוקי שלו, אבל זה לא שלברון וויד ובוש מקבלים גרושים... גם שם יש חוזים גדולים, וגם שם לא יהיה פשוט להרכיב פאזל סביבם.
אותו דבר לגבי קובי. אם הם לקחו אליפויות, ובנו קבוצות אדירות גם שהוא ישב על חוזים גדולים, אני לא רואה שום סיבה שהם לא יוכלו לעשות את זה שוב.
עניין מאוד מעניין, זה איך תסתיים השביתה, ומה יהיה עם תקרת השכר, מעניין מאוד כמה הכובים ירוויחו אחרי הפשרה, ואיך הקבוצות יבנו..
בליגה יש הרבה כשרון כמו שאמרתי (אנחנו חוזרים במעגלים..), ובאמת שאי אפשר לחזות מה יהיה. סתם דוגמא, אם כריס פול עוד שנה חותם בניקס, ויחד עם כרמלו ואמרה, והנה יש לך טריו לא פחות טוב לדעתי מהטריו של מיאמי. אם אוקלהומה משאירה את הבסיס, מצרפים עוד שחקן פנים טוב כמו מארק גאסול לדוגמא, עוד גארד מחליף, יחד עם הבסיס הנפלא שלהם, והנה עוד קבוצה שיכולה להביא אליפות.
יש הרבה מאוד שחקנים ברמה הגבוה ביותר, שהם עוד צעירים ומוכשרים בטירוף, שיכולים לעבור לקבוצות גדולות ולקחת אליפויות גם מהטריו של מיאמי. קווין לאב לדוגמא, אם עוזב את מינסוטה. ג'ון וול, לדוגמא. וכו' וכו'.... הטריו של מיאמי ממש לא בהכרח יהפוך אותה לקבוצה החזקה ביותר, ואי אפשר לחזות שהם יקחו 2 אליפויות בשנים הקרובות. זה יכול ליהיות, אבל גם מאוד יכול ליהיות שלא.
כמו שאמרת, נחכה ונראה.. אני כמוך, מקווה גם שהם לא יקחו שום אליפות
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 18 אוקטובר 2011, 23:05

אגב, הפגישה בין הבעלים לשחקני ה-NBA יחד עם הבורר נמשכת כבר 9 שעות וצפויה להימשך עוד זמן רב. להזכירכם, סטרן ייחס לפגישה הזו חשיבות רבה ואמר שאם היא לא תניב הסכם יבוטלו משחקים נוספים והוא מעריך שגם העונה לא תתחיל לפני חג המולד. מצד אחד אני מייחל כבר לסיום השביתה אבל מצד שני אני חושש שהיא תסתיים לפני שלנגפורד יחתום (אם בכלל) ואז הוא ייחטף על ידי קבוצה עשירה שתפסיד שחקן NBA (כמו לדוגמא ריאל שתפסיד את רודי).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:07

קודי כתב:אגב, הפגישה בין הבעלים לשחקני ה-NBA יחד עם הבורר נמשכת כבר 9 שעות וצפויה להימשך עוד זמן רב. להזכירכם, סטרן ייחס לפגישה הזו חשיבות רבה ואמר שאם היא לא תניב הסכם יבוטלו משחקים נוספים והוא מעריך שגם העונה לא תתחיל לפני חג המולד. מצד אחד אני מייחל כבר לסיום השביתה אבל מצד שני אני חושש שהיא תסתיים לפני שלנגפורד יחתום (אם בכלל) ואז הוא ייחטף על ידי קבוצה עשירה שתפסיד שחקן NBA (כמו לדוגמא ריאל שתפסיד את רודי).

עדיף לנו שהשביתה תימשך עוד קצת, עד איזור דצמבר-תחילת ינואר..
כמובן אבל עדיף שהשביתה תסתיים עכשיו מאשר לא תסתיים בכלל :?
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2011, 23:10

אני בכלל בעד פירוק ה NBA והקמת ליגה חדשה. NBA הפכה להיות כל כך מגעילה ולא מעניינת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 23:11

felix_r כתב:אני בכלל בעד פירוק ה NBA והקמת ליגה חדשה. NBA הפכה להיות כל כך מגעילה ולא מעניינת.

והכל בגלל מכבי :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:17

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:אני בכלל בעד פירוק ה NBA והקמת ליגה חדשה. NBA הפכה להיות כל כך מגעילה ולא מעניינת.

*הכל בגלל פדרמן. יש לדייק...
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 23:19

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

*הכל בגלל פדרמן. יש לדייק...

מצטערת..לא יקרה שוב :::
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 18 אוקטובר 2011, 23:31

אוקיי אז לברון השחקן הטוב בעולם כנראה ?
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1869613
עוד מהרשימה :
1. לברון ג'יימס
2. דוויט הווארד
3. דווין וויד
4. כריס פול
5. דירק נוביצקי
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2011, 07:36

לא הייתי אומר לא מעניינת, אבל מגעילה - בהחלט.
אני לוקח בכל יום את הכוכבים של פעם, ע"פ הכוכבים של היום, שכל מה שמעניין אותם זה כסף, פרסום, תהילה ומלטפי אגו שסובבים אותם.
לצערי זאת הפכה להיות הרבה יותר ליגת לברון מאשר ליגת נוביצקי, וחבל.

זה לא אומר כמובן שצריך לפרק את הNBA, כי אין מה לעשות עם זה כ"כ, וזה יקרה בכל ליגה אחרת, כי ככה נראה העולם שלנו היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 19 אוקטובר 2011, 08:11

6 לב צהוב כתב:אוקיי אז לברון השחקן הטוב בעולם כנראה ?
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1869613
עוד מהרשימה :
1. לברון ג'יימס
2. דוויט הווארד
3. דווין וויד
4. כריס פול
5. דירק נוביצקי

הדירוג הזה לא משהו... סטודומאייר לא בטופ 10? פול 4 בעולם? קובי 7?(עד כמה שאני לא סובל אותו, מגיע לו הרבה יותר)
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי misha » 19 אוקטובר 2011, 14:10

asafb96 כתב:זה נכון, אבל שוב, זה לא פוטר אותו. בנו סביבו קבוצה טובה לדעתי, שלא בטעות סיימו עם המאזן הטוב בליגה. אבל כמו שאמרתי, וכמו שאתה אמרת, רוב הביקרות זה לגבי העונה שעברה.
לשיקאגו דווקא יש יתרון אני חושב. נואה ורוז יושבים על חוזים מאוד נמוכים, מה שמאפשר לבנות קבוצה טובה סביבם. דנג אם אני לא טועה, מסיים בקרוב את החוזה. שרוז יסיים את החוזה, כמובן שהוא יקבל חוזה גדול, מה שיקשה כלכלית לבנות קבוצה איכותית כמו עם חוזה הרוקי שלו, אבל זה לא שלברון וויד ובוש מקבלים גרושים... גם שם יש חוזים גדולים, וגם שם לא יהיה פשוט להרכיב פאזל סביבם.
אותו דבר לגבי קובי. אם הם לקחו אליפויות, ובנו קבוצות אדירות גם שהוא ישב על חוזים גדולים, אני לא רואה שום סיבה שהם לא יוכלו לעשות את זה שוב.
עניין מאוד מעניין, זה איך תסתיים השביתה, ומה יהיה עם תקרת השכר, מעניין מאוד כמה הכובים ירוויחו אחרי הפשרה, ואיך הקבוצות יבנו..
בליגה יש הרבה כשרון כמו שאמרתי (אנחנו חוזרים במעגלים..), ובאמת שאי אפשר לחזות מה יהיה. סתם דוגמא, אם כריס פול עוד שנה חותם בניקס, ויחד עם כרמלו ואמרה, והנה יש לך טריו לא פחות טוב לדעתי מהטריו של מיאמי. אם אוקלהומה משאירה את הבסיס, מצרפים עוד שחקן פנים טוב כמו מארק גאסול לדוגמא, עוד גארד מחליף, יחד עם הבסיס הנפלא שלהם, והנה עוד קבוצה שיכולה להביא אליפות.
יש הרבה מאוד שחקנים ברמה הגבוה ביותר, שהם עוד צעירים ומוכשרים בטירוף, שיכולים לעבור לקבוצות גדולות ולקחת אליפויות גם מהטריו של מיאמי. קווין לאב לדוגמא, אם עוזב את מינסוטה. ג'ון וול, לדוגמא. וכו' וכו'.... הטריו של מיאמי ממש לא בהכרח יהפוך אותה לקבוצה החזקה ביותר, ואי אפשר לחזות שהם יקחו 2 אליפויות בשנים הקרובות. זה יכול ליהיות, אבל גם מאוד יכול ליהיות שלא.

אבל צריך לקחת את העונות ההן בפרופורציות ולא לערבב עם הכישלון של העונה שעברה. הוא בפירוש הפסיד לקבוצה טובה יותר וגם אם היה מגיע לגמר היה מפסיד ללייקרס. קאבס לא היו בנויים טוב, הם נבנו תוך פחד הגדול שלברון עלול לעזוב ועשו מהלכים לא חכמים. העונה הרגילה היא לא ממש מדד, במיוחד כשיש לך קבוצה ותיקה כמו בוסטון, שלא התאמצה בחלק השני של העונה כדי לשמור את הכוחות לפלייאוף, ושם האינטנסיביות עולה ולי לא לא היה ספק שננצח. חוץ מעמדה של לברון, היה לנו יתרון בשאר העמדות, בספסל ובמאמן.

אתה טועה לגבי דנג, יש לו חוזה לעוד 3 עונות (40 מיליון) וגם לגבי נואה (כבר קיבל חוזה ארוך של 60 מיליון ל5 שנים). יחד עם החוזה של בוזר, הדרך היחידה שלהם להתחזק היא כמו של מיאמי (MLE וחוזי מינימום), ככה שאל תצפה לחיזוקים גדולים.
הם לקחו אליפויות, ובנו קבוצות אדירות גם כשהוא ישב על חוזים גדולים (אומנם קטנים מהנוכחי) אבל אז היה לך את קובי ביכולת שיא, SF נורמלי (אריזה או ארטסט שפוי) וPG טוב במקום הגופה של פישר. יש להם התחייבויות של מעל 90 מיליון לעונה הבאה, הכי הרבה בליגה בפער ניכר, והם חייבים טרייד טוב כלשהו (כנראה על אודום או ביינום) כדי באמת לחזור להיות קונטנדרים. לצערם יש להם את ארטסט לעוד 3 עונות ואת פישר לעוד שנתיים.
לניקס יש פוטנציאל, אבל כריס פול עדו צריך לבוא (עוד שנה לפחות אם וכאש) וכל העסק ייקח זמן. בניקס תמיד מוצאים דרך איך לפשל.

הרבה דברים יכולים לקרות, אבל לדעתי הם פשוט מוכשרים מדי כדי לא לקחת אליפות (לא כל שנה כמובן). חשבתי בקיץ שעבר, שהם לא ייקחו בעונה הראשונה ושייקח להם זמן להתחבר. וזה מה שקרה, למרות שהם הגיעו יותר רחוק ממה שקיוויתי ודרסו את המזרח. ברור שיהיו קבוצות מוכשרות אחרות אבל לקבוצה הזאת יש עוד 4-5 שנים לרוץ ביחד ולא כל שנה ייתקלו בקבוצה מדהימה כמו הדאלאס של אשתקד, שהכל פשוט התחבר לה בפוסט סיזן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אוקטובר 2011, 18:19

misha כתב:
asafb96 כתב:זה נכון, אבל שוב, זה לא פוטר אותו. בנו סביבו קבוצה טובה לדעתי, שלא בטעות סיימו עם המאזן הטוב בליגה. אבל כמו שאמרתי, וכמו שאתה אמרת, רוב הביקרות זה לגבי העונה שעברה.

אבל צריך לקחת את העונות ההן בפרופורציות ולא לערבב עם הכישלון של העונה שעברה. הוא בפירוש הפסיד לקבוצה טובה יותר וגם אם היה מגיע לגמר היה מפסיד ללייקרס. קאבס לא היו בנויים טוב, הם נבנו תוך פחד הגדול שלברון עלול לעזוב ועשו מהלכים לא חכמים. העונה הרגילה היא לא ממש מדד, במיוחד כשיש לך קבוצה ותיקה כמו בוסטון, שלא התאמצה בחלק השני של העונה כדי לשמור את הכוחות לפלייאוף, ושם האינטנסיביות עולה ולי לא לא היה ספק שננצח. חוץ מעמדה של לברון, היה לנו יתרון בשאר העמדות, בספסל ובמאמן.

אתה טועה לגבי דנג, יש לו חוזה לעוד 3 עונות (40 מיליון) וגם לגבי נואה (כבר קיבל חוזה ארוך של 60 מיליון ל5 שנים). יחד עם החוזה של בוזר, הדרך היחידה שלהם להתחזק היא כמו של מיאמי (MLE וחוזי מינימום), ככה שאל תצפה לחיזוקים גדולים.
הם לקחו אליפויות, ובנו קבוצות אדירות גם כשהוא ישב על חוזים גדולים (אומנם קטנים מהנוכחי) אבל אז היה לך את קובי ביכולת שיא, SF נורמלי (אריזה או ארטסט שפוי) וPG טוב במקום הגופה של פישר. יש להם התחייבויות של מעל 90 מיליון לעונה הבאה, הכי הרבה בליגה בפער ניכר, והם חייבים טרייד טוב כלשהו (כנראה על אודום או ביינום) כדי באמת לחזור להיות קונטנדרים. לצערם יש להם את ארטסט לעוד 3 עונות ואת פישר לעוד שנתיים.
לניקס יש פוטנציאל, אבל כריס פול עדו צריך לבוא (עוד שנה לפחות אם וכאש) וכל העסק ייקח זמן. בניקס תמיד מוצאים דרך איך לפשל.

הרבה דברים יכולים לקרות, אבל לדעתי הם פשוט מוכשרים מדי כדי לא לקחת אליפות (לא כל שנה כמובן). חשבתי בקיץ שעבר, שהם לא ייקחו בעונה הראשונה ושייקח להם זמן להתחבר. וזה מה שקרה, למרות שהם הגיעו יותר רחוק ממה שקיוויתי ודרסו את המזרח. ברור שיהיו קבוצות מוכשרות אחרות אבל לקבוצה הזאת יש עוד 4-5 שנים לרוץ ביחד ולא כל שנה ייתקלו בקבוצה מדהימה כמו הדאלאס של אשתקד, שהכל פשוט התחבר לה בפוסט סיזן.

אני לא זוכר את כל הפרטים מהעונה ההיא, אבל אני זוכר בפירוש שלברון בא אחרי עונה שבא הוא נכשל, ובנו קבוצה מצוינת שם, וכולם דיברו על זה שהם בדרך לאליפות, והם הפייבוריטים, והוא פישל. אוקי, נגיד, מקובל. אבל כל המהלך הפחדני שלו בקיץ, כל התעמולה הזאת, ובכל זאת הוא פישל גם בהיט, תסכים איתי שעד עכשיו בקריירה שלו הוא אכזב ומצטייר כלוזר...

לגבי החלק של הבולס, וואלה, חידשת לי עם נואה ודנג... הייתי בטוח שלדנג נשאר עוד שנה אחת בחוזה, ונואה עוד עם חוזה הרוקי שלו...
בכל מקרה, עדיין אפשר לחזק שם. דנג, למרות שיש לו חוזה גדול מהיכולת שלו, הוא שחקן מצוין, ורוז עוד עם חוזה רוקי (חוזה רוקי גבוה יחסית, אבל נמוך בהרבה מהיכולת שלו). אפשר לבנות שם משהו טוב. בהיט רק 3 הכוכבים לוקחים משהו כמו 45 מיליון דולר בערך, גם הם יתקשו לבנות קבוצה עמוקה ואיכותית...
אצל הלייקרס גם עם הסגל הנוכחי, הם בכיף יכולים לעבור את ההיט. עם שינויים קוסמטיים קטנים, כמו הבאת רכז פותח נורמלי והורדת פישר לספסל, ועוד קצת חיזוק לספסל, והם קבוצה לא פחות טובה מההיט. קובי, גאסול, ביינום, אודום, ארטסט, בראון, בארנס, יש שם כשרון.
בקשר לשאר, אנחנו חוזרים במעגלים... אתה אומר שהם יותר מדי מוכשרים בשביל לא לקחת אליפות, אני אומר שיש מספיק כשרון בליגה שיכול לדאוג שלברון לא יביא טבעת (למרות ששוב, אני אומר שזה בהחלט אפשרי שהוא יביא 2-3 אליפויות, אבל ממש אי אפשר לקבוע את זה חד משמעית), אנחנו לא מתקדמים לשום מקום..
asafb96

הודעהעל ידי misha » 19 אוקטובר 2011, 19:57

דיברו לא דיברו, הם חד משמעית לא היו הקבוצה הכי טובה (שלשיית, במקרה הטוב) ולא היו בנויים נכון כדי לקחת אליפות. הם גם הבינו את זה באמצע העונה ועשו את הטרייד הפזיז על ג'יימיסון שהיה ברור שלא יעזור. סלטיקס ולייקרס היו בבירור עדיפות וראו את זה טוב מאוד בפלייאוף. זה כישלון, אבל לא משהו מיוחד, לא משהו שהרבה שחקנים גדולים לא חוו בעבר לכן צריך לקחת את זה בפרספקטיבה הנכונה. על מה שקרה מהקיץ שעבר ואילך אין עוררים והוא פישל בענק. הוא יצטרך לתת כמה שנים טובות מאוד, כולל גמרים מעולים כדי להשכיח את זה.

לגבי בולס - למרות החוזה היחסית נמוך של רוז, הם כבר מחויבים למעל 60 מיליון, כמעט כמו הסכום של ההיט. זאת אומרת הם לא יכולים להביא איזה כוכב או משהו בלי טרייד ויצטרכו להסתפק בMLE בלבד.
לא מסכים לגבי הלייקרס, הפלייאוף (דאלאס פשוט פירקה אותם לגורמים) הראה שהם צריכים שינוי גדול יותר ולא רק התערבות קוסמטית. הם לא יכולים להביא רכז באמת טוב שהם צריכים בלי טרייד בו יצטרכו לוותר על מישהו וזה ממש חובה כי פישר כבר בפנסיה. את ארטסט הכדורסל כבר פחות מעניין ובארנס זה לא תחליף הולם. צריך לזכור שקובי כבר לא אותו שחקן מלפני כמה שנים. חות מזה, בראון שהזכרת כבר לא בלייקרס, יצא מהחוזה שלו לפני הלוק אואט ושחקן חופשי לכל דבר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2011, 20:12

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3087&docID=108834&lang=HE

טור דעה חביב על הדירוג של ESPN

יש לי שאלה - מדובר בדירוג רק של שחקני NBA? כנראה שלא. למה הם היו כאלה עצלנים, ולא ניסו לדרג גם כמה מהשחקנים הבולטים באירופה בתוך הרשימה.
אין לי ספק שיש כמה וכמה שחקנים שמשחקים היום באירופה, שראויים למצוא את עצמם במאייה הראשונה, וחלק גם בחמישים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אוקטובר 2011, 20:31

jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3087&docID=108834&lang=HE

טור דעה חביב על הדירוג של ESPN

יש לי שאלה - מדובר בדירוג רק של שחקני NBA? כנראה שלא. למה הם היו כאלה עצלנים, ולא ניסו לדרג גם כמה מהשחקנים הבולטים באירופה בתוך הרשימה.
אין לי ספק שיש כמה וכמה שחקנים שמשחקים היום באירופה, שראויים למצוא את עצמם במאייה הראשונה, וחלק גם בחמישים.

את מי היית מכניס ל- top 50?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2011, 20:55

לטופ 50? כנראה את נבארו ואת דיאמנטידיס ואולי גם את סופו.
כשקובעים עד כמה שחקן זה או אחר טוב, חייבים להתחשב בכל הפרמטרים, גם הקבוצתיים, כי מדובר על משחק קבוצתי.
בזמנו כולם זלזלו בפטרוביץ', ואפילו ייבשו אותו על הספסל, למרות שאין ספק שהוא היה טוב יותר מהרבה מאוד שחקנים אחרים בNBA.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 19 אוקטובר 2011, 21:04

ב-100 כן, אבל ב-50 לא נראה לי שהייתי מכניס אותם.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אוקטובר 2011, 21:09

misha כתב:דיברו לא דיברו, הם חד משמעית לא היו הקבוצה הכי טובה (שלשיית, במקרה הטוב) ולא היו בנויים נכון כדי לקחת אליפות. הם גם הבינו את זה באמצע העונה ועשו את הטרייד הפזיז על ג'יימיסון שהיה ברור שלא יעזור. סלטיקס ולייקרס היו בבירור עדיפות וראו את זה טוב מאוד בפלייאוף. זה כישלון, אבל לא משהו מיוחד, לא משהו שהרבה שחקנים גדולים לא חוו בעבר לכן צריך לקחת את זה בפרספקטיבה הנכונה. על מה שקרה מהקיץ שעבר ואילך אין עוררים והוא פישל בענק. הוא יצטרך לתת כמה שנים טובות מאוד, כולל גמרים מעולים כדי להשכיח את זה.

לגבי בולס - למרות החוזה היחסית נמוך של רוז, הם כבר מחויבים למעל 60 מיליון, כמעט כמו הסכום של ההיט. זאת אומרת הם לא יכולים להביא איזה כוכב או משהו בלי טרייד ויצטרכו להסתפק בMLE בלבד.
לא מסכים לגבי הלייקרס, הפלייאוף (דאלאס פשוט פירקה אותם לגורמים) הראה שהם צריכים שינוי גדול יותר ולא רק התערבות קוסמטית. הם לא יכולים להביא רכז באמת טוב שהם צריכים בלי טרייד בו יצטרכו לוותר על מישהו וזה ממש חובה כי פישר כבר בפנסיה. את ארטסט הכדורסל כבר פחות מעניין ובארנס זה לא תחליף הולם. צריך לזכור שקובי כבר לא אותו שחקן מלפני כמה שנים. חות מזה, בראון שהזכרת כבר לא בלייקרס, יצא מהחוזה שלו לפני הלוק אואט ושחקן חופשי לכל דבר.

טוב זה לא הולך לשום מקום.. אפשר להתווכח היו פייבורטים, לא היו, היו צריכים, לא היו. בשורה התחתונה, לברון אכזב מאוד עד עכשיו בקריירה, ומצטייר כלוזר עד עכשיו.
לגבי שיקאגו, אני לא יודע את כל הפרטים כמו כל השחקנים שחתומים על חוזים, בחירות דארפט, אופציות כאלה ואחרות, ואורכי החוזים, אבל יש להם בסיס מצוין, והם לא צריכים להביא אולסטאר בשביל ליהיות ברמה של ההיט. חסר להם לדעתי עוד גארד טוב, וסנטר מחליף. באמת שלא יותר מזה. רוז, נואה, בוזר, גיבסון, דנג, קורבר, ווסטון, זה בסיס יוצא מהכלל. על אוקלהומה לא צריך להרחיב כמובן על כמות הכשרון והפוטנציאל בקבוצה הזאת, בטח שווסטברוק, דוראנט, הארדן ואיבקה יושבים על חוזי רוקי.
לגבי הלייקרס, הם אכן נפלו השנה בפלייאוף, אבל אני לא חושב שזה מעיד על היכולת שלהם. קובי וגאסול לא היו במיטבם, ביינום זה שחקן שקשה להתייחס אליו, ופישר כרכז פותח זה בעייתי. אני כן חושב שהם צריכים שינויים קוסמטיים בלבד. הבסיס שהוא קובי, גאסול, אודום וביינום זה בסיס אדיר. הם צריכים עוד רכז פותח, ואולי להחליף את ארטסט. בארנס, פישר ואודום מהספסל, יחד עם החמישיה, זה קבוצה שיכולה לעבור את ההיט.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אוקטובר 2011, 21:10

misha כתב:ב-100 כן, אבל ב-50 לא נראה לי שהייתי מכניס אותם.

שמע עברתי במבט חטוף על הטופ 50, אם קיד בגיל 38 שם, אני חושב שגם הם אולי יכולים להיכנס..
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 19 אוקטובר 2011, 21:24

את נבארו הייתי מכניס לפני ג'ייסון קיד. את דיאמנטידיס לא. אין לו עמדה ב-NBA והוא לא יכול לשמור שם על רכזים. מצד שני, קיד שמר על קובי ולברון בפלייאוף. מישהו רואה שחקן אירופאי שלא משחק היום ב-NBA שמצליח לעשות את זה? נבארו ודיאמנטידיס בטח שלא.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־16 אורחים