misha כתב:זה לא תירוץ, זו המציאות. יש הבדל גדול בין מה שקרה בקליבלנד, שם הוא הפסיד לקבוצות יותר טובות, ולא תמיד היו לו את הכלים וגם מאמן נורמלי, לבין מה שקרה בגמר של שנה שעברה. אני לא פוטר אותו לגמרי משתי העונות האחרונות בקאבס אבל אלה דברים שאפשר להבין. מעטים הם השחקנים שלקחו אליפות לבד בלי סיידקיק טוב שהוא לפחות אולסטאר. אבל את הכישלון הגדול של עונה שעברה, כמו שכבר אמרתי, אי אפשר לטייח וכל הביקורת מוצדקת (ולא רק על הגמר אלא על כל הדברים שהוא עשה באותה עונה שהתחלתה בהביזיון בESPNשל ה"החלטה"). הוא יצטרך לעשות הרבה דברים בשנים הבאות כדי למחוק את זה.
לשיקגו יהיה קשה להתחזק כי הם כבר מחוייבים ליותר מ60 מיליון לעונה הבאה ועוד מעט יצטרכו לתת חוזה מקסימום לרוז שבינתיים מרוויח רק 7 מיליון. שלא לדבר על לייקרס עם מעל ל90 מיליון ( קובי לבד ירוויח 27 ו30 מיליון בשנים הבאות).
נכון, בליגה שי הרבה כשירון, ואני לא אומר שהם יזכו כל שנה, אבל קשה לי לראות אותם לא זוכים בלפחות 2 אליפויות ב5-6 השנים הבאות, אם ישארו בריאים וריילי ישתמש בMLE נכון. פלוס, הרבה וותיקים עם שכר מינמום ירצו לבוא, כמו שתמיד קורה עם קונטנדרית בכירה. הלוואי שאתבדה כי אני נגדם ומקווה שיפסידו כל משחק, אבל אני לא רואה סרט שהם נחנקים שנה אחרי שנה. נחכה ונראה.
נוביצקי

זה נכון, אבל שוב, זה לא פוטר אותו. בנו סביבו קבוצה טובה לדעתי, שלא בטעות סיימו עם המאזן הטוב בליגה. אבל כמו שאמרתי, וכמו שאתה אמרת, רוב הביקרות זה לגבי העונה שעברה.
לשיקאגו דווקא יש יתרון אני חושב. נואה ורוז יושבים על חוזים מאוד נמוכים, מה שמאפשר לבנות קבוצה טובה סביבם. דנג אם אני לא טועה, מסיים בקרוב את החוזה. שרוז יסיים את החוזה, כמובן שהוא יקבל חוזה גדול, מה שיקשה כלכלית לבנות קבוצה איכותית כמו עם חוזה הרוקי שלו, אבל זה לא שלברון וויד ובוש מקבלים גרושים... גם שם יש חוזים גדולים, וגם שם לא יהיה פשוט להרכיב פאזל סביבם.
אותו דבר לגבי קובי. אם הם לקחו אליפויות, ובנו קבוצות אדירות גם שהוא ישב על חוזים גדולים, אני לא רואה שום סיבה שהם לא יוכלו לעשות את זה שוב.
עניין מאוד מעניין, זה איך תסתיים השביתה, ומה יהיה עם תקרת השכר, מעניין מאוד כמה הכובים ירוויחו אחרי הפשרה, ואיך הקבוצות יבנו..
בליגה יש הרבה כשרון כמו שאמרתי (אנחנו חוזרים במעגלים..), ובאמת שאי אפשר לחזות מה יהיה. סתם דוגמא, אם כריס פול עוד שנה חותם בניקס, ויחד עם כרמלו ואמרה, והנה יש לך טריו לא פחות טוב לדעתי מהטריו של מיאמי. אם אוקלהומה משאירה את הבסיס, מצרפים עוד שחקן פנים טוב כמו מארק גאסול לדוגמא, עוד גארד מחליף, יחד עם הבסיס הנפלא שלהם, והנה עוד קבוצה שיכולה להביא אליפות.
יש הרבה מאוד שחקנים ברמה הגבוה ביותר, שהם עוד צעירים ומוכשרים בטירוף, שיכולים לעבור לקבוצות גדולות ולקחת אליפויות גם מהטריו של מיאמי. קווין לאב לדוגמא, אם עוזב את מינסוטה. ג'ון וול, לדוגמא. וכו' וכו'.... הטריו של מיאמי ממש לא בהכרח יהפוך אותה לקבוצה החזקה ביותר, ואי אפשר לחזות שהם יקחו 2 אליפויות בשנים הקרובות. זה יכול ליהיות, אבל גם מאוד יכול ליהיות שלא.
כמו שאמרת, נחכה ונראה.. אני כמוך, מקווה גם שהם לא יקחו שום אליפות