asafb96 כתב:טוב זה לא הולך לשום מקום.. אפשר להתווכח היו פייבורטים, לא היו, היו צריכים, לא היו. בשורה התחתונה, לברון אכזב מאוד עד עכשיו בקריירה, ומצטייר כלוזר עד עכשיו.
לגבי שיקאגו, אני לא יודע את כל הפרטים כמו כל השחקנים שחתומים על חוזים, בחירות דארפט, אופציות כאלה ואחרות, ואורכי החוזים, אבל יש להם בסיס מצוין, והם לא צריכים להביא אולסטאר בשביל ליהיות ברמה של ההיט. חסר להם לדעתי עוד גארד טוב, וסנטר מחליף. באמת שלא יותר מזה. רוז, נואה, בוזר, גיבסון, דנג, קורבר, ווסטון, זה בסיס יוצא מהכלל. על אוקלהומה לא צריך להרחיב כמובן על כמות הכשרון והפוטנציאל בקבוצה הזאת, בטח שווסטברוק, דוראנט, הארדן ואיבקה יושבים על חוזי רוקי.
לגבי הלייקרס, הם אכן נפלו השנה בפלייאוף, אבל אני לא חושב שזה מעיד על היכולת שלהם. קובי וגאסול לא היו במיטבם, ביינום זה שחקן שקשה להתייחס אליו, ופישר כרכז פותח זה בעייתי. אני כן חושב שהם צריכים שינויים קוסמטיים בלבד. הבסיס שהוא קובי, גאסול, אודום וביינום זה בסיס אדיר. הם צריכים עוד רכז פותח, ואולי להחליף את ארטסט. בארנס, פישר ואודום מהספסל, יחד עם החמישיה, זה קבוצה שיכולה לעבור את ההיט.
בסדר, אבל יש להיכשל כמו בקאבס, שזה כמעט כל שחקן גדול נכשל ברמה כזו או אחרת או להיכשל כמו בעונה שעברה. זה הבדל גדול. מבחינתי מה שהיה בקאבס זה לא ממש לוזוריות (להפסיד לקבוצה טובה יותר), לעומת מה שהיה בעונה שעברה שזה כישלון מוחלט.
לשיקגו אכן יש בסיס טוב אבל הבסיס אבל הם צריכים עוד SG טוב ולא סתם רול פלייר. ראינו בסדרה נגד ההיט שהבסיס העכשווי של מיאמי פשוט עדיף.
אני חושב שזה כן מעיד וגם ראו את זה במהלך העונה. הם קבוצה מזדקנת שחייבת שינוי לא קטן - הרבה שחקנים שם בירידה. אותו רכז פותח שהם צריכים הם לא יכולים להביא בלי לוותר על שחקן משמעותי מהסגל בטרייד. הם לא יכולים סתם להחתים מישהו, אין להם שום יכולת תמרון בגלל רמת המשכורות המטורפת.
אני לא אומר שאין כישרון בליגה, יש מספיק, אבל ההיט לדעתי במצב הכי טוב אם מסתכלים ל3-4 שנים הבאות. זה כמובן לא אומר שהם יזכו בכל שנה.