roy1000 כתב:misha כתב:קודם כל - welcome back. נעלמת להרבה זמן. חבל שלא היית פה בזמן הסדרה בין סלטיקס לניקס![]()
מה שהיה במדי קאבס זה לא כזה כישלון מבחינתי אבל בסדרה נגד בוסטון במשחק החמישי הוא פישל בגדול. לפחות שהיה עושה כאילו הוא מנסה וכבר לא עם הראש במיאמי.
הצ'וקיריות בגמר של שנה שעברה? בטח שכישלון. זה לא משנה שזו שנה ראשונה שלהם, גם לסלטיקס ב2008 זו הייתה שנה ראשונה. יש להם שלושה סופרסטארים, צוות מסייע נחמד, דרסו את המזרח ואז הוא נותן תצוגה נגרות לא מהעולם הזה בגמר, ועוד אחרי כל הרעש שהוא עשה הקיץ עם ה"החלטה" וכל הדיבורים השחצניים שלו ושל וויד במהלך העונה והפלייאוף. הוא הרוויח את כל הביקורת והלגלוגים בזכות.
בולס צריכים SG שישלים טוב את רוז ועוד גבוה מחליף. אף אחד לא ציפה מהם שיגיעו כל כך רחוק (אני עוד זוכר את הירדות הרבות שלך על רוז) ויהיה בסדר.
אני לא חושב שגאסול מעבר לשיא, פשוט הייתה לו עונה פחות טובה. לא נראה שפיזית הוא איבד משהו. אבל בגדול הם חייבים איזה טרייד גאוני שיחזיר אותם לעניינים, עם העדפה חזקה לPG.
גם אם תביאו את פול, הניקס תמיד ימצאו דרך לפשל. אתם קבוצת נאחס ואני נהנה מזה מהצד
כל כך הרבה נכתב על ה- quit של לברון מול בוסטון. אין ספק שיש בזה משהו, אבל בכל מקרה, לא היו לקליבלנד כלים לזכות באליפות.
אתה שוכח שהסלטיקס ניצחו בזכות הצוות המסייע שלהם. פוזי, בראון, רונדו (שהיה אז רק מסייע), פרקינס, האוס - כולם היו מצויינים בפלייאוף. מה היה להיט? ביג Z? מייק מילר? ביבי? אף אחד חוץ מקצת האסלם לא תיפקד.
אני ממש לא ממעריצי לברון. לא אהבתי את השחצנות שלו עוד מקליבלנד ובמיאמי זה כבר נהיה מגוחך. אבל, צריך לזכור שלברון מעולם לא רצה להיות ג'ורדן - הוא רצה להיות מג'יק. קשה לו להיות ה"שחקן" והוא הראה את זה בסדרה מול דאלאס (חלק מזה היה ששחקני דאלאס פשוט התעללו בו עם טראש טוק).
רוז נתן עונה גדולה, אבל אי אפשר להתעלם ממה שההיט עשו לו. הם צריכים SG ברמה של אולסטא בשביל לזכות באליפות. עם כל דבר פחות הם לא עוברים את מיאמי. לגבי גבוה נוסף? למה הם צריכים עוד גבוה מעבר לנואה, בוזר, גיבסון ואסיק? הקו הקידמי שלהם מאוד עמוק.
הבעיה של הלייקרס שאין להם מה לתת בטרייד חוץ מביינום ולא בטוח שטרייד של כריס פול בתמורה לביינום יביא ללייקרס אליפות נוספת. זה תלוי בקובי ואני לא חושב שקובי של 2007 חוזר.
הסידרה של הניקס מול בוסטון הייתה בדיחה - אתה לא באמת מצפה מהניקס לעשות משהו בלי אמארה ובילאפס? בשנה הבאה אני צופה סוויפ של הניקס מול בוסטון (כולל נקמה על ה- 50 הפרש).
צ'אלמרס והאסלם אלה אחלה שחקנים שמשלימים חמישייה אתלטית. גם ביבי (בשלב הזה של הקריירה), אנטוני, ג'ונס והאוס רול פליירס סבירים. חוץ מזה, סלטיקס היו זקוקים לצוות מסייע הרבה יותר מההיט. אצל היט יש לך שלושה אולסטארים, שניים מהם בטופ5 של NBA, בשיא הקריירה. אבל עזוב, להפיל את זה עליהם זה פשוט לא נכון. הם כבר עברו בקלות יחסית את המזרח והיו לוקחים את הגמר אם לברון היה נותן את מה שהוא נתן נגד בוסטון ושיקגו. הם לא הפסידו בגלל רול פליירס, הם חד משמעית הפסידו כי לברון נחנק כמו טירון, אני מתפלא שאתה מגן עליו בעניין זה. זה פשוט כישלון שלו, היחנקות שתיזכר להרבה זמן והוא יצטרך לעבוד קשה כדי למחוק את זה. אם פירס היה נחנק ככה בגמר של 2008, שום רול פליירס שבעולם לא היו עוזרים. ג'ורדן או מג'יק זה לא משנה, אף אחד מהם לא נתן תצוגות לוזוריות כאלה וכשזה התחבר לכל הגועל נפש שלברון עשה בקיץ שעבר ואחרי זה, קיבלנו את הגלים של ביקורת ולגלוגים. אין לי שום טיפת רחמים כלפיו.
לא יודע אם ברמה של אולסטאר אבל אחד שישלים את רוז טוב ושיקלי מבחוץ. לגבי גבוה - בוזר נפצע הרבה פלוס צ'וקר, ואסיק הוא לא באמת מישהו שאתה משחק הרבה אתו בפלייאוף.
גם על גאסול אפשר לעשות את הטרייד. אבל אני לא בטוח שפול ירצה ללכת לשם, במקומו אני הולך לזרועותיו הפתוחות של החבר כרמלו.
לא אשמתי שהכוכבים שלכם נפצעים כל הזמן. אבל ככה או ככה היינו עוברים. מקווה שתהיה עונה מקוצרת (טוב לירוקים) אבל השחקנים הזקנים שלנו גם עם בלון חמצון בצד יתנו לניקס בראש