המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.
למה?
roy1000 כתב:חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.
אדגר פו כתב:לא ראיתי את תחילת המשחק , אבל הבנתי שפבארני ואימבאקווה התחילו את המשחק ביחד וזה נראה לי מוזר. מתי הם בכלל תורגלו ביחד ? הרי אימבאקווה היה יעיל בעמדה 5 ובתור 4 הוא נראה
די אבוד, גם בהגנה.
זה על גודס.
roy1000 כתב:כי שניהם צריכים את הכדור ביד ושניהם פשוט נותנים לשחקנים שמולם להגיע לסל. הדקות הטובות יותר של מכבי היו עם יוגב על המגרש.
החציל האצטקי כתב:אני לא מסכים פה ברמת העיקרון.
אני מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת יותר טוב עם יוגב על המגרש ורק עם אחד מהם בכל פעם, אבל אני חושב שזה לא נכון להפוך את זה מטקטיקה לאסטרטגיה.
פארמר ורוצ׳סטי הרי ישחקו יחד על המגרש ואתה תרצה אותם על המגרש בזמנים החשובים.
מי שהביא אותך לתואר באירופה זה טייריס והיקמן, לא יוגב ואינגלס. שחקנים של מאמן זה אחלה ושימושי מאוד, אבל אין תחליף לraw talent וליכולות הבאמת עצומות של השניים האלה בהתקפה.
כרגע גודס לא ביסס פיתרון שיאפשר לו לשחק עם רוצ׳סטי ופארמר יחד לא בהתקפה ולא בהגנה (בהגנה עד כה נראה שהוא פשוט הסתמך על רנדל תיקונים בע״מ, מה שכיסה לו ת׳תחת לאורך עונה שלמה אשתקד, למרות שגם בה אף אחד תכל׳ס לא שמר).
המאמן שלך צריך להשתמש בכלים שיש לו ולהוציא מהם 120%. גודס לא מוציא ממה שיש לו 40 כרגע.
ההתקפה שלנו רצה על אוטומט כי יש בה כמות כשרון פסיכית בקו האחורי והוא פשוט לא יודע להפעיל את הקדמי.
ההגנה שלנו רצה על אוטומט כי היו בה את סמית׳ ורנדל (ויוגב!!!) שעובדים בשביל כולם.
הריבאונד שלנו רץ על אוטומט כי זה פשוט היה נורא קל נגד יריבות פח, שאתה רק צריך לקפוץ יותר גבוה מהם.
אז הבלוף של גודס נחשף בשיא תפארתו.
הקבוצה הזאת נבנתה כקבוצה של פארמר ורוצ׳סטי, כשיוגב הוא הרוצח ההגנתי וסותם החורים. אתה לא יכול בכל עונה מחדש לתת ליוגב את הבמה הזאת. תאמן. בשביל זה משלמים לך כסף.
אדגר פו כתב:זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.
אם כבר אז הוא היה צריך להפתיע עם סמול בול לכל אורך הדרך, כבר אחרי כמה דקות ראו שיש מסננת מתחת לסל כך ששני גבוהים לא ממש עזר לנו, בטח כשאחד בלי ברך.
roy1000 כתב:הבעיה בשילוב בין פארמר ורוצ'סטי היא הגנתית. היקמן וגם רייס היו שחקני הגנה טובים. גודס צריך לגרום לפארמר לשמור.
באירופה אין קבוצות שמנצחות בהתקפה, ורנדל אחד לא יכול לסתום את כל החורים.
בת'כלס, אם רוצים לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד, צריך להביא סנטר הגנתי.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.
אם כבר אז הוא היה צריך להפתיע עם סמול בול לכל אורך הדרך, כבר אחרי כמה דקות ראו שיש מסננת מתחת לסל כך ששני גבוהים לא ממש עזר לנו, בטח כשאחד בלי ברך.
הסמול בול לא עובד באירופה. מי שרצית שיפתח ב- 4? סמית'? פניני? מול צסק"א אתה חייב שני גבוהים או שהם יטחנו אותך בצבע.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.
הסמול בול לא עובד באירופה. מי שרצית שיפתח ב- 4? סמית'? פניני? מול צסק"א אתה חייב שני גבוהים או שהם יטחנו אותך בצבע.
jol9 כתב:ה-4 המוביל שלהם הוא וורנצוויץ' שהוא שחקן חוץ בעיקרו.
זה היה מאוד מתבקש לשחק סמול בול אתמול. גם בהרכב הגבוה שחטו אותנו בריבאונד, אז לפחות, היה לנו קצת יותר כוח אש...
roy1000 כתב:jol9 כתב:ה-4 המוביל שלהם הוא וורנצוויץ' שהוא שחקן חוץ בעיקרו.
זה היה מאוד מתבקש לשחק סמול בול אתמול. גם בהרכב הגבוה שחטו אותנו בריבאונד, אז לפחות, היה לנו קצת יותר כוח אש...
אני לא חשב שסמית' היה מסתדר איתו. הוא אמנם אוהב לקלוע מבחוץ, אבל הוא ענק ויש לו גם משחק פוסט.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־44 אורחים