יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מכבי נגד צסק"א, חמישי 20:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 13:23

חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 13:24

roy1000 כתב:חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.

למה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 13:26

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:חציל, פארמר ורוצ'סטי הם שחקנים טובים, אבל שניהם נראים טוב יותר עם יוגב לידם מאשר ביחד.

למה?

כי שניהם צריכים את הכדור ביד ושניהם פשוט נותנים לשחקנים שמולם להגיע לסל. הדקות הטובות יותר של מכבי היו עם יוגב על המגרש.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2015, 13:31

נכון. רואים את זה בכל משחק ומשחק עד עכשיו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 13:32

לא ראיתי את תחילת המשחק , אבל הבנתי שפבארני ואימבאקווה התחילו את המשחק ביחד וזה נראה לי מוזר. מתי הם בכלל תורגלו ביחד ? הרי אימבאקווה היה יעיל בעמדה 5 ובתור 4 הוא נראה
די אבוד, גם בהגנה.
זה על גודס.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 13:38

אדגר פו כתב:לא ראיתי את תחילת המשחק , אבל הבנתי שפבארני ואימבאקווה התחילו את המשחק ביחד וזה נראה לי מוזר. מתי הם בכלל תורגלו ביחד ? הרי אימבאקווה היה יעיל בעמדה 5 ובתור 4 הוא נראה
די אבוד, גם בהגנה.
זה על גודס.

רנדל היה פצוע. מה כבר גודס יכול לעשות? זו דווקא הייתה החלטה סבירה לדעתי, מה גם שהפתיחה הייתה טובה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 13:40

roy1000 כתב:כי שניהם צריכים את הכדור ביד ושניהם פשוט נותנים לשחקנים שמולם להגיע לסל. הדקות הטובות יותר של מכבי היו עם יוגב על המגרש.

אני לא מסכים פה ברמת העיקרון.
אני מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת יותר טוב עם יוגב על המגרש ורק עם אחד מהם בכל פעם, אבל אני חושב שזה לא נכון להפוך את זה מטקטיקה לאסטרטגיה.

פארמר ורוצ׳סטי הרי ישחקו יחד על המגרש ואתה תרצה אותם על המגרש בזמנים החשובים.
מי שהביא אותך לתואר באירופה זה טייריס והיקמן, לא יוגב ואינגלס. שחקנים של מאמן זה אחלה ושימושי מאוד, אבל אין תחליף לraw talent וליכולות הבאמת עצומות של השניים האלה בהתקפה.

כרגע גודס לא ביסס פיתרון שיאפשר לו לשחק עם רוצ׳סטי ופארמר יחד לא בהתקפה ולא בהגנה (בהגנה עד כה נראה שהוא פשוט הסתמך על רנדל תיקונים בע״מ, מה שכיסה לו ת׳תחת לאורך עונה שלמה אשתקד, למרות שגם בה אף אחד תכל׳ס לא שמר).

המאמן שלך צריך להשתמש בכלים שיש לו ולהוציא מהם 120%. גודס לא מוציא ממה שיש לו 40 כרגע.
ההתקפה שלנו רצה על אוטומט כי יש בה כמות כשרון פסיכית בקו האחורי והוא פשוט לא יודע להפעיל את הקדמי.
ההגנה שלנו רצה על אוטומט כי היו בה את סמית׳ ורנדל (ויוגב!!!) שעובדים בשביל כולם.
הריבאונד שלנו רץ על אוטומט כי זה פשוט היה נורא קל נגד יריבות פח, שאתה רק צריך לקפוץ יותר גבוה מהם.

אז הבלוף של גודס נחשף בשיא תפארתו.
הקבוצה הזאת נבנתה כקבוצה של פארמר ורוצ׳סטי, כשיוגב הוא הרוצח ההגנתי וסותם החורים. אתה לא יכול בכל עונה מחדש לתת ליוגב את הבמה הזאת. תאמן. בשביל זה משלמים לך כסף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 13:41

זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.
אם כבר אז הוא היה צריך להפתיע עם סמול בול לכל אורך הדרך, כבר אחרי כמה דקות ראו שיש מסננת מתחת לסל כך ששני גבוהים לא ממש עזר לנו, בטח כשאחד בלי ברך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 13:56

החציל האצטקי כתב:אני לא מסכים פה ברמת העיקרון.
אני מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת יותר טוב עם יוגב על המגרש ורק עם אחד מהם בכל פעם, אבל אני חושב שזה לא נכון להפוך את זה מטקטיקה לאסטרטגיה.

פארמר ורוצ׳סטי הרי ישחקו יחד על המגרש ואתה תרצה אותם על המגרש בזמנים החשובים.
מי שהביא אותך לתואר באירופה זה טייריס והיקמן, לא יוגב ואינגלס. שחקנים של מאמן זה אחלה ושימושי מאוד, אבל אין תחליף לraw talent וליכולות הבאמת עצומות של השניים האלה בהתקפה.

כרגע גודס לא ביסס פיתרון שיאפשר לו לשחק עם רוצ׳סטי ופארמר יחד לא בהתקפה ולא בהגנה (בהגנה עד כה נראה שהוא פשוט הסתמך על רנדל תיקונים בע״מ, מה שכיסה לו ת׳תחת לאורך עונה שלמה אשתקד, למרות שגם בה אף אחד תכל׳ס לא שמר).

המאמן שלך צריך להשתמש בכלים שיש לו ולהוציא מהם 120%. גודס לא מוציא ממה שיש לו 40 כרגע.
ההתקפה שלנו רצה על אוטומט כי יש בה כמות כשרון פסיכית בקו האחורי והוא פשוט לא יודע להפעיל את הקדמי.
ההגנה שלנו רצה על אוטומט כי היו בה את סמית׳ ורנדל (ויוגב!!!) שעובדים בשביל כולם.
הריבאונד שלנו רץ על אוטומט כי זה פשוט היה נורא קל נגד יריבות פח, שאתה רק צריך לקפוץ יותר גבוה מהם.

אז הבלוף של גודס נחשף בשיא תפארתו.
הקבוצה הזאת נבנתה כקבוצה של פארמר ורוצ׳סטי, כשיוגב הוא הרוצח ההגנתי וסותם החורים. אתה לא יכול בכל עונה מחדש לתת ליוגב את הבמה הזאת. תאמן. בשביל זה משלמים לך כסף.

הבעיה בשילוב בין פארמר ורוצ'סטי היא הגנתית. היקמן וגם רייס היו שחקני הגנה טובים. גודס צריך לגרום לפארמר לשמור.
באירופה אין קבוצות שמנצחות בהתקפה, ורנדל אחד לא יכול לסתום את כל החורים.
בת'כלס, אם רוצים לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד, צריך להביא סנטר הגנתי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 13:57

אדגר פו כתב:זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.
אם כבר אז הוא היה צריך להפתיע עם סמול בול לכל אורך הדרך, כבר אחרי כמה דקות ראו שיש מסננת מתחת לסל כך ששני גבוהים לא ממש עזר לנו, בטח כשאחד בלי ברך.

הסמול בול לא עובד באירופה. מי שרצית שיפתח ב- 4? סמית'? פניני? מול צסק"א אתה חייב שני גבוהים או שהם יטחנו אותך בצבע.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אוקטובר 2015, 14:00

roy1000 כתב:הבעיה בשילוב בין פארמר ורוצ'סטי היא הגנתית. היקמן וגם רייס היו שחקני הגנה טובים. גודס צריך לגרום לפארמר לשמור.
באירופה אין קבוצות שמנצחות בהתקפה, ורנדל אחד לא יכול לסתום את כל החורים.
בת'כלס, אם רוצים לשחק עם פארמר ורוצ'סטי ביחד, צריך להביא סנטר הגנתי.

שמע, אני לא רואה הבדל אמיתי בין פארמר ורוצ׳סטי לתאודוסיץ׳ ודה-קולו מבחינת הפוטנציאל ההגנתי.
המאמן צריך לגרום לשחקנים שלו לשמור.

ואני חושב שאמבקווה ב-5 יכול לעשות עבודת חיפוי הגנתית טובה מאוד, וגם מפבראני ואונואקו אפשר להוציא עוד המון הגנתית. גם מבנדר כhelp defender.

ואני גם לגמרי חושב שלא היה שום הבדל אם היינו משחקים עם סמית׳ ב-4 ואונואקו ב-5. כנראה שזה היה עושה רק טוב.
וורנטסביץ׳ לא עשה איזושהי פעולת פוסט מפחידה שחייבה את מכבי לשחק עם שני גבוהים על המגרש בכל רגע נתון. סה״כ לקח ריבאונד וקלע שלשות.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 16 אוקטובר 2015, 14:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 אוקטובר 2015, 14:00

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:זה היה יכול להיות סביר בליגה בתור ניסיון, לא נראה לי שמשחק חוץ בצסק"א מתאים לניסיונות.

הסמול בול לא עובד באירופה. מי שרצית שיפתח ב- 4? סמית'? פניני? מול צסק"א אתה חייב שני גבוהים או שהם יטחנו אותך בצבע.

אכן, סמית'.
לדעתי אם כבר להפתיע אז רק כך, במילא הגבוהים שלנו לא היו אפקטיביים וטחנו אותנו בצבע גם כך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 14:21

roy1000 כתב:

ה-4 המוביל שלהם הוא וורנצוויץ' שהוא שחקן חוץ בעיקרו.
זה היה מאוד מתבקש לשחק סמול בול אתמול. גם בהרכב הגבוה שחטו אותנו בריבאונד, אז לפחות, היה לנו קצת יותר כוח אש...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוקטובר 2015, 14:51

חציל , ניתוח מצויין והסכמתי כמעט עם הכל.
רק חסר לי לגבי טיילור ופארמר התייחסות לנושא של ההגנה (השלמת בפוסט אחרי...)
ולגבי ויטור , אני לאט לאט מתחיל להבין שכל מה שכתבת על היכולות שיש לו צריכות להכתב בלשון עבר. השחקן גמור !!! אם אחרי כלכך הרבה זמן (הגיע חודש לפני כולם) הוא נראה כלכך איטי וכבד וסובל מכאבים אז כנראה שזה לא זה .
ארינזה נראה כמו שצפוי השחקן שלא שיחק חודשיים והגיע רק לפני שבוע יראה, אבל במקרה שלו זה גם העניין שהשחקנים לידו לא מכירים אותו ואיך לנצל את היתרונות שלו. בכל מקרה הוא צריך לשחק לפני ויטור.
אין ספק שעיקר הבעיה כרגע היא בצוות המקצועי ויש להם המון עבודה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 16 אוקטובר 2015, 15:27

תאודוסיץ שומר פחות טוב מרוצסטי ,ראינו שרוצסטי עשה ממנו צחוק באותו דרך שקרה להיפך,הפלוס זה שדה קולו שומר ,הוא לא חור הגנתי ,ככה שלעומת פארמר יש הבדל.
יש בעיות בכללים ההגנתים ובהבנה הבסיסית של ההגנה ,שחקנים לא עובדים אם המוח אלא כמו רובוטים ללא חשיבה,השאירו כל מיני חורים ,יוצאים בחסימה ולא חוזרים חזרה כל מיני שטויות ודברים שאתה לא מבין איך הם משחקים את המשחק.
בנוסף בעיה ענקית ביכולת ההגנתית אחד על אחד ,לא יודע איך יפתרו את זה ,סמית שומר טוב קבוצתי שזה ביחד אם רנדל אבל נראה לי שבאחד על אחד הוא קצת איבד את זה .
גפרי טילור היה בול לבעיה הזו ,כי הוא נותן סייז וגודל בהגנה ונותן הגנה ,וגם מאפשר אופציה התקפית ,והוא יכול לשחק כמעט מ1 עד 4 בשקט או לפחות מ2 עד 4.
צריך 4 הגנתי וקפיצי ,צריך סנטר ,וצריך מחליף הגנתי ,זה לא יקרה.
שארס לא היה חור כמו פארמר אתמול.
אדם

הודעהעל ידי my man » 16 אוקטובר 2015, 17:21

פתאום קלטתי שבשנים האחרונות תמיד המשחקים מול צסקא בחוץ היו בשבת ולא ראיתי אותם. בוא נגיד שחבל שגם זה לא היה בשבת..
שבת שלום!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2015, 17:26

jol9 כתב:ה-4 המוביל שלהם הוא וורנצוויץ' שהוא שחקן חוץ בעיקרו.
זה היה מאוד מתבקש לשחק סמול בול אתמול. גם בהרכב הגבוה שחטו אותנו בריבאונד, אז לפחות, היה לנו קצת יותר כוח אש...

אני לא חשב שסמית' היה מסתדר איתו. הוא אמנם אוהב לקלוע מבחוץ, אבל הוא ענק ויש לו גם משחק פוסט.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוקטובר 2015, 17:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ה-4 המוביל שלהם הוא וורנצוויץ' שהוא שחקן חוץ בעיקרו.

אני לא חשב שסמית' היה מסתדר איתו. הוא אמנם אוהב לקלוע מבחוץ, אבל הוא ענק ויש לו גם משחק פוסט.

זה לא שזה היה פחות טוב ממה שהיה בפועל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אוקטובר 2015, 19:43

טוב זה די ברור שחייבים לשלוח סנטר אחד הביתה ולהביא אחר במקומו.
פבראני ואונואקו נורא איטיים ברגליים בהגנה, כל פיק אנד רול איתם זה סל, לא מספיק שהגארדים שלנו לא שומרים גם הגבוהים לא יכולים לטפל בפיק אנד רול, אם לסופו (שהוא האקים דה דרים בהגנה לעומת השניים) היו גארדים ששמרו לפחות ועדיין שנים שחטו אותנו בפיק אנד רול מה יהיה עכשיו?
מתברר שטרבור אפילו לא קרוב לטיוס, הוא שחקן של 12-15 דקות מקסימום, אני מניח שגם אונאקו (שכנראה עדיף על פבראני לצערי) הוא מקסימום להשלים 5-10 דקות, חייבים עוד סנטר (הגנתי הכי חשוב, מה הוא עושה בהתקפה פחות חשוב) לאיזה 20 דקות טובות, שלא ישחטו אותנו בחדירות ובפיק אנד רול.
בעמדה 4 נצטרך להתמודד עם רנדל הפציע ועם בנדר שעד עכשיו הראה שהוא כל כך בוגר שאסור להמשיך לכתוב ״בן 17״ במשפטים מזלזלים כמו ״לא יאמן שהקו הקדמי שלנו בנוי משחקן פצוע וילד בן 17״.

חבל שלא הלכנו אולי על ג׳ף איירס, הוא חזק אבל גם זריז ואתלט טוב, לא רע מתחת לסל ואני בטוח שהיה מסתדר טוב יותר בהגנה בפיק אנד רול ונגד גארדים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 אוקטובר 2015, 19:52

למה משפטים מזלזלים? בנדר הוא ילד בן 17, זאת עובדה. עם המון כישרון אמנם, אבל ילד בן 17, על כל המשמעויות. אין פה שום זילזול.
הבניה בקו הקדמי כל כך עקומה שקשה להגיד מאיפה להתחיל לתקן. לטעמי פשוט צריך לנסות להביא את שחקן הפנים הטוב ביותר שנמצא בשוק במקום פבראני/ארינזה.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־43 אורחים