המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
יוסי22 כתב:סמית לא הבריק היום אבל היה סביר פלוס ובסופו של דבר הפלוס מינוס שלו משקף את ההפסד של הקבוצה .
לא טענתי שזה מדד יחיד אלא מדד שאומר הרבה על דברים שלא מופיעים בסטטיסטיקה .
הבעיה של מכבי כרגע זה שיש לה שחקן אחד בעמדות 4-5 ... פה זה מתחיל ופה זה נגמר .
MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
itai7 כתב:להעלות אותו כבר למטוס עוד הלילה ולחפש פליט עם ברך תקינה
Yellow Gute כתב:MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
אני חושב שהסוכן של ויטור צריך לקבל את האוסקר את הסוכנים (או כל פרס אחר על הצלחה כבירה).
החוזה שהוא השיג לויטור זו אומנות, אומנות!!!!
כוסאמק!
מקאדו 3 כתב:מה שהכי עצוב זה שמחלקת הסקאוט הביאה שחקן שיגבה אותו עד ש ' יחזור לכושר ' והשחקן הזה נראה כמו לוחם דעאש שעכשיו בלע שני סורים תומכי אסד לארוחת ערב ובמקרה נחת בקבוצת כדורסל של הציונים ...
אני באמת שואל גם בכסף קטן איך בדיוק הגיע האנטי כדורסל הזה למכבי ומי המפגר שהביא אותו ? ווינפרד קינג נראה כמו דוויט הווארד לידו ...
יוסי22 כתב:לא הבנתי על מה באים פה בטענות לפבארני , זו החלטה של גודס לא לשתף אותו . אני בטוח שהוא היה שמח לשחק .
סמית היה היום סביר וממש לא הבעיה של מכבי , היום כבר הפעילו יותר אותו ואת לאנדסברג וזה נראה הרבה יותר טוב אבל קשה להחזיק את עמדות 4-5 על שחקן אחד , כל ה שאר זה עיסוק בשטויות .
roy1000 כתב:אם מעלים את הבחור הזה למטוס לברזיל היום, צריך גם להעלות מזוודה של מליון וחצי דולר?
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם מעלים את הבחור הזה למטוס לברזיל היום, צריך גם להעלות מזוודה של מליון וחצי דולר?
אני זוכר שבתרום עונה מישהו מעתונאי הספורט כתב, שבחוזה של פבראני יש סעיף, המאפשר למכבי לחתוך אותו בשלוש החודשים הראשונים במקרה שבריאותו של פאברני לא מאפשרת לו לשחק באופן סדיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים