פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 אוקטובר 2015, 22:55
כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
22 אוקטובר 2015, 22:56
MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
שמע, זה לא פשוט ללכת מהספסל לחדר ההלבשה.
22 אוקטובר 2015, 23:05
יוסי22 כתב:סמית לא הבריק היום אבל היה סביר פלוס ובסופו של דבר הפלוס מינוס שלו משקף את ההפסד של הקבוצה .
לא טענתי שזה מדד יחיד אלא מדד שאומר הרבה על דברים שלא מופיעים בסטטיסטיקה .
הבעיה של מכבי כרגע זה שיש לה שחקן אחד בעמדות 4-5 ... פה זה מתחיל ופה זה נגמר .
הרבה יותר פשוט להודות באמת.
והאמת היא שסמית' לא הגיע העונה עדיין (למרות שהיום הוא באמת היה יחסית סביר), וזה הרבה יותר קל לראות מאשר להאשים את
רוצ'סטי ופארמר, ולחפש נתונים לא קשורים למציאות על מנת להגן עליו. הוא לא הלקוח שלך אחרי הכל.
23 אוקטובר 2015, 00:13
MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
אני חושב שהסוכן של ויטור צריך לקבל את האוסקר של הסוכנים (או כל פרס אחר על הצלחה כבירה).
החוזה שהוא השיג לויטור זו אומנות, אומנות!!!!
כוסאמק!
נערך לאחרונה על ידי
Yellow Gute בתאריך 23 אוקטובר 2015, 00:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
23 אוקטובר 2015, 00:17
itai7 כתב:להעלות אותו כבר למטוס עוד הלילה ולחפש פליט עם ברך תקינה
*לחודשיים
23 אוקטובר 2015, 00:20
Yellow Gute כתב:MTA2311 כתב:כל הכבוד לו. צריך להיות חסר בושה לחלוטין בשביל לשים קרח על הברך אחרי 0 דקות.
ֳֳ750 אלף דולר.
אני חושב שהסוכן של ויטור צריך לקבל את האוסקר את הסוכנים (או כל פרס אחר על הצלחה כבירה).
החוזה שהוא השיג לויטור זו אומנות, אומנות!!!!
כוסאמק!
יותר משהסוכן שלו אומן, צריך להיות אהבל אמיתי בשביל להחתים שחקן עם ההיסטוריה הרפואית שלו (או יותר נכון, הבעיות הרפואיות הקיימות שלו) על חוזה שכזה. פשוט טימטום.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 23 אוקטובר 2015, 00:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
23 אוקטובר 2015, 00:21
הבדיקות הרפואיות
האימונים המוקדמים
איזה בלוף
23 אוקטובר 2015, 00:27
מה שהכי עצוב זה שמחלקת הסקאוט הביאה שחקן שיגבה אותו עד ש ' יחזור לכושר ' והשחקן הזה נראה כמו לוחם דעאש שעכשיו בלע שני סורים תומכי אסד לארוחת ערב ובמקרה נחת בקבוצת כדורסל של הציונים ...
אני באמת שואל גם בכסף קטן איך בדיוק הגיע האנטי כדורסל הזה למכבי ומי המפגר שהביא אותו ? ווינפרד קינג נראה כמו דוויט הווארד לידו ...
23 אוקטובר 2015, 00:28
מה שהכי מרתיח אותי, זה שלא נדע לעולם מה באמת המצב שלו. כולם שם שותקים כמו חבורת זונות.
האוהדים שלכם משלמים הכי הרבה כסף באירופה על מנוי. לא מגיע להם לשמוע מה המצב של הסנטר שהבאתם?
23 אוקטובר 2015, 00:30
מקאדו 3 כתב:מה שהכי עצוב זה שמחלקת הסקאוט הביאה שחקן שיגבה אותו עד ש ' יחזור לכושר ' והשחקן הזה נראה כמו לוחם דעאש שעכשיו בלע שני סורים תומכי אסד לארוחת ערב ובמקרה נחת בקבוצת כדורסל של הציונים ...
אני באמת שואל גם בכסף קטן איך בדיוק הגיע האנטי כדורסל הזה למכבי ומי המפגר שהביא אותו ? ווינפרד קינג נראה כמו דוויט הווארד לידו ...
המקרה של פבראני עדיין עצוב יותר בעיניי. אבל כן, גם "התיקון" מביך.
23 אוקטובר 2015, 00:33
לא הבנתי על מה באים פה בטענות לפבארני , זו החלטה של גודס לא לשתף אותו . אני בטוח שהוא היה שמח לשחק .
סמית היה היום סביר וממש לא הבעיה של מכבי , היום כבר הפעילו יותר אותו ואת לאנדסברג וזה נראה הרבה יותר טוב אבל קשה להחזיק את עמדות 4-5 על שחקן אחד , כל ה שאר זה עיסוק בשטויות .
23 אוקטובר 2015, 00:37
יוסי22 כתב:לא הבנתי על מה באים פה בטענות לפבארני , זו החלטה של גודס לא לשתף אותו . אני בטוח שהוא היה שמח לשחק .
סמית היה היום סביר וממש לא הבעיה של מכבי , היום כבר הפעילו יותר אותו ואת לאנדסברג וזה נראה הרבה יותר טוב אבל קשה להחזיק את עמדות 4-5 על שחקן אחד , כל ה שאר זה עיסוק בשטויות .
אף אחד לא בא בטענות לפבראני.
באים בטענות למי שהביא אותו.
לגודס כנראה היתה סיבה לא לשתף אותו. או שכאבה לו הברך, או שהוא לא חשב שהגנתית הוא יכול להתמודד.
ולא הבנתי מה זה "כל השאר"... יש לך כמה בעיות אקוטיות בקבוצה, ועל כולן שווה לדון באותה המידה.
23 אוקטובר 2015, 00:38
הטענות מופנות לאדם שנתן לו חוזה של 800 אלף דולר אחרי סקאוטינג של שנה וחצי מחדר הטיפולים.
23 אוקטובר 2015, 17:13
לפי פיק הולך בבית שלו בקרוב.
אחת הפאשלות הגדולות בכל הזמנים.
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... erani.html
23 אוקטובר 2015, 17:15
מישהו צריך לשלם על הפארסה הזאת עם פבראני, וזה לא גודס.
23 אוקטובר 2015, 19:42
אם מעלים את הבחור הזה למטוס לברזיל היום, צריך גם להעלות מזוודה של מליון וחצי דולר?
23 אוקטובר 2015, 21:24
roy1000 כתב:אם מעלים את הבחור הזה למטוס לברזיל היום, צריך גם להעלות מזוודה של מליון וחצי דולר?
אני זוכר שבתרום עונה מישהו מעתונאי הספורט כתב, שבחוזה של פבראני יש סעיף, המאפשר למכבי לחתוך אותו בשלוש החודשים הראשונים במקרה שבריאותו של פאברני לא מאפשרת לו לשחק באופן סדיר.
23 אוקטובר 2015, 21:28
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם מעלים את הבחור הזה למטוס לברזיל היום, צריך גם להעלות מזוודה של מליון וחצי דולר?
אני זוכר שבתרום עונה מישהו מעתונאי הספורט כתב, שבחוזה של פבראני יש סעיף, המאפשר למכבי לחתוך אותו בשלוש החודשים הראשונים במקרה שבריאותו של פאברני לא מאפשרת לו לשחק באופן סדיר.
ואז גודס הכחיש את קיומו של סעיף כזה.
יש מצב שלגיא אין מושג, או שהוא סתם שיקר, אבל לדעתי אם היה סעיף כזה הוא לא היה פה כבר לפני חודש. רוצה להאמין לפחות.
23 אוקטובר 2015, 21:49
אין מילים. פארסה אחת גדולה הייתה ההחתמה שלו.
23 אוקטובר 2015, 21:51
שיביאו את גרום גורדן במקום פאברני, יש עוד שחקנים ששחררו שהם אמורים לעניין אותנו?