ויטור פבראני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פבראני שוב לא התאמן ונמצא בספק למילאנו

הודעהעל ידי גל גל » 23 אוקטובר 2015, 22:39

רק דיברתי קבלו מה JAGENCY מתפוטז רושם

כבי פנתה לסוכניו של פבראני במטרה לשחררו. ג'רום ג'ורדן (2.13) עשוי להצטרף, ג'ורדן חגג לפני חודש 29, ברזומה שלו ניסיון אירופי (סרביה עם מצ'באן במדי המפורם, סלובניה, איטליה) ו - 67 הופעות רשימיות בליגה הטובה בעולם.
אולם במכבי ימתינו לתוצאת המשחק מול ירושלים, ואז יתקבלו החלטות, ויותירו את סוגיית הגבוה לצוות המקצועי שיאמן את הקבוצה בשבוע הבא
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2015, 22:49

גל גל כתב:רק דיברתי קבלו מה JAGENCY מתפוטז רושם

כבי פנתה לסוכניו של פבראני במטרה לשחררו. ג'רום ג'ורדן (2.13) עשוי להצטרף, ג'ורדן חגג לפני חודש 29, ברזומה שלו ניסיון אירופי (סרביה עם מצ'באן במדי המפורם, סלובניה, איטליה) ו - 67 הופעות רשימיות בליגה הטובה בעולם.
אולם במכבי ימתינו לתוצאת המשחק מול ירושלים, ואז יתקבלו החלטות, ויותירו את סוגיית הגבוה לצוות המקצועי שיאמן את הקבוצה בשבוע הבא

במילים אחרות, גודס יפוטר בתחילת שבוע הבא והמאמן הבא יחליט (אבל כבר מכינים את השם בפנקס וכנראה גם סגרו איתו חוזה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2015, 23:11

ג'רום ג'ורדן זה אופציה לא רעה בכלל בהתחשב במצב.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2015, 23:42

בסיפור של פבראני, מישהו חייב לשלם את המחיר.
לא יכול להיות שמביאים אותו חודש לפני כולם, עושים לו בדיקות מקיפות, הוא מתאמן באופן אישי, ובסוף הוא לא סוגר משחק עם יותר
מ-15 דקות.
בדיחה עצובה מאוד.

רוי, אני לא מאמין שמכבי סינדלה את עצמה עם חוזה לשחקן הזה. אל תשכח, שהוא לא בדיוק היה סחורה מבוקשת בשוק.
אני די בטוח שמכבי תצא בנזק מינימלי מהסיפור הזה מבחינה כספית.
הנזק המקצועי הוא כמובן גדול בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2015, 09:40

שמואל1 כתב:

במילים אחרות, גודס יפוטר בתחילת שבוע הבא והמאמן הבא יחליט (אבל כבר מכינים את השם בפנקס וכנראה גם סגרו איתו חוזה).

גודס יפוטר רק במידה ונפסיד לי-ם שזה פשוט עלוב.
כי אם בטעות נצליח לנצח אותם אז זהו? הכל בסדר? המאמן מצוין ואפשר לקחת גביע אירופה??

למה לא מסוגלים שם לקבל החלטה על סמך כל מה שקרה עד עכשיו ועל סמך מה שכל אחד מאיתנו מסוגל לראות?
למה הם חייבים להחליט שלא להחליט ורק קטסטרופה באמת גדולה שלא תשאיר להם ברירה צריכה לקרות?
כבר היו יכולים מזמן לחסוך לנו את כל הכאב והצער והרצון של חלק מאיתנו אשכרה לראות את הקבוצה מפסידה!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 09:43

jol9 כתב:בסיפור של פבראני, מישהו חייב לשלם את המחיר.
לא יכול להיות שמביאים אותו חודש לפני כולם, עושים לו בדיקות מקיפות, הוא מתאמן באופן אישי, ובסוף הוא לא סוגר משחק עם יותר
מ-15 דקות.
בדיחה עצובה מאוד.

רוי, אני לא מאמין שמכבי סינדלה את עצמה עם חוזה לשחקן הזה. אל תשכח, שהוא לא בדיוק היה סחורה מבוקשת בשוק.

מי ישלם את המחיר? דני פדרמן? בת'כלס, צריך לתבוע את הרופאים כי קבוצות NBA שבחנו אותו לא נפלו בפח.
אין לי מושג מה בדיוק קורה עם החוזה שלו. גודס אמר שאין אופציית יציאה. אני מניח שאם היה אפשר לצאת מהחוזה שלו, מכבי כבר הייתה עושה את זה כי כבר ברור לחלוטין שהוא חסר תועלת.

בכל מקרה, בין אם יש אופציה או לא, פאבריני חייב ללכת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 09:46

חנו'ש כתב:למה לא מסוגלים שם לקבל החלטה על סמך כל מה שקרה עד עכשיו ועל סמך מה שכל אחד מאיתנו מסוגל לראות?
למה הם חייבים להחליט שלא להחליט ורק קטסטרופה באמת גדולה שלא תשאיר להם ברירה צריכה לקרות?
כבר היו יכולים מזמן לחסוך לנו את כל הכאב והצער והרצון של חלק מאיתנו אשכרה לראות את הקבוצה מפסידה!!

את כמובן צודקת, אבל לפיטורי מאמנים במכבי יש סף מסויים, ושני הפסדים לא מספיקים. הפסד לירושלים או לססארי יעשו את העבודה. שני נצחונות בשבוע הבא וגודס כנראה נשאר.
roy1000

הודעהעל ידי Yellow Gute » 24 אוקטובר 2015, 10:03

https://youtu.be/mkt7rRua5mk

ג'רום ג'ורדן.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2015, 10:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסיפור של פבראני, מישהו חייב לשלם את המחיר.
מ-15 דקות.
בדיחה עצובה מאוד.

מי ישלם את המחיר? דני פדרמן? בת'כלס, צריך לתבוע את הרופאים כי קבוצות NBA שבחנו אותו לא נפלו בפח.
אין לי מושג מה בדיוק קורה עם החוזה שלו. גודס אמר שאין אופציית יציאה. אני מניח שאם היה אפשר לצאת מהחוזה שלו, מכבי כבר הייתה עושה את זה כי כבר ברור לחלוטין שהוא חסר תועלת.

בכל מקרה, בין אם יש אופציה או לא, פאבריני חייב ללכת.

גודס לא ידע בכלל שהשחקן היה בארץ והתאמן. נראה לך שיש לו מושג מה כתוב בחוזה?
האמת שבמקרה הזה פדרמן לא אשם. כלומר, הוא אשם בכך שבכלל נכנסו להרפתקה הזאת, במקום להביא שחקן נורמלי, אבל
לא בכל ענייני הבריאות למיניהם.

זה הגיוני שרצו לבדוק ולבחון, ובסה"כ אנחנו ממש בתחילת העונה, ככה שאם הוא ישוחרר השבוע, או שהיה משוחרר לפני שבוע, זה לא משמעותי.
אני מאמין גם שרוצים קודם לסגור עם שחקן אחר לפני שמשחררים אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 10:54

jol9 כתב:גודס לא ידע בכלל שהשחקן היה בארץ והתאמן. נראה לך שיש לו מושג מה כתוב בחוזה?
האמת שבמקרה הזה פדרמן לא אשם. כלומר, הוא אשם בכך שבכלל נכנסו להרפתקה הזאת, במקום להביא שחקן נורמלי, אבל
לא בכל ענייני הבריאות למיניהם.

זה הגיוני שרצו לבדוק ולבחון, ובסה"כ אנחנו ממש בתחילת העונה, ככה שאם הוא ישוחרר השבוע, או שהיה משוחרר לפני שבוע, זה לא משמעותי.
אני מאמין גם שרוצים קודם לסגור עם שחקן אחר לפני שמשחררים אותו.

בקיצור, בלי קשר לחוזה שלו, הוא חייב ללכת.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 24 אוקטובר 2015, 10:57

לטעמי קו קדמי של גרום גורדן אמבקווה אופייבו רנדל ובנדר זה די ויותר שישחררו את פאברני ואת אונואקו בדצמבר וישאירו את אופייבו שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ביחד עם גורדן שהוא 5 ואמבקווה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 24 אוקטובר 2015, 11:32

מי שאחראי לפארסה הזאת עם פאברני חייב לעוף מהקבוצה, ואם זה לא דני אז לפחות שמישהו מצוות הסקאוטינג המהולל יקבל בעיטה, או שמכבי תתבע את הרופא שטען שהוא כשיר לשחק כדורסל. לא יכול להיות ששחקן שמגיע לפה אחרי שנה וחצי של פציעה ואחרי שבודקים אותו בקיץ מוחתם פה על חוזה ומשחק אחרי זה 9 דקות. זה מחדל שגורם להחתמה של היינס להיראות כמו החתמה גאונית.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 24 אוקטובר 2015, 11:33

אגב ג'ורדן בעיני שחקן חביב מאוד. מבנה גוף שקצת מזכיר את טייסון צ'אנדלר. אם יוכל לתת תרומה אפקטיבית בריבאונד ולעשות 10-12 נקודות זה אחלה לסנטר מחליף
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2015, 11:45

אגב, לכמה פה זה ברור ששנה הבאה מכבי תשקיע את רוב התקציב על הקו הקדמי ותחתים שחקנים בסכומי עתק וכמובן תבנה קו אחורי אפסי שיגרום לקו האחורי של שנה שעברה להיראות כמו קו אחורי אימתני??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 24 אוקטובר 2015, 11:57

אם מכבי תחתים שחקני פנים בסכומי עתק זה יהיה נחמד. רוב הגבוהים שהגיעו כ"תגליות" של צוות הסקאוטינג היו פלופים איומים- מלוקלם תומאס, שרמדיני, אלכסנדר, קיינר מדלי וכו'. בקו האחורי היו כמה הצלחות והיינס שהבעיה העיקרית איתו שלא הוחלף באמצע העונה. חוץ מזה שיש יותר גארדים בשוק מאשר גבוהים
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2015, 11:59

חנו'ש כתב:אגב, לכמה פה זה ברור ששנה הבאה מכבי תשקיע את רוב התקציב על הקו הקדמי ותחתים שחקנים בסכומי עתק וכמובן תבנה קו אחורי אפסי שיגרום לקו האחורי של שנה שעברה להיראות כמו קו אחורי אימתני??

אם העונה הזאת תיגמר כמו שהיא התחילה, לא ישקיעו סכומי עתק בשום דבר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2015, 11:59

חנו'ש כתב:אגב, לכמה פה זה ברור ששנה הבאה מכבי תשקיע את רוב התקציב על הקו הקדמי ותחתים שחקנים בסכומי עתק וכמובן תבנה קו אחורי אפסי שיגרום לקו האחורי של שנה שעברה להיראות כמו קו אחורי אימתני??

מילא זה, אבל חצי מהשחקנים יהיו נכים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2015, 13:03

אני התכוונתי בעיקר לרעיון שבמכבי הפקת לקחים זה אומר בדרך כלל ללכת לקיצוניות השנייה.
היה בעיית ישראלים ופציעות שנה שעברה? בוא נחתים ונאזרח כל ישראלי בנמצא.
שנה שעברה לא הגבנו כששחקנים נפצעים? בוא נחתים מיד בשלוף שחקני די ליג עם המכה הראשונה.
שנה שעברה נכשלנו עם הימורים בגארדים? בוא נחתים רק שחקנים מוכחים במיליון פלוס דולר (לא דבר רע רק חבל שעשו זאת רק לקו האחורי )
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 13:33

שמואל1 כתב:

אני לא יודע כמה הבחור הזה אמין. בינתיים לא ראיתי ממנו כל כך הרבה.
ג׳ורדן זה שחקן שיכול לעזור לנו מאוד בשני צדי המגרש ואין לו בעיות כושר או בריאות.

צריך להחליט מה רוצים שיהיה הקו הקדמי במכבי.
סנטר גדול פיזית כמו ג׳ורדן עם אופייבו לידו זה משהו אחר לגמרי מהניידות וההגנתיות של אמבקווה ורנדל, שיכול לשדרג אותנו מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2015, 14:48

גל גל כתב:לטעמי קו קדמי של גרום גורדן אמבקווה אופייבו רנדל ובנדר זה די ויותר שישחררו את פאברני ואת אונואקו בדצמבר וישאירו את אופייבו שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ביחד עם גורדן שהוא 5 ואמבקווה

את אונואקו ופבראני צריך לשחרר היום, גם אם אני ופליקס נחליף אותם. אין להם מה לעשות בקבוצה.

בגדול, אם זה היה בקיץ, אז הייתי אומר שאפשר וצריך הרבה יותר מדוייק וטוב בקו הקדמי.
בשלב הזה של העונה זה באמת סביר (בתנאי שכל המדוברים בכושר משחק ובכושר פיזי תקין, ובתנאי שרנדל חוזר
לעניינים מהר מאוד).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים