המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:רק דיברתי קבלו מה JAGENCY מתפוטז רושם
כבי פנתה לסוכניו של פבראני במטרה לשחררו. ג'רום ג'ורדן (2.13) עשוי להצטרף, ג'ורדן חגג לפני חודש 29, ברזומה שלו ניסיון אירופי (סרביה עם מצ'באן במדי המפורם, סלובניה, איטליה) ו - 67 הופעות רשימיות בליגה הטובה בעולם.
אולם במכבי ימתינו לתוצאת המשחק מול ירושלים, ואז יתקבלו החלטות, ויותירו את סוגיית הגבוה לצוות המקצועי שיאמן את הקבוצה בשבוע הבא
שמואל1 כתב:גל גל כתב:רק דיברתי קבלו מה JAGENCY מתפוטז רושם
כבי פנתה לסוכניו של פבראני במטרה לשחררו. ג'רום ג'ורדן (2.13) עשוי להצטרף, ג'ורדן חגג לפני חודש 29, ברזומה שלו ניסיון אירופי (סרביה עם מצ'באן במדי המפורם, סלובניה, איטליה) ו - 67 הופעות רשימיות בליגה הטובה בעולם.
אולם במכבי ימתינו לתוצאת המשחק מול ירושלים, ואז יתקבלו החלטות, ויותירו את סוגיית הגבוה לצוות המקצועי שיאמן את הקבוצה בשבוע הבא
במילים אחרות, גודס יפוטר בתחילת שבוע הבא והמאמן הבא יחליט (אבל כבר מכינים את השם בפנקס וכנראה גם סגרו איתו חוזה).
jol9 כתב:בסיפור של פבראני, מישהו חייב לשלם את המחיר.
לא יכול להיות שמביאים אותו חודש לפני כולם, עושים לו בדיקות מקיפות, הוא מתאמן באופן אישי, ובסוף הוא לא סוגר משחק עם יותר
מ-15 דקות.
בדיחה עצובה מאוד.
רוי, אני לא מאמין שמכבי סינדלה את עצמה עם חוזה לשחקן הזה. אל תשכח, שהוא לא בדיוק היה סחורה מבוקשת בשוק.
אני די בטוח שמכבי תצא בנזק מינימלי מהסיפור הזה מבחינה כספית.
הנזק המקצועי הוא כמובן גדול בהרבה.
חנו'ש כתב:למה לא מסוגלים שם לקבל החלטה על סמך כל מה שקרה עד עכשיו ועל סמך מה שכל אחד מאיתנו מסוגל לראות?
למה הם חייבים להחליט שלא להחליט ורק קטסטרופה באמת גדולה שלא תשאיר להם ברירה צריכה לקרות?
כבר היו יכולים מזמן לחסוך לנו את כל הכאב והצער והרצון של חלק מאיתנו אשכרה לראות את הקבוצה מפסידה!!
roy1000 כתב:jol9 כתב:בסיפור של פבראני, מישהו חייב לשלם את המחיר.
לא יכול להיות שמביאים אותו חודש לפני כולם, עושים לו בדיקות מקיפות, הוא מתאמן באופן אישי, ובסוף הוא לא סוגר משחק עם יותר
מ-15 דקות.
בדיחה עצובה מאוד.
רוי, אני לא מאמין שמכבי סינדלה את עצמה עם חוזה לשחקן הזה. אל תשכח, שהוא לא בדיוק היה סחורה מבוקשת בשוק.
אני די בטוח שמכבי תצא בנזק מינימלי מהסיפור הזה מבחינה כספית.
הנזק המקצועי הוא כמובן גדול בהרבה.
מי ישלם את המחיר? דני פדרמן? בת'כלס, צריך לתבוע את הרופאים כי קבוצות NBA שבחנו אותו לא נפלו בפח.
אין לי מושג מה בדיוק קורה עם החוזה שלו. גודס אמר שאין אופציית יציאה. אני מניח שאם היה אפשר לצאת מהחוזה שלו, מכבי כבר הייתה עושה את זה כי כבר ברור לחלוטין שהוא חסר תועלת.
בכל מקרה, בין אם יש אופציה או לא, פאבריני חייב ללכת.
jol9 כתב:גודס לא ידע בכלל שהשחקן היה בארץ והתאמן. נראה לך שיש לו מושג מה כתוב בחוזה?
האמת שבמקרה הזה פדרמן לא אשם. כלומר, הוא אשם בכך שבכלל נכנסו להרפתקה הזאת, במקום להביא שחקן נורמלי, אבל
לא בכל ענייני הבריאות למיניהם.
זה הגיוני שרצו לבדוק ולבחון, ובסה"כ אנחנו ממש בתחילת העונה, ככה שאם הוא ישוחרר השבוע, או שהיה משוחרר לפני שבוע, זה לא משמעותי.
אני מאמין גם שרוצים קודם לסגור עם שחקן אחר לפני שמשחררים אותו.
חנו'ש כתב:אגב, לכמה פה זה ברור ששנה הבאה מכבי תשקיע את רוב התקציב על הקו הקדמי ותחתים שחקנים בסכומי עתק וכמובן תבנה קו אחורי אפסי שיגרום לקו האחורי של שנה שעברה להיראות כמו קו אחורי אימתני??
חנו'ש כתב:אגב, לכמה פה זה ברור ששנה הבאה מכבי תשקיע את רוב התקציב על הקו הקדמי ותחתים שחקנים בסכומי עתק וכמובן תבנה קו אחורי אפסי שיגרום לקו האחורי של שנה שעברה להיראות כמו קו אחורי אימתני??
שמואל1 כתב:גל גל כתב:רק דיברתי קבלו מה JAGENCY מתפוטז רושם
במילים אחרות, גודס יפוטר בתחילת שבוע הבא והמאמן הבא יחליט (אבל כבר מכינים את השם בפנקס וכנראה גם סגרו איתו חוזה).
גל גל כתב:לטעמי קו קדמי של גרום גורדן אמבקווה אופייבו רנדל ובנדר זה די ויותר שישחררו את פאברני ואת אונואקו בדצמבר וישאירו את אופייבו שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ביחד עם גורדן שהוא 5 ואמבקווה
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים