המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:פוליטיקאים לא צריכים לזכות בפרס הזה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פוליטיקאים לא צריכים לזכות בפרס הזה.
אני לא יודע. תשמע, צריך לראות למה התכוון נובל בהקשר לפרס הספציפי הזה, מה שבטוח זה שהוועדה צריכה לעשות עבודה
יותר שקולה.
פוליטיקאים הם לא מוקצים, ויש פוליטיקאים שעשו דברים גדולים עבור האומה שלהם, ואין בעיה שייקבלו פרס יוקרתי עבור זה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פוליטיקאים לא צריכים לזכות בפרס הזה.
אני לא יודע. תשמע, צריך לראות למה התכוון נובל בהקשר לפרס הספציפי הזה, מה שבטוח זה שהוועדה צריכה לעשות עבודה
יותר שקולה.
פוליטיקאים הם לא מוקצים, ויש פוליטיקאים שעשו דברים גדולים עבור האומה שלהם, ואין בעיה שייקבלו פרס יוקרתי עבור זה.
אחרי הפרישה אולי...
לא יודע, הייתי מעדיף לראות אדם פרטי, או ארגון אפילו שביום יום פועלים למען הדברים האלה, ולא פוליטיקאי שחותם על הסכמים כלשהם. אולי זה רק אני.
jol9 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4707425,00.html
אנגלה מועמדת לפרס נובל...
באופן כללי אני לא מתנגד שפרס פוליטי יילך לאדם פוליטי, אבל בפרס הזה יש בעיה מהותית, במיוחד ביחס לשאר הפרסים שניתנים.
כמעט כל מי שזוכה בפרס, זוכה בו שנים לאחר שהעבודה המרכזית נעשתה, וכשהתוצאות של המחקר/המצאה כבר יחסית ברורות.
בפרס הזה, זה בדיוק הפוך. אובאמה זכה בעבור משהו לא ברור, פרס, רבין וערפאת זכו בפרס על נסיון כושל שהביא לאלפי הרוגים ועכשיו
במועמדים הארכי רוצח זריף??
גם אם למרקל מגיע (ויש מצב שבהחלט מגיע לה), תחכו כמה שנים, שהאבק ישקע ונראה מה התוצאות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4707425,00.html
אנגלה מועמדת לפרס נובל...
באופן כללי אני לא מתנגד שפרס פוליטי יילך לאדם פוליטי, אבל בפרס הזה יש בעיה מהותית, במיוחד ביחס לשאר הפרסים שניתנים.
כמעט כל מי שזוכה בפרס, זוכה בו שנים לאחר שהעבודה המרכזית נעשתה, וכשהתוצאות של המחקר/המצאה כבר יחסית ברורות.
בפרס הזה, זה בדיוק הפוך. אובאמה זכה בעבור משהו לא ברור, פרס, רבין וערפאת זכו בפרס על נסיון כושל שהביא לאלפי הרוגים ועכשיו
במועמדים הארכי רוצח זריף??
גם אם למרקל מגיע (ויש מצב שבהחלט מגיע לה), תחכו כמה שנים, שהאבק ישקע ונראה מה התוצאות.
להבדיל מאובאמה, רבין ופרס קיבלו את הפרס בזכות. הם חתמו על הסכם שלום בסכסוך הכי מסובך בעולם. זה שעראפת הפר את ההסכם ולא הייתה שום כוונה להמשיך אותו להסכם סופי, לא ממש משנה כלום. הפרס ניתן להם על עצם חתימת ההסכם.
בלי קשר, מרקל לא יכולה לקבל את הפרס הזה על קליטת פליטים. זה מגוחך.
jol9 כתב:זה הרבה פחות מגוחך מאשר לתת את הפרס על הסכם שרק נחתם ושאין שום דרך לדעת מה יקרה אחרי שיחתום,
ולראייה, ההסכם הזה היה נוראי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה הרבה פחות מגוחך מאשר לתת את הפרס על הסכם שרק נחתם ושאין שום דרך לדעת מה יקרה אחרי שיחתום,
ולראייה, ההסכם הזה היה נוראי.
זו שאלה של השקפה. נותנים את הפרס על המעשה, לא על ההשלכות ארוכות הטווח שלו. זה כמו להגיד שצריך לשלול את הנובל על גילוי האנרגיה הגרעינית כי עשו מזה פצצות אטום.
פרסי נובל ניתנים בזמן אמת, לא בדיעבד.
roy1000 כתב:אתה צודק. בתחומים מדעיים, זה באמת יותר פרס על "מפעל חיים" שניתן בגיל מבוגר, ויוצא הדופן זה פרס נובל לשלום שלרוב ניתן בזמן אמת. יכול להיות שזה באמת יותר ראוי שזה יהיה בדיעבד, אבל הפוליטיקאים הם הרבה פעמים מבוגרים, אז לא בטוח שאפשר לחכות הרבה.
jol9 כתב:פיגוע התאבדות כפול באנקרה באיזשהי הפגנה פרו כורדית.
86 הרוגים עד עכשיו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4709128,00.html
LIAV10 כתב:מאמינים לדאעש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד