07 נובמבר 2015, 17:47
ביום חמישי האחרון אחרי ההפסד 77:66 לבאמברג הוחלט כבר בחצות שעידן גיא גודס כמאמן הראשי הסתיים, אך ההודעה הרשמית לגודס התעכבה. במככבי מחפשים בטירוף שם חדש שיטריף את המועדון ויחזיר את החיים לחדר ההלבשה ומחוצה לו.
גורם בכיר ביותר במכבי ת"א מסר ל-ONE: "אני המום שגיא גודס עדיין לא התפטר, אבל לא נורא. נכבד אותו, ניפגש איתו, ננסה לסגור איתו את התנאים הכספיים לפרידה בצורה היפה ביותר ומיד לאחר מכן נמנה את המאמן החדש שללא ספק יהיה אחד מהשמות שהזכרת. הלוואי ונצליח להביא למאמן שיחזיר את הצבע ללחיים של מכבי".
07 נובמבר 2015, 17:50
07 נובמבר 2015, 17:51
07 נובמבר 2015, 17:51
07 נובמבר 2015, 17:52
07 נובמבר 2015, 17:56
07 נובמבר 2015, 17:57
er79 כתב:אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה
07 נובמבר 2015, 18:00
07 נובמבר 2015, 18:08
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
שאראס אגב זה רעיון מעניין באמת, עם כל הגימיקיות שבדבר.
לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.
האלטרנטיבות לא טובות במיוחד אחי. אמרתי כבר שלדעתי קזלאוסקאס זה לא מועמד רלוונטי במצב הקיים.
אם זה שאראס או דן שמיר (ונשים בצד את ארז/פיני/עודד שהן לא אפשרויות בכלל), אני מעדיף את שאראס כמאמן ראשי ודן שמיר בתור עוזר.
שאראס הוא באמת פריק כדורסל אמיתי ובן אדם עם איכויות אנושיות גבוהות. הפוטנציאל שלו כמאמן הוא עצום.
אם כבר נפלנו, עדיף ליפול עם מישהו שאנחנו אוהבים ורואים את הפוטנציאל ש(באמת) קיים בו.
אתה מבין שזה בערך האופציות האלה או שאבי אבן או גודס יאמנו אותנו עד סוף העונה?
במקרה הכי גרוע הלכה השנה ונביא מאמן כריש בקיץ.
שמע, אם האופציות היחידות זה שאראס או דן, אז בסדר. אני לא קונה את זה אבל. אין אף תירוץ מתקבל על הדעת לא להביא את קזלאוסקס. לא להביא אותו זה כמו להצהיר במסיבת עיתונאים רשמית שהשיקול העיקרי של ההנהלה הוא לא טובת הקבוצה והצלחתה.
07 נובמבר 2015, 18:09
Holiday_Armadillo כתב:אין לי ספק ששאראס זה רעיון של סניור
הוא חולה לשאראס על התחת ומעלה אותו כל שנה כמלפפון ולא משנה אם זה כשחקן, מנהל, עוזר מאמן או מאמן
מאוד יכול להיות שהוא היה נגד פיטורי גודס והציעו לו את האופציה של שאראס בשביל שיסכים
07 נובמבר 2015, 18:11
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לי ספק ששאראס זה רעיון של סניור
הוא חולה לשאראס על התחת ומעלה אותו כל שנה כמלפפון ולא משנה אם זה כשחקן, מנהל, עוזר מאמן או מאמן
מאוד יכול להיות שהוא היה נגד פיטורי גודס והציעו לו את האופציה של שאראס בשביל שיסכים
אולי זה רעיון שלו אבל זה בטח מקבל תמיכה גדולה מאוד מניקולה שהם חברים טובים עד היום.
07 נובמבר 2015, 18:21
roy1000 כתב:jol9 כתב:ברור שזה גימיק, אבל שאראס לפחות הוא לא בן אדם קפוא. הוא כריזמטי, והוא סופרסטאר שייקבל כבוד מהשחקנים.
האם הוא יכול לעשות עבודה טובה כמאמן? וואלה, קשה לדעת. יחד עם דן שמיר? הסיכוי משתפר פלאים.
רעיון לא כזה רע האמת.
נו, באמת. אתה לא באמת קונה את זה נכון? איזה נסיון יש לשאראס בתור מאמן? שנה של עוזר בז'לגיריס? זה לא רציני.
גימיק מגוחך להפליא.
07 נובמבר 2015, 18:23
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:ברור שזה גימיק, אבל שאראס לפחות הוא לא בן אדם קפוא. הוא כריזמטי, והוא סופרסטאר שייקבל כבוד מהשחקנים.
האם הוא יכול לעשות עבודה טובה כמאמן? וואלה, קשה לדעת. יחד עם דן שמיר? הסיכוי משתפר פלאים.
רעיון לא כזה רע האמת.
נו, באמת. אתה לא באמת קונה את זה נכון? איזה נסיון יש לשאראס בתור מאמן? שנה של עוזר בז'לגיריס? זה לא רציני.
גימיק מגוחך להפליא.
אז מה? חסרות דוגמאות של ספורטאים גדולים שהפכו למאמנים? אם ספורטאי רוצה להיות מאמן, ונניח שהוא פורש בגיל 35, אז מה הוא
צריך לעבור מסלול של 20 שנה נוספות באימון, עד שיוכל להתחיל לאמן?
הרי מאמן זה לא רק ההגדרה היבשה - העברת אימונים, ניהול המשחק וכו'. מאמן הוא גם מנהיג, הוא דמות שהשחקנים צריכים ללכת אחריה,
להאמין בה, לסמוך עליה...
שחקני עבר כמו קלינסמן, פלר, דני איינג', סטיב קר, ביירון סקוט, פיל ג'קסון, ג'רי סלואן ואחרים, הפכו למאמנים מבלי שהיו צריכים
לעבור שנים רבות של צפיה בקלטות, קורסים וכו'.
בטניס ד"א, הדבר הפך לנפוץ מאוד, וכוכבים הכי גדולים בעולם נתמכים היום או נתמכו בשלב כלשהו ע"י טניסאי עבר גדולים.
בהנחה ולשאראס יש קישורים בסיסיים להיות מאמן, ואת זה אפשר לבדוק אני מניח, אני לא חושב שהמינוי הזה הוא רע.
07 נובמבר 2015, 18:23
jol9 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
שאראס אגב זה רעיון מעניין באמת, עם כל הגימיקיות שבדבר.
לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.
האלטרנטיבות לא טובות במיוחד אחי. אמרתי כבר שלדעתי קזלאוסקאס זה לא מועמד רלוונטי במצב הקיים.
אם זה שאראס או דן שמיר (ונשים בצד את ארז/פיני/עודד שהן לא אפשרויות בכלל), אני מעדיף את שאראס כמאמן ראשי ודן שמיר בתור עוזר.
שאראס הוא באמת פריק כדורסל אמיתי ובן אדם עם איכויות אנושיות גבוהות. הפוטנציאל שלו כמאמן הוא עצום.
אם כבר נפלנו, עדיף ליפול עם מישהו שאנחנו אוהבים ורואים את הפוטנציאל ש(באמת) קיים בו.
אתה מבין שזה בערך האופציות האלה או שאבי אבן או גודס יאמנו אותנו עד סוף העונה?
במקרה הכי גרוע הלכה השנה ונביא מאמן כריש בקיץ.
שמע, אם האופציות היחידות זה שאראס או דן, אז בסדר. אני לא קונה את זה אבל. אין אף תירוץ מתקבל על הדעת לא להביא את קזלאוסקס. לא להביא אותו זה כמו להצהיר במסיבת עיתונאים רשמית שהשיקול העיקרי של ההנהלה הוא לא טובת הקבוצה והצלחתה.
אור, תסתכל על התמונה המלאה.
קזלאוסקס זאת האופציה הכי טובה והכי יקרה. ברור שזה לטובת הקבוצה, ולא לטובתי או לטובתך, אבל אם להיות הוגנים, זאת
אופציה די קלושה.
גם אדלשטיין הוא אופציה קלושה, ואתה גם תמיד אומר את זה.
האופציה של שאראס ושמיר, היא אופציה מסקרנת, עם בסיס מקצועי טוב, ועם סיכוי מסויים להצליח.
אני לוקח את זה עכשיו ע"פ להתחנן לאדלשטיין ולהבטיח לו הרים וגבהות.
בשנה הבאה יעשו את זה כמו שצריך (מן הסתם לא)
07 נובמבר 2015, 18:29
er79 כתב:אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה
07 נובמבר 2015, 18:30
jol9 כתב:er79 כתב:אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה
למה אתה כ"כ בטוח שמהלך כזה לא יכול להצליח?
בוא נניח רגע שקזלאוסקס יקר מדי, ושאדלשטיין לא רוצה להגיע מכל מיני סיבות.
איזו אופציה אתה מעדיף ע"פ שאראס-שמיר?
שמיר מאמן ראשי? חציל מחליף צנון.
אילו אופציות זמינות יש עוד?
07 נובמבר 2015, 18:33
07 נובמבר 2015, 18:35
אדגר פו כתב:עוד פעם אופירע עם סקופים על שאראס ?
07 נובמבר 2015, 18:36
מקאדו 3 כתב:אדגר פו כתב:עוד פעם אופירע עם סקופים על שאראס ?
חחחחחח בד'כ זה לא הצליח לה .
07 נובמבר 2015, 18:37
אדגר פו כתב:מקאדו 3 כתב:אדגר פו כתב:עוד פעם אופירע עם סקופים על שאראס ?
חחחחחח בד'כ זה לא הצליח לה .
בדיוק ידידי.