מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 נובמבר 2015, 17:47

כמה פרטים מהעניינים מהכתבה ב- ONE:

1. הסקופ הוא של אופירה אסייג ולא של דיוויד פיק. אופירה אסייג מקורבת לשאראס. היא גם העורכת הראשית של האתר ואני מניח שלא סתם תרוץ לפרסם שמועה. יש ביסוס כנראה מאחורי הידיעה.
2. ציטוט מעניין 1 מהכתבה:
ביום חמישי האחרון אחרי ההפסד 77:66 לבאמברג הוחלט כבר בחצות שעידן גיא גודס כמאמן הראשי הסתיים, אך ההודעה הרשמית לגודס התעכבה. במככבי מחפשים בטירוף שם חדש שיטריף את המועדון ויחזיר את החיים לחדר ההלבשה ומחוצה לו.

3. ציטוט מעניין 2 מהכתבה:
גורם בכיר ביותר במכבי ת"א מסר ל-ONE: "אני המום שגיא גודס עדיין לא התפטר, אבל לא נורא. נכבד אותו, ניפגש איתו, ננסה לסגור איתו את התנאים הכספיים לפרידה בצורה היפה ביותר ומיד לאחר מכן נמנה את המאמן החדש שללא ספק יהיה אחד מהשמות שהזכרת. הלוואי ונצליח להביא למאמן שיחזיר את הצבע ללחיים של מכבי".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2015, 17:50

איזה "בכיר במועדון" ידבר ככה עם אופירה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 נובמבר 2015, 17:51

הקבוצה הזאת לא חייבת כרגע איזה מאמן שלאגר.
יש שחקנים טובים מאוד בקבוצה, שרק צריך לדעת להעמיד אותם במקומות נכונים יותר, לייצב היררכיה ברורה יותר, להכניס בכולם קצת פלפל ורוח חיים, ואתה תתחיל לנצח.
את הדברים האלה שאראס מוכשר בהרבה מגיא גודס לעשות, כי גיא הוא פשוט אדם משמים.

גם אין שאלה שמבחינת תרגילים וסטים התקפיים לצוות של שאראס-שמיר יהיה פנקס פסיכי. כנ״ל לגבי יכולות סקאוטינג.
לשמיר יש נסיון בערימות (כעוזר! שזה בדיוק מה שהוא אמור לעשות) ברמות הכי גבוהות ובמשחקים הכי מורכבים.

שאראס מחזיק 4 גביעי יורוליג עם 3 קבוצות שונות. הוא עבר במכללות בארה״ב, בכל קבוצות ותחת כל מאמני הצמרת ביורוליג ובNBA. הוא שחקן עבר במועדון. הנגישות שלו לכל שחקן ושחקן היא מדהימה.
זה לא רק גימיק. זה רעיון מוצלח ומעניין שהנסיבות שהגענו אליהן מאפשרות, ולא בטוח שזה משהו שיקרה בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 07 נובמבר 2015, 17:51

אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 17:52

בקשר למה שפירסמת שמואל אני רק אגיד משהו אחד שחשבתי שהוא מעניין, אירוני וצבוע

זוכרים את הראיון של ג'וניור כשהוא אמר ''היו כאלה שהדליפו, הם כבר לא במועדון''? אז כל פעם שאתם רואים ''גורם בכיר'' ב-ONE..זה לגמרי לא בן אדם שחושב שהיו רק 3 העברות של סנטרים הקיץ באירופה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 נובמבר 2015, 17:56

אופירה מקורבת לשאראס??
שאראס שנא אותה שנאת מוות כשהיה כאן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 נובמבר 2015, 17:57

er79 כתב:אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה

דווקא ארז מוזכר כאחד המועמדים שלפי הציטוט ' אחד מהם בוודאות יאמן את מכבי ' כך שכנראה זה עוד יכול לקרות .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 18:00

אין לי ספק ששאראס זה רעיון של סניור
הוא חולה לשאראס על התחת ומעלה אותו כל שנה כמלפפון ולא משנה אם זה כשחקן, מנהל, עוזר מאמן או מאמן
מאוד יכול להיות שהוא היה נגד פיטורי גודס והציעו לו את האופציה של שאראס בשביל שיסכים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 18:08

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
שאראס אגב זה רעיון מעניין באמת, עם כל הגימיקיות שבדבר.

לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.

האלטרנטיבות לא טובות במיוחד אחי. אמרתי כבר שלדעתי קזלאוסקאס זה לא מועמד רלוונטי במצב הקיים.
אם זה שאראס או דן שמיר (ונשים בצד את ארז/פיני/עודד שהן לא אפשרויות בכלל), אני מעדיף את שאראס כמאמן ראשי ודן שמיר בתור עוזר.

שאראס הוא באמת פריק כדורסל אמיתי ובן אדם עם איכויות אנושיות גבוהות. הפוטנציאל שלו כמאמן הוא עצום.
אם כבר נפלנו, עדיף ליפול עם מישהו שאנחנו אוהבים ורואים את הפוטנציאל ש(באמת) קיים בו.

אתה מבין שזה בערך האופציות האלה או שאבי אבן או גודס יאמנו אותנו עד סוף העונה?
במקרה הכי גרוע הלכה השנה ונביא מאמן כריש בקיץ.

שמע, אם האופציות היחידות זה שאראס או דן, אז בסדר. אני לא קונה את זה אבל. אין אף תירוץ מתקבל על הדעת לא להביא את קזלאוסקס. לא להביא אותו זה כמו להצהיר במסיבת עיתונאים רשמית שהשיקול העיקרי של ההנהלה הוא לא טובת הקבוצה והצלחתה.

אור, תסתכל על התמונה המלאה.
קזלאוסקס זאת האופציה הכי טובה והכי יקרה. ברור שזה לטובת הקבוצה, ולא לטובתי או לטובתך, אבל אם להיות הוגנים, זאת
אופציה די קלושה.
גם אדלשטיין הוא אופציה קלושה, ואתה גם תמיד אומר את זה.
האופציה של שאראס ושמיר, היא אופציה מסקרנת, עם בסיס מקצועי טוב, ועם סיכוי מסויים להצליח.
אני לוקח את זה עכשיו ע"פ להתחנן לאדלשטיין ולהבטיח לו הרים וגבהות.

בשנה הבאה יעשו את זה כמו שצריך (מן הסתם לא)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 נובמבר 2015, 18:09

Holiday_Armadillo כתב:אין לי ספק ששאראס זה רעיון של סניור
הוא חולה לשאראס על התחת ומעלה אותו כל שנה כמלפפון ולא משנה אם זה כשחקן, מנהל, עוזר מאמן או מאמן
מאוד יכול להיות שהוא היה נגד פיטורי גודס והציעו לו את האופציה של שאראס בשביל שיסכים

אולי זה רעיון שלו אבל זה בטח מקבל תמיכה גדולה מאוד מניקולה שהם חברים טובים עד היום.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 18:11

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אין לי ספק ששאראס זה רעיון של סניור

אולי זה רעיון שלו אבל זה בטח מקבל תמיכה גדולה מאוד מניקולה שהם חברים טובים עד היום.

אני חושבת שרוב ההנהלה רצה להעיף את גודס כבר לפני שנה אבל שמעון וסניור חסמו את זה
יכול להיות שעכשיו האחרים כל כך רוצים ''זעזוע'' שהם מוכנים לעשות כל מה שצריך בשביל לשכנע את הותיקים להסכים למהלך

אני שונאת את המשפט ''שם חדש שיטריף את המועדון''
למה תמיד אנחנו מעדיפים את הפוזה על פני הקבלות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 18:21

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברור שזה גימיק, אבל שאראס לפחות הוא לא בן אדם קפוא. הוא כריזמטי, והוא סופרסטאר שייקבל כבוד מהשחקנים.
האם הוא יכול לעשות עבודה טובה כמאמן? וואלה, קשה לדעת. יחד עם דן שמיר? הסיכוי משתפר פלאים.

רעיון לא כזה רע האמת.

נו, באמת. אתה לא באמת קונה את זה נכון? איזה נסיון יש לשאראס בתור מאמן? שנה של עוזר בז'לגיריס? זה לא רציני.

גימיק מגוחך להפליא.

אז מה? חסרות דוגמאות של ספורטאים גדולים שהפכו למאמנים? אם ספורטאי רוצה להיות מאמן, ונניח שהוא פורש בגיל 35, אז מה הוא
צריך לעבור מסלול של 20 שנה נוספות באימון, עד שיוכל להתחיל לאמן?
הרי מאמן זה לא רק ההגדרה היבשה - העברת אימונים, ניהול המשחק וכו'. מאמן הוא גם מנהיג, הוא דמות שהשחקנים צריכים ללכת אחריה,
להאמין בה, לסמוך עליה...

שחקני עבר כמו קלינסמן, פלר, דני איינג', סטיב קר, ביירון סקוט, פיל ג'קסון, ג'רי סלואן ואחרים, הפכו למאמנים מבלי שהיו צריכים
לעבור שנים רבות של צפיה בקלטות, קורסים וכו'.
בטניס ד"א, הדבר הפך לנפוץ מאוד, וכוכבים הכי גדולים בעולם נתמכים היום או נתמכו בשלב כלשהו ע"י טניסאי עבר גדולים.

בהנחה ולשאראס יש קישורים בסיסיים להיות מאמן, ואת זה אפשר לבדוק אני מניח, אני לא חושב שהמינוי הזה הוא רע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 18:23

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברור שזה גימיק, אבל שאראס לפחות הוא לא בן אדם קפוא. הוא כריזמטי, והוא סופרסטאר שייקבל כבוד מהשחקנים.
האם הוא יכול לעשות עבודה טובה כמאמן? וואלה, קשה לדעת. יחד עם דן שמיר? הסיכוי משתפר פלאים.

רעיון לא כזה רע האמת.

נו, באמת. אתה לא באמת קונה את זה נכון? איזה נסיון יש לשאראס בתור מאמן? שנה של עוזר בז'לגיריס? זה לא רציני.

גימיק מגוחך להפליא.

אז מה? חסרות דוגמאות של ספורטאים גדולים שהפכו למאמנים? אם ספורטאי רוצה להיות מאמן, ונניח שהוא פורש בגיל 35, אז מה הוא
צריך לעבור מסלול של 20 שנה נוספות באימון, עד שיוכל להתחיל לאמן?
הרי מאמן זה לא רק ההגדרה היבשה - העברת אימונים, ניהול המשחק וכו'. מאמן הוא גם מנהיג, הוא דמות שהשחקנים צריכים ללכת אחריה,
להאמין בה, לסמוך עליה...

שחקני עבר כמו קלינסמן, פלר, דני איינג', סטיב קר, ביירון סקוט, פיל ג'קסון, ג'רי סלואן ואחרים, הפכו למאמנים מבלי שהיו צריכים
לעבור שנים רבות של צפיה בקלטות, קורסים וכו'.
בטניס ד"א, הדבר הפך לנפוץ מאוד, וכוכבים הכי גדולים בעולם נתמכים היום או נתמכו בשלב כלשהו ע"י טניסאי עבר גדולים.

בהנחה ולשאראס יש קישורים בסיסיים להיות מאמן, ואת זה אפשר לבדוק אני מניח, אני לא חושב שהמינוי הזה הוא רע.

אתה סומך על מכבי שתבדוק אם מישהו כשיר לעשות משהו? כמו שהם בדקו אם פבראני כשיר לשחק?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2015, 18:23

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
שאראס אגב זה רעיון מעניין באמת, עם כל הגימיקיות שבדבר.

לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.

האלטרנטיבות לא טובות במיוחד אחי. אמרתי כבר שלדעתי קזלאוסקאס זה לא מועמד רלוונטי במצב הקיים.
אם זה שאראס או דן שמיר (ונשים בצד את ארז/פיני/עודד שהן לא אפשרויות בכלל), אני מעדיף את שאראס כמאמן ראשי ודן שמיר בתור עוזר.

שאראס הוא באמת פריק כדורסל אמיתי ובן אדם עם איכויות אנושיות גבוהות. הפוטנציאל שלו כמאמן הוא עצום.
אם כבר נפלנו, עדיף ליפול עם מישהו שאנחנו אוהבים ורואים את הפוטנציאל ש(באמת) קיים בו.

אתה מבין שזה בערך האופציות האלה או שאבי אבן או גודס יאמנו אותנו עד סוף העונה?
במקרה הכי גרוע הלכה השנה ונביא מאמן כריש בקיץ.

שמע, אם האופציות היחידות זה שאראס או דן, אז בסדר. אני לא קונה את זה אבל. אין אף תירוץ מתקבל על הדעת לא להביא את קזלאוסקס. לא להביא אותו זה כמו להצהיר במסיבת עיתונאים רשמית שהשיקול העיקרי של ההנהלה הוא לא טובת הקבוצה והצלחתה.

אור, תסתכל על התמונה המלאה.
קזלאוסקס זאת האופציה הכי טובה והכי יקרה. ברור שזה לטובת הקבוצה, ולא לטובתי או לטובתך, אבל אם להיות הוגנים, זאת
אופציה די קלושה.
גם אדלשטיין הוא אופציה קלושה, ואתה גם תמיד אומר את זה.
האופציה של שאראס ושמיר, היא אופציה מסקרנת, עם בסיס מקצועי טוב, ועם סיכוי מסויים להצליח.
אני לוקח את זה עכשיו ע"פ להתחנן לאדלשטיין ולהבטיח לו הרים וגבהות.

בשנה הבאה יעשו את זה כמו שצריך (מן הסתם לא)

בוודאי שהיא קלושה. זה לא הופך את שאראס לאופציה טובה.
הבן אדם לא אימן קבוצה יום בחייו. איך זה יכול לעבוד בסיטואציה הנוכחית במכבי? לא מבקש פה נסיון של 20 שנה, אבל אפילו אימון בוקר אחד אין לו ברזומה.
בדיוק בגלל שהמצב כל כך קשה, ובגלל שבניגוד לשנים קודמות, אין אף אופציה ישראלית ראויה, הייתי מצפה שיעשו מאמץ, יוותרו על האגו הלא פרופורציונאלי שלהם ויביאו מאמן מצויין, שבמזל גדול יושב בבית ומחכה רק להצעה שלהם כרגע. אין אופציה אחרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 18:29

er79 כתב:אבוי אם שאראס יאמן במכבי. לא כל רכז גדול הופך למאמן גדול. יש לו עוד דרך לעשות. זאת תהיה טעות פטאלית. לא מבין למה כל כך מתנגדים שם לארז. מקווה שאופירע טועה

למה אתה כ"כ בטוח שמהלך כזה לא יכול להצליח?

בוא נניח רגע שקזלאוסקס יקר מדי, ושאדלשטיין לא רוצה להגיע מכל מיני סיבות.
איזו אופציה אתה מעדיף ע"פ שאראס-שמיר?
שמיר מאמן ראשי? חציל מחליף צנון.
אילו אופציות זמינות יש עוד?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 18:30

jol9 כתב:

למה אתה כ"כ בטוח שמהלך כזה לא יכול להצליח?

בוא נניח רגע שקזלאוסקס יקר מדי, ושאדלשטיין לא רוצה להגיע מכל מיני סיבות.
איזו אופציה אתה מעדיף ע"פ שאראס-שמיר?
שמיר מאמן ראשי? חציל מחליף צנון.
אילו אופציות זמינות יש עוד?

אתה מעדיף את שאראס-שמיר על פני שרף-שמיר? שאלה רצינית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 נובמבר 2015, 18:33

עוד פעם אופירע עם סקופים על שאראס ? :o
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 07 נובמבר 2015, 18:35

אדגר פו כתב:עוד פעם אופירע עם סקופים על שאראס ? :o

חחחחחח בד'כ זה לא הצליח לה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 נובמבר 2015, 18:36

מקאדו 3 כתב:

בדיוק ידידי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 נובמבר 2015, 18:37

אדגר פו כתב:
מקאדו 3 כתב:

בדיוק ידידי.

כל פעם אנחנו אומרים ''היא לא הייתה שמה את השם שלה על משהו אם זה לא היה בטוח'' ואז שום דבר לא יוצא מזה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 07 נובמבר 2015, 18:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים