10 נובמבר 2015, 12:50
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:חמישי אני בהיכל ...בניגוד למה שחשבתי לעשות לפני הפיטורים של גיא (לישרוק בוז..) אני מתכוון לעודד בטרוף...
משה סנה אגב...פתח תקווה על המפה !!!!
אני בטוח שכל הקהל יתגייס בטירוף בחמישי. כולם מבינים שהמשחק הזה קריטי לעונה. זה לא זמן לשריקות בוז וקללות, אלא לדחיפה ולחץ על היריבה במשך 40 דקות.
יהיה מרגש להיות בהיכל בחמישי. אני אופטימי שגם נצליח לנצח.
10 נובמבר 2015, 12:53
ankram כתב:יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....
הוא קיבל סגל טוב מאוד עם בעיה בעמדה אחת והיא עמדת הסנטר ולא עשה עם זה כלום !!
אחי, אתה לא בכיוון. סגל בלי עמדה 2?? עם עמדה 4 שמורכבת מחולה קרוהן פציע וילד בן 18 שהיה זר חלש בלאומית?( תחסוך ממני את אופייבו, הוא הגיע אחרי שהסגל היה סגור) , נמשיך , סגל ללא סנטר? סגל ש2 השחקנים שהבאת לקו האחורי לא שומרים?
גודס אכן מאמן חלש , אבל גם המאמן החזק ביותר לא היה מצליח לעמוד בערמת האינטרסים של ההנהלה.
10 נובמבר 2015, 13:34
ankram כתב:יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....
אחי, אתה לא בכיוון. סגל בלי עמדה 2?? עם עמדה 4 שמורכבת מחולה קרוהן פציע וילד בן 18 שהיה זר חלש בלאומית?( תחסוך ממני את אופייבו, הוא הגיע אחרי שהסגל היה סגור) , נמשיך , סגל ללא סנטר? סגל ש2 השחקנים שהבאת לקו האחורי לא שומרים?
גודס אכן מאמן חלש , אבל גם המאמן החזק ביותר לא היה מצליח לעמוד בערמת האינטרסים של ההנהלה.
10 נובמבר 2015, 14:01
10 נובמבר 2015, 14:18
10 נובמבר 2015, 14:42
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:איזה עשירית מחיר ... מכבי שמו על הסגל השנה הרבה מאוד כסף .
גם קיטורים צריכים לבוא עם חיבור מסויים למציאות .
הייתה טעות בשתי מקומות .. בעמדת המאמן ובעמדה 5 , יפתרו את זה ומכבי עוד יכולה להצליח העונה .
יוסי, חבל שאתה לא מסוגל להוציא אפילו מילת ביקורת אחת על ההתנהלות הבזיונית של ההנהלה שלנו, ועל כל מה שקורה שם בשנים האחרונות.
אני לא אשתתף בעליהום המטופש הזה , סורי .
למכבי יש סגל טוב השנה להבנתי , אלא אם כן יבוא מאמן טוב והוא יכשל ואז אני אבין שטעיתי כמו ההנהלה בהערכת איכות הסגל .
10 נובמבר 2015, 15:04
יוסי22 כתב:איזה עשירית מחיר ... מכבי שמו על הסגל השנה הרבה מאוד כסף .
גם קיטורים צריכים לבוא עם חיבור מסויים למציאות .
הייתה טעות בשתי מקומות .. בעמדת המאמן ובעמדה 5 , יפתרו את זה ומכבי עוד יכולה להצליח העונה .
10 נובמבר 2015, 15:05
יוסי22 כתב:ankram כתב:יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....
עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .
בעמדה 4 יש את רנדל , פניני ובנדר ובעמדה 5 את אמבקווה ... חסר סנטר פותח במקום פבארני שהובא בלא מעט כסף ככה שהייתה פה טעות קריטית ולא קמצנות .
10 נובמבר 2015, 15:06
אחדשיודע כתב:עצם ההחתמה של פבראני התבררה ככושלת. ברגע שלקחת הימור (כשבשוק היו אופציות טובות) ונכשלת בו - זה כישלון. זה הכל.
החוזה שלו הוא כבר שערורייה.
10 נובמבר 2015, 15:08
יוסי22 כתב:עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .
בעמדה 4 יש את רנדל , פניני ובנדר ובעמדה 5 את אמבקווה ... חסר סנטר פותח במקום פבארני שהובא בלא מעט כסף ככה שהייתה פה טעות קריטית ולא קמצנות .
10 נובמבר 2015, 15:20
ankram כתב:אחדשיודע כתב:עצם ההחתמה של פבראני התבררה ככושלת. ברגע שלקחת הימור (כשבשוק היו אופציות טובות) ונכשלת בו - זה כישלון. זה הכל.
החוזה שלו הוא כבר שערורייה.
הימור זה בנדר , על הסנטר הפותח שלך אתה לא מהמר!! , אתה לא אמור להמר על העוגנים שלך , אבל ככה זה במכבי.
10 נובמבר 2015, 17:29
10 נובמבר 2015, 18:24
toja27 כתב:אני דווקא עם יוסי כאן. אנ חושב שיש לנו סגל טוב, אפילו יותר מזה אבל בעיה בעמדה 5 ולטעמי היה צריך סווינגמן(מצטער שאני חוזר על זה שוב). הבעיה הייתה בעמדת המאמן. השבועות הבאים יראו אם זה נכון או לא.
10 נובמבר 2015, 18:36
jol9 כתב:toja27 כתב:אני דווקא עם יוסי כאן. אנ חושב שיש לנו סגל טוב, אפילו יותר מזה אבל בעיה בעמדה 5 ולטעמי היה צריך סווינגמן(מצטער שאני חוזר על זה שוב). הבעיה הייתה בעמדת המאמן. השבועות הבאים יראו אם זה נכון או לא.
אין קשר בין הדברים.
הסגל הוא בסדר וזה דבר אחד, אבל לפחות חלק מהטענות להתנהלות של ההנהלה, ולאו דווקא לסגל.
בהתנהלות יש הרבה מאוד דברים רעים, מעבר לאיזה שחקן מתאימים לאיזה תפקיד.
10 נובמבר 2015, 19:24
10 נובמבר 2015, 19:32
jol9 כתב:גלדסטון דיבר ברדיו עכשיו... לא היה ממש החלטי אבל בסיכומו של עניין, קזלאוסקס הוא המועמד המוביל של מכבי.
אבל שוב, זה נשמע לי הרבה יותר כמו ניחוש מאשר כמו משהו ממשי
10 נובמבר 2015, 20:55
MTA2311 כתב:jol9 כתב:גלדסטון דיבר ברדיו עכשיו... לא היה ממש החלטי אבל בסיכומו של עניין, קזלאוסקס הוא המועמד המוביל של מכבי.
אבל שוב, זה נשמע לי הרבה יותר כמו ניחוש מאשר כמו משהו ממשי
אולי wishful thinking שלו, בתור אוהד מכבי.
10 נובמבר 2015, 21:11
10 נובמבר 2015, 21:13
10 נובמבר 2015, 21:14
MTA2311 כתב:בגלל שהציע את עצמו הלכו לפגוש אותו בבארסה?
אז שימו לב, חברי הנהלה יקרים, אני מציע את עצמי לתפקיד מאמן הקבוצה. נא תאמו פגישה מול המזכירה שלי, ליאב.