תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תביאו לנו את קזלאוסקאס

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2015, 12:50

החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:חמישי אני בהיכל ...בניגוד למה שחשבתי לעשות לפני הפיטורים של גיא (לישרוק בוז..) אני מתכוון לעודד בטרוף...
משה סנה אגב...פתח תקווה על המפה !!!!

אני בטוח שכל הקהל יתגייס בטירוף בחמישי. כולם מבינים שהמשחק הזה קריטי לעונה. זה לא זמן לשריקות בוז וקללות, אלא לדחיפה ולחץ על היריבה במשך 40 דקות.
יהיה מרגש להיות בהיכל בחמישי. אני אופטימי שגם נצליח לנצח.

תראו לעזאזל לאן הגענו- משחק על עונה(עונות) שלמה(שלמות) ועוד לא אמצע נובמבר....
נשבר לי!!!
אבל כן אתם צודקים המשחק הזה הוא מאסט בקטע אחר!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 12:53

ankram כתב:
יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....

הוא קיבל סגל טוב מאוד עם בעיה בעמדה אחת והיא עמדת הסנטר ולא עשה עם זה כלום !!

אחי, אתה לא בכיוון. סגל בלי עמדה 2?? עם עמדה 4 שמורכבת מחולה קרוהן פציע וילד בן 18 שהיה זר חלש בלאומית?( תחסוך ממני את אופייבו, הוא הגיע אחרי שהסגל היה סגור) , נמשיך , סגל ללא סנטר? סגל ש2 השחקנים שהבאת לקו האחורי לא שומרים?
גודס אכן מאמן חלש , אבל גם המאמן החזק ביותר לא היה מצליח לעמוד בערמת האינטרסים של ההנהלה.

עזוב את הסגל. מה עם ההתנהלות הכללית במועדון? דני עלק מתפטר ואף אחד לא שומע על זה, ניקולה מנהל את העניינים המקצועיים, מפטרים את גודס באיחור של חודש, אבל לא מכינים מחליף, אבי אבן הכושל הוא מאמן הקבוצה עד הודעה חדשה, רוב המועמדים הרציניים למשרת המאמן הם קליינטים של הסוכן של ניקולה וכו'.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 נובמבר 2015, 13:34

ankram כתב:
יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....

אחי, אתה לא בכיוון. סגל בלי עמדה 2?? עם עמדה 4 שמורכבת מחולה קרוהן פציע וילד בן 18 שהיה זר חלש בלאומית?( תחסוך ממני את אופייבו, הוא הגיע אחרי שהסגל היה סגור) , נמשיך , סגל ללא סנטר? סגל ש2 השחקנים שהבאת לקו האחורי לא שומרים?
גודס אכן מאמן חלש , אבל גם המאמן החזק ביותר לא היה מצליח לעמוד בערמת האינטרסים של ההנהלה.

עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .

בעמדה 4 יש את רנדל , פניני ובנדר ובעמדה 5 את אמבקווה ... חסר סנטר פותח במקום פבארני שהובא בלא מעט כסף ככה שהייתה פה טעות קריטית ולא קמצנות .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2015, 14:01

החתמת פאברני לא הייתה טעות אלא סיכון . הטעות זה שכבר במחנה האימונים ראו שהוא לא כשיר ובכל זאת לא שיחררו אותו והביאו מחליף. הבן אדם הגיע חודש לפני כולם כדי לבדוק אם הוא כשיר , למה חיכו עד עכשיו ???
לגבי הסגל , אם נחזור לקיץ כמעט כולנו ליקקנו את האצבעות מהסגל הזה וחלק ניבאו לו פיינלפור אם פאברני היה כשיר...אני עדיין חושב שזה סגל טוב שדורש תיקון בעמדת הסנטר והצוות המקצועי (מאמן , עוזר , מאמן כושר )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 נובמבר 2015, 14:18

עצם ההחתמה של פבראני התבררה ככושלת. ברגע שלקחת הימור (כשבשוק היו אופציות טובות) ונכשלת בו - זה כישלון. זה הכל.
החוזה שלו הוא כבר שערורייה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 10 נובמבר 2015, 14:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 14:42

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:איזה עשירית מחיר ... מכבי שמו על הסגל השנה הרבה מאוד כסף .

גם קיטורים צריכים לבוא עם חיבור מסויים למציאות .

הייתה טעות בשתי מקומות .. בעמדת המאמן ובעמדה 5 , יפתרו את זה ומכבי עוד יכולה להצליח העונה .

יוסי, חבל שאתה לא מסוגל להוציא אפילו מילת ביקורת אחת על ההתנהלות הבזיונית של ההנהלה שלנו, ועל כל מה שקורה שם בשנים האחרונות.

אני לא אשתתף בעליהום המטופש הזה , סורי .

למכבי יש סגל טוב השנה להבנתי , אלא אם כן יבוא מאמן טוב והוא יכשל ואז אני אבין שטעיתי כמו ההנהלה בהערכת איכות הסגל .

אתה צודק. בכלל לא היו טעויות, ובגלל זה יש כבר שני שחקנים חדשים שהגיעו אחרי פתיחת העונה, עוד אחד בדרך הביתה, ועוד אחד שחייב להגיע.
בנוסף יש PF ששוחרר בניגוד לדעת המאמן וחזר במקרה והפך לשחקן שלא ניתן לשחק בלעדיו.
בנוסף יש ילד בן 18 שאמור היה להיות PF פותח בכל פעם שרנדל מושבת.

בנוסף השאירו מאמן שכשל עם הקבוצה, רק כי לא נעים, החליפו לו את כל הצוות המקצועי בניגוד לדעתו, החתימו לו שחקנים על הראש, מבלי לחשוב איך הוא יוכל לחבר את כל העסק,
ובסה"כ דני עשה עבודה נהדרת עוד שנה. אין ספק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 15:04

יוסי22 כתב:איזה עשירית מחיר ... מכבי שמו על הסגל השנה הרבה מאוד כסף .

גם קיטורים צריכים לבוא עם חיבור מסויים למציאות .

הייתה טעות בשתי מקומות .. בעמדת המאמן ובעמדה 5 , יפתרו את זה ומכבי עוד יכולה להצליח העונה .

מעניין שעם אותו המאמן הגענו להצלבה והיום אנחנו אחת מ- 5 הקבוצות הגרועות ביורוליג. נראה לי שלא רק המאמן אשם פה וגם לא איזה שחקן דיליג בעמדה 5 יהפוך אותנו לקבוצת פיינל פור.

נראה לי שזה קצת יותר מזה, אבל זו בהחלט תגובה דמגוגית ברמה המצופה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 15:05

יוסי22 כתב:
ankram כתב:

עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .

בעמדה 4 יש את רנדל , פניני ובנדר ובעמדה 5 את אמבקווה ... חסר סנטר פותח במקום פבארני שהובא בלא מעט כסף ככה שהייתה פה טעות קריטית ולא קמצנות .

אחי , אני לא יודע מה אתה לוקח , אבל גם אני רוצה.
עמדות 1-3 לשיטתך זה סגל טופ יורוליג..... הרשה לי לגחך על סף ההיחנקות , רק סמית' הוא טופ יורוליג , מבין השמות שציינת , אוחיון?יבזורי?לאנסברג?רוצ'סטי? כל החברה האלו הם לא רק טופ יורוליג הם מגרדים את ה MID יורוליג , פארמר הוא שם גדול אבל לא שיחק בקבוצת טופ יורוליג מעולם , למעט גיחה של חודשיים במכבי , ומאז הוא כל שנה יורד ביכולת. עמדות 1-3 טופ יורוליג , זה ריאל עם יול,רודריגז,רודי זה צסק"א עם תיאודוסיץ' , דה קולו, ג'קסון, ווימס זה חימקי עם שבד,רייס, קופונן - זה טופ יורוליג , אתה יכול להשוות את מה שיש למכבי למה שהקבוצות האלו מציגות?? עשה לי טובה.
עמדה 4 ..... יופי , הכנסת את פניני לחזק את העמדה ויצאת חומוס , זאת אחת העמדות הכי בעייתיות ביורוליג , פניני כ 4? למי הוא ייקח ריבאונד? את מי הוא יישמור? עמדה שמבוססת על קידום בנדר , בושה וכלימה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 15:06

אחדשיודע כתב:עצם ההחתמה של פבראני התבררה ככושלת. ברגע שלקחת הימור (כשבשוק היו אופציות טובות) ונכשלת בו - זה כישלון. זה הכל.

הימור זה בנדר , על הסנטר הפותח שלך אתה לא מהמר!! , אתה לא אמור להמר על העוגנים שלך , אבל ככה זה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 15:08

יוסי22 כתב:עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .

איזה יופי. אייזיה תומאס חשב בדיוק כמוך כשהוא בנה קו אחורי של מרבורי ופרנסיס והוביל את הניקס לעשור בתחתית הליגה. אני אלווה פה מפיני גרשון - זה שאתה לוקח שני שחקנים של 20/10 לא אומר שתקבל 40/20. יש יותר בבניית קבוצה מלחבר סטטיסטיקות של בודדים.

זו הסיבה שה"חבר" שלך לא אמור להיות GM בקבוצה של 20 מליון דולר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 10 נובמבר 2015, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 נובמבר 2015, 15:20

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:עצם ההחתמה של פבראני התבררה ככושלת. ברגע שלקחת הימור (כשבשוק היו אופציות טובות) ונכשלת בו - זה כישלון. זה הכל.

הימור זה בנדר , על הסנטר הפותח שלך אתה לא מהמר!! , אתה לא אמור להמר על העוגנים שלך , אבל ככה זה במכבי.

מסכים לחלוטין. הימור על הימור על הימור, זאת מכבי הנוכחית. וחבל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 17:29

אני דווקא עם יוסי כאן. אנ חושב שיש לנו סגל טוב, אפילו יותר מזה אבל בעיה בעמדה 5 ולטעמי היה צריך סווינגמן(מצטער שאני חוזר על זה שוב). הבעיה הייתה בעמדת המאמן. השבועות הבאים יראו אם זה נכון או לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 18:24

toja27 כתב:אני דווקא עם יוסי כאן. אנ חושב שיש לנו סגל טוב, אפילו יותר מזה אבל בעיה בעמדה 5 ולטעמי היה צריך סווינגמן(מצטער שאני חוזר על זה שוב). הבעיה הייתה בעמדת המאמן. השבועות הבאים יראו אם זה נכון או לא.

אין קשר בין הדברים.
הסגל הוא בסדר וזה דבר אחד, אבל לפחות חלק מהטענות להתנהלות של ההנהלה, ולאו דווקא לסגל.

בהתנהלות יש הרבה מאוד דברים רעים, מעבר לאיזה שחקן מתאימים לאיזה תפקיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 נובמבר 2015, 18:36

jol9 כתב:
toja27 כתב:אני דווקא עם יוסי כאן. אנ חושב שיש לנו סגל טוב, אפילו יותר מזה אבל בעיה בעמדה 5 ולטעמי היה צריך סווינגמן(מצטער שאני חוזר על זה שוב). הבעיה הייתה בעמדת המאמן. השבועות הבאים יראו אם זה נכון או לא.

אין קשר בין הדברים.
הסגל הוא בסדר וזה דבר אחד, אבל לפחות חלק מהטענות להתנהלות של ההנהלה, ולאו דווקא לסגל.

בהתנהלות יש הרבה מאוד דברים רעים, מעבר לאיזה שחקן מתאימים לאיזה תפקיד.

כן צריכים לשנות ולהשתדרג בהתנהלות זה ללא ספק. מצד שני, לפעמים הביקורת על הנהלה היא קשה ונוקבת מדי לטעמי. כלומר ללא ספק יש מקום לשיפורים(לדעתי במיוחד בנושא בניית הסגל ופחות התערבות בחלק המקצועי) אבל לפעמים הביקורת כאן על ההנהלה היא מאבדת פרופורציות לטעמי.
בכל אופן דיברו כאן על הסגל ולזה התייחסתי בעיקר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 19:24

גלדסטון דיבר ברדיו עכשיו... לא היה ממש החלטי אבל בסיכומו של עניין, קזלאוסקס הוא המועמד המוביל של מכבי.

אבל שוב, זה נשמע לי הרבה יותר כמו ניחוש מאשר כמו משהו ממשי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 19:32

jol9 כתב:גלדסטון דיבר ברדיו עכשיו... לא היה ממש החלטי אבל בסיכומו של עניין, קזלאוסקס הוא המועמד המוביל של מכבי.

אולי wishful thinking שלו, בתור אוהד מכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 20:55

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:גלדסטון דיבר ברדיו עכשיו... לא היה ממש החלטי אבל בסיכומו של עניין, קזלאוסקס הוא המועמד המוביל של מכבי.

אולי wishful thinking שלו, בתור אוהד מכבי.

לגמרי.
בוא נגיד שבגלל שיש מועמד אחד שהוא לא עב"מ, אז אוטומטית הוא המועמד המועדף.
מצד שני, הוא גם די שלל את הסיכויים של באוורמן, אז לפחות משהו מעודד כן היה בראיון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 21:11

אז הגרמני הוא שבכלל הציע את עצמו למכבי.
הייתה לי הרגשה שהוא לא מועמד רציני.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2015, 21:13

בגלל שהציע את עצמו הלכו לפגוש אותו בבארסה?

אז שימו לב, חברי הנהלה יקרים, אני מציע את עצמי לתפקיד מאמן הקבוצה. נא תאמו פגישה מול המזכירה שלי, ליאב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי tzachMTA » 10 נובמבר 2015, 21:14

MTA2311 כתב:בגלל שהציע את עצמו הלכו לפגוש אותו בבארסה?

אז שימו לב, חברי הנהלה יקרים, אני מציע את עצמי לתפקיד מאמן הקבוצה. נא תאמו פגישה מול המזכירה שלי, ליאב.

הם בברצלונה בגלל ההצעה החדשה של היורוליג.
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים