יוסי22 כתב:ankram כתב:יוסי22 כתב:אני לא מבין איך ברגע אחד גודס הפך ממאמן כושל למסכן שלא נתנו לו כלים להצליח ....
הוא קיבל סגל טוב מאוד עם בעיה בעמדה אחת והיא עמדת הסנטר ולא עשה עם זה כלום !!
אחי, אתה לא בכיוון. סגל בלי עמדה 2?? עם עמדה 4 שמורכבת מחולה קרוהן פציע וילד בן 18 שהיה זר חלש בלאומית?( תחסוך ממני את אופייבו, הוא הגיע אחרי שהסגל היה סגור) , נמשיך , סגל ללא סנטר? סגל ש2 השחקנים שהבאת לקו האחורי לא שומרים?
גודס אכן מאמן חלש , אבל גם המאמן החזק ביותר לא היה מצליח לעמוד בערמת האינטרסים של ההנהלה.
עמדות 1-3 מורכבות מפארמר , רוצ'סטי , סמית , לאנדסברג , אוחיון ויבזורי .. זה סגל טופ יורוליג בעמדות האלו .
בעמדה 4 יש את רנדל , פניני ובנדר ובעמדה 5 את אמבקווה ... חסר סנטר פותח במקום פבארני שהובא בלא מעט כסף ככה שהייתה פה טעות קריטית ולא קמצנות .
אחי , אני לא יודע מה אתה לוקח , אבל גם אני רוצה.
עמדות 1-3 לשיטתך זה סגל טופ יורוליג..... הרשה לי לגחך על סף ההיחנקות , רק סמית' הוא טופ יורוליג , מבין השמות שציינת , אוחיון?יבזורי?לאנסברג?רוצ'סטי? כל החברה האלו הם לא רק טופ יורוליג הם מגרדים את ה MID יורוליג , פארמר הוא שם גדול אבל לא שיחק בקבוצת טופ יורוליג מעולם , למעט גיחה של חודשיים במכבי , ומאז הוא כל שנה יורד ביכולת. עמדות 1-3 טופ יורוליג , זה ריאל עם יול,רודריגז,רודי זה צסק"א עם תיאודוסיץ' , דה קולו, ג'קסון, ווימס זה חימקי עם שבד,רייס, קופונן - זה טופ יורוליג , אתה יכול להשוות את מה שיש למכבי למה שהקבוצות האלו מציגות?? עשה לי טובה.
עמדה 4 ..... יופי , הכנסת את פניני לחזק את העמדה ויצאת חומוס , זאת אחת העמדות הכי בעייתיות ביורוליג , פניני כ 4? למי הוא ייקח ריבאונד? את מי הוא יישמור? עמדה שמבוססת על קידום בנדר , בושה וכלימה.