roy1000 כתב:ankram כתב:אז רועי , מה שאתה אומר בעצם שאנחנו צריכים להתנהג כמו אישה מוכה (הסליחה עם בנות המין הנשי) , נכון? שמפוצצים אותנו בחוקים ותקנות שמטרם היא אחת בלבד וזה לפגוע במכבי , פשוט להרכין ראש ולתת לכאפות ליפול מבלי להחזיר?
זה לא כזה דרמטי. היה שיווי משקל מסויים בנודע למתאזרחים שכולם קיבלו אותו. מכבי היא זו שהחליטה להפר את שיווי המשקל והמנהלת הגיבה בתגובת נגד. אף אחד פה הוא לא "אישה מוכה" ואף אחד פה הוא לא מסכן או מקופח. בסך הכל מדובר פה על משחק בין מכבי לבין שאר הקבוצות. מכבי עשתה טעות כשהפרה את שיווי המשקל ועכשיו היא משלמת על זה.
זה פתאטי להפוך את משחק התמאזרחים לאיזה קרב של זכויות אדם ואזרח. מדובר על משהו ששייך לתחום הכדורסל ותו לא.
רועי , אל תהיה לי תמים פה , ראבאק.
למנהלת לא היה אכפת בכלל ממעמד השחקן המתאזרח , אשדוד מחזיקים 3 כאלו כנ"ל חיפה , אקוניס החלאה הזה בכלל לא פצה פה , רק אחרי שאזרחו את רוצ'סטי.
כלומר זה לא מעמד השחקן המתאזרח , ולא הכמות , זאת האיכות!! ובנוגע לאיכות , רק שמכבי נהינת מהאיכות הזאת , זה מפריע לחלאות.
אין שום צורך פה להיות סניגורו של השטן , תאמין לי שיש לו יותר רוח גבית מאשר עוד משתמש בפורום צהבת.
החוק הזה הוא אנטי מכבי כמו שחוק בריסקר היה אנטי מכבי , וכמו שחוק הצעירים הוא אנטי מכבי (ויעידו על כך זוסמן , מאיור ועוד רבים שכופים עליהם לקשט ספסלים של קבוצות ) , וחוקים שהם אנטי מכבי מפריעים לי , מה לעשות?