2 מתאזרחים מעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: 2 מתאזרחים מעונה הבאה

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2015, 11:21

roy1000 כתב:
ankram כתב:אז רועי , מה שאתה אומר בעצם שאנחנו צריכים להתנהג כמו אישה מוכה (הסליחה עם בנות המין הנשי) , נכון? שמפוצצים אותנו בחוקים ותקנות שמטרם היא אחת בלבד וזה לפגוע במכבי , פשוט להרכין ראש ולתת לכאפות ליפול מבלי להחזיר?

זה לא כזה דרמטי. היה שיווי משקל מסויים בנודע למתאזרחים שכולם קיבלו אותו. מכבי היא זו שהחליטה להפר את שיווי המשקל והמנהלת הגיבה בתגובת נגד. אף אחד פה הוא לא "אישה מוכה" ואף אחד פה הוא לא מסכן או מקופח. בסך הכל מדובר פה על משחק בין מכבי לבין שאר הקבוצות. מכבי עשתה טעות כשהפרה את שיווי המשקל ועכשיו היא משלמת על זה.

זה פתאטי להפוך את משחק התמאזרחים לאיזה קרב של זכויות אדם ואזרח. מדובר על משהו ששייך לתחום הכדורסל ותו לא.

רועי , אל תהיה לי תמים פה , ראבאק.
למנהלת לא היה אכפת בכלל ממעמד השחקן המתאזרח , אשדוד מחזיקים 3 כאלו כנ"ל חיפה , אקוניס החלאה הזה בכלל לא פצה פה , רק אחרי שאזרחו את רוצ'סטי.
כלומר זה לא מעמד השחקן המתאזרח , ולא הכמות , זאת האיכות!! ובנוגע לאיכות , רק שמכבי נהינת מהאיכות הזאת , זה מפריע לחלאות.
אין שום צורך פה להיות סניגורו של השטן , תאמין לי שיש לו יותר רוח גבית מאשר עוד משתמש בפורום צהבת.
החוק הזה הוא אנטי מכבי כמו שחוק בריסקר היה אנטי מכבי , וכמו שחוק הצעירים הוא אנטי מכבי (ויעידו על כך זוסמן , מאיור ועוד רבים שכופים עליהם לקשט ספסלים של קבוצות ) , וחוקים שהם אנטי מכבי מפריעים לי , מה לעשות?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 11:29

ankram כתב:רועי , אל תהיה לי תמים פה , ראבאק.
למנהלת לא היה אכפת בכלל ממעמד השחקן המתאזרח , אשדוד מחזיקים 3 כאלו כנ"ל חיפה , אקוניס החלאה הזה בכלל לא פצה פה , רק אחרי שאזרחו את רוצ'סטי.
כלומר זה לא מעמד השחקן המתאזרח , ולא הכמות , זאת האיכות!! ובנוגע לאיכות , רק שמכבי נהינת מהאיכות הזאת , זה מפריע לחלאות.
אין שום צורך פה להיות סניגורו של השטן , תאמין לי שיש לו יותר רוח גבית מאשר עוד משתמש בפורום צהבת.
החוק הזה הוא אנטי מכבי כמו שחוק בריסקר היה אנטי מכבי , וכמו שחוק הצעירים הוא אנטי מכבי (ויעידו על כך זוסמן , מאיור ועוד רבים שכופים עליהם לקשט ספסלים של קבוצות ) , וחוקים שהם אנטי מכבי מפריעים לי , מה לעשות?

הכל פה נכון, אבל זה לא סותר שום דבר ממה שאני אמרתי. ברור שזו האיכות ולא הכמות. ברור שמה שמפריע זה שמכבי מאזרחת את רוצ'סטי ולא המתאזרחים של חיפה או אשדוד.

כל דבר שפוגע במכבי מפריע לי, אז מה? לא אני, לא אתה ולא שמעון קובעים את החוקים. צריך גם להבין את במשחק ולהיות חכמים. בסיפור הזה מכבי לא היו חכמים וקיבלו בראש. כמובן שאפשר לבכות על העוול ולדבר על זכויות אזרח ועל איך איך רוצ'סטי הוא ציוני אמיתי (ומקופח) ועוד כל מיני שטויות. שום דבר מהדברים האלה לא ישנה כלום. אז דפקת את הראש בקיר. מה יצא לך מזה? הקיר לא נשבר, הראש שלך נשבר.

נעשתה פה טעות חמורה ומי שלא מוכן להכיר בעובדה שנעשתה טעות, יחזור בדיוק על אותה הטעות בעתיד.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2015, 11:50

בסופו של דבר , החוקים האלו יפגעו בכולם , ואם ראשל"צ ימשיכו בעוד מפעל בצמוד לליגה אז גם הם וגם הפועל ירושליים יפגעו , כמו שאפילו אם אתה רוצה , אתה לא יכול לשלוח את יבזורי להשאלה לחולון בגלל עוד חוק שחוקק נגד מכבי (שלא יחזיקו שחקנים על הספסל....) , כבר עכשיו הפועל ירושליים מפסידה בליגה בגלל חוק רוסי , שבשילוב חוק הצעירים בעצם מכריח אותה להחזיק חמשיות מוזרות בעליל , כנ"ל נס ציונה האומללה שהתחילה את המשחק ללא נעימי , אח"כ הלך טל דן , והם נאלצו להמשיך את המשחק עם טל קרפלס האומלל , כל החוקים האלו שנועדו לפגוע במכבי , דינם לפגוע בכל הליגה , כי זה עושה את כל הליגה לחלשה ולא מעניינת.
בכל מקרה גם אם מכבי לא היו מאזרחים את רוצ'סטי ו"דופקים את הראש בקיר" כלשונך , בכל מקרה מתי שהוא היה מגיע חוק שנועד להצר את צעדיה , אישית , אני לא מסוגל לקבל את זה , מבחינתי זה כמו עוד חוק שדופק את האזרח והאזרח לא מתלונן על זה או יוצא להפגנה ומקבל את זה בהכנעה. גם מכבי כמועדון לא צריכה להשאיר את זה כאילו שום דבר לא קרה , אני מצפה מראשי המועדון שלי לבוא ולהגיד שהחוקים המסריחים האלו , רק נועדו לפגוע במכבי ולהעמיד את אקוניס הגמד הזה מול מצלמות טלוויזיה ולשאול אותו , למה הוא שתק שלאשדוד היו 3 מתאזרחים או לחיפה , ומדוע הצבוע הזה קופץ עכשיו אחרי שבקדנציה קודמת של בניה"ש שיחקו גרינפלד ורוזנפלט ביחד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 12:09

ankram כתב:בסופו של דבר , החוקים האלו יפגעו בכולם , ואם ראשל"צ ימשיכו בעוד מפעל בצמוד לליגה אז גם הם וגם הפועל ירושליים יפגעו , כמו שאפילו אם אתה רוצה , אתה לא יכול לשלוח את יבזורי להשאלה לחולון בגלל עוד חוק שחוקק נגד מכבי (שלא יחזיקו שחקנים על הספסל....) , כבר עכשיו הפועל ירושליים מפסידה בליגה בגלל חוק רוסי , שבשילוב חוק הצעירים בעצם מכריח אותה להחזיק חמשיות מוזרות בעליל , כנ"ל נס ציונה האומללה שהתחילה את המשחק ללא נעימי , אח"כ הלך טל דן , והם נאלצו להמשיך את המשחק עם טל קרפלס האומלל , כל החוקים האלו שנועדו לפגוע במכבי , דינם לפגוע בכל הליגה , כי זה עושה את כל הליגה לחלשה ולא מעניינת.
בכל מקרה גם אם מכבי לא היו מאזרחים את רוצ'סטי ו"דופקים את הראש בקיר" כלשונך , בכל מקרה מתי שהוא היה מגיע חוק שנועד להצר את צעדיה , אישית , אני לא מסוגל לקבל את זה , מבחינתי זה כמו עוד חוק שדופק את האזרח והאזרח לא מתלונן על זה או יוצא להפגנה ומקבל את זה בהכנעה. גם מכבי כמועדון לא צריכה להשאיר את זה כאילו שום דבר לא קרה , אני מצפה מראשי המועדון שלי לבוא ולהגיד שהחוקים המסריחים האלו , רק נועדו לפגוע במכבי ולהעמיד את אקוניס הגמד הזה מול מצלמות טלוויזיה ולשאול אותו , למה הוא שתק שלאשדוד היו 3 מתאזרחים או לחיפה , ומדוע הצבוע הזה קופץ עכשיו אחרי שבקדנציה קודמת של בניה"ש שיחקו גרינפלד ורוזנפלט ביחד.

אתה מתכוון שהחוקים יפגעו שמי שמשחק באירופה? אז כן, אבל באופן אישי, אני חושב שהפגיעה היא די שולית. באמת שלא הייתה שום מניעה לרשום את רוצ'סטי כזר. בכל מקרה, את רוב הקבוצות זה לא מעניין. אותן מעניין שיהיה להם סיכוי לגנוב משחק מהקבוצות הגדולות והמתאזרחים של מכבי מפריעים להם בזה.
לגבי מה שאתה כותב על אקוניס - הכל ברור ומובן. אין שום ויכוח על זה ואין שום ויכוח על הצביעות ומה שמפריע לו. איזה הפגנה אתה רוצה לעשות על זה? את אותן הפגנות שעשו על הפיינל פור (שחוזר השנה)? המחאות וההתבכיינות מעולם לא הובילו לשום דבר. זה רק אינטרסים. יש כוח ויש מגבלות לכוח. צריך גם לעבוד בחוכמה, לא רק בכוח.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 16 נובמבר 2015, 12:14

רוי אתה צודק בנוגע לכל החוקים! ואני באמת מקווה שלא יגיע שום אוהד מכבי (ואולי אפילו אפשר לתאם עם אוהדי מגדל שהם גם מתנגדים) לפיינל פור...

זה הדבר שמשמיד את הכדורסל פה יותר מכל.
תראה מה זה כל קבוצה שלקחה פה "אליפות" פשוט נעלמה מיד לאחר מכן(למעט חיפה שגם היא בינונית מתמיד).
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 12:32

my man כתב:רוי אתה צודק בנוגע לכל החוקים! ואני באמת מקווה שלא יגיע שום אוהד מכבי (ואולי אפילו אפשר לתאם עם אוהדי מגדל שהם גם מתנגדים) לפיינל פור...

זה הדבר שמשמיד את הכדורסל פה יותר מכל.
תראה מה זה כל קבוצה שלקחה פה "אליפות" פשוט נעלמה מיד לאחר מכן(למעט חיפה שגם היא בינונית מתמיד).

אורי, הבעיה היא לא הפיינל פור עצמו. הבעיה של הכדורסל בארץ היא שאין מספיק עניין בענף ולרוב הקבוצות כמעט אין אוהדים. קבוצה שיש לה אוהדים לא נעלמת.

הפיינל פור זה פשוט נסיון מלאכותי ליצור עניין בליגה. זה ממש לא מפתיע שחולון או חיפה עם ה- 2,000 אוהדים שהן מביאות למשחק לא יכולות להיות להתמודד על אליפות לאורך זמן.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 נובמבר 2015, 12:49

לא שאני בא ליעץ למנהלת, אבל אם רצו לפגוע נקודתית ברוצ'סטי, יכלו לעשות משהו אחר במקום החוק הגזעני הזה.

הם יכלו לקבל חוק שאומר, שרק מי שיכול מבחינת פיב"א לשחק בנבחרת ישראל, הוא זה שיכול לשחק כישראלי בליגה. במקרה כזה רוצ'סטי לא היה יכול להרשם כישראלי, כי כבר שיחק בנבחרת מונטנגרו, ולא יכול לשחק בנבחרת ישראל.

ככה בזמנו עשו ברוסיה, והוסיפו את החוק הזה ל"חוק הרוסי" המקורי. אצלם זה פגע נקודתית בפאפאדופולוס (הסנטר של דינאמו למי שזוכר). פאפאדופולוס נולד ברוסיה , אבל בגלל שורשיו היווניים בחר לשחק בנבחרת יוון... אז הביאו לו את החוק הזה בהפוכה, ומאז הוא היה משחק ברוסיה כזר, למרות שנולד ברוסיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2015, 14:52

אם היה רק את החוק הרוסי בלי חוק הצעירים והחוק החדש , מכבי יכלו לבנות סגל של 5 ישראלים ו 7 זרים שיכול לשחק בשתי מסגרות בלי בעיה....
אני בעד לקחת חופש מהליגה לשנה שנתיים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 14:53

ankram כתב:בסופו של דבר , החוקים האלו יפגעו בכולם , ואם ראשל"צ ימשיכו בעוד מפעל בצמוד לליגה אז גם הם וגם הפועל ירושליים יפגעו , כמו שאפילו אם אתה רוצה , אתה לא יכול לשלוח את יבזורי להשאלה לחולון בגלל עוד חוק שחוקק נגד מכבי (שלא יחזיקו שחקנים על הספסל....) , כבר עכשיו הפועל ירושליים מפסידה בליגה בגלל חוק רוסי , שבשילוב חוק הצעירים בעצם מכריח אותה להחזיק חמשיות מוזרות בעליל , כנ"ל נס ציונה האומללה שהתחילה את המשחק ללא נעימי , אח"כ הלך טל דן , והם נאלצו להמשיך את המשחק עם טל קרפלס האומלל , כל החוקים האלו שנועדו לפגוע במכבי , דינם לפגוע בכל הליגה , כי זה עושה את כל הליגה לחלשה ולא מעניינת.

זה. וכל מי שחושב אחרת כנראה פשוט תמים.

החוק הזה לא אמור לעבור ולא צריך לעבור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:03

אחדשיודע כתב:

זה. וכל מי שחושב אחרת כנראה פשוט תמים.

החוק הזה לא אמור לעבור ולא צריך לעבור.

אבל הוא עבר (או עומד לעבור). אז אפשר להתבכיין, ולצעוק ולמחות על הגזענות כלפי רוצ'סטי המקופח ועוד שאר ירקות, ואפשר לצאת להפגנות קורעות לב בכיכר על הפגיעה האנושה בזכויות האדם והמנהלת הגזענית. יש לי תחושה שזה לא כל כך יעזור.
מצד שני, אפשר גם להסתכל על הדברים בצורה קצת יותר קרה ורציונלית, להבין שמכבי עשתה טעות בהתנהלות שלה, ולהסיק מסקנות לעתיד.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 15:07

עוד לא עבר ולא צריך לעבור.
כעת ההחלטה תעבור לדירקטוריון מנהלת הליגה, שיכריע האם לקבל את ההחלטה או לא. ייתכן מצב כי היועץ המשפטי של מנהלת הליגה, שהתנגד למהלך במהלך חודש ספטמבר וקבע כי מדובר בעבירה על חופש העיסוק, יורה לבצע שינויים בהחלטה.

מה לא תעשה בשביל להצדיק את הדעה שלך? אתה מוכן למכור את היד הקולעת שלך ואת הקבוצה שאתה אוהד...
אף אוהד נורמלי לא אמור לשתוק או לקבל את הדברים הללו בשוויון נפש. מכבי פעלה באופן לגיטימי וחוקי לחלוטין, בעוד ראשי הקבוצות לא.
מגוחך להצדיק את המנהלת בעניין הזה. פשוט הזוי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:10

לא הבנתי מה לא חוקי בלשנות את החוקים? שני הצדדים פעלו בצורה חוקית לחלוטין. במקום להבין למה חטפת את הכאפה, אתה עסוק בהתבכיינות. תאמין לי שהתבכיינות לא מביאה אותך לשום מקום. תשאל את השכנים שלנו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 15:13

שמע אתה מבלבל במוח בלי הפסקה, זה לא להאמין. היחיד שמתבכיין פה מסיבה לא ברורה הוא אתה, שלהוט על החוק הזה וכואב לך לשמוע מתנגדים משום מה.
אשכרה נציג של אוהדי הפועל בפורום. מביך.

החוק הזה לא אמור לעבור במדינת ישראל, ולכן הוא לא חוקי ולא לגיטמי. פשוט כך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:16

אחדשיודע כתב:שמע אתה מבלבל במוח בלי הפסקה, זה לא להאמין. היחיד שמתבכיין מסיבה לא ברורה הוא אתה, שלהוט על החוק הזה וכואב לך לשמוע מתנגדים משום מה.
אשכרה נציג של אוהדי הפועל בפורום. מביך.

החוק הזה לא אמור לעבור במדינת ישראל, ולכן הוא לא חוקי ולא לגיטמי. פשוט כך.

כנראה שאתה לא מבין מה זה "התבייכנות". המשפט המודגש הוא "התבכיינות". וכן, כואב לי לשמוע אוהדי מכבי מתבכיינים כמו אוהדי הפועל. אכלו לי, שתו לי, גזענות, רוצ'סטי הציוני, בלה , בלה בלה. זה מעצבן משהו ויותר מהכל זה מביך.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 15:21

אתה מתבכיין פה על פני 4 עמודים ש-"מכבי טעתה" ועל עצם זה שהאוהדים מוחים על דבר לגיטימי וחשוב, ואנחנו הבכיינים.
לא אין דבר כאלה, אתה פשוט לא מחובר למציאות.

אשכרה רמי כהן. מזיין את השכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:30

שוב, אתה כנראה לא מבין מה זה "להתבכיין".

אני אסביר לך - "להתבכיין" זה לבכות שהמציאות היא לא הוגנת. "להבתכיין" זה לבכות על זה שחוק הוא "לא הוגן" או "גזעני" או כל קשקוש הזוי אחר שתרצה למכור פה.

"לא להתבכיין" זה להכיר במציאות כמו שהיא, להבין למה היא קיימת ולדעת איך אתה מתאים את עצמך אליה.

עכשיו יותר ברור?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 15:35

לא, עכשיו נתת פירוש משלך למילה "להתבכיין".
להתבכיין לפי המילון - "הרבה להתלונן, לקטר".

עכשיו, אתה התבכיינת על כלום ושום דבר על פני 4 עמודים. כמו אוהדי הפועל.
לנו לעומת זאת יש סיבות אמיתיות ומוצדקות "להתבכיין" עליהן במקרה הזה, סיבות מקלות בשבילך.

תמשיך לבכות. רמי כהן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:39

טוב, כרגיל זה היה מיותר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 נובמבר 2015, 16:52

roy1000 כתב:
toja27 כתב:זה בכלל לא קשור לדיון אם רוציסטי היה הולך או לא הולך. מי אנחנו שנקבע דברים כאלו בכלל? הנקודה היא שהוא אזרח מדינת ישראל כמוני וכמוך כי הוא עומד בקריטריונים של המדינה. הוא אדם יהודי שעלה לכאן בגלל העיסוק שלו וסביר להניח שהוא יעזוב אחרי שהעניין בעיסוק שלו כאן יגמר, אם כי זה לא תפקידנו לנחש , כי שוב מי אנחנו שנדע דברים כאלו? עכשיו אני לא רוצה לשחק את עצמי תמים, אני יודע מה הטיעון של המנהלת. היא לכאורה פוחדת שהיהודים המקומיים, שנולדו כאן וגדלו כאן יאבדו דקות ליהודים שמוכשרים יותר מהם בתחום הכדורסל ,שהגיעו לכאן לתקופת זמן קצרה יחסית ויעזבו את המדינה קרוב לוודאי כשזה יסתיים, ואז זה יפגע בהתפתחות של הכדורסל המקומי. אז אולי יש בזה משהו, למרות שקצת קשה לדעת את ההשפעות של זה באמת, כי כשמסתכלים על החוק הרוסי שנועד בדיוק בשביל לקדם את הכדורסל המקומי, לא רואים הצלחה. אז כרגע זה הכל בתיאוריה. עכשיו לא רק זה, אלא שהמנהלת עצמה לא התלוננה אלא בעלי הקבוצות שאותם כל העניינים האלו לא מעניינים במיוחד. אותם מעניין איך הם הקבוצות שלהם יהיו תחרותיות. אפילו באותה עונה , כשהמנהלת הציעה בונוסים לקבוצה שתשתף הכי הרבה דקות ישראלים, הם לא הראו איזו נכונות גדולה ופי דעתי מכבי הייתה היכן שהוא בצמרת שם.
אז אני יכול להבין כשאתה אומר שזה היה צפוי, אני אפילו יכול במידה מסויימת להבין שלא היה נחוץ לאזרח את רוציסטי, למרות שלמכבי יש את הזכות המלאה לעשות זאת, אבל אתה אומר שאתה מסכים שזה כבר עניין שונה מלהגיד שזה היה צפוי או לא כדאי. עם מה יש להסכים? מה זה בדיוק תעשיית האיזרוח? נראה לך שכל בן אדם ששמעון יקח אותו למשרד הפנים יקבל אזרחות? מה לעשות בעלי קבוצות יקרים שאבא של רוצ'יסטי יהודי ובמקרה הוא גם שחקן מוכשר? מה לעשות ? כל הבאסה לכם. מה לעשות שפארמר יהודי? כל הבאסה לכם.
וכן, בכוונה לא השתמשתי במילה מתאזרח כי הרבה יותר קל להתחבא מאחורי המילה הזו.

נתת לעצמך את כל התשובות. תעשיית האזרוח מרוקנת מתוכן את החוק הרוסי, אבל כמו שאתה אומר, זה לא מה שמעניין את הקבוצות האחרות. מה שמעניין אותן את הייתרון התחרותי שהתעשייה הזו נותנת למכבי, והיה ברור שהן לא יסכימו לזה.

כל הבעסה למי? מכבי מצאה דרך לעקוף את החוק הרוסי ועכשיו שאר הקבוצות סוגרות את הפרצה באמצעות שינוי החוק והגבלה עתידית כבדה יותר. תוצאה צפויה לחלוטין. אז כל הבעסה למי? נראה לי שמי שמתבעס זה מי שרץ עם רוצ'סטי למשרד הפנים בלי לחשוב לשניה.

לפני האיזרוח של רוצ'סטי, היינו בשיווי בשקל מסויים שהיה טוב למכבי. מכבי החליטה להפר את שיווי המשקל ועכשיו, כתוצאה מתגובת הנגד (הצפויה לחלוטין), הגענו לשיווי משקל גרוע בהרבה.

אני רק רוצה לדעת, האם יש איזה גבול שאותו אתה עובר מבחינת מתאזרחים שאחרי שאתה עובר אותו, הקבוצות כבר לא מוכנות לקבל את המצב? הרי אתה כל הזמן מדבר על איך צריכים להיות חכמים, לדעת שזה מה שהולך לקרות, זה היה צפוי (גם אני אמרתי, אבל אני גם טעיתי הרבה פעמים, זו הייתה סתם הרגשה סובייקטיבית שלי), לא היו צריכים להחתים את רוציסטי "הציוני" כמו שאתה אוהב לקרוא לו(מי שהוא טען כאן שהוא ציוני?). כי אני לא זוכר שהיה איזה גבול ברור וידוע לכולם שבעלי הקבוצות הגדירו. אתה זוכר אחד כזה? עכשיו למה כשפארמר נרשם בתור ישראלי לא היו הפגנות ? מה בדיוק ההסבר לזה? מכבי עדיין לא עברה את הגבול הברור והצפוי שאתה מדבר עליו? אולי גם פארמר לבדו, בלי רוציסטי, היה מספיק להעיר את הדב הישן משנתו? מה היית אומר אז? שזה היה צפוי וממש לא הכרחי לאזרח את פארמר? בוא תראה איפה הגבול כדי שגם מכבי וגם אנחנו נוכל לדעת מתי לא לחצות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 17:33

toja27 כתב:אני רק רוצה לדעת, האם יש איזה גבול שאותו אתה עובר מבחינת מתאזרחים שאחרי שאתה עובר אותו, הקבוצות כבר לא מוכנות לקבל את המצב? הרי אתה כל הזמן מדבר על איך צריכים להיות חכמים, לדעת שזה מה שהולך לקרות, זה היה צפוי (גם אני אמרתי, אבל אני גם טעיתי הרבה פעמים, זו הייתה סתם הרגשה סובייקטיבית שלי), לא היו צריכים להחתים את רוציסטי "הציוני" כמו שאתה אוהב לקרוא לו(מי שהוא טען כאן שהוא ציוני?). כי אני לא זוכר שהיה איזה גבול ברור וידוע לכולם שבעלי הקבוצות הגדירו. אתה זוכר אחד כזה? עכשיו למה כשפארמר נרשם בתור ישראלי לא היו הפגנות ? מה בדיוק ההסבר לזה? מכבי עדיין לא עברה את הגבול הברור והצפוי שאתה מדבר עליו? אולי גם פארמר לבדו, בלי רוציסטי, היה מספיק להעיר את הדב הישן משנתו? מה היית אומר אז? שזה היה צפוי וממש לא הכרחי לאזרח את פארמר? בוא תראה איפה הגבול כדי שגם מכבי וגם אנחנו נוכל לדעת מתי לא לחצות.

אני חושב שהקו היה די ברור. כולם ידעו שפארמר יהודי ולקחו בחשבון שהוא עשוי להירשם כישראלי. זה לא הזיז לאף אחד. האיזרוח של רוצ'סטי היה פתאומי ולא צפוי ולכן הדובים התעוררו משנתם.
תחזור לת'רד על האיזרוח שלו ותראה שאני (ואחרים) צפו את התגובה הזו של הגבלת כמות המתאזרחים.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים