פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

23 נובמבר 2015, 00:37

אני מאוד מרוצה מהגישה שלו, וההתנגדות המופגנת להתייחס למשחק של פארמר או של כל אחד אחר.
זה משחק קבוצתי ומעניינת אותו הקבוצה.

יש עליו קלאס.

23 נובמבר 2015, 00:47

אני מסתכל על ניהול המשחק שלו ואני רואה מאמן רציני וסמכותי עם סיי ברור. איזה שינוי לעומת גודס הצנון חסר המושג..
גם אם לא נראה תחתיו כדורסל התקפי גדול, אנחנו בטוח שנראה מכבי מחויבת ואגרסיבית יותר. ההגנה כבר נראית הרבה יותר טוב..

23 נובמבר 2015, 00:53

אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה

23 נובמבר 2015, 01:21

גל גל כתב:אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה

ולמה לא? הכדורסל לא הומצא בישראל, ואם אין מאמן ישראלי פנוי וזמין, אז אין שום סיבה לא ללכת על מאמן זר.
אם טבאק יוכיח את עצמו, אני יותר מאשמח אם הוא ימשיך.

23 נובמבר 2015, 01:47

מעל הכל, נראה שז'אן טבק מחובר למה שקורה ומבין בדיוק את המערכת והציפיות.
הוא משדר המון ביטחון עצמי, ולא מפחד להתבטא בצורה ישירה מול התקשורת, לא בורח מתשובות.
הוא לא מנותק כמו נבן ספאחיה למשל, שהוא ללא צל של ספק היה איש מקצוע נהדר אבל התפקיד היה גדול עליו.

23 נובמבר 2015, 09:13

jol9 כתב:

ולמה לא? הכדורסל לא הומצא בישראל, ואם אין מאמן ישראלי פנוי וזמין, אז אין שום סיבה לא ללכת על מאמן זר.

גם אם לא יצליח המחליף צריך להיות זר

23 נובמבר 2015, 09:39

מוקדם לומר, אבל אני לא רואה סיבה למה לוותר עליו בקיץ לטובת אדלשטיין.

23 נובמבר 2015, 09:48

jol9 כתב:

כל כך מתחבר.....
אם מסתכלים על זה בצורה רציונאלית , אין אף מאמן ישראלי ב 2 הליגות הגדולות שהוא לא מכבי או ירושליים , ולא קוראים לו ננו גינזבורג. זה אומר משהו לגבי ה"ביקוש" למאמן הישראלי.
כנ"ל שחקנים ישראלים אין אף שחקן ישראלי שאינו נמצא בירושליים או מכבי ב 2 הליגות הגדולות , ולא קוראים לו גל מקל (בדרך החוצה) , זה אמר משהו גם על ה"ביקוש" לשחקן הישראלי.
לא יעזרו גם 1000 אלי סרוסי או 500 "פרשנים" של כלום ושום דבר , שגורסים ש"רק" מאמן ישראלי.
אם מכבי רוצים להיות בטופ של אירופה , הם גם צריכים אנשי מקצוע בטופ של אירופה , ואם לא קוראים להם דיויד בלאט אן פיני גרשון של 15 שנה אחורה , לא חייבים קחת מאמן ישראלי , גן גם אם שמו הוא ארז אדלשטיין.
גם המקובעות הזאת על שחקנים אמריקאים אתלטים , היא משהו ישראלי , הגיע הזמן לשינוי בצורת החשיבה , שאורי אלון יתקע עם "הישראליות" המזויפת שלו , מצידי שפרנקו או כל מאמן ישראלי אחר יאמן אותם , אם מכבי רוצה לחזור לדברים שאפינו אותה
היא צריכה אנשי מקצוע טובים , קרואטים,סרבים,ליטאים , ספרדים זה לא משנה , שהם יהיו אנשי המקצוע הכי טובים , אני מווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שמכבי תחתים מאמן רק כי "לא נעים" לה , אין שום קו מקשר בין ז'אן טבק לגיא גודס , לא בצורת ההתבטאות , לא בצורת ההתייחסות לשחקנים , לא בצורת העמידה על הקווים , לא בצורת הלימוד של השחקנים , כלום , אין שום דבר משיק , והגיע הזמן שגם נפנים את זה בעצמנו , הנהלת מכבי הפקירה את הקבוצה בידי מאמן שלא ראוי בכלל להוביל קבוצה בסדר הגודל של מכבי.

23 נובמבר 2015, 10:53

JarJarBinx כתב:מוקדם לומר, אבל אני לא רואה סיבה למה לוותר עליו בקיץ לטובת אדלשטיין.

האמת שאני לא רואה סיבה מדוע להחתים בכלל את אדלשטיין. לא אוהב אותו.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 23 נובמבר 2015, 10:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 נובמבר 2015, 10:55

מאיפה אדלשטיין יודע מה צריך בשביל התארים? הוא בחיים לא לקח שום תואר...

+10000

23 נובמבר 2015, 11:19

לדעתי גם אדלשטיין היה יכול לעשות עבודה טובה,אבל ברגע שיש לך מאמן טוב ביד אז אין שום סיבה לעשות שם שינויים. לדעתי אדלשטיין כבר פיספס את ההזדמנות שהייתה לו ואני בספק אם תהיה לו עוד אחת כזאת.

23 נובמבר 2015, 11:25

toja27 כתב:לדעתי גם אדלשטיין היה יכול לעשות עבודה טובה,אבל ברגע שיש לך מאמן טוב ביד אז אין שום סיבה לעשות שם שינויים. לדעתי אדלשטיין כבר פיספס את ההזדמנות שהייתה לו ואני בספק אם תהיה לו עוד אחת כזאת.

אפשר לעשות כמו שמכבי תמיד נהגו לשים מאמן בכיר כעוזר ולא יקרה כלום אם ארז יהיה העוזר של טבק שנה הבאה, השאלה אם טבק בכלל ירצה לבצע מהלך כזה.

23 נובמבר 2015, 11:40

אפשר להפסיק לדבר על אדלשטיין פשוט.

23 נובמבר 2015, 13:21

אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?

אני מציע לחכות ליום חמישי לפני שקושרים לו כתרים.

23 נובמבר 2015, 13:26

roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?

הכל פה בפורום עוד מהיום למחר, אחרת לא היה צורך בפורום פעיל :)
היה אפשר רק להתאסף בסיום העונה לסיכום ...

23 נובמבר 2015, 13:42

מסכים, אנשים פה נסחפו. רבאק, המבחן האמיתי שלו יהיה קודם כל להציל את הקבוצה ולהעלות אותה לטופ 16. כשייכשל, וכנראה שייכשל, יהיו לו מבחנים אחרים. בעיניי הוא עוד רחוק מלהבטיח הישארות.

23 נובמבר 2015, 13:56

er79 כתב:

מסכים, אנשים פה נסחפו. רבאק, המבחן האמיתי שלו יהיה קודם כל להציל את הקבוצה ולהעלות אותה לטופ 16. כשייכשל, וכנראה שייכשל, יהיו לו מבחנים אחרים. בעיניי הוא עוד רחוק מלהבטיח הישארות.

לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו

23 נובמבר 2015, 15:12

rc4991 כתב:לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו

+1

23 נובמבר 2015, 15:33

rc4991 כתב:
er79 כתב:

לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו

זה נכון שהוא לא האשם במצב, אבל אני כן מצפה מסגל כזה שיעפיל לטופ 16, ופה הוא יימדד מבחינתי. נראה אם הוא מסוגל לנצח כל משחק. כאן הוא ייבחן על ידי כמאמן. כי מבחינתי ניצחון בכל משחק יספיק לנו לעלייה.

23 נובמבר 2015, 15:35

er79 כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:

זה נכון שהוא לא האשם במצב, אבל אני כן מצפה מסגל כזה שיעפיל לטופ 16, ופה הוא יימדד מבחינתי. נראה אם הוא מסוגל לנצח כל משחק. כאן הוא ייבחן על ידי כמאמן. כי מבחינתי ניצחון בכל משחק יספיק לנו לעלייה.

מסכים צריך לנצח הכל! אם נעשה את זה אז באמת אי העפלה לא תהיה על הראש שלו...ובכל מקרה אני בכלל לא בטוח שנעלה במצב הזה..
פרסם תגובה