המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה
jol9 כתב:גל גל כתב:אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה
ולמה לא? הכדורסל לא הומצא בישראל, ואם אין מאמן ישראלי פנוי וזמין, אז אין שום סיבה לא ללכת על מאמן זר.
אם טבאק יוכיח את עצמו, אני יותר מאשמח אם הוא ימשיך.
jol9 כתב:גל גל כתב:אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה
ולמה לא? הכדורסל לא הומצא בישראל, ואם אין מאמן ישראלי פנוי וזמין, אז אין שום סיבה לא ללכת על מאמן זר.
אם טבאק יוכיח את עצמו, אני יותר מאשמח אם הוא ימשיך.
JarJarBinx כתב:מוקדם לומר, אבל אני לא רואה סיבה למה לוותר עליו בקיץ לטובת אדלשטיין.
מאיפה אדלשטיין יודע מה צריך בשביל התארים? הוא בחיים לא לקח שום תואר...
toja27 כתב:לדעתי גם אדלשטיין היה יכול לעשות עבודה טובה,אבל ברגע שיש לך מאמן טוב ביד אז אין שום סיבה לעשות שם שינויים. לדעתי אדלשטיין כבר פיספס את ההזדמנות שהייתה לו ואני בספק אם תהיה לו עוד אחת כזאת.
roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?
אני מציע לחכות ליום חמישי לפני שקושרים לו כתרים.
roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?
er79 כתב:roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?
מסכים, אנשים פה נסחפו. רבאק, המבחן האמיתי שלו יהיה קודם כל להציל את הקבוצה ולהעלות אותה לטופ 16. כשייכשל, וכנראה שייכשל, יהיו לו מבחנים אחרים. בעיניי הוא עוד רחוק מלהבטיח הישארות.
rc4991 כתב:לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו
rc4991 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?
מסכים, אנשים פה נסחפו. רבאק, המבחן האמיתי שלו יהיה קודם כל להציל את הקבוצה ולהעלות אותה לטופ 16. כשייכשל, וכנראה שייכשל, יהיו לו מבחנים אחרים. בעיניי הוא עוד רחוק מלהבטיח הישארות.
לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו
er79 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?
לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו
זה נכון שהוא לא האשם במצב, אבל אני כן מצפה מסגל כזה שיעפיל לטופ 16, ופה הוא יימדד מבחינתי. נראה אם הוא מסוגל לנצח כל משחק. כאן הוא ייבחן על ידי כמאמן. כי מבחינתי ניצחון בכל משחק יספיק לנו לעלייה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים